Postroj proti táhnutí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2006 10:29

Tak jsem ho včera konečně sehnala v obchůdku u veter. kliniky v Pardubicích.
Stal 155 Kč je od TRIXIE(mají ho na www.mujpes.cz za 244 kč+balné),tak jsem ho včera hned vyzkoušela a ono to FUNGUJE!!
Pesan šel krásně u nohy,sice na mne pořád koukal,co to má...byla to nádherná prochajda,pak jsem mu to na poli odepnula,aby se mohl vylítat...mohu jen doporučit.

10.2.2006 09:02

berunka napsal(a):
Stal 155 Kč je od TRIXIE(mají ho na www.mujpes.cz za 244 kč+balné),tak jsem ho včera hned vyzkoušela a ono to FUNGUJE!!
Pesan šel krásně u nohy,sice na mne pořád koukal,co to má...byla to nádherná prochajda,pak jsem mu to na poli odepnula,aby se mohl vylítat...mohu jen doporučit.

tak fajn, neverila som ze tieto vselijake udelatka mozu byt aj funkcne :o))

ale skuste mu to striedat, mozno sa postupne nauci netahat aj bez. lebo myslim ze ak by nosil postroj stale, zvykne si a skusi tahat aj s nim

10.2.2006 09:13

jade napsal(a):
tak fajn, neverila som ze tieto vselijake udelatka mozu byt aj funkcne :o))

ale skuste mu to striedat, mozno sa postupne nauci netahat aj bez. lebo myslim ze ak by nosil postroj stale, zvykne si a skusi tahat aj s nim

No jasně ,že to budu střídat,víte já to nejdříve vyzkoušela na sobě,jestli to moc nedře do slabin,je tam jěště měkoučká látka,aby to nedřelo...no myslím,že je mu to jen nepříjemné...tak jde raději u nohy..snad to časem pochopí a už nebudu závidět všem pejskařům,jak jim jde pesan nádherně u nohy a nevlajou za ním.

10.2.2006 09:20

berunka napsal(a):

nesla by sem hodit fotka jak to vypada primo na pesanovi?

10.2.2006 09:30

xskal200 napsal(a):
nesla by sem hodit fotka jak to vypada primo na pesanovi?

zkusím ho vyfotit,ale nemáme dg foták,tak to zkusím telefonem,ale nebude to asi tak kvalitní,jinak na www.mujpes.cz na net. obchodě v podsekci-postroje je obrázek.

10.2.2006 09:59

berunka napsal(a):

My teda na vodítku vůbec nechodíme, ale taky ten postroj máme (po babiččiným psovi) nevím jestli je to ten stejný, ale můžu ho digitálem vyfotit a dát ho sem :-)

10.2.2006 10:14

anuska napsal(a):
My teda na vodítku vůbec nechodíme, ale taky ten postroj máme (po babiččiným psovi) nevím jestli je to ten stejný, ale můžu ho digitálem vyfotit a dát ho sem :-)

po čase bych zkusila nasadit pesanovi postroj, ale připnout ho na obojek. Myslím že kdyby jste to střídala tak brzy pochopí, že s postrojem nemůže tahat, ale na obojku jo.

10.2.2006 10:29

berunka napsal(a):

postroj je vyfocený solo i na psovi tady
http://www.baron.cz/cz/shop/kat_list.asp?CV=5341&KATG=PP000026&BACKKAT=PP000141:X000305

Přidejte reakci

Přidat smajlík