Pro verug (ohledně jejího GR)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2008 21:10

Ahoj, v diskusi Retrí= přerostlé dítě jsem viděla fotku tvého GR.
Dočetla jsem se, že je mu šest let. Mám taky GR a je skoro úplně stejný jako tvůj, prostě jako by si z oka vypadli, i ten věk odpovídá

Sháníme sourozence, vím, že ej to malá šance, ale přesto se zeptám.
Odkud máte toho psího frajera????

10.3.2008 21:25

rachel napsal(a):
Dočetla jsem se, že je mu šest let. Mám taky GR a je skoro úplně stejný jako tvůj, prostě jako by si z oka vypadli, i ten věk odpovídá

Zdravíme... Tak Santík je "náš" odchov (bez PP) jako jediné štěňátko bez sourozenců Odkud pak jste?
foto by Wami

10.3.2008 21:30

verug napsal(a):
Zdravíme... Tak Santík je "náš" odchov (bez PP) jako jediné štěňátko bez sourozenců Odkud pak jste?
foto by Wami

My jsme také bez PP, ale každý na ulici nám ty papíry nutí....

Aha, tak to asi nebudete.
Jsme z Plzně. A vy???

Tohle je trošku starší foto

10.3.2008 21:36

rachel napsal(a):

Jsme z Karviné. Opravdu jsou si podobní, jen ten náš možná (podle fotek) vypadá trochu větší. Má lehce přes 60 cm a kolem 40 kg. PO dietě už trochu méně

10.3.2008 21:41

verug napsal(a):
Jsme z Karviné. Opravdu jsou si podobní, jen ten náš možná (podle fotek) vypadá trochu větší. Má lehce přes 60 cm a kolem 40 kg. PO dietě už trochu méně

No možná jo

Náš má 34 Kg, je to takovej rozmlsanej nežravec

10.3.2008 21:44

rachel napsal(a):

Jo náš by taky jedl až by prasknul...Ale tlustě nevypadá (naštěstí).

10.3.2008 21:46

verug napsal(a):
Jo náš by taky jedl až by prasknul...Ale tlustě nevypadá (naštěstí).

Jééé ja to špatně přečetla... Zkratka je narozdil od vaseho, jak pisete, bezedny

10.3.2008 21:49

verug napsal(a):
Jééé ja to špatně přečetla... Zkratka je narozdil od vaseho, jak pisete, bezedny

No je fakt, že na tý fotce je takovej otylejší , ale lepší když mu chutná, než když by byl vychrtlej

Nemáte nějaké webové stránky???
Přišli bychom se podívat.

Jestli se chcete mrknout na naše, tak klíďo píďo můžete.
Kritizujte, poraďte jak vylepšit...

www.bagousek.estranky.cz

10.3.2008 21:53

rachel napsal(a):
No je fakt, že na tý fotce je takovej otylejší , ale lepší když mu chutná, než když by byl vychrtlej

Nemáte nějaké webové stránky???
Přišli bychom se podívat.

Jestli se chcete mrknout na naše, tak klíďo píďo můžete.
Kritizujte, poraďte jak vylepšit...

www.bagousek.estranky.cz

MysJsem v chaosu..myslíte že váš je otylý? No tak to mi vubec neprijde, a jeste ke vsemu soudit z fotky... Adresu máme www.karvinskasmecka.estranky.cz

11.3.2008 10:57

verug napsal(a):
MysJsem v chaosu..myslíte že váš je otylý? No tak to mi vubec neprijde, a jeste ke vsemu soudit z fotky... Adresu máme www.karvinskasmecka.estranky.cz

No jak kdy... Přes zimu je to taky cvalda, ale za to asi taky dost můžou chlupy.
V létě je to ten správnej retrívří sportovec, takže kila ze zimy shodí plaváním, atd...

Stránkiy máte opravdu pěkné. Nebudete mít nic proti, když si vás dáme do odkazů???

11.3.2008 11:37

rachel napsal(a):

Určitě, budem jen rádi. A jak to máte s loveckým pudem u vašeho hafana?

11.3.2008 13:19

verug napsal(a):
Určitě, budem jen rádi. A jak to máte s loveckým pudem u vašeho hafana?

