Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.3.2008 10:09

Hledám touto cestou ženicha pro naši4letou Sárinku.Je černá s pálením, trpaslík.Není uchovněná a nikdy nebyla na výstavě.Pochází z chs. od Zbirohu.Pokud by byl někdo svolný,nejlépe z okolí chebska,sokolovska.Ale i za ostatní nabídky děkuji.

23.3.2008 11:53

lubaci napsal(a):
Hledám touto cestou ženicha pro naši4letou Sárinku.Je černá s pálením, trpaslík.Není uchovněná a nikdy nebyla na výstavě.Pochází z chs. od Zbirohu.Pokud by byl někdo svolný,nejlépe z okolí chebska,sokolovska.Ale i za ostatní nabídky děkuji.

Dobrý den , ráda bych vám pomohla.Jenže my máme pejska jezevčíka černého s pálením ale není čistokrevný...no takže nic nashledanou

23.3.2008 12:07

lubaci napsal(a):

Zkuste tel.602473033-p.Kustka,má černého trpaslíka bez pp,ale pochází po rodičích Drsná planina-Stříbro,bydlí v Tachově.

lubáci

23.3.2008 12:18
lubáci

helminka napsal(a):
Dobrý den , ráda bych vám pomohla.Jenže my máme pejska jezevčíka černého s pálením ale není čistokrevný...no takže nic nashledanou

Díky za snahu,nemusí být s PP,stačí,když bude pěkný.

23.3.2008 12:22

lubáci napsal(a):
Díky za snahu,nemusí být s PP,stačí,když bude pěkný.

no kdyby se vám náš pejsek líbilale myslím že se vám asi nelíbí..prosím odpovězte mi otevřeně chci vědět co si myslí lidé o mém psoviděkuji

23.3.2008 15:16

helminka napsal(a):

Nám doma se moc líbí,za čas nám má hárat fenečka trpasličí 4,5 kg,můžu napsat na mail?

lubáci

23.3.2008 15:43
lubáci

helminka napsal(a):
no kdyby se vám náš pejsek líbilale myslím že se vám asi nelíbí..prosím odpovězte mi otevřeně chci vědět co si myslí lidé o mém psoviděkuji

Je pěkný Váš pejsek. A neříkám to proto,že, "papír" snese všeJak se jmenuje?

23.3.2008 17:54

helminka napsal(a):

Odkud pejsek pochází?

23.3.2008 17:57

helin67 napsal(a):
Odkud pejsek pochází?

oo tak velký zájem jsem nečekalano bydlíme u Hradce Králové byly by jsme poctěni kdyby jste se přijeli na pejska podívat můj email je Marus.Nerus@seznam.cz

23.3.2008 17:58

lubáci napsal(a):
Je pěkný Váš pejsek. A neříkám to proto,že, "papír" snese všeJak se jmenuje?

Jmenuje se Dipsinení to zrovna originální jméno

Přidejte reakci

Přidat smajlík