Obrázek malinoise - pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.3.2008 21:37

Chtěla bych vás všechny co máte maliňáčky nebo aspoň máte jejich obrázky poprosit, jestli by jste je sem nemohli dát nebo mi je poslat - ráda bych svému přítelovi nechala udělat k narozeninám tričko nebo mikinu s obrázkem jeho oblíbeného plemene. Problém je v tom, že já doma žádný vhodný obrázek nemám a na internetu se bez dovolení stahovat nesmí. Firma u které jsem objednávala tričko se mi už měsíc neozvala a tak jsem oslovila druhou firmu, ta je ochotná, ale bohužel fotku nemá a tak si jí musim sehnat sama a poslat jí jim. Prosím prosím pomozte mi najít pěknou fotku - kreslenou nebo jen hlavu malinoise kterou bych mohla použít. Všem moc děkuji

12.3.2008 09:23

eby napsal(a):
Chtěla bych vás všechny co máte maliňáčky nebo aspoň máte jejich obrázky poprosit, jestli by jste je sem nemohli dát nebo mi je poslat - ráda bych svému přítelovi nechala udělat k narozeninám tričko nebo mikinu s obrázkem jeho oblíbeného plemene. Problém je v tom, že já doma žádný vhodný obrázek nemám a na internetu se bez dovolení stahovat nesmí. Firma u které jsem objednávala tričko se mi už měsíc neozvala a tak jsem oslovila druhou firmu, ta je ochotná, ale bohužel fotku nemá a tak si jí musim sehnat sama a poslat jí jim. Prosím prosím pomozte mi najít pěknou fotku - kreslenou nebo jen hlavu malinoise kterou bych mohla použít. Všem moc děkuji

No já něco mám ale asi to nebude to co si představuješ.... no uvidíš. Kdyby se líbila tak ti pak pošlu meilem ve větším rozlišení.

12.3.2008 09:25

pitimiti napsal(a):
No já něco mám ale asi to nebude to co si představuješ.... no uvidíš. Kdyby se líbila tak ti pak pošlu meilem ve větším rozlišení.

ještě jedna v pohybu

12.3.2008 09:26

pitimiti napsal(a):
ještě jedna v pohybu

jinak pes to není můj (fotky ano), ale kdyby si to chtěla použít jen na to tričko tak si myslím, že by to vadit nemělo

12.3.2008 09:27

pitimiti napsal(a):
jinak pes to není můj (fotky ano), ale kdyby si to chtěla použít jen na to tričko tak si myslím, že by to vadit nemělo

Ještě jedna ale nic moc...

12.3.2008 09:30

pitimiti napsal(a):
Ještě jedna ale nic moc...

Tady ještě jedna čubinka ... to by se muselo oříznout ale to by nebyl problém. Jinak bohužel nic.

12.3.2008 11:53

pitimiti napsal(a):
Tady ještě jedna čubinka ... to by se muselo oříznout ale to by nebyl problém. Jinak bohužel nic.

Jéé moc děkuju:-) Docela je pěkná ta fotka jen s hlavou. Mohla bych poprosit o zaslání na mail - tic.tac@centrum.cz
Jinak ten poslední pejsek má krásnou barvu

12.3.2008 13:48

eby napsal(a):

Jestli chceš mrkni na mé stránky www.oddorrinky.estranky.cz je tam spousta fotek malinoisů. kdyby se ti něco líbilo napiš!
Mrkni i do fotogalerie v menu - jsou tam fotky štěňat malinoisů atd...

12.3.2008 19:57

eby napsal(a):

Birk Aibara (muj pes to neni, ale aspon moje fotka)

12.3.2008 20:01

wami napsal(a):
Birk Aibara (muj pes to neni, ale aspon moje fotka)

taky muzu v pripade zajmu poslat v plnem rozliseni...

12.3.2008 20:02

wami napsal(a):
taky muzu v pripade zajmu poslat v plnem rozliseni...

a posledni

15.3.2008 00:21

wami napsal(a):
a posledni

tak ja přikladám obr.který jsem našla na netu..

15.3.2008 00:22

elnino napsal(a):
tak ja přikladám obr.který jsem našla na netu..

...

15.3.2008 00:23

elnino napsal(a):
...

No dám radu...když si na seznamu klikneš v nabydce na obrázky a do vyhledávače napíšeš malinois tak najdeš aspon padesat obrazků...

15.3.2008 17:20

elnino napsal(a):
No dám radu...když si na seznamu klikneš v nabydce na obrázky a do vyhledávače napíšeš malinois tak najdeš aspon padesat obrazků...

Na ktore sa mozu vztahovat autorske prava ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík