KILTIX , PREVENTIC nebo SCALIBOR ?????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2008 14:35

...TAK VÁHÁM MEZI TĚMITO TŘEMI......KILTIX MÁ NEJDELŠÍ ÚČINEK, SCALIBOR JE VODĚODOLNÝ /PESA SE RÁDA KOUPE / A PREVENTIC JSME MĚLI LONI A BYL OK......ALE KTERÝ Z NICH BY JSTE VOLILI VY A PROČ???

6.4.2008 14:48

bffb napsal(a):
...TAK VÁHÁM MEZI TĚMITO TŘEMI......KILTIX MÁ NEJDELŠÍ ÚČINEK, SCALIBOR JE VODĚODOLNÝ /PESA SE RÁDA KOUPE / A PREVENTIC JSME MĚLI LONI A BYL OK......ALE KTERÝ Z NICH BY JSTE VOLILI VY A PROČ???

Já osobně budu psům kupovat Scalibor kvůli nesmradlavosti Mám vyzkoušený i kiltix a fungoval super, i na dlouhosrstém psovi nebylo po celou dobu nošení žádné klíště (což se bohužel nedá říct o spot-onech, které jsme zkoušeli minulé léto). Ale jelikož se mnou psi žijí v bytě a mnohdy i v posteli tak ten zápach kiltixu není úplně příjemný, takže letos jdeme do Scaliboru, slyšela jsem na něj loni samou chválu.

6.4.2008 15:57

zirrael napsal(a):
Já osobně budu psům kupovat Scalibor kvůli nesmradlavosti Mám vyzkoušený i kiltix a fungoval super, i na dlouhosrstém psovi nebylo po celou dobu nošení žádné klíště (což se bohužel nedá říct o spot-onech, které jsme zkoušeli minulé léto). Ale jelikož se mnou psi žijí v bytě a mnohdy i v posteli tak ten zápach kiltixu není úplně příjemný, takže letos jdeme do Scaliboru, slyšela jsem na něj loni samou chválu.

teď jsem koupila pereventic a nádherně voní po mentolu. Když kolem mě projde tak to voní jak žvýkačky O účinnosti zatim mluvit nemůžu, máme ho jen krátce. Ale kamarádka ho pořídila zhruba před měsícem a zatim ani jedno klíště - to my jsme měli bez obojku už 3! Funguje 4 měsíce, ale je jen na klíšťata....

7.4.2008 12:50

bffb napsal(a):

Mohl by mi někdo poradit, kde v Brně koupit ten obojek Scalibor. Zítra tam jedu, takže bych ho koupila a nemusela čekat, až ho vetka objedná.

Přidejte reakci

Přidat smajlík