Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2006 11:54

Lidičky, bli jste na této výstavě? Jak se Vám líbila a jak dopadli Vaši pesani?
Prosím, nevkládejte jenom fotky, napište i Váš názor. Letos se nekonala v "zetku", tak jak se Vám líbila.

Já tam byla v sobotu s briardem. Vystavovali jsme v "éčku" v přízemí. Kruh byl prostorný, obvod byl koberec, takže psi nechytali smyk kolem kruhu bylo místa taky dost. Žádní namačkaní lidičkové... vyběhali jsme si V1. Takže spokojenost.
A co Vy?

13.2.2006 11:23

danan napsal(a):
Prosím, nevkládejte jenom fotky, napište i Váš názor. Letos se nekonala v "zetku", tak jak se Vám líbila.

Já tam byla v sobotu s briardem. Vystavovali jsme v "éčku" v přízemí. Kruh byl prostorný, obvod byl koberec, takže psi nechytali smyk kolem kruhu bylo místa taky dost. Žádní namačkaní lidičkové... vyběhali jsme si V1. Takže spokojenost.
A co Vy?

Výstava se nám líbila tím spíš, že se konala měsíc po Olomouci, takže byla možnost srovnání. Místa dost, koberce v kruzích, možnost občerstvení přímo v pavilónu, ČISTÉ toalety bez front. Spokojenost. Trochu mě osobně akorát vadilo čekání na odpolední soutěže, kdy v katalogu byl uveden začátek v 13:30 a začalo to mnohem později. Už jsme byli docela unavení vč. psa. Jinak výstavě dávám:

13.2.2006 11:49

danan napsal(a):

A co Vy?

Výstava byla moc pěkná.Hodně místa, po obvodu kruhu koberec, kruhy veliké, takže to bylo fajn.Jen tedy šílené ceny za občerstvení . U závěreček by mohl být kruh větší, v Olomouci zase měli super závěrečky, a v Brně bylo dole odpoledne dost zima.Ale jinak si nestěžujeme.S Lagottem jsme byli v česrtvých 9 měsících V 1 a CAJC, na neděli jsme se vyprdli.

13.2.2006 11:54

cin cin napsal(a):
Výstava byla moc pěkná.Hodně místa, po obvodu kruhu koberec, kruhy veliké, takže to bylo fajn.Jen tedy šílené ceny za občerstvení . U závěreček by mohl být kruh větší, v Olomouci zase měli super závěrečky, a v Brně bylo dole odpoledne dost zima.Ale jinak si nestěžujeme.S Lagottem jsme byli v česrtvých 9 měsících V 1 a CAJC, na neděli jsme se vyprdli.

Gábino a jak jste dopadli v handlerovi? Vím, že jste tam byli přihlášení, ale neviděla jsem výsledky, protože jsem tam v tu chvíli nebyla. Viděla jsem akorát mladé.

Přidejte reakci

Přidat smajlík