Bulík z Jarošova k adopci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2008 14:39

Nabízím k adopci bulíka Gase zabaveného z Jarošova nad Nežárkou. Je to pes, který v pohodě vydrží sám, neštěkavý. Má problémy s kůží, na které je nejlepší kvalitní strava, čistota a čas, přinesl si to do "chovatelky". Jinak oči má celkem v pořádku, kromě kůže nemá zdravotní potíže a kůže se nejpozději během dvou tří měsíců upraví. Je to nádherné trikolorní zvíře, k lidem příjemný, ke psům dominantní. Nejlépe mu bude u sportovně založeného pánečka, buď jako jediný pes, nebo k někomu zkušenému. Mazlivý. Rád se přetahuje, aportuje, pere se s balónem. Kontakt Mucholabka@seznam.cz

Na jeho kamarádky dvě fenečky již nějaké zájemce mám, ale i o ně se ještě můžete psát do pořadníku.

24.3.2008 14:43

mucholabka napsal(a):
Nabízím k adopci bulíka Gase zabaveného z Jarošova nad Nežárkou. Je to pes, který v pohodě vydrží sám, neštěkavý. Má problémy s kůží, na které je nejlepší kvalitní strava, čistota a čas, přinesl si to do "chovatelky". Jinak oči má celkem v pořádku, kromě kůže nemá zdravotní potíže a kůže se nejpozději během dvou tří měsíců upraví. Je to nádherné trikolorní zvíře, k lidem příjemný, ke psům dominantní. Nejlépe mu bude u sportovně založeného pánečka, buď jako jediný pes, nebo k někomu zkušenému. Mazlivý. Rád se přetahuje, aportuje, pere se s balónem. Kontakt Mucholabka@seznam.cz

Na jeho kamarádky dvě fenečky již nějaké zájemce mám, ale i o ně se ještě můžete psát do pořadníku.

Gas upad :-)

24.3.2008 14:44

mucholabka napsal(a):

Tady je Gas s košem, když jsem ho nechala proběhnout s ostatníma psama.

Pro drbala z nemoderky:
Krásně udržovaný pes pro výdělek, není-liž pravda....

24.3.2008 16:37

mucholabka napsal(a):
Tady je Gas s košem, když jsem ho nechala proběhnout s ostatníma psama.

Pro drbala z nemoderky:
Krásně udržovaný pes pro výdělek, není-liž pravda....

Nevypadá nijak týraně ani hubeně, pouze zanedbaně, není-liž pravda.... Takhle si hubené a zubožené zvíře teda nepředstavuji ....

24.3.2008 17:00

bilusik napsal(a):
Nevypadá nijak týraně ani hubeně, pouze zanedbaně, není-liž pravda.... Takhle si hubené a zubožené zvíře teda nepředstavuji ....

Tví psi taky vypadají takhle?
Ony i ty jizvy, otlaky, kůže jsou v pořádku, plíseň na čumáku, to tak bývá, co? Zánět v očích tak hrozný, že pes málem nevidí, rýma, pes vyloženě deprivovaný...no, proč ne.

24.3.2008 22:21

bilusik napsal(a):

bilusik
Tak teď jsem,mírně řečeno,konsternovaná!!!Možná ne hubené,ale ano,přesně takhle si představuji zvíře týrané a zubožené!

Muchoš
Proč mi přijde ten nick povědomej???

25.3.2008 00:02

jablunka napsal(a):
bilusik
Tak teď jsem,mírně řečeno,konsternovaná!!!Možná ne hubené,ale ano,přesně takhle si představuji zvíře týrané a zubožené!

Muchoš
Proč mi přijde ten nick povědomej???

Jak jsem si teď napsala na web-to, že je pes tučný, neznamená, že není týraný. Není problém udržet psa tučného, pokud je zavřen v kotci a nemá pohyb. Problém je mít psa přiměřeně štíhlého a svalnatého.
Navíc-hubená fena přece nebude dávat štěňata, ne? No nezní to logicky?

Mimochodem, na mojem webu si dnes někdo pochutnal.

Info o psech na www.apbt.cz

25.3.2008 07:54

mucholabka napsal(a):
Jak jsem si teď napsala na web-to, že je pes tučný, neznamená, že není týraný. Není problém udržet psa tučného, pokud je zavřen v kotci a nemá pohyb. Problém je mít psa přiměřeně štíhlého a svalnatého.
Navíc-hubená fena přece nebude dávat štěňata, ne? No nezní to logicky?

Mimochodem, na mojem webu si dnes někdo pochutnal.

Info o psech na www.apbt.cz

Copa, někdo ho hacknul? Četla jsem to v novinkách u tebe. Hele to je na trestňák...

25.3.2008 09:03

impact napsal(a):
Copa, někdo ho hacknul? Četla jsem to v novinkách u tebe. Hele to je na trestňák...

bordynka z Jarošova...kdyby někdo chtěl..já bych chtěla moc, jenže nemůžu :-((

25.3.2008 09:05

sabina napsal(a):
bordynka z Jarošova...kdyby někdo chtěl..já bych chtěla moc, jenže nemůžu :-((

tohle vážně nechápu jak se ti lidi můžou takhle chovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík