Hledám touto cestou ženicha pro naši4letou Sárinku.Je černá s pálením, trpaslík.Není uchovněná a nikdy nebyla na výstavě.Pochází z chs. od Zbirohu.Pokud by byl někdo svolný,nejlépe z okolí chebska,sokolovska.Ale i za ostatní nabídky děkuji.
lubaci
napsal(a):
Hledám touto cestou ženicha pro naši4letou Sárinku.Je černá s pálením, trpaslík.Není uchovněná a nikdy nebyla na výstavě.Pochází z chs. od Zbirohu.Pokud by byl někdo svolný,nejlépe z okolí chebska,sokolovska.Ale i za ostatní nabídky děkuji.
Dobrý den , ráda bych vám pomohla.Jenže my máme pejska jezevčíka černého s pálením ale není čistokrevný...no takže nic nashledanou
lubaci
napsal(a):
Zkuste tel.602473033-p.Kustka,má černého trpaslíka bez pp,ale pochází po rodičích Drsná planina-Stříbro,bydlí v Tachově.
lubáci

helminka
napsal(a):
Dobrý den , ráda bych vám pomohla.Jenže my máme pejska jezevčíka černého s pálením ale není čistokrevný...no takže nic nashledanou
Díky za snahu,nemusí být s PP,stačí,když bude pěkný.
lubáci

helminka
napsal(a):
no kdyby se vám náš pejsek líbilale myslím že se vám asi nelíbí..prosím odpovězte mi otevřeně chci vědět co si myslí lidé o mém psovi
děkuji
Je pěkný Váš pejsek. A neříkám to proto,že, "papír" snese všeJak se jmenuje?
helin67
napsal(a):
Odkud pejsek pochází?
oo tak velký zájem jsem nečekalano bydlíme u Hradce Králové byly by jsme poctěni kdyby jste se přijeli na pejska podívat
můj email je Marus.Nerus@seznam.cz