Retrívr = přerostlé dítě? :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2008 22:35

Tak mě právě napadlo... Kdo máte doma retríra (já konkrétně GR) v kombinaci s jiným plemenem například, nepřijdou vám retívři jako přerostlé děti? Náše psisko má šest a půl let a nepříjde mi že by se od jeho puberty nějak výrazně změnil (např. jako náš teriér). Pořád považuje za největší legraci ukrást papuč a "nenápadně" nám ho ukazovat a pak s ním bleskově utéct. Nebo strašně rád "sáňkuje" hlavou dolů z jakéhokoliv kopce

27.2.2008 11:18

verug napsal(a):
Tak mě právě napadlo... Kdo máte doma retríra (já konkrétně GR) v kombinaci s jiným plemenem například, nepřijdou vám retívři jako přerostlé děti? Náše psisko má šest a půl let a nepříjde mi že by se od jeho puberty nějak výrazně změnil (např. jako náš teriér). Pořád považuje za největší legraci ukrást papuč a "nenápadně" nám ho ukazovat a pak s ním bleskově utéct. Nebo strašně rád "sáňkuje" hlavou dolů z jakéhokoliv kopce

Jo jo: ukrást papuč, ideálně ji ve vhodný moment stáhnout přímo z nohy, ukazovat a hrát si s ní na honěnou.
Dopřávám mu to, s tím, že ve chvíli, kdy chci, musí hry nechat, papuč vrátit a hodit se do klídku.

A hrozně rád blbne s mlaďochy kolem 1 roku věku (ti dospělí už o to tak nestojí)...
Doufám, že ještě hned tak brzo nezdědkovatí. Je mu 2,5 roku.

27.2.2008 11:22

verug napsal(a):

Nejen retrivr... Prevleceny GR za Lumpa taky - nedelni vychazku se celou placal na zadech, aby se po snehu sjizdel dolu, predbiha nas do postele a na agi je neustale vysmatej jak leco, viz ruzove oblacky... Konec OT.

27.2.2008 11:23

roony napsal(a):
Jo jo: ukrást papuč, ideálně ji ve vhodný moment stáhnout přímo z nohy, ukazovat a hrát si s ní na honěnou.
Dopřávám mu to, s tím, že ve chvíli, kdy chci, musí hry nechat, papuč vrátit a hodit se do klídku.

A hrozně rád blbne s mlaďochy kolem 1 roku věku (ti dospělí už o to tak nestojí)...
Doufám, že ještě hned tak brzo nezdědkovatí. Je mu 2,5 roku.

a po hře:

27.2.2008 11:25

wami napsal(a):
Nejen retrivr... Prevleceny GR za Lumpa taky - nedelni vychazku se celou placal na zadech, aby se po snehu sjizdel dolu, predbiha nas do postele a na agi je neustale vysmatej jak leco, viz ruzove oblacky... Konec OT.

Wami, ještě před koncem OT, co dělá nová malá?

27.2.2008 11:28

verug napsal(a):

Můžu odpovědět za Wami že je to malá tryskomyš . NO a ktomu mojemu potřeštěnému retrívrovi. Tady je nachytán přímo při činu.

28.2.2008 12:32

verug napsal(a):

jo tak to plně souhlasim taky mám ale LR a je to fakt strašnej prdlouš, pořád vymejšlí samý krávoviny a celý dny by si jen hrál a hrál, je to opravdu takový věčný dítě a je s nim strašná sranda

28.2.2008 13:33

verug napsal(a):

Jj souhlas. Nedávno se mu zas něco "povedlo". Mamka ho šla vyběhat na pole a házela mu létající talíř. Santík s ním odběhl a po chvilce se vrátil zpátky bez talíře. Tak dostal povel hledej, avšak talíř ne a ne přinést. No zkrátím to. Takže šla hledat mamka. Našla nejen talíř, ale i Santíkovo ho*no uprostřed talíře.

28.2.2008 15:03

verug napsal(a):

Ahojky, super téma!
I já mám podobný, nebo spíše úplně stejný pocit u Jessie (labrador, 3 roky)
Nejraději by se honila se svou trofejí, běhá se štěňaty , utahá několik psů a stále nemá dost. Miluje přetahování, talíř, skákání, nejlepší však je, když si může hrát s dětmi, s těmi je největší kamarád.

Jen ta "ochota zavděčit se pánovi", která je zdůrazňována ve všech možných příručkách, nám nějak schází

28.2.2008 17:50

jessie napsal(a):
Ahojky, super téma!
I já mám podobný, nebo spíše úplně stejný pocit u Jessie (labrador, 3 roky)
Nejraději by se honila se svou trofejí, běhá se štěňaty , utahá několik psů a stále nemá dost. Miluje přetahování, talíř, skákání, nejlepší však je, když si může hrát s dětmi, s těmi je největší kamarád.

Jen ta "ochota zavděčit se pánovi", která je zdůrazňována ve všech možných příručkách, nám nějak schází

Tak já se taky přídám. Máme doma GR už 9 a půl roku, je šedivý, občas ho zlobí loket, ale v srdci je to pořád dítě!!! Má chuť si hrát a hlavně zlobitto mu jde moc dobře, dělat, že je starej ohluchlej dědek.

28.2.2008 18:07

jimmo napsal(a):
Tak já se taky přídám. Máme doma GR už 9 a půl roku, je šedivý, občas ho zlobí loket, ale v srdci je to pořád dítě!!! Má chuť si hrát a hlavně zlobitto mu jde moc dobře, dělat, že je starej ohluchlej dědek.

To my se taky přidáme Já mám ročního LR a je to ďábel, neskutečnej divoch, kterej miluje všechny lidi, děti, psy, hračky, strašně rád se přetahuje, ale ze všeho nejradši tahá větve a klacky z rybníka . Je to blázen ale je zlatej, tak doufám že mu jeho dětská léta ještě dlouho vydrží

29.2.2008 11:54

verug napsal(a):

Tak koukám a v duchu se raduju, že v tom nejsme sami
Včera se miláček zase rozhodl, že ve 21:00 je nejlepší čas na přetahování a postupně mi nanosila hromadu hraček, tak jsme se sebrali a šli ještě vybít energii na procházku. Je to s nimi složitý, ale stejně krásný

Jak unavujete Vaše pejsany?

Posílám další fotku toho mýho ďáblíka

29.2.2008 11:55

jessie napsal(a):
Včera se miláček zase rozhodl, že ve 21:00 je nejlepší čas na přetahování a postupně mi nanosila hromadu hraček, tak jsme se sebrali a šli ještě vybít energii na procházku. Je to s nimi složitý, ale stejně krásný

A abych jí jen nepomlouvala, přidám jednu fotečku, kde zrovna byla vzorná

29.2.2008 22:39

jessie napsal(a):
A abych jí jen nepomlouvala, přidám jednu fotečku, kde zrovna byla vzorná

Jé, to se taky musíme přidat .
Nám už táhne na pátej rok a dost často máme pubertální záchvaty, nejraději máme hru na honěnou. Rádi lovíme ty největší větve z vody a pak s něma lítáme na břehu jak torpédo. A taky rádi krademe kde co a pak děláme, že nic nemáme a jsme při tom strašně nenápadní (pro ty, kdo četli Marleyho, dalo by se to přirovnat Marleymu- mambo .)
Jsem za to ale ráda, že je to moje "psisko" tak akční, neb se s ním nikdy nenudím .

29.2.2008 22:57

verug napsal(a):

My našemu santíkovi někdy říkáme Hujer. Když dáme povel našemu terošovi, tak Santík se ho snaží splnit i kdyby ho neznal . ...No musí se to vidět, je s ním opravdu sranda. Je to naprostý nadšenec do tenisáků a bačkor

1.3.2008 10:30

verug napsal(a):
My našemu santíkovi někdy říkáme Hujer. Když dáme povel našemu terošovi, tak Santík se ho snaží splnit i kdyby ho neznal . ...No musí se to vidět, je s ním opravdu sranda. Je to naprostý nadšenec do tenisáků a bačkor

Taky mám takový torpédo, ale má ještě nárok...Je jí 17 měsíců...

1.3.2008 11:04

hlozi napsal(a):
Taky mám takový torpédo, ale má ještě nárok...Je jí 17 měsíců...

Myslím, že jí to nepřejde. Soudím tak podle našeho šestiletého puberťáka .
P.S. foto Wami

1.3.2008 11:13

verug napsal(a):
Myslím, že jí to nepřejde. Soudím tak podle našeho šestiletého puberťáka .
P.S. foto Wami

Já to ani nepředpokládám...Její maminka i tatínek jsou mnohem šílenější než ona, ona je oproti nim kliďas...

1.3.2008 18:43

majdrous napsal(a):
Nám už táhne na pátej rok a dost často máme pubertální záchvaty, nejraději máme hru na honěnou. Rádi lovíme ty největší větve z vody a pak s něma lítáme na břehu jak torpédo. A taky rádi krademe kde co a pak děláme, že nic nemáme a jsme při tom strašně nenápadní (pro ty, kdo četli Marleyho, dalo by se to přirovnat Marleymu- mambo .)
Jsem za to ale ráda, že je to moje "psisko" tak akční, neb se s ním nikdy nenudím .

