ponda
napsal(a):
A s kamarádem kocourem Piškotem:)
Bártek jak odpočívá!!!
ponda
napsal(a):
A u své boudy:)
Krásný pesan a fakt pěkná bouda... se zápražím jsem ještě neviděla to je vlastní výroba?
Naše Ebony:
ponda
napsal(a):
Děkuji za pochvalu tvůj pejsek je taky krásný..Bouda je vlastní výroba!!!
teda to je bouda, mi plánujeme na jaře postavit novou tak jsi nám dal inspiraci.
Náš půl roční Safron.
skalap
napsal(a):
Pesan Bart je nádherný a má krásnou boudu.Jestli to není tajemství,rád bych věděl jak je velká.Vlastním kavkazana.
Ahoj.Je fajn,že se tady rozjíždí hovawartí diskuse.Ta bouda nemá chybu.
A samozřejmě krásní pesani.Přidám taky jednu našeho Lonyho.
carjack
napsal(a):
Ahoj.Je fajn,že se tady rozjíždí hovawartí diskuse.Ta bouda nemá chybu.
A samozřejmě krásní pesani.Přidám taky jednu našeho Lonyho.
a ještě naše Jackie
ponda
napsal(a):
Ahojte "skalap"-Boudu ti zjistím jak je velká. JInak vkládejte fotečky bodek vaších hafanu nebo nějake společné fotečky ať to tady rozjedeme
Tak jsem strčím společnou vzpomínku na léto
carjack
napsal(a):
Tak jsem strčím společnou vzpomínku na léto
a ještě jednou
ponda
napsal(a):
Tak začnu můj pes jménem Bárt sedmi lety pejsek
Dreďák - 2 roky
ponda
napsal(a):
Charon -3 roky
charon
napsal(a):
Charon -3 roky
Všechny tři barvičky hovíků.. s mýma klukama je blonďatá slečna
charon
napsal(a):
Všechny tři barvičky hovíků.. s mýma klukama je blonďatá slečna
Moc hezká fotka.Konečně zase někdo"vzkřísil"hovíky.Taky přidám nějaké to foto našich mazlíků v rozkvetlé zahrádce. Vydatně pomáhají s kultivací a pesan nejvíc se "zaléváním".
carjack
napsal(a):
Moc hezká fotka.Konečně zase někdo"vzkřísil"hovíky.Taky přidám nějaké to foto našich mazlíků v rozkvetlé zahrádce. Vydatně pomáhají s kultivací a pesan nejvíc se "zaléváním".
a ještě jedna z výletu.
jezecci
napsal(a):
Krásný pesan a fakt pěkná bouda... se zápražím jsem ještě neviděla to je vlastní výroba?
Naše Ebony:
Přidávám taky nějaký fotky naší roční nezbedky
Tady máme 2 měsíce
lumik
napsal(a):
Tady máme 2 měsíce
Ještě pořád 2 měsíce, no škoda, že tak rychle vyrostla....
lumik
napsal(a):
Tady máme 2 měsíce
5 měsíců a fotka s domečkem, bohužel nemáme tak krásný jako je ten výše vyfocený, ale sme s ním moc spokojeni
lumik
napsal(a):
Tady máme 2 měsíce
Tady je nám už 9 měsíců, ale je to slečna tak
lumik
napsal(a):
Tady máme 2 měsíce
A poslední ať to tady neucpem na té je nám je za 5 dní přesně rok
carjack
napsal(a):
kamarádi
Doufám, že nevadí, přidávám fotečku né mojé fenečky, ale tchánovic. je to Aika TaraGuarda a je to pěkné střevo
svozilka
napsal(a):
Doufám, že nevadí, přidávám fotečku né mojé fenečky, ale tchánovic. je to Aika TaraGuarda a je to pěkné střevo
ještě Aika
svozilka
napsal(a):
ještě Aika
Ahoj.Fenečka je moc pěkná,že tchánovejm gratulujeme.A střevajsou v tomhle věku úplně všechny. Naše byla taky pěkný pometlo,ale teď skoro v pěti neudělá rychlejší krok zbytečně.No dáma.
.Posílejte a ucpávejte to tu vašima miláčkama.
já taky pošlu jednu ucpávku štěněcí pusinkovací
carjack
napsal(a):
Ahoj.Fenečka je moc pěkná,že tchánovejm gratulujeme.A střevajsou v tomhle věku úplně všechny. Naše byla taky pěkný pometlo,ale teď skoro v pěti neudělá rychlejší krok zbytečně.No dáma.
.Posílejte a ucpávejte to tu vašima miláčkama.
já taky pošlu jednu ucpávku štěněcí pusinkovací
Ahoj, je super, že se tady objevili hovíci Přidávám se tedy a posílám svoji 5-ti letou fenku jménem Arvina
mises
napsal(a):
Ahoj, je super, že se tady objevili hovíci Přidávám se tedy a posílám svoji 5-ti letou fenku jménem Arvina
omluvte kvalitu...
mises
napsal(a):
Tak jsem vám to tady trochu ucpala, tak doufám, že nás všichni doženete.
btw: napište, co se svým hovíkem děléte
mises
napsal(a):
Moc pěkná slečna.Posílám foto z dnešní procházky s kamarádama až z Moravy.Přijeli za námi do Středočeského kraje. Byli všichni v pohodě a procházka byla moc fajn.
carjack
napsal(a):
Moc pěkná slečna.Posílám foto z dnešní procházky s kamarádama až z Moravy.Přijeli za námi do Středočeského kraje. Byli všichni v pohodě a procházka byla moc fajn.
a ještě jedna
mises
napsal(a):
Ahojda.. já toho s psíkama dělám hodně.. nemam ráda nudu a oni taky rádi zkouší všechno.. takže co tě napadne.. tady je třeba fotky z dogdancingu.., ale děláme sportovku, agility pro zábavu, zkusili jsme si dogtrekking, frisbee, canisterapii...výletujeme... prostě se bavíme
mises
napsal(a):
frisbee... Dred je po něm hrozně hrr
mises
napsal(a):
Chára při canisterapii v mateřské školce
mises
napsal(a):
Dred na agility :) tak teď jsem to tu zase zasypala já
charon
napsal(a):
Ahojky, tak s Arvin děláme hlavně sportovní kynologii, zatím máme složených pět zkoušek a jestli se podaří tak na pozdim přibyde další
Jinak chodíme běhat, doprovází mě na kole i na horách.. prostě všude kde to je
to - carjack (Karolina): Je fajn, že se vás tolik sešlo, to se potom dobře venčí a psi se parádně vyblbnou Chodíte takhle často?
charon
napsal(a):
tady jedna z \"obrany\"
mises
napsal(a):
tady jedna z \"obrany\"
Super fotky jen tak dál vkládam taky02#
ponda
napsal(a):
Ahoj,tak zdravíme s Amálkou z konečně skoroletní Moravy.Amálce byl ve středu 1 rok,ale je pořád jak štěně,poslušná,to je,ale všechny miluje,lidi i psi.Chovatel mi vyprávěl,jak její sestra hlídá,v deseti měsících kousla nezvanou návštěvu,ale Amálka by jí uvítala k smrti.A co,hlavně že je s ní sranda!
juhaj
napsal(a):
Ahoj,tak zdravíme s Amálkou z konečně skoroletní Moravy.Amálce byl ve středu 1 rok,ale je pořád jak štěně,poslušná,to je,ale všechny miluje,lidi i psi.Chovatel mi vyprávěl,jak její sestra hlídá,v deseti měsících kousla nezvanou návštěvu,ale Amálka by jí uvítala k smrti.A co,hlavně že je s ní sranda!