No loveckej pud v se v něm přes veškerý snahy nezapře. Ale snaží se. Když byl mladší tak semtam prohnal nějakýho toho zajíce nebo srnku, ale vždycky jen tak pár metrů. Nikdy mi nezmizel z očí, že bych na něj nedohlédla nebo že bych na něj čekala já nevim jak dlouho... A tohle chování mu naštěstí vydrželo.

Když to srovnám s bíglicí mého přítele, tak je náš Bag zlatíčko. Bíglice mu jednou zdrhla v lese a čekali jsme na ni celou hodinu a modlili se, aby jsme neslyšeli výstřel...
Nakonec jsme ji našli uřícenou u auta

Takže bych to shrnula, že lovecký pud jsme potlačili - naštěstí

A co vy?

11.3.2008 13:32

rachel napsal(a):

Noooo...lovecký pud je šílený, ale poslední dobou se mi ho pokaždé podařilo přivolat (musím zaklepat) nebo odložit na dálku. Takže zatím si nemůžu stěžovat .U našeho druhého hafoše (kernteriér) to je o moc horší, tam se mi jen podařilo docílit, že se do pár minut vrací...I když ruku do ohně bych za něj nedala, takže na polích a v lese to jistíme vodítkem
foto opět by Wami :-)

11.3.2008 14:10

verug napsal(a):
Noooo...lovecký pud je šílený, ale poslední dobou se mi ho pokaždé podařilo přivolat (musím zaklepat) nebo odložit na dálku. Takže zatím si nemůžu stěžovat .U našeho druhého hafoše (kernteriér) to je o moc horší, tam se mi jen podařilo docílit, že se do pár minut vrací...I když ruku do ohně bych za něj nedala, takže na polích a v lese to jistíme vodítkem
foto opět by Wami :-)

No jo, teriéři, to jsou takový tvrdohlavý hlavičky Soused má Patterdaile teriéra a má kdejaký zkoušky hlavně myslivost, ale kolikrát říká, že když mu hrábne, tak je hotovo....

Koukám, že pesani jsou sportovně vedeni

11.3.2008 14:32

rachel napsal(a):

NO snažím se je "sportově" vést... I když ten malý mě asi za chvíli přivede do blázince

11.3.2008 15:18

verug napsal(a):
NO snažím se je "sportově" vést... I když ten malý mě asi za chvíli přivede do blázince

No ale je taky krásňoučkej...

Taky se snažim toho našeho pošuka co možná nejvíc utahat.
U nás hlavně vede aport klacků ať už do vody nebo na suchu a taky frisbee.
Na cvičák jezdíme jen občas, protože nejbližší máme cca 40 Km. Ale když už vyrazíme, tak to stojí za to.

11.3.2008 18:03

rachel napsal(a):

My jsme na cvičáku každý týden alespoň jednou, ale dneska už hlavně s kerníkem. Santíka po námaze bolí noha, tak už jen tak házíme balónky a sem tam si něco zaběhne pro radost. Jo a plavání taky můžem. Bohužel ale nemáme žádnou "vodní" fotku

11.3.2008 19:28

verug napsal(a):
My jsme na cvičáku každý týden alespoň jednou, ale dneska už hlavně s kerníkem. Santíka po námaze bolí noha, tak už jen tak házíme balónky a sem tam si něco zaběhne pro radost. Jo a plavání taky můžem. Bohužel ale nemáme žádnou "vodní" fotku

Noha? Že jako při zvýšený námaze kulhá, jo?
A není to počátek dysplazii?
Máte vyšetření DKK a DLK?

No on i ten balonek nadělá radosti... Horší by bylo, kdyby nemohl aportovat vůbec, to by byl retrívří nešťastník....

11.3.2008 19:49

rachel napsal(a):

Ne bohužel DKK ani DKL nemáme a je to možné že to bude dysplazka. Už ho raději nenechávám skákat víc než 30 cm a nedostává žádný větší záhul a je v pohodě

12.3.2008 20:04

verug napsal(a):
Ne bohužel DKK ani DKL nemáme a je to možné že to bude dysplazka. Už ho raději nenechávám skákat víc než 30 cm a nedostává žádný větší záhul a je v pohodě

Tak to jo, tak doufám, že se mu to brzy spraví. Třeba to má jen namožený z nějaký větší předešlý zátěže...

Bag to má zatím naštěstí všechno v poho - musím zaklepat...

Přidejte reakci

Přidat smajlík