Marleyho jsem četla a to Marleyho mambo je úplně trefný

Je to opravdu knížka, která přesně vystihuje spoustu labíků

Přikládám foto ze Dne retrívrů, kde bylo krásně vidět, že nikdo z nás tady není výjimkou

1.3.2008 20:25

majdrous napsal(a):

To je jak kdybych četla o našem Benovi Marleyho mambo máme dvakrát denně, jednou ráno když mě chce dostat z postele, tak si vezme do huby bačkoru nebo smetáček a skáče s tím okolo postele. Když se na něj podívám tak vystřelí pryč a za chvíli zase přiběhne a dál provokuje . No a podruhý je mambo když přijdu odpolko domů a Ben někde něco ukradl nebo zničil, to mě ani nejde přivítat a hned začně lítat jak poděs, třeba s ukradeným okousaným jablkem

No ale nejmilovanější věcí jsou taky ty klacky ve vodě, Beník je schopnej se kvůli dvoumetrový kládě co mu nejde vytáhnout z vody i utopit

A jsem ráda že není sám tak potrhlej, koukám že labrador-kliďas asi neexistuje

1.3.2008 22:19

jessie napsal(a):
Marleyho jsem četla a to Marleyho mambo je úplně trefný

Je to opravdu knížka, která přesně vystihuje spoustu labíků

Přikládám foto ze Dne retrívrů, kde bylo krásně vidět, že nikdo z nás tady není výjimkou

Jé, Den retrívrů, to by byla akce pro nás. Můžu se zeptat, kde jste se této príma akce zúčastnili? To by se Rikovi moooc líbilo.

A jedna dnešní, taháme klacíček z vody. Rik taky velmi rád loví ty největší klády, nejraději kořeny stromů, které nejdou vytáhnout . A do vody umíme skákat skvělý skoky, třeba dva metry letíme vzduchem a pak se rozplácneme do vody. Škoda, že se mi to nepodařilo někdy vyfotit.

1.3.2008 22:22

hlozi napsal(a):
Já to ani nepředpokládám...Její maminka i tatínek jsou mnohem šílenější než ona, ona je oproti nim kliďas...

A jedna dnešní - klidová.

2.3.2008 08:57

majdrous napsal(a):
Jé, Den retrívrů, to by byla akce pro nás. Můžu se zeptat, kde jste se této príma akce zúčastnili? To by se Rikovi moooc líbilo.

A jedna dnešní, taháme klacíček z vody. Rik taky velmi rád loví ty největší klády, nejraději kořeny stromů, které nejdou vytáhnout . A do vody umíme skákat skvělý skoky, třeba dva metry letíme vzduchem a pak se rozplácneme do vody. Škoda, že se mi to nepodařilo někdy vyfotit.

Den retrívrů se konal tuším 3. neděli v září ve Třebovli, to je cca 20 km od Kolína. Bylo to úplně super, na začátku se všichni pejsani pustili a tak tam lítala taková obrovská smečka. Úplně přesně tam byla vidět hlavní povahová vlastnost labíků - každý si rozuměl s každým, za celý den nebyla žádná rvačka
V rámci celého dne se taky pořádal takový \"sranda\" závod, kdy soutěžili jak páníci, tak psiska, např. hledali se v krabicích štěňátka a psi je pak museli jako \"aport\" donést zpět do ohrádky.
Opravdu si myslím, že to byla hodně zdařilá akce, příští rok jdeme zas

2.3.2008 09:00

jessie napsal(a):
Den retrívrů se konal tuším 3. neděli v září ve Třebovli, to je cca 20 km od Kolína. Bylo to úplně super, na začátku se všichni pejsani pustili a tak tam lítala taková obrovská smečka. Úplně přesně tam byla vidět hlavní povahová vlastnost labíků - každý si rozuměl s každým, za celý den nebyla žádná rvačka
V rámci celého dne se taky pořádal takový \"sranda\" závod, kdy soutěžili jak páníci, tak psiska, např. hledali se v krabicích štěňátka a psi je pak museli jako \"aport\" donést zpět do ohrádky.
Opravdu si myslím, že to byla hodně zdařilá akce, příští rok jdeme zas

A když už tu byla zmíněna ta "kláda", posílám jednu Jessie, jak s kamarádama blbla právě s klacíkem

Nejdříve ho všem ukázala, aby jako věděli, co má za poklad...a pak lítala a lítala

2.3.2008 09:04

majdrous napsal(a):

Super fotka

Jak tak koukám, taky Rikovi v zimě světlá nos a v létě se mu vrací zpátky černý? Jessie ho má totiž teďka skoro růžový a přes léto prakticky úplně černý...

2.3.2008 10:39

jessie napsal(a):
Super fotka

Jak tak koukám, taky Rikovi v zimě světlá nos a v létě se mu vrací zpátky černý? Jessie ho má totiž teďka skoro růžový a přes léto prakticky úplně černý...

Mája: Myslíš takovýhle skoky do vody???

2.3.2008 13:59

hlozi napsal(a):
Mája: Myslíš takovýhle skoky do vody???

Jessie taky miluje vodu - kdykoli, kdekoli a třepe se zásadně na lidi slušně oblečené

lucie x

2.3.2008 18:27
lucie x

jessie napsal(a):
Jessie taky miluje vodu - kdykoli, kdekoli a třepe se zásadně na lidi slušně oblečené

Jsou do vodomilové

2.3.2008 21:32

lucie x napsal(a):
Jsou do vodomilové

Hlozi: Jj, to jsou přesně ony, někdy se až divím, že ho to nebolí .

Chtěla jsem se ještě zeptat, ty chodíš se svou feňulí na retriever sport (pokud si to z někým nepletu)? Jestli jo, kdy jste začali chodit? Je dobrý chodit hned se štěníkem nebo až když má nějaký základy aportování?

2.3.2008 21:37

jessie napsal(a):
Super fotka

Škoda, že je to od nás do Třeblovli(?) ták daleko. To by se milda vyřádil, jen já bych měla problém ho přivolat .

Nosík mu na zimu růžoví a v létě ho má tmavě hnědej, teď už začíná zase tmavnout, konečně. Mně se to moc nelíbí, když ho má tak světlej , vypadá to divně.

2.3.2008 22:49

majdrous napsal(a):
Škoda, že je to od nás do Třeblovli(?) ták daleko. To by se milda vyřádil, jen já bych měla problém ho přivolat .

Nosík mu na zimu růžoví a v létě ho má tmavě hnědej, teď už začíná zase tmavnout, konečně. Mně se to moc nelíbí, když ho má tak světlej , vypadá to divně.

Mája: Začali jsme cvičit asi v pěti měsících, ale to byla ještě skupinka štěňat, teď už není...Bylo málo zájemců..Jak je starý váš pejsek??Pokud má přivolání a zájem o aport, tak myslim, že není problém s ním začít cvičit..Nás to moc baví...
Klidně mi písněte na meil : hlozi@seznam.cz a ptejte se na co chcete...
Pokud jste od Prahy, tak doporučuju se alespoň přijet podívat na trénink, který bude teď o víkendu..8. a 9. 3. ale teď honem si nejsem jistá kde...zjistim...:o))

2.3.2008 22:55

hlozi napsal(a):
Mája: Začali jsme cvičit asi v pěti měsících, ale to byla ještě skupinka štěňat, teď už není...Bylo málo zájemců..Jak je starý váš pejsek??Pokud má přivolání a zájem o aport, tak myslim, že není problém s ním začít cvičit..Nás to moc baví...
Klidně mi písněte na meil : hlozi@seznam.cz a ptejte se na co chcete...
Pokud jste od Prahy, tak doporučuju se alespoň přijet podívat na trénink, který bude teď o víkendu..8. a 9. 3. ale teď honem si nejsem jistá kde...zjistim...:o))

Mája:Nějak mi nejdou otevřít stránky retriever sportu...
Ty máš ale pejska už dospělýho ne??S ním bys chtěl cvičit nebo budeš pořizovat štěníka??
Omlouvám se, jednou tykám, jednou vykám...

2.3.2008 23:21

hlozi napsal(a):
Mája:Nějak mi nejdou otevřít stránky retriever sportu...
Ty máš ale pejska už dospělýho ne??S ním bys chtěl cvičit nebo budeš pořizovat štěníka??
Omlouvám se, jednou tykám, jednou vykám...

Hlozi: Jejda, já hned na drzo tykám . Mně určitě můžete tykat, jsem na to zvyklá, mně je skoro 18.
S labíkem cvičit nechci, ten nedělá aport a je bez PP, ale budu mít štěnítko fleťáka , jestli nám to půjde, rádi bysme to zkusili. Do Prahy to máme daleko, tuším, že tady k nám je nejbližší středisko do Třebíče (v Brně to zrušili), já napíšu určitě mail, až bude víc času...

Krásný nastávající týden všem!!!

3.3.2008 17:14

majdrous napsal(a):

To je pěkná fotka, s těma modrýma kytkama...

3.3.2008 17:24

jessie napsal(a):

hop...

3.3.2008 20:41

majdrous napsal(a):
Hlozi: Jejda, já hned na drzo tykám . Mně určitě můžete tykat, jsem na to zvyklá, mně je skoro 18.
S labíkem cvičit nechci, ten nedělá aport a je bez PP, ale budu mít štěnítko fleťáka , jestli nám to půjde, rádi bysme to zkusili. Do Prahy to máme daleko, tuším, že tady k nám je nejbližší středisko do Třebíče (v Brně to zrušili), já napíšu určitě mail, až bude víc času...

Krásný nastávající týden všem!!!

Mája: No to neva s tim tykánim, mě je 23..:o))
Fletíci, jj, taky jsem o něm chvíli uvažovala....
Retriever sport je super realizace pro retrívry, fakt to všechny moc baví...A ono když chce člověk něco dělat pořádně, tak musí holt malinko cestovat...Já napříkla jsem z Prahy a minulej víkend jsem byla na tréninku v Českých Budějovicích..:o))Škoda, že nemáš štěndo už teď, v květnu je tábor pro retrívry na Zahradišti (kusek od Třebíče), už jsme tam byli v loni a ani letos si to nenecháme ujít..:o))

Posílám jednu zimní z aportování bažanta..:o))

3.3.2008 22:23

verug napsal(a):

Jeee, ted me mrzi, ze o retriever sportu jsem neslysela drive. To by bylo neco pro naseho Santoska. Agi uz moc behat nemuze, tak to by mel fajn vyuziti (neco z poslusnosti v nem snad jeste zustalo). Ze bychom zacli soce pozde, ale prece?

