klarcer
napsal(a):
Jak upravujete krátkosrstého psa na výstavu? Myslím tím koupání, česání atd. Konkrétně výmarského ohaře? Díky za příspěvky.
Vezmu ho po vykartáčování mokrým hadrem, někdy ani to ne
klarcer
napsal(a):
A jaký kartáč používáte? Já mám teda kovový a většinou se jí udělají z toho lupy. Známá říkala, že bere před výstavou psa dětskýma ubrouskama.Tak proto se ptám, zda to stačí.
Myslím, že bohatě stačí přetřít vlhkým hadrem Tou pilkou bych jí před výstavou nebrala, maximálně tak nějakým kartáčem ale myslím, že ten hadr bohatě stačí - pokud není někde od bláta
Taky případně existuje sprej s norkovým olejem po kterém se srst bude ještě víc lesknout...
pitimiti
napsal(a):
Myslím, že bohatě stačí přetřít vlhkým hadrem Tou pilkou bych jí před výstavou nebrala, maximálně tak nějakým kartáčem ale myslím, že ten hadr bohatě stačí - pokud není někde od bláta
Taky případně existuje sprej s norkovým olejem po kterém se srst bude ještě víc lesknout...
Já používám takovou tu gumovou rukavici, zdrsněnou na jedné straně. Kovový kartáč musí poškrabat pokožku, to bych si neriskla, ale hadr mám spec. drsnej froťák :o)))
asteka
napsal(a):
Mě bylo doporučeno že mám krátkosrsté pejsky přetřít olejíčkem.Pak mají krásnou lesklou srst.
Ale výmar by po olejíčku mohl ztmavnout a světlá barva je žádaná. Pokud je v dobré kondici, tak má srst lesklou a stačí fakt jenom přetřít hadrem
hankaapes
napsal(a):
Ale výmar by po olejíčku mohl ztmavnout a světlá barva je žádaná. Pokud je v dobré kondici, tak má srst lesklou a stačí fakt jenom přetřít hadrem
hankaapes
napsal(a):
Já myslím, že z klubu samozřejmě nevystoupím, ale někdy se přihodí něco, co člověka ujistí o tom, že ten klub pro nás třeba není až tak důležitý. Zatím nám ještě chybí zkoušky k uchovnění, a pokud by se nezadařilo, tak je zbytečné být v klubu. Zatím si s tím nelámu hlavu, jsou mu tři ZV máme, tak uvidíme
hankaapes
napsal(a):
Já myslím, že z klubu samozřejmě nevystoupím, ale někdy se přihodí něco, co člověka ujistí o tom, že ten klub pro nás třeba není až tak důležitý. Zatím nám ještě chybí zkoušky k uchovnění, a pokud by se nezadařilo, tak je zbytečné být v klubu. Zatím si s tím nelámu hlavu, jsou mu tři ZV máme, tak uvidíme
a tady s kámošem nosí bažanty. Na honu pracuje jako šílenec a zkoušky kazí
hankaapes
napsal(a):
a tady s kámošem nosí bažanty. Na honu pracuje jako šílenec a zkoušky kazí
A tady žene pro křídlovaného bažanta :o))