nijanek
napsal(a):
DObrý den prosím Vás chtěl jsem poradit.Máme doma 10 dnů malou fenečku Bišonka,ale už 3 dny má průjem a nevíme proč ,né jako uplně vodu,ale má řidčí stolici.Četl jsem,že je dobrý krmit jí řýží s masem,poradí mi někdo ještě něco jinýho nebo potvrdí tu řýži?Moc děkuju
Já bych nejdřív zašla za veterinářem nebo mu aspoň zavolala, pro jistotu...
nijanek
napsal(a):
DObrý den prosím Vás chtěl jsem poradit.Máme doma 10 dnů malou fenečku Bišonka,ale už 3 dny má průjem a nevíme proč ,né jako uplně vodu,ale má řidčí stolici.Četl jsem,že je dobrý krmit jí řýží s masem,poradí mi někdo ještě něco jinýho nebo potvrdí tu řýži?Moc děkuju
rýže s kuřecím masem je dobré, ale pozor na maso, ať není mastné, z toho bývá průjem. Také bývá průjem z náhlé změny stravy a to i granulí, nebo pokud dáte vývar, či hodně jogurtu. Štěně nemusí být také úplně v pořádku. Zvažte, co jste tak před 4-5dny udělal jinak ve výživě. Pokud nic, pak k vetovi, pokud jste změnu udělal, vraťte se na původní krmení.
nijanek
napsal(a):
Důvodů může být velmi mnoho, ale tři nejčastější: problémy se zdraví, změna jídelníčku a stres. Pokud se jinak chová vesele, normálně jí a pije, jen nasaďte zmiňovanou dietu a nejlépe pozvolna se vraťte na půvední (značku) krmení, jaké mělo štěně u chovatele a maximálně se mu věnujte. Pokud je štěně skleslé, nechce jíst, či dokonce nechce pít nebo pije naopak hodně, spěchejte na veterinu.
A není těsně po očkování, nebo není začervené? A je vlastně očkované (kdy)?