4.3.2008 18:36

verug napsal(a):

Náš Benny s kámoškou Besinkou...

4.3.2008 19:56

verug napsal(a):
Jeee, ted me mrzi, ze o retriever sportu jsem neslysela drive. To by bylo neco pro naseho Santoska. Agi uz moc behat nemuze, tak to by mel fajn vyuziti (neco z poslusnosti v nem snad jeste zustalo). Ze bychom zacli soce pozde, ale prece?

To Verug: Jestli máš pejska s PP a chuť začít, tak myslím, že by neměl být problém...Cvičit pro zábavu se dá v jakymkoli věku..Hlavní předpoklad je zájem o aport...Což si myslím u většiny retrívrů není problém..:o))
Opravdu doporučuju se přijet podívat 8. nebo 9. 3. (já budu v neděli od 11,00) do Blevic na trénink pod vedením jednoho z našich předních trenérů..(Blevice jsou kousek od Kralup nad Vlatvou)..

Posílám jednu tréninkovou..

4.3.2008 20:25

benny napsal(a):
Náš Benny s kámoškou Besinkou...

Super fotečka a super pejsani
Taky takoví "raplové" jako všichni Ti naši tady na fóru?

Posílám taky jednu "kamarádskou" fotku

4.3.2008 20:51

jessie napsal(a):
Super fotečka a super pejsani
Taky takoví "raplové" jako všichni Ti naši tady na fóru?

Posílám taky jednu "kamarádskou" fotku

Už jsem jí sice na faunu dávala, ale taky mam jednu akční..:o))

4.3.2008 21:06

hlozi napsal(a):
Už jsem jí sice na faunu dávala, ale taky mam jednu akční..:o))

Bomba fotka
Copak je to malinaktý letící za plemeno?

A když už jsme u těch akčních fotek, posílám jednu, kde Jessíška "obtěžuje" FENKA (!) Bára

4.3.2008 21:27

jessie napsal(a):
Bomba fotka

A když už jsme u těch akčních fotek, posílám jednu, kde Jessíška "obtěžuje" FENKA (!) Bára

To je vořešice, útulkářka...Máma kříženej bígl, táta nějakej teriér (fox, parson..)..Mám jí odmalička a větší psí osobnost jsem nezažila...

4.3.2008 21:36

jessie napsal(a):
Bomba fotka

Jsem ráda, že fórum ještě nezaniklo, jen tak dál. Retrívři vždy rychle zmizí....

Včechny fotky jsou super .

Hlozi: Jsou někde na netu propozice k tomu táboru v Zahradišti? V květnu bude štěně už doma, sice bude malá, ale pokud by to šlo, hned bych někam vyrazila. Já už se na štěndo moc těším, ještě dva týdny a kousek a bude holčička doma...
Jo a s cestovaním po trénincích a tak počítám, bohužel nemám řidičák, jsem odkázaná na vlaky, busy a MHD a s mým orientačním nesmyslem je to někdy docela sranda . Ale co bych pro miláčky neudělala.

4.3.2008 21:40

verug napsal(a):

Hlozi: Jéééj, tp je škoda, PP nemáme. No že mi to nedošlo že pro bezpapíráky to asi nebude :-( Škoda, Santík by byl určitě dobrý, je to šílený vodomil, aportér a konečně máme i odvolání od zvěře

4.3.2008 22:15

verug napsal(a):
Hlozi: Jéééj, tp je škoda, PP nemáme. No že mi to nedošlo že pro bezpapíráky to asi nebude :-( Škoda, Santík by byl určitě dobrý, je to šílený vodomil, aportér a konečně máme i odvolání od zvěře

Mája: Nevím, jestli na Zahradiště bude ještě volno, ale za zeptání nic nedáš..:o))
Více info najdeš na www.odsyenitovychskal.cz na hlavní stránce POBYTOVÉ AKCE. My jedeme teď v květnu, ještě pak jsou v létě, ale to bývá plné...
Je to tam opravdu super, cvičí se a blbne se...Je tam rybník a lesy, všude klídek...Ubytování slušný..Nenech se odradit tím, že je to zakončeno zkouškami OVVR, ty jsou jen pro zájemce..My jsme tam v loni taky byli a bylo nám teprve 8 měsíců...:o))Opravdu doporučuju, máš to kousek...:o))

Verug: Jj, bohužel, je to pouze pro pejsky s PP....Škoda...

5.3.2008 10:30

hlozi napsal(a):
To je vořešice, útulkářka...Máma kříženej bígl, táta nějakej teriér (fox, parson..)..Mám jí odmalička a větší psí osobnost jsem nezažila...

Já taky přidávám foto s kámošema, je to pěkný rodeo, když se sejdou tři retrívři a jedna malá ohařka

5.3.2008 10:32

martaaa napsal(a):
Já taky přidávám foto s kámošema, je to pěkný rodeo, když se sejdou tři retrívři a jedna malá ohařka

a ještě jedna

5.3.2008 19:57

martaaa napsal(a):
a ještě jedna

Taky posílám jednu hromadnou...Je to ze setkání naší CHS a popravdě, vůbec netuším, která je ta moje

6.3.2008 11:11

hlozi napsal(a):
Mája: Nevím, jestli na Zahradiště bude ještě volno, ale za zeptání nic nedáš..:o))
Více info najdeš na www.odsyenitovychskal.cz na hlavní stránce POBYTOVÉ AKCE. My jedeme teď v květnu, ještě pak jsou v létě, ale to bývá plné...
Je to tam opravdu super, cvičí se a blbne se...Je tam rybník a lesy, všude klídek...Ubytování slušný..Nenech se odradit tím, že je to zakončeno zkouškami OVVR, ty jsou jen pro zájemce..My jsme tam v loni taky byli a bylo nám teprve 8 měsíců...:o))Opravdu doporučuju, máš to kousek...:o))

Verug: Jj, bohužel, je to pouze pro pejsky s PP....Škoda...

Haló, haló, nějak nám to tady usnulo..:o))
Posílám jednu fotečku z minulýho týdne.."Po výletu"..:

6.3.2008 12:02

verug napsal(a):

Tak já taky posílám fotku z výletu. Je ovšem už rok stará a byli jsme na Gírové v Beskydech

6.3.2008 12:03

verug napsal(a):

tak tohhle mi pripomina ze mam doma sestilety miminko GR

6.3.2008 12:07

nika00 napsal(a):
tak tohhle mi pripomina ze mam doma sestilety miminko GR

Jojo, jsou to hrozné děti ... Tahle fotka není moc kvalitní, ale tak nějak nějak se mi líbí.

6.3.2008 21:19

verug napsal(a):
Jojo, jsou to hrozné děti ... Tahle fotka není moc kvalitní, ale tak nějak nějak se mi líbí.

Mája: Tak co, zjišťovala jsi Zahradiště???

Posílám jednu miminkovskou..:o))

6.3.2008 22:13

hlozi napsal(a):
Mája: Tak co, zjišťovala jsi Zahradiště???

Posílám jednu miminkovskou..:o))

Hlozi: Ahojky, děkuji za odkaz na stránky, sem to zatím jen prolítla, měla by tam být snad ještě volná místa, no, ale asi bychom jeli v červnu (kvůli škole, to už bude větší klídek). Ráda bych jela někam na tábor ještě v srpnu, záleží, kde budou volná místa.
Chtěla jsem se zeptat, cvičíš i s píšťalkou? Jestli jo, těš se, že Tě zahrnu dotazy .
Enny (mylím, že ji tak říkáš, snad se nepletu) byla moc loskošný miminko , oni jsou všechna mimča k sežrání! A teď je z ní taky moc hezká slečna.

Ps. Jedna starší, ze cvičení.

7.3.2008 11:54

majdrous napsal(a):
Hlozi: Ahojky, děkuji za odkaz na stránky, sem to zatím jen prolítla, měla by tam být snad ještě volná místa, no, ale asi bychom jeli v červnu (kvůli škole, to už bude větší klídek). Ráda bych jela někam na tábor ještě v srpnu, záleží, kde budou volná místa.
Chtěla jsem se zeptat, cvičíš i s píšťalkou? Jestli jo, těš se, že Tě zahrnu dotazy .
Enny (mylím, že ji tak říkáš, snad se nepletu) byla moc loskošný miminko , oni jsou všechna mimča k sežrání! A teď je z ní taky moc hezká slečna.

Tak to tady čtu, včera jsem se sem nedostala
Mája: Kam pak se chystáš v srpnu na tábor, můžu-li se zeptat? Já totiž už marně druhým rokem sháním "podobně zapáleného člověka", který by vyrazil

Posílám Jessie při hromadném pozování

7.3.2008 11:58

majdrous napsal(a):

Jinak moc díky za odpověď ohledně toho "světlého nosu".
Jessie taky vždycky zesvětlá, vypadá pak tak nějak zvláštně, už aby měla zpátky ten svůj, černý...

Posílám jednu fotku z nočního výletu - to jsme čekali na nádraží na vlak a Jessie byla zima, tak jsem jí musela zabalit do osušky

lucie x

7.3.2008 19:47
lucie x

jessie napsal(a):
Jessie taky vždycky zesvětlá, vypadá pak tak nějak zvláštně, už aby měla zpátky ten svůj, černý...

Posílám jednu fotku z nočního výletu - to jsme čekali na nádraží na vlak a Jessie byla zima, tak jsem jí musela zabalit do osušky

Taky jedna fotka z výcviku, my byli na táboře v Lázních Bělohrad :-)
..moje je třetí zleva

lucie x

7.3.2008 19:47
lucie x

lucie x napsal(a):
Taky jedna fotka z výcviku, my byli na táboře v Lázních Bělohrad :-)
..moje je třetí zleva

A tady při hře s čtyřměsíčním štěňetem..

lucie x

7.3.2008 19:48
lucie x

lucie x napsal(a):
A tady při hře s čtyřměsíčním štěňetem..

