Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2006 10:34

Myslím si, že by nebylo špatné tady vytvořit seznam všemožných psích akcí (nejen výstavy a zkoušky,ale hlavně různé výcvikové víkendy,tábory nebo "jen" organizované procházky).Co vy na to?Jestli někdo o nějaké zajímavé akci víte tak piště!!!
(nezapomeňte napsat kde a kdy se ta akce koná!)

1.2.2006 21:58

rendik napsal(a):
Myslím si, že by nebylo špatné tady vytvořit seznam všemožných psích akcí (nejen výstavy a zkoušky,ale hlavně různé výcvikové víkendy,tábory nebo "jen" organizované procházky).Co vy na to?Jestli někdo o nějaké zajímavé akci víte tak piště!!!

to je super nápad, také by bylo dobré i napsat pro koho je akce určena- zda je účast něčím omezena atd.

1.2.2006 22:17

rendik napsal(a):

Takovy, jiz nyni zdarily, kalendar jiz existuje. Doted na 140 akci po cele republice na rok 2006. http://www.zjanmaru.cz/kalendar.php

1.2.2006 22:24

aga napsal(a):
Takovy, jiz nyni zdarily, kalendar jiz existuje. Doted na 140 akci po cele republice na rok 2006. http://www.zjanmaru.cz/kalendar.php

Jestli jsem to dobře pochopila tak zadavateli šlo o neoficiální akce jako výlet se psy nebo domluva na hromadné procházce a tak podobně-takové spontální nápady

1.2.2006 22:25

rendik napsal(a):

K tomu se dá krásně využít funkce tady na ifauně, která je vlevo v zeleném sloupečku pod názvenm "výstavy". Bohužel to má takový konkrétní název, i když se tam objevují i ty tábory, zkoušky apod.. Možná by byl příhodnější název "akce", ale zatím je tam tento název.
Ale jestli chcete, samozřejmě, může se to psát i do jednoho z příspěvků, třeba přímo sem dolů.

2.2.2006 19:37

eva nohelova napsal(a):
K tomu se dá krásně využít funkce tady na ifauně, která je vlevo v zeleném sloupečku pod názvenm "výstavy". Bohužel to má takový konkrétní název, i když se tam objevují i ty tábory, zkoušky apod.. Možná by byl příhodnější název "akce", ale zatím je tam tento název.
Ale jestli chcete, samozřejmě, může se to psát i do jednoho z příspěvků, třeba přímo sem dolů.

Přesně jak píše Chullieta,jde mi hlavně o ty neoficiální akce.O výstavách se dozvím z časopisů, ale o takových menších akcích ví jen ti co o tom ví, prostě jen pár lidí a to je škoda ne?!Byla bych pro aby se do toho zeleného sloupečku psaly ty výstavy nebo tábory a sem takové ty menší neoficiální akce (pochody se psy,různá setkání,organizované procházky a jiné zajímavé akce)...O kalednáři chovatelské stanice Z Jamaru (omlouvám se jestli jsem ten název zkomolila) vím,ale připadá mi,že jsou tam hlavně závody a zkoušky...Takže kdo o něčem víte,pište!!

2.2.2006 19:37

rendik napsal(a):
Přesně jak píše Chullieta,jde mi hlavně o ty neoficiální akce.O výstavách se dozvím z časopisů, ale o takových menších akcích ví jen ti co o tom ví, prostě jen pár lidí a to je škoda ne?!Byla bych pro aby se do toho zeleného sloupečku psaly ty výstavy nebo tábory a sem takové ty menší neoficiální akce (pochody se psy,různá setkání,organizované procházky a jiné zajímavé akce)...O kalednáři chovatelské stanice Z Jamaru (omlouvám se jestli jsem ten název zkomolila) vím,ale připadá mi,že jsou tam hlavně závody a zkoušky...Takže kdo o něčem víte,pište!!

omlouvám se - Z Janmaru...

3.2.2006 10:34

rendik napsal(a):

Náš cvičák ve Dvoře Králové nad Labem chystá pár prima akcí.
Více informací na stránkách v novinkách. Časem budou i propozice
www.novysvet.wz.cz

24.1.2019 21:37
hosterahos

XXX.XXX.173.196

Krásný večer všem, přidávám akci v Praze, která se koná 2.3. v krásném Impactu Hubu na Smíchově :-)

Dlouho jsem koukala po akci, kde bych se mohla vzdělávat od odborníků na různá témata, něco si prakticky vyzkoušet a poznat se s podobně "postiženými" lidmi, kteří se třeba stanou mými celoživotními kamarády. A žádnou jsem nenašla, tak jsem ji vytvořila sama.

Kompletní info o akci najdete na stránce:
www.pejskarium.cz/konference

Přidejte reakci

Přidat smajlík