Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2008 15:24

Ahoj, mohla by jsi mi prosím říct, co používáš za foťák? Chtěla bych si v dohledné době pořídit nový a ten tvůj (dle fotek) fotí docela ostře i v pohybu. Díky

11.2.2008 22:35

darwi napsal(a):
Ahoj, mohla by jsi mi prosím říct, co používáš za foťák? Chtěla bych si v dohledné době pořídit nový a ten tvůj (dle fotek) fotí docela ostře i v pohybu. Díky

posouvám...

14.2.2008 12:38

darwi napsal(a):
posouvám...

.....FUJIFILM S 5000 a k tomu x různých doplnků...

14.2.2008 12:53

bffb napsal(a):
.....FUJIFILM S 5000 a k tomu x různých doplnků...

Ja som myslela, ze tie fotky v pohybe fotil Pes Jira... Ved ich ma podpisane

14.2.2008 13:38

pigie napsal(a):
Ja som myslela, ze tie fotky v pohybe fotil Pes Jira... Ved ich ma podpisane

...tak nevím o kterých se bavíme.......fotky z coursingu kde je podepsán ,,pes jíra,, jsou samozřejmě foceny ním a jeho fotákem.......zbytek jsem fotila já.....předpokládám , že je jasné , že ty s podpisem jsem nedělala já.....

14.2.2008 20:44

bffb napsal(a):
...tak nevím o kterých se bavíme.......fotky z coursingu kde je podepsán ,,pes jíra,, jsou samozřejmě foceny ním a jeho fotákem.......zbytek jsem fotila já.....předpokládám , že je jasné , že ty s podpisem jsem nedělala já.....

Myslela jsem ty fotky úplně ze začátku diskuze, když jsi ji zakládala. Jo to je jasné Já jen jestli víš, jaký to byl foťák...

14.2.2008 20:47

darwi napsal(a):
Myslela jsem ty fotky úplně ze začátku diskuze, když jsi ji zakládala. Jo to je jasné Já jen jestli víš, jaký to byl foťák...

Canon EOS 1D Mark II N

14.2.2008 20:47

darwi napsal(a):

Aha, jsem to špatně napsala...
Tak teda víš, jaký foťák on používá? Ale jestli ne nevadí, i tak dík

14.2.2008 20:49

pigie napsal(a):
Canon EOS 1D Mark II N

No jasně, díky hned si ho jdu koupit 100litrů mám vždy při sobě...Jinak teda doufám, že to měla být sranda a že to není ten foťák To už bych to hledání asi vzdala....

14.2.2008 20:50

darwi napsal(a):
No jasně, díky hned si ho jdu koupit 100litrů mám vždy při sobě...Jinak teda doufám, že to měla být sranda a že to není ten foťák To už bych to hledání asi vzdala....

Nie, nie je to sranda. Ked chces dobre foto, musis mat dobre telo. K tomu objektiv za dalsich 40-60 tisic

Přidejte reakci

Přidat smajlík