Příprava na PZ:

lucie x

7.3.2008 19:49
lucie x

lucie x napsal(a):
Příprava na PZ:

S bažantíkem:

lucie x

7.3.2008 19:51
lucie x

lucie x napsal(a):
S bažantíkem:

Ty fotky se vkládají nějak nekvalitně, ale pro ukázku to stačí

7.3.2008 19:51

jessie napsal(a):

Mája: Jj, cvičím s píšťalkou..:o))Tak se těším na záplavu dotazů..:o))
Jasně, pro studující je určitě skoroprázdninový nebo prázdninový termín lepší, navíc štěndo už bude větší....Budeš mít holku nebo kluka a z který CHS???Chystáš se vystavovat??

Jessie: Annie má taky na zimu růžovaj čumák..:o))

7.3.2008 20:04

hlozi napsal(a):
Mája: Jj, cvičím s píšťalkou..:o))Tak se těším na záplavu dotazů..:o))
Jasně, pro studující je určitě skoroprázdninový nebo prázdninový termín lepší, navíc štěndo už bude větší....Budeš mít holku nebo kluka a z který CHS???Chystáš se vystavovat??

Jessie: Annie má taky na zimu růžovaj čumák..:o))

Lucie x: Nepsali jsme si náhodou na mujpes.cz??Vítej mezi nás...:o))

Taky posílám jednu hromadnou..:o))

lucie x

7.3.2008 20:05
lucie x

hlozi napsal(a):
Lucie x: Nepsali jsme si náhodou na mujpes.cz??Vítej mezi nás...:o))

Taky posílám jednu hromadnou..:o))

Hlozi,
ano, jsem to já

7.3.2008 20:24

lucie x napsal(a):
Hlozi,
ano, jsem to já

Lucie x: Já si to myslela, poznala jsem čubinu, je fakt nádherná..:o))

7.3.2008 21:09

hlozi napsal(a):
Lucie x: Já si to myslela, poznala jsem čubinu, je fakt nádherná..:o))

Jé, tak ta vana mi něco připomíná - nám se tam nacpaly obě holky, Jessie i Elsinka, a vytáhnout je fakt nešlo, Jessie si pak v konečné fázi ještě lehla, že jí koukala jen hlava

7.3.2008 21:11

jessie napsal(a):
Jé, tak ta vana mi něco připomíná - nám se tam nacpaly obě holky, Jessie i Elsinka, a vytáhnout je fakt nešlo, Jessie si pak v konečné fázi ještě lehla, že jí koukala jen hlava

Máma s dcerkou....

7.3.2008 21:33

jessie napsal(a):
Máma s dcerkou....

njn, Annie takhle v tý vaně tráví celý léto, když jsme u koní, neni tam nikde žídnej rybník, kde by se mohla čvachtat...Jednou chuděra dostala pecku od ohradníku, vlezla do vany, co byla přesně pod ním a probilo to skrz ní a tu vanu..Se tak lekla, že tam pak celej den nevlezla..:o))Naštěstí v tom je malej proud...

7.3.2008 21:48

jessie napsal(a):
Máma s dcerkou....

Barča: Jé, to by bylo fajn, kdyby jsme spolu jeli na tábor . Ještě nevím, kam pojedu, nejraději bych 1. července odjela a vrátila se 31. srpna . Jenže celej červenec budu mít asi brigádu, takže bych jela někam až v srpnu, musím se na netu po něčem ohlídnout, ráda bych jela na nějakej retrívří, ale kdyby to nevyšlo, je mně to celkem jedno (snad jen zaměření na sportovní kynologii a stopy mě neláká).
Jé Jessie s Elsinkou, Elsinka už musí být velká...to to letí.

Hlozi: Štěňátko bude holčička, včera měla 6 týdnů, takže už jen 14 dní...se nemůžu dočkat. Je z chovné stanice Maurehata, lepší sem si vybrat nemohla , štěnda jsou úžasně socializování, chovatelé jsou super a moc ochotní. Fotky malé mám, ale nebudu je sem kopírovat, až si malou přivezeme domů, fotkama to zde zaplavím.
Jé, to je super, že cvičíš s píšťalkou. Já mám píšťalku od Acme (210 a půl) a chtěla bych s malou cvičit hned od začátku. Chtěla bych se zeptat, co je dobrý učit hned od miminka? Určitě přivolání, asi dvě krátký písknutí, že?.
Ve Světě psů jednu dobu vycházel článek o working testech, psalo se tam, že na working testy by se mělo naučit sedni na jedno dlouhé písknutí, cvičíš na to taky sedni, není lepší naučit na dlouhé zapískání lehni? Je dobrý naučit na píšťalku sednout i lehnout, nebo stačí jen jedno a co a proč je to lepší, než to druhý ? To by snad od začátku mělo stačit (?), nějaké vysílání a tak se asi začíná učit až později? Omlouvám se za zamateně popsané dotazy , snad sem to napsala trochu srozumitelně.

Jedna z dneška .

lucie x

7.3.2008 21:58
lucie x

majdrous napsal(a):
Barča: Jé, to by bylo fajn, kdyby jsme spolu jeli na tábor . Ještě nevím, kam pojedu, nejraději bych 1. července odjela a vrátila se 31. srpna . Jenže celej červenec budu mít asi brigádu, takže bych jela někam až v srpnu, musím se na netu po něčem ohlídnout, ráda bych jela na nějakej retrívří, ale kdyby to nevyšlo, je mně to celkem jedno (snad jen zaměření na sportovní kynologii a stopy mě neláká).
Jé Jessie s Elsinkou, Elsinka už musí být velká...to to letí.

Hlozi: Štěňátko bude holčička, včera měla 6 týdnů, takže už jen 14 dní...se nemůžu dočkat. Je z chovné stanice Maurehata, lepší sem si vybrat nemohla , štěnda jsou úžasně socializování, chovatelé jsou super a moc ochotní. Fotky malé mám, ale nebudu je sem kopírovat, až si malou přivezeme domů, fotkama to zde zaplavím.
Jé, to je super, že cvičíš s píšťalkou. Já mám píšťalku od Acme (210 a půl) a chtěla bych s malou cvičit hned od začátku. Chtěla bych se zeptat, co je dobrý učit hned od miminka? Určitě přivolání, asi dvě krátký písknutí, že?.
Ve Světě psů jednu dobu vycházel článek o working testech, psalo se tam, že na working testy by se mělo naučit sedni na jedno dlouhé písknutí, cvičíš na to taky sedni, není lepší naučit na dlouhé zapískání lehni? Je dobrý naučit na píšťalku sednout i lehnout, nebo stačí jen jedno a co a proč je to lepší, než to druhý ? To by snad od začátku mělo stačit (?), nějaké vysílání a tak se asi začíná učit až později? Omlouvám se za zamateně popsané dotazy , snad sem to napsala trochu srozumitelně.

Jedna z dneška .

Nevím, jestli můžu odpovědět, když byl dotaz položen někomu jinému, ale pokusím se..
O štěňátkách po Hátě vím, znám je z webu a přes kamarády, vybrala sis skvěle :-)
A k výcviku. Řekla bych, že ze začátku je nejdůležitější pořádná socializace a výchova, výcvik chvilku počká, až si na sebe zvykmete. Prvně zvykat na jméno, na různé zvuky, jezdící schody.. ale to už určitě všechno víš, když to bude druhý pes.
K tzv. Stop hvizdu, někdo píská dlouze, někdo krátce, ale pes si sedne a otočí se na tebe. Je to proto, aby jsi mu mohla rukou ukázat třeba směr, kam má jít hledat, případně ho položit atd. Když sedí, krásně vidí, co kde a kam padá a místa si zapamatuje, vleže takovou možnost má omezenou..

lucie x

7.3.2008 22:01
lucie x

lucie x napsal(a):
Nevím, jestli můžu odpovědět, když byl dotaz položen někomu jinému, ale pokusím se..
O štěňátkách po Hátě vím, znám je z webu a přes kamarády, vybrala sis skvěle :-)
A k výcviku. Řekla bych, že ze začátku je nejdůležitější pořádná socializace a výchova, výcvik chvilku počká, až si na sebe zvykmete. Prvně zvykat na jméno, na různé zvuky, jezdící schody.. ale to už určitě všechno víš, když to bude druhý pes.
K tzv. Stop hvizdu, někdo píská dlouze, někdo krátce, ale pes si sedne a otočí se na tebe. Je to proto, aby jsi mu mohla rukou ukázat třeba směr, kam má jít hledat, případně ho položit atd. Když sedí, krásně vidí, co kde a kam padá a místa si zapamatuje, vleže takovou možnost má omezenou..

V podstatě stačí na píšťalku tři povely. Ke mně, stop hvizd a hledej.. Vše se pak odvíjí od tohoto, ale to je záležitost na delší dobu a na staršího pejska, než 8 týdnů
Já mám trialovou píšťalku, jsem s ní maximálně spokojená, Enny jsem na ni učila až v roce a půl, zvykla si velmi rychle a teď už bych se bez ní neobešla nejen na zkouškách, ale i na běžných procházkách. Když ji náhodou zapomenu doma, tak pískám pusou, stejné povely, jako na píšťalku..funguje i to

7.3.2008 22:16

lucie x napsal(a):
V podstatě stačí na píšťalku tři povely. Ke mně, stop hvizd a hledej.. Vše se pak odvíjí od tohoto, ale to je záležitost na delší dobu a na staršího pejska, než 8 týdnů
Já mám trialovou píšťalku, jsem s ní maximálně spokojená, Enny jsem na ni učila až v roce a půl, zvykla si velmi rychle a teď už bych se bez ní neobešla nejen na zkouškách, ale i na běžných procházkách. Když ji náhodou zapomenu doma, tak pískám pusou, stejné povely, jako na píšťalku..funguje i to

Děkuju za opovědi, nebudu to s píšťlkou uspěchávat. Ze začátku budu cvičit jen na "ke mně" a pak pomaloučku to ostatní. Nechci nic uspěchat, ze začátku je pro mě nejduležitější socializace. Staršího pejska nemám od štěněte (mám ho cca od jeho dvou let), je na něm vidět, jak moc velký následky zanechá špatná či žádná socializace. On se např. bál jen obyčejné dlažby, schodů, ledničky,...už si zvykl, ale k novým věcem je nedůvěřivej. Jo, co se v mládí naučíš, ....
JJ, štěnítko je po Hátě. Bude to Abby Maila, jestli se cheš na ni podívat.