A ještě jednu,kdy byla Amálka mimčo,malí hovíci jsou jedny z nejhezčích štěňátek.Tady s kámoškou labradorkou.D
juhaj
napsal(a):
A ještě jednu,kdy byla Amálka mimčo,malí hovíci jsou jedny z nejhezčích štěňátek.Tady s kámoškou labradorkou.D
Dano vůbec se nemusíte bát, že by se vám "nerozhlídala" jenom ji dejte čas
Arvi začala pořádně hlídat něco okolo 1,5 roku teď hlídá opravdu dobře i když někteří lidé by ji možná ukecali
ale pššt
lumik
napsal(a):
A poslední ať to tady neucpem na té je nám je za 5 dní přesně rok
ahoooj Fessynko moc Te zdravime i panicky a samozrejme i vsechny ostatni "hovikare" tady na ifaune. Moc dlouho jsme tu nebyli a tak jsme radi, ze jsme tu nasli nove fotecky, tak taky nejakou pridame.
mises
napsal(a):
Dano vůbec se nemusíte bát, že by se vám "nerozhlídala" jenom ji dejte čas
Arvi začala pořádně hlídat něco okolo 1,5 roku teď hlídá opravdu dobře i když někteří lidé by ji možná ukecali
ale pššt
Ahoj.Většinou se setkáváme buď ve třech nebo ve čtyřech tak jednou týdně o víkendu.Já mám fenku a psa kamarádka z nedalekého okolí má dvě fenky.Mohlo by nás být i víc,jelikož máme u nás na vsi ještě jednu kámošku a ta má taky čubinu.Bohužel nám to vždy dohromady časově nevyjde.Náš pes je v tom harému ve svém živlu .Nevím jak by to vypadalo,kdyby se tam objevil další pes samec.S fenkama si ale úžasně rozumí.
carjack
napsal(a):
Ahoj.Většinou se setkáváme buď ve třech nebo ve čtyřech tak jednou týdně o víkendu.Já mám fenku a psa kamarádka z nedalekého okolí má dvě fenky.Mohlo by nás být i víc,jelikož máme u nás na vsi ještě jednu kámošku a ta má taky čubinu.Bohužel nám to vždy dohromady časově nevyjde.Náš pes je v tom harému ve svém živlu .Nevím jak by to vypadalo,kdyby se tam objevil další pes samec.S fenkama si ale úžasně rozumí.
a ještě jedna...
carjack
napsal(a):
a ještě jedna...
tak ještě nějakou fotečku,abychom nezapadli. My taky trochu zkoušíme agility./průběh tunelem/
carjack
napsal(a):
tak ještě nějakou fotečku,abychom nezapadli. My taky trochu zkoušíme agility./průběh tunelem/
a ještě nějaká ta překážka..
carjack
napsal(a):
tak vkládám nějaké to foto,abychom zase nezapadli."hlídání domácí zvěře"
carjack
napsal(a):
tak vkládám nějaké to foto,abychom zase nezapadli."hlídání domácí zvěře"
Haló,kde jste kdo?Přece nezapadneme.Tak zase pošlu nějakou tu fotečku .Přidejte se taky. "plná ohrádka hovawartího štěstí"
\"
carjack
napsal(a):
Haló,kde jste kdo?Přece nezapadneme.Tak zase pošlu nějakou tu fotečku .Přidejte se taky. "plná ohrádka hovawartího štěstí"
\"
No jo, zase to tu usina takze tady je jedna nasi Ebony z vycvikoveho dne, kde to bylo naprosto uzasny!!!
carjack
napsal(a):
\"
a tady je s kamoskou Fessy
jezecci
napsal(a):
a tady je s kamoskou Fessy
Tak my nesmíme zůstat pozadu, tady je jedna fotka naší Fessy s Ebony
charon
napsal(a):
Charon -3 roky
A ještě jedna (no snad se to taky vloží dolů)
lumik
napsal(a):
A ještě jedna (no snad se to taky vloží dolů)
Pridavam fotky krasne fenky mych kamaradu CH CS, Vitezka Nationale d'Elevage 07 Anka Des trois Petits Diables
laila
napsal(a):
Pridavam fotky krasne fenky mych kamaradu CH CS, Vitezka Nationale d'Elevage 07 Anka Des trois Petits Diables
Anka
lumik
napsal(a):
Posouvám ať se neztratíme
Tak tady je Bert: jsou mu právě tři!
http://www.hovawartbert.estranky.cz/
ponda
napsal(a):
Hlasujte ve fotosoutěži o Nejbláznivějšího hovawarta
http://www.hovawart.wbs.cz/Soutez.html
Snad se fotky budou líbit já posílala Charon Kris-Ve-Mar a Dread Gora Monte.. jinak jsou tam pěkný ksichtíky