Jak upravit na výstavu ohaře?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2008 09:14

Jak upravujete krátkosrstého psa na výstavu? Myslím tím koupání, česání atd. Konkrétně výmarského ohaře? Díky za příspěvky.

26.2.2008 09:51

klarcer napsal(a):
Jak upravujete krátkosrstého psa na výstavu? Myslím tím koupání, česání atd. Konkrétně výmarského ohaře? Díky za příspěvky.

Vezmu ho po vykartáčování mokrým hadrem, někdy ani to ne

26.2.2008 10:07

hankaapes napsal(a):
Vezmu ho po vykartáčování mokrým hadrem, někdy ani to ne

A jaký kartáč používáte? Já mám teda kovový a většinou se jí udělají z toho lupy. Známá říkala, že bere před výstavou psa dětskýma ubrouskama.Tak proto se ptám, zda to stačí.

26.2.2008 10:15

klarcer napsal(a):
A jaký kartáč používáte? Já mám teda kovový a většinou se jí udělají z toho lupy. Známá říkala, že bere před výstavou psa dětskýma ubrouskama.Tak proto se ptám, zda to stačí.

Myslím, že bohatě stačí přetřít vlhkým hadrem Tou pilkou bych jí před výstavou nebrala, maximálně tak nějakým kartáčem ale myslím, že ten hadr bohatě stačí - pokud není někde od bláta Taky případně existuje sprej s norkovým olejem po kterém se srst bude ještě víc lesknout...

26.2.2008 10:29

pitimiti napsal(a):
Myslím, že bohatě stačí přetřít vlhkým hadrem Tou pilkou bych jí před výstavou nebrala, maximálně tak nějakým kartáčem ale myslím, že ten hadr bohatě stačí - pokud není někde od bláta Taky případně existuje sprej s norkovým olejem po kterém se srst bude ještě víc lesknout...

Já používám takovou tu gumovou rukavici, zdrsněnou na jedné straně. Kovový kartáč musí poškrabat pokožku, to bych si neriskla, ale hadr mám spec. drsnej froťák :o)))

26.2.2008 10:50

hankaapes napsal(a):
Já používám takovou tu gumovou rukavici, zdrsněnou na jedné straně. Kovový kartáč musí poškrabat pokožku, to bych si neriskla, ale hadr mám spec. drsnej froťák :o)))

Jojo, dík, rukavici gumovou mám taky, když líná, tak to se hodí.

26.2.2008 19:02

klarcer napsal(a):
Jojo, dík, rukavici gumovou mám taky, když líná, tak to se hodí.

Mě bylo doporučeno že mám krátkosrsté pejsky přetřít olejíčkem.Pak mají krásnou lesklou srst.

26.2.2008 21:10

asteka napsal(a):
Mě bylo doporučeno že mám krátkosrsté pejsky přetřít olejíčkem.Pak mají krásnou lesklou srst.

Ale výmar by po olejíčku mohl ztmavnout a světlá barva je žádaná. Pokud je v dobré kondici, tak má srst lesklou a stačí fakt jenom přetřít hadrem

27.2.2008 07:25

hankaapes napsal(a):
Ale výmar by po olejíčku mohl ztmavnout a světlá barva je žádaná. Pokud je v dobré kondici, tak má srst lesklou a stačí fakt jenom přetřít hadrem

27.2.2008 10:41

hankaapes napsal(a):

Jsi v klubu chovatelů????

27.2.2008 11:08

klarcer napsal(a):
Jsi v klubu chovatelů????

Jsem, zatím ještě

27.2.2008 11:10

hankaapes napsal(a):
Jsem, zatím ještě

27.2.2008 13:05

hankaapes napsal(a):

jakto,že zatím ještě???

27.2.2008 13:06

klarcer napsal(a):
jakto,že zatím ještě???

27.2.2008 14:37

hankaapes napsal(a):

Já myslím, že z klubu samozřejmě nevystoupím, ale někdy se přihodí něco, co člověka ujistí o tom, že ten klub pro nás třeba není až tak důležitý. Zatím nám ještě chybí zkoušky k uchovnění, a pokud by se nezadařilo, tak je zbytečné být v klubu. Zatím si s tím nelámu hlavu, jsou mu tři ZV máme, tak uvidíme

27.2.2008 14:56

hankaapes napsal(a):
Já myslím, že z klubu samozřejmě nevystoupím, ale někdy se přihodí něco, co člověka ujistí o tom, že ten klub pro nás třeba není až tak důležitý. Zatím nám ještě chybí zkoušky k uchovnění, a pokud by se nezadařilo, tak je zbytečné být v klubu. Zatím si s tím nelámu hlavu, jsou mu tři ZV máme, tak uvidíme

a tady s kámošem nosí bažanty. Na honu pracuje jako šílenec a zkoušky kazí

27.2.2008 15:05

hankaapes napsal(a):
a tady s kámošem nosí bažanty. Na honu pracuje jako šílenec a zkoušky kazí

A tady žene pro křídlovaného bažanta :o))

Přidejte reakci

Přidat smajlík