7.3.2008 22:26

lucie x napsal(a):

Tak Lucka už odpověděla za mně, nezbývá mi než souhlasit..:o))
S výcvikem těhle věcí nezačínej hned, snaž se štěňátko navykat na okolní ruchy a dění okolo něj, zvykněte si sami na sebe...
My jsme s píšťalkou začali cvičit asi až v půl roce a od tý doby se bez ní, stejně jako Lucka neobejdu..:o))Na vycházkách super pomocník - nemusím "řvát na lesy" stačí jedno písknutí a pesa se vrátí, naučila se na to i ta druhá, takže v pohodě..
Výcvikově se používá - 2xkrátky hvizd - Ke mně, 1x (doporučuju) dlouhý hvizd - sedni (dlouhý proto, že na větší vzdálenost je líp slyšet), a trilkování (přerušovanéj hvizd, jako morseovka) - hledej. Nic víc nepotřebuješ.
Mě si čuba na dlouhý písknutí lehá, ale přeučuju na sedání..Byla to moje chyba, jelikož jsem jí učila odložení na dálku a ona má teď pocit, že si má lehat.
Jinak doporučuju knížku od Ivy Sieberový - Výcvik retrievera, je v ní všechno popsaný od začátku, krok za krokem...:o))

8.3.2008 21:31

hlozi napsal(a):
Tak Lucka už odpověděla za mně, nezbývá mi než souhlasit..:o))
S výcvikem těhle věcí nezačínej hned, snaž se štěňátko navykat na okolní ruchy a dění okolo něj, zvykněte si sami na sebe...
My jsme s píšťalkou začali cvičit asi až v půl roce a od tý doby se bez ní, stejně jako Lucka neobejdu..:o))Na vycházkách super pomocník - nemusím "řvát na lesy" stačí jedno písknutí a pesa se vrátí, naučila se na to i ta druhá, takže v pohodě..
Výcvikově se používá - 2xkrátky hvizd - Ke mně, 1x (doporučuju) dlouhý hvizd - sedni (dlouhý proto, že na větší vzdálenost je líp slyšet), a trilkování (přerušovanéj hvizd, jako morseovka) - hledej. Nic víc nepotřebuješ.
Mě si čuba na dlouhý písknutí lehá, ale přeučuju na sedání..Byla to moje chyba, jelikož jsem jí učila odložení na dálku a ona má teď pocit, že si má lehat.
Jinak doporučuju knížku od Ivy Sieberový - Výcvik retrievera, je v ní všechno popsaný od začátku, krok za krokem...:o))

Dík za typ, knížky si určo koupím. No, já sem chtěla na dlouhý písknutí učit lehnutí, ještěže o tom píšeš, abych pak nemusela přeučovat, ale na to je ještě hooodně času. Na píšťalku začnu učit až později.
Já sem teď začala učit i labíka a je to super věc, přivolání je mnohem rychlejší a navíc, jak píšeš, nemusím "řvát na lesy" . Rikouše učím na dlouhé písknutí lehnout, ale přeučovat ho nebudu, u něj je to pro mě lepší.

Holky, vy jezdíte na výstavy? Já rozhodně nehodlám objíždět každou výstavu, ale ráda bych nějakou časem vyzkoušela. My určitě pojedeme na Propet, se podívat, to by bylo moc odvážný hned na takové výstavě poprvé vystavovat. Prvně bych chtěla zkusit jen nějakou menší...

Baru: Budeš mít toho budoucího asistenčního pejska? A jak to vypadá s dogoušem?

lucie x

9.3.2008 13:02
lucie x

majdrous napsal(a):
Dík za typ, knížky si určo koupím. No, já sem chtěla na dlouhý písknutí učit lehnutí, ještěže o tom píšeš, abych pak nemusela přeučovat, ale na to je ještě hooodně času. Na píšťalku začnu učit až později.
Já sem teď začala učit i labíka a je to super věc, přivolání je mnohem rychlejší a navíc, jak píšeš, nemusím "řvát na lesy" . Rikouše učím na dlouhé písknutí lehnout, ale přeučovat ho nebudu, u něj je to pro mě lepší.

Holky, vy jezdíte na výstavy? Já rozhodně nehodlám objíždět každou výstavu, ale ráda bych nějakou časem vyzkoušela. My určitě pojedeme na Propet, se podívat, to by bylo moc odvážný hned na takové výstavě poprvé vystavovat. Prvně bych chtěla zkusit jen nějakou menší...

Baru: Budeš mít toho budoucího asistenčního pejska? A jak to vypadá s dogoušem?

Na výstavy jezdíme, ale ne velkým, tak čtyři do roka. Zaprvé to stojí moc peněz, zadruhé zkoušky a výcvik jsou lepší a za třetí Enny nemá tak excelentní exteriér, aby vyhrávala mezi tou obrovskou konkurencí, která u labíků panuje. Takže jen občas, pro radost, na zahraniční rozhodčí, kteří sami chovají. Na Čechy nemá cenu jezdit :-(( Flatíků je méně, v kruhu to jde rychleji, není tam tolik psů, mohlo by to být lepší

9.3.2008 18:29

lucie x napsal(a):
Na výstavy jezdíme, ale ne velkým, tak čtyři do roka. Zaprvé to stojí moc peněz, zadruhé zkoušky a výcvik jsou lepší a za třetí Enny nemá tak excelentní exteriér, aby vyhrávala mezi tou obrovskou konkurencí, která u labíků panuje. Takže jen občas, pro radost, na zahraniční rozhodčí, kteří sami chovají. Na Čechy nemá cenu jezdit :-(( Flatíků je méně, v kruhu to jde rychleji, není tam tolik psů, mohlo by to být lepší

My na výstavy taky jezdíme, ale stejně jako Lucka jen na některé a i tak málo..Zatím jsme žádný velký úspěch nezaznamenali, jelikož Annie se rozhodčím taky moc nelíbí...Mě ovšem jo..:o))Chci jen uchovnit a pak možná ještě na pár výstav pojedeme, ale rozhodně to není moje priorita..
To s výcvikem je to jinak, Annie se rozhodčím líbí moc a hrozně jí (nás) chválí...Což je super motivace pro mě..:o)), abych pokračovala...
Dneska jsme byli na tréninku v Blevicích a super..Zaměřili jsme se hlavně na to, co nám nejde - hledání nosem a ne očima a Annie docela začala chápat, k čemu ten čumák má..,Trenér říkal, že jsme fajn tým a že se doplňujem..:o))

Posílám jednu z Blevic, i když není cvičící, ale přestávková...Cvičící fotky budu mít teprve, až mi budou poslány..

9.3.2008 22:02

hlozi napsal(a):
My na výstavy taky jezdíme, ale stejně jako Lucka jen na některé a i tak málo..Zatím jsme žádný velký úspěch nezaznamenali, jelikož Annie se rozhodčím taky moc nelíbí...Mě ovšem jo..:o))Chci jen uchovnit a pak možná ještě na pár výstav pojedeme, ale rozhodně to není moje priorita..
To s výcvikem je to jinak, Annie se rozhodčím líbí moc a hrozně jí (nás) chválí...Což je super motivace pro mě..:o)), abych pokračovala...
Dneska jsme byli na tréninku v Blevicích a super..Zaměřili jsme se hlavně na to, co nám nejde - hledání nosem a ne očima a Annie docela začala chápat, k čemu ten čumák má..,Trenér říkal, že jsme fajn tým a že se doplňujem..:o))

Posílám jednu z Blevic, i když není cvičící, ale přestávková...Cvičící fotky budu mít teprve, až mi budou poslány..

Talk posílám ty ze cvičení..První je z pauzy, kdy jsme čekaly, až na nás zase přijde řada...

9.3.2008 22:11

hlozi napsal(a):
Talk posílám ty ze cvičení..První je z pauzy, kdy jsme čekaly, až na nás zase přijde řada...

...a jedna z akce..:o))

lucie x

10.3.2008 10:15
lucie x

hlozi napsal(a):
...a jedna z akce..:o))

Jsme z Brna, takžě většinou jezdíme tady ty "naše" výstavy, případně klubovky..
Co se týče ocenění, myslím, že kdo chce CH, tak si ho prostě vyjezdí.. Ale těch peněz za to bude spousta
Ještě přidávám naše stránky na kouknutí: http://enny.ic.cz

10.3.2008 15:39

verug napsal(a):

Náš Sam je sice už rozumný pán v nejlepších letech (v dubnu mu bude šest), ale občas se rád rozdovádí. Třeba sníh miluje, škoda, že ho v posledních letech moc není...

10.3.2008 15:40

marcha napsal(a):
Náš Sam je sice už rozumný pán v nejlepších letech (v dubnu mu bude šest), ale občas se rád rozdovádí. Třeba sníh miluje, škoda, že ho v posledních letech moc není...

...ale umí i zabrat, když chce...

10.3.2008 15:41

marcha napsal(a):
...ale umí i zabrat, když chce...

...ale většinou se spíš trochu fláká...

10.3.2008 15:42

marcha napsal(a):
...ale většinou se spíš trochu fláká...

...nebo kaká, zatímco Bára maká

10.3.2008 21:04

marcha napsal(a):
...nebo kaká, zatímco Bára maká

Hlozi, cvičící fotky jsou super!!

Luci, máte moc hezké stránečky. Jé a jsi z Brna, můžu se zeptat kam jezdíte trénovat? Je zde někde poblíž výcvikové středisko zaměřené na retrívry? Já jsem kousek od Brna, se poohlížím, kam bychom mohli jezdit.

Holky a jak to děláte se zvěří? Kde ji sháníte?

Marcho, Sam je super sportovec , někoho mi to připomíná.....

10.3.2008 21:15

verug napsal(a):

GR = přerostlé dítě, tak to sedí na 100 %

Našemu Bačkovi bude v dubnu šest let a pořád mi přijde jako puberťáček
S těma pantoflema to je úplně jako u nás doma. Ukrást pantofli a pak se s ní producírovat.
Fascinuje mě jak je vždycky nadšenej, že jí nemůžu najít. Za chvilku se ale slituje a přinese jí
Asi je to všude stejný.

TO samý běhačka s hafanama ...

Přidávám fotku ze zimy s bíglí kámoškou Viktorií

10.3.2008 21:43

majdrous napsal(a):

Luci, máte moc hezké stránečky. Jé a jsi z Brna, můžu se zeptat kam jezdíte trénovat? Je zde někde poblíž výcvikové středisko zaměřené na retrívry? Já jsem kousek od Brna, se poohlížím, kam bychom mohli jezdit.

Mája,
my cvičíme převážně sami, občas s kamarádama nebo u chovatelů, kteří sem tam pořádají výcviková setkání. Máme tu ideální podmínky, les na baríkem, louky a pole taky a i rybník, takže super.. Zvěř se shání špatně, já měla kachnu od chovatelů a pak od kamarádky z honu, jinak vše nacvičujeme na damících s pachy, případně králičí kůži atd. A na zkouškách v pohodě, všechno bere, i když cvičíme skoro bez zvěře..

Teď se v Brně rozjíždí výcvik s CHS LR Belle Moravia, více najdeš na jejich stránkách: http://bellemoravia.cz, případně při cvičáku K-9 je i lovecký výcvik..

Odkud jste vy?

11.3.2008 18:01

majdrous napsal(a):

Mája:
Asistenční pejsek bude, doufejme, na podzim 2008, moc se na něj těším, tak to snad vyjde.

Dogouš tím pádem "padá", dvě štěňata jednak být nemohou, za druhé bych se do toho ani nepouštěla, když už něco dělat, tak pořádně. Když tak ale projíždím ty výstavy, občas nějaký srazík, zjišťuji, že ti LR mě pořád nějak táhnou, uvidím, jak se to všechno ukáže

Marcha:
Ten Sam je úplně super, bezva momentka

Jessie: "Jak vypadám?"

11.3.2008 18:03

jessie napsal(a):
Mája:
Asistenční pejsek bude, doufejme, na podzim 2008, moc se na něj těším, tak to snad vyjde.

Dogouš tím pádem "padá", dvě štěňata jednak být nemohou, za druhé bych se do toho ani nepouštěla, když už něco dělat, tak pořádně. Když tak ale projíždím ty výstavy, občas nějaký srazík, zjišťuji, že ti LR mě pořád nějak táhnou, uvidím, jak se to všechno ukáže

Marcha:
Ten Sam je úplně super, bezva momentka

Jessie: "Jak vypadám?"

Velké větve - čím neskladnější, tím lepší!!!

11.3.2008 18:45

verug napsal(a):

Kámoši

12.3.2008 20:51

jessie napsal(a):
Kámoši

Tak mam jednu povedenou fotku z víkendu, o kterou se s vámi musim podělit..:o))

12.3.2008 21:33

hlozi napsal(a):
Tak mam jednu povedenou fotku z víkendu, o kterou se s vámi musim podělit..:o))

Supr fotka .

Baru, s asistenčním pejskem držíme pěstičky. Máš můj velký obdiv, bych se s ním nedokázala po roce rozloučit...to fakt ne.

Luci, my jsme z Rájce, což je kousek od Blanska. Lesů a rybníků je zde habaděj, takže ideální na cvičení, ale občas bych potřebovala cvičit s někým, kdo tomu rozumí a dokáže poradit, možná bychom vyzkoušeli tu Belle Moravia.

Pěkný zbytek dne všem!

lucie x

13.3.2008 15:09
lucie x

majdrous napsal(a):
Supr fotka .

Baru, s asistenčním pejskem držíme pěstičky. Máš můj velký obdiv, bych se s ním nedokázala po roce rozloučit...to fakt ne.

Luci, my jsme z Rájce, což je kousek od Blanska. Lesů a rybníků je zde habaděj, takže ideální na cvičení, ale občas bych potřebovala cvičit s někým, kdo tomu rozumí a dokáže poradit, možná bychom vyzkoušeli tu Belle Moravia.

Pěkný zbytek dne všem!

Mohla bych je doporučit, jsou to velice příjemní lidé, pejskům rozumí, mají CH práce a její dceru, která už ho má také rozjetého. Cvičí s nimi kamarádka a je velice spokojená

14.3.2008 13:50

lucie x napsal(a):
Mohla bych je doporučit, jsou to velice příjemní lidé, pejskům rozumí, mají CH práce a její dceru, která už ho má také rozjetého. Cvičí s nimi kamarádka a je velice spokojená

Ahojky, taky je u vás tak ošklivo??Já mam dneska volnou v práci a je takhle hnusně...
Tak zkoušíme doma nový cviky..Začala jsem zkoušet cvičit s klikrem a nevím, jestli to k něčemu je..U Annie to moc nepoznám, jelikož ona je nadšenec do všeho..Jen, nevíte náhodou někdo, jak se učí pejsek couvat??Já když jí dam ten povel a chci, aby couvala, tak si sedne..V úzkym prostoru couvá, ale úzkej prostor tu nemam...
Díky za rady!!!

14.3.2008 21:17

hlozi napsal(a):
Ahojky, taky je u vás tak ošklivo??Já mam dneska volnou v práci a je takhle hnusně...
Tak zkoušíme doma nový cviky..Začala jsem zkoušet cvičit s klikrem a nevím, jestli to k něčemu je..U Annie to moc nepoznám, jelikož ona je nadšenec do všeho..Jen, nevíte náhodou někdo, jak se učí pejsek couvat??Já když jí dam ten povel a chci, aby couvala, tak si sedne..V úzkym prostoru couvá, ale úzkej prostor tu nemam...
Díky za rady!!!

Ahojky, je zde taky hnusně. Prší, zrovna na víkend....
Hlozi, já jsem couvat naučila tak, že jsem dala dvě lavečky a mezi něma byla úzká chodbička. Rika jsem tam mezi ně posadila, řekla jsem "couvej" a šla proti němu, tím jsem ho donutila couvat (snad jsem to popsala srozumitelně). Až pochopil, co po něm chci, začal couvat i bez těch laviček. Ale doma asi lavičky mít nebudeš...možná bych to zkusila na nějaké chodbě, no, aby to pejsek pochopil je lepší vytvořit úzkej prostor. Ale třeba kamarádce couval pejsek automaticky, když šla stále proti němu.
Já jsem teď pesana naučila couvat kolem mně a je to docela sranda , vypadá to legračně.

14.3.2008 23:10

majdrous napsal(a):
Ahojky, je zde taky hnusně. Prší, zrovna na víkend....
Hlozi, já jsem couvat naučila tak, že jsem dala dvě lavečky a mezi něma byla úzká chodbička. Rika jsem tam mezi ně posadila, řekla jsem "couvej" a šla proti němu, tím jsem ho donutila couvat (snad jsem to popsala srozumitelně). Až pochopil, co po něm chci, začal couvat i bez těch laviček. Ale doma asi lavičky mít nebudeš...možná bych to zkusila na nějaké chodbě, no, aby to pejsek pochopil je lepší vytvořit úzkej prostor. Ale třeba kamarádce couval pejsek automaticky, když šla stále proti němu.
Já jsem teď pesana naučila couvat kolem mně a je to docela sranda , vypadá to legračně.

Ahojky lidičky!! Chtěla bych se připojit k vám do diskuse. Doma mám labradorského retrívra ,jmenuje se Ben a budou mu 3 roky.Někdy se vážně chová jako přerostlé dítě, pořád si chce hrát ale jinak je poslušný ale dlouho mu to trvalo než se naučil respektovat svého pána.Jinak je mi 17 a je to můj největší miláček :o)

15.3.2008 20:19

makkikka napsal(a):
Ahojky lidičky!! Chtěla bych se připojit k vám do diskuse. Doma mám labradorského retrívra ,jmenuje se Ben a budou mu 3 roky.Někdy se vážně chová jako přerostlé dítě, pořád si chce hrát ale jinak je poslušný ale dlouho mu to trvalo než se naučil respektovat svého pána.Jinak je mi 17 a je to můj největší miláček :o)

Ahojky, tak Tě tady vítám. Dlouho mu trvalo, než se naučil respektovat svého pána, .... , to znám, nám to taky trvalo, jsou to někdy paličáci.
Jinak, to je supr, mně je taky 17, ale už jen chvilku, brzo budu plnoletá .
Děláš s Beníkem nějaký sport?

16.3.2008 09:48

majdrous napsal(a):
Ahojky, tak Tě tady vítám. Dlouho mu trvalo, než se naučil respektovat svého pána, .... , to znám, nám to taky trvalo, jsou to někdy paličáci.
Jinak, to je supr, mně je taky 17, ale už jen chvilku, brzo budu plnoletá .
Děláš s Beníkem nějaký sport?

Ahojky, tak se po malé odmlce zase hlásim..:o))
Májo, tak miminko už bude za pár dní, co??To se musíš těšit!!!
Jinak u nás stále hnusně, prší nebo fouká hroznej vichr...Ani psa by nevyhnal...
Chystá se někdo ze zdejších PP pejsků na klubovku na Konopiště??My včera vyplňovali přihlášku, tak snad mě pustí z práce a budu tam..Jinak bude muset vystavovat ségra, což se obávám, že by nemuselo moc dobře dopadnout..:o))
Napadlo mě, že jsem vám sem nedala odkaz na svoje stránky, tak ten je : www.gwen-ab.wbs.cz , kdyby se někdo chtěl podívat..:o))
Zatím přeji krásný propršený den...

16.3.2008 18:02

hlozi napsal(a):
Ahojky, tak se po malé odmlce zase hlásim..:o))
Májo, tak miminko už bude za pár dní, co??To se musíš těšit!!!
Jinak u nás stále hnusně, prší nebo fouká hroznej vichr...Ani psa by nevyhnal...
Chystá se někdo ze zdejších PP pejsků na klubovku na Konopiště??My včera vyplňovali přihlášku, tak snad mě pustí z práce a budu tam..Jinak bude muset vystavovat ségra, což se obávám, že by nemuselo moc dobře dopadnout..:o))
Napadlo mě, že jsem vám sem nedala odkaz na svoje stránky, tak ten je : www.gwen-ab.wbs.cz , kdyby se někdo chtěl podívat..:o))
Zatím přeji krásný propršený den...

Ahojda, vím že tu o krmení a granulích bylo napsáno hodně, ale čím krmíte svoje zlaťáčky a labíse?? ten můj malej blbec poslední dobou vůbec nechce žrát granule:-(( dávám mu nutro choice puppy lamb and rice, rok to baštil v pohodě, ale teď se asi trošku rozmlsal ( občas mu totiž uvařím masíčko apod. ) a už mu nechutná :-(( Tak přemýšlím co koupit, poradíte?? uvažuju o proplan, firstmate nebo hills.... díky

ps posílám fotku s kámošem parsonkem

16.3.2008 18:39

martaaa napsal(a):
Ahojda, vím že tu o krmení a granulích bylo napsáno hodně, ale čím krmíte svoje zlaťáčky a labíse?? ten můj malej blbec poslední dobou vůbec nechce žrát granule:-(( dávám mu nutro choice puppy lamb and rice, rok to baštil v pohodě, ale teď se asi trošku rozmlsal ( občas mu totiž uvařím masíčko apod. ) a už mu nechutná :-(( Tak přemýšlím co koupit, poradíte?? uvažuju o proplan, firstmate nebo hills.... díky

ps posílám fotku s kámošem parsonkem

Ahojky,
tak já krmím převážně vařeným, ale někdy se prostě nestíhá a taky na víkendy třeba na chatu nebo do lesa nebo na dovču beru granule...To krmím RC Maxi Adult..Taky jsme měli Brit Care Activity..Obojí spokojenost...:o))
Jinak jsem dneska Annie učila pár kousků z tance se psem, hrozně jí to bavilo, už zvládá slalom mezi nohama, i to couvání už docela pochopila, učíme se válet sudy a povel "mezi", kdy si my stoupne mezi nohy a jdeme spolu dopředu, později chci i dozadu..:o)) Tady bylo dneska tak hnusně, že se pořádně ani ven jít nedalo, tak jsme celý dopoledne takhle blbly..Až odpoledne se to trochu umoudřilo...

16.3.2008 21:52

hlozi napsal(a):
Ahojky,
tak já krmím převážně vařeným, ale někdy se prostě nestíhá a taky na víkendy třeba na chatu nebo do lesa nebo na dovču beru granule...To krmím RC Maxi Adult..Taky jsme měli Brit Care Activity..Obojí spokojenost...:o))
Jinak jsem dneska Annie učila pár kousků z tance se psem, hrozně jí to bavilo, už zvládá slalom mezi nohama, i to couvání už docela pochopila, učíme se válet sudy a povel "mezi", kdy si my stoupne mezi nohy a jdeme spolu dopředu, později chci i dozadu..:o)) Tady bylo dneska tak hnusně, že se pořádně ani ven jít nedalo, tak jsme celý dopoledne takhle blbly..Až odpoledne se to trochu umoudřilo...

Ahojky,
Hlozi, u nás je taky hnusně, ale psa by vyhnal . Jo, už se mi to krátí, moc se těším, už jsem zahájila období nespavosti , když se na něco těším (a naopak), nemůžu usnout, to si říkám, že musím teď co nejvíc spát, páč se štěndem se nevyspím vůbec...
Hlozi, stránečky super , dík za odkaz. Budu pravidelný návštěvník .
My jsme krmili různýma granulema (prémiovkama i superprémiovkama), naposledy jsme zkusili Fitmin, doporičila mi to kamarádka, cena je příznivá, ale granulema bych už nekrmila. Jednou a dost, psovi sice chutnají, ale zhoršila se mu srst. Rozhodli jsme se, že už jen superprémiovky. Malá feňulka papká Canidae, tak tím budeme krmit i Rika, už máme granulky doma, tak časem napíšu, jak jsme spokojení. Ale taky vaříme a střídáme to, ikdyž by se to nemělo , ale já si myslím, že to pejskovi vyhovuje.

lucie x

17.3.2008 17:46
lucie x

majdrous napsal(a):
Ahojky,
Hlozi, u nás je taky hnusně, ale psa by vyhnal . Jo, už se mi to krátí, moc se těším, už jsem zahájila období nespavosti , když se na něco těším (a naopak), nemůžu usnout, to si říkám, že musím teď co nejvíc spát, páč se štěndem se nevyspím vůbec...
Hlozi, stránečky super , dík za odkaz. Budu pravidelný návštěvník .
My jsme krmili různýma granulema (prémiovkama i superprémiovkama), naposledy jsme zkusili Fitmin, doporičila mi to kamarádka, cena je příznivá, ale granulema bych už nekrmila. Jednou a dost, psovi sice chutnají, ale zhoršila se mu srst. Rozhodli jsme se, že už jen superprémiovky. Malá feňulka papká Canidae, tak tím budeme krmit i Rika, už máme granulky doma, tak časem napíšu, jak jsme spokojení. Ale taky vaříme a střídáme to, ikdyž by se to nemělo , ale já si myslím, že to pejskovi vyhovuje.

My krmíme Pro Planem v různých obměnách. Teď momentálně střídáme PP Performance, PP Puppy Salmon and rice, PP Adult Salmon and rice a PP Adult Lamb and rice Nám vyhovuje. Měli jsme i pytel Kronchu, ale toho se nechtěla ani dotknout

18.3.2008 16:43

verug napsal(a):

Týjo, pěkně to tady žije
Mája: Kolik je vlastně teď Tvé nové psí holčičce, smím-li se ptát?

Posílám jednu fotku ze ZOO

18.3.2008 22:21

jessie napsal(a):
Týjo, pěkně to tady žije
Mája: Kolik je vlastně teď Tvé nové psí holčičce, smím-li se ptát?

Posílám jednu fotku ze ZOO

Ahojky,
jsem zde teď docela často, krátím si čas .
Dneska je zde pěkně hnusně, byla zde sněhová vánice, je zde asi pět cm sněhu, taje to, bahno je, hrůza.., ale pes je spokojenej, válí se .
Baru, ptát se můžeš , od toho je fórum, dle mě. Mailinka bude mít ve čtvrtek 8 týdnů, narodila se 24. ledna.
Fotky ze ZOO jsou super, musí mít pejsci vodítko a košík? Rádi bychom taky vyrazili, ale asi "jen" do Brna.

19.3.2008 07:58

majdrous napsal(a):
Ahojky,
jsem zde teď docela často, krátím si čas .
Dneska je zde pěkně hnusně, byla zde sněhová vánice, je zde asi pět cm sněhu, taje to, bahno je, hrůza.., ale pes je spokojenej, válí se .
Baru, ptát se můžeš , od toho je fórum, dle mě. Mailinka bude mít ve čtvrtek 8 týdnů, narodila se 24. ledna.
Fotky ze ZOO jsou super, musí mít pejsci vodítko a košík? Rádi bychom taky vyrazili, ale asi "jen" do Brna.

Já jsem moc ráda, že se konečně jednou chytli i retrívři, je jich hodně, ale nikdy tu fórum nebylo dlouho

Mája: Tak to už je velká holčina, to budeš mít doma hned dvě "přerostlé" děti najednou, ale věřím, že to bude sranda!!!

Košík mít pejsi nemusí, vodítko ano. Nevím, jak je to v jiných ZOO, ale Praha je na pejsany připravená, řekla bych, bezvadně! Na spoustě míst jsou misky pro psy s kohoutkem na čerstvou vodu, u pavilonů jsou úvazové "držáky"....
Moc se nám tam líbilo, vřele doporučuju

Naše "slavná" čtyřka pozoruje velbloudy

19.3.2008 19:40

jessie napsal(a):
Já jsem moc ráda, že se konečně jednou chytli i retrívři, je jich hodně, ale nikdy tu fórum nebylo dlouho

Mája: Tak to už je velká holčina, to budeš mít doma hned dvě "přerostlé" děti najednou, ale věřím, že to bude sranda!!!

Košík mít pejsi nemusí, vodítko ano. Nevím, jak je to v jiných ZOO, ale Praha je na pejsany připravená, řekla bych, bezvadně! Na spoustě míst jsou misky pro psy s kohoutkem na čerstvou vodu, u pavilonů jsou úvazové "držáky"....
Moc se nám tam líbilo, vřele doporučuju

Naše "slavná" čtyřka pozoruje velbloudy

tak ja posilam fotku našeho Dastyho je to ještě stěndo ale už začíná pěkně lumpačit

20.3.2008 11:21

omina napsal(a):
tak ja posilam fotku našeho Dastyho je to ještě stěndo ale už začíná pěkně lumpačit

Krásný miminko
Má už na "svědomí" taky nějakou pořádnou lumpárnu?

20.3.2008 13:27

jessie napsal(a):
Krásný miminko
Má už na "svědomí" taky nějakou pořádnou lumpárnu?

Ahojky holky,
tak u nás je dneska docela pěkně, tak půjdeme s Annie trénovat nějaký aportíky a vymýšlet kravinky :o))
Májo, tak už se ti to krátí, co??Já už bych byla celá natěšená, že bych nic jinýho dělat nemohla, než na to mimi myslet....

Posílám jednu myšku :o))

20.3.2008 14:37

hlozi napsal(a):
Ahojky holky,
tak u nás je dneska docela pěkně, tak půjdeme s Annie trénovat nějaký aportíky a vymýšlet kravinky :o))
Májo, tak už se ti to krátí, co??Já už bych byla celá natěšená, že bych nic jinýho dělat nemohla, než na to mimi myslet....

Posílám jednu myšku :o))

"Myška je super"
My jsme měli taky jednu

20.3.2008 14:38

jessie napsal(a):
"Myška je super"
My jsme měli taky jednu

A co z ní potom vyrostlo
Fotka ze včerejška

20.3.2008 18:46

jessie napsal(a):
A co z ní potom vyrostlo
Fotka ze včerejška

tak vyloženou lumparnu ještě neprovedl ale začíná se rozjíždět za ten týden se pěkně otrkal, nejradši má ale svůj míček a plyšáka, jinak rád by chytal vlasy a pantofle ale v tom se mu snažím bránit

20.3.2008 18:47

jessie napsal(a):
A co z ní potom vyrostlo
Fotka ze včerejška

20.3.2008 21:18

omina napsal(a):

Ahojky,
"myšky" jsou roztomilý, Dasty je taky moc hezký, ona všechna štěňata jsou k umuchlování .
Hlozi, já už na nic jiného, než na štěnísko, nemůžu myslet. Měla jsem toho tolik v plánu, dokud mám relativně čas, ale ze všeho "sešlo", já se nedokážu na nic soustředit. Já se neskutečně těším, bude to moje první štěně. Jen ty dny nějak pomalu ubíhají ...

20.3.2008 21:50

majdrous napsal(a):
Ahojky,
"myšky" jsou roztomilý, Dasty je taky moc hezký, ona všechna štěňata jsou k umuchlování .
Hlozi, já už na nic jiného, než na štěnísko, nemůžu myslet. Měla jsem toho tolik v plánu, dokud mám relativně čas, ale ze všeho "sešlo", já se nedokážu na nic soustředit. Já se neskutečně těším, bude to moje první štěně. Jen ty dny nějak pomalu ubíhají ...

Mája: No, já se vůbec nedivím, já jsem na Annie čekala půl roku a když už měl nadejít den D, tak jsem byla jak na trní..:o))Ale počkat se vyplatilo...:o))Líp jsem si vybrat nemohla.
Dny teď pomalu utíkají, ale počkej, až budeš mít štěníka doma...To to poletí, ani nebudeš vědět jak..Ani jsem se nenadála a Annie je rok a půl a přitom bych řekla, že ještě včera jsem jí chovala, jako tu myšku mrňavou a vybírala, která z vrhu to bude...

20.3.2008 22:16

hlozi napsal(a):
Mája: No, já se vůbec nedivím, já jsem na Annie čekala půl roku a když už měl nadejít den D, tak jsem byla jak na trní..:o))Ale počkat se vyplatilo...:o))Líp jsem si vybrat nemohla.
Dny teď pomalu utíkají, ale počkej, až budeš mít štěníka doma...To to poletí, ani nebudeš vědět jak..Ani jsem se nenadála a Annie je rok a půl a přitom bych řekla, že ještě včera jsem jí chovala, jako tu myšku mrňavou a vybírala, která z vrhu to bude...

Jéje, já na malou čekám už asi rok, původně měla být už v létě, ale nezadařilo se, pak jsme čekali na hárání, pak na porod, pak byl výběr štěňátka,...to to uteklo, ale ty poslední dny čekání až si pro mimi pojedem se děsně vlečou.
Ale pak to rychle uteče, kamarádka si pořídila štěnítko v červnu, už je z něj velká psí slečna, strašně rychle rostou.
Já jsem si štěndo vybírala jako druhá, první vybírali chovatalé fenečku, která zůstane doma. Bylo to velmi těžký rozhodování, oni byli, a jsou, všichni tak nádherní... snad jsem si vybrala tu nej!

Ps. Malá Koffee (gordonsetr), teď už velká psí slečna.

20.3.2008 22:18

majdrous napsal(a):
Jéje, já na malou čekám už asi rok, původně měla být už v létě, ale nezadařilo se, pak jsme čekali na hárání, pak na porod, pak byl výběr štěňátka,...to to uteklo, ale ty poslední dny čekání až si pro mimi pojedem se děsně vlečou.
Ale pak to rychle uteče, kamarádka si pořídila štěnítko v červnu, už je z něj velká psí slečna, strašně rychle rostou.
Já jsem si štěndo vybírala jako druhá, první vybírali chovatalé fenečku, která zůstane doma. Bylo to velmi těžký rozhodování, oni byli, a jsou, všichni tak nádherní... snad jsem si vybrala tu nej!

Ps. Malá Koffee (gordonsetr), teď už velká psí slečna.

A ještě Rikouš.

lucie x

21.3.2008 09:59
lucie x

majdrous napsal(a):
A ještě Rikouš.

Už letím, paničko :-)

lucie x

21.3.2008 10:00
lucie x

verug napsal(a):

Mája, už se to blíží, že??

Taky jsem si musela zavzpomínat

lucie x

21.3.2008 10:05
lucie x

lucie x napsal(a):
Mája, už se to blíží, že??

Taky jsem si musela zavzpomínat

A už jako velká slečna

lucie x

21.3.2008 11:33
lucie x

lucie x napsal(a):
A už jako velká slečna

Máme to tu trošku zasněžené a namrzlé

22.3.2008 16:11

verug napsal(a):

Nedá mi to, tak zase jeden Sam, mezi námi důvěrně zvaný Samotář (pro svoji nezávisláckou povahu).

22.3.2008 22:05

marcha napsal(a):
Nedá mi to, tak zase jeden Sam, mezi námi důvěrně zvaný Samotář (pro svoji nezávisláckou povahu).

Máme Mailinku doma!!!!!!

Je úžasná, moc šikovná, doma ještě neudělala loužičky a díky chovatelům docela dobře slyší na jméno. S Rikem se navzájem ignorují, doufám, že se z nich stanou kamarádi, ale přeci jen, dnes je toho na ně už dost.
A cestu autem domů jsme zvládli na jedničku, Mailinka chviličku kňučela, pak šplhala po autě a nakonec mně usnula na klíně a spala až domů.
Bohužel jen fotky nemám, rozbil se nám foťák, jen tak honem novej mít nebudem, takže bohužel....

23.3.2008 11:57

majdrous napsal(a):
Máme Mailinku doma!!!!!!

Je úžasná, moc šikovná, doma ještě neudělala loužičky a díky chovatelům docela dobře slyší na jméno. S Rikem se navzájem ignorují, doufám, že se z nich stanou kamarádi, ale přeci jen, dnes je toho na ně už dost.
A cestu autem domů jsme zvládli na jedničku, Mailinka chviličku kňučela, pak šplhala po autě a nakonec mně usnula na klíně a spala až domů.
Bohužel jen fotky nemám, rozbil se nám foťák, jen tak honem novej mít nebudem, takže bohužel....

Tak to mooc gratuluju k dalšímu přírůsku a přeju moc a moc úspěchů
To teďka hafany budeš mít doma místo televize, co? Když jsme měli doma ještě Elsinku, pozorovali jsme je dohromady klidně hodinu a stále bylo na co koukat

23.3.2008 12:25

jessie napsal(a):
Tak to mooc gratuluju k dalšímu přírůsku a přeju moc a moc úspěchů
To teďka hafany budeš mít doma místo televize, co? Když jsme měli doma ještě Elsinku, pozorovali jsme je dohromady klidně hodinu a stále bylo na co koukat

Májá: Gratruluju k rozšíření smečky!!!Jak píše Bára dva pesani jsou lepší než televize!!!
Už se těší na fotečky, až zprovozníte foťák!!!
Když už jsme u těch štěňátek, tak tohle mimi nám běhá po stáji..:o))

23.3.2008 16:27

hlozi napsal(a):
Májá: Gratruluju k rozšíření smečky!!!Jak píše Bára dva pesani jsou lepší než televize!!!
Už se těší na fotečky, až zprovozníte foťák!!!
Když už jsme u těch štěňátek, tak tohle mimi nám běhá po stáji..:o))

Jejky, to je méďa
To je taky golden?

Foto: Hádejte, kdo je mamina a kdo dcerka

23.3.2008 17:36

jessie napsal(a):
Jejky, to je méďa
To je taky golden?

Mamina ta vpravo? Nebo spíš naopak?

23.3.2008 19:21

roony napsal(a):
Mamina ta vpravo? Nebo spíš naopak?

Já bych taky tipla mamku tu vpravo a dcerku tu vlevo...:o))
Jinak to mimi neni golde, ale slovenskej čuvač..:o))

23.3.2008 21:26

jessie napsal(a):
Jejky, to je méďa
To je taky golden?

Ta menší, vlevo, je mamina
Ona nám dcerka nějak přerostla, ale je úžasná. Ve středu se na nás byla mrknout, je jí 10 měsíců, tak bude možná ještě o kousíček větší

Dcerka Elsinka - 9 týdnů

12.1.2014 23:26
ukulemba

XXX.XXX.3.6

konecne jsem nasla neco o retrivrech i kdyz zapadle.. pridavam foto naseho goldaka, 1 rok a pet mesicu smajlík Rostak a torpedo,miluje micky a je neskutecnej mazel..

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.1.2014 13:04

no je to dva týdny co sem o svého starého milovaného kamaráda přišla, ale do konce byl skvělej ,až ty poslední tři dny smajlík

13.1.2014 13:06

ale protože se říká že pelíšek nemá vychladnout tak už tu máme nástupce

Přidejte reakci

Přidat smajlík