Nalezený pes,starosta ho chce nechat zastřelit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrý den,dnes jsme našli u nás na vesnici velkého černoznakatého psa.Je to pravděpodobně kříženec Rotvajlera.Nemá rád ženy.Hned jsme se obrátili u nás na pana starostu,aby se o psa postaral.Pan starosta nám odpověděl,že psa pustí na pole a nechá ho myslivci zastřelit ![]()
![]()
a nebo ho odveze na veterinu a nechá ho utratit
.Prostě se o psa nepostará tak jak mu nařizuje zákon.Já mu ten zákon připoměla a také,že existuje zákon na ochranu zvířat.Odpověď byla,že takovej zákon nezná a neví jestli vůůůůůbec je![]()
.U nás ten pes zůstat nemůže,máme již 4velké psy.Prosím,pokud máte zájem a nebo víte o někom kdo by si toho psa vzal,napište.Bud všem moc vděčná.Jsem z chování našeho starosty hodně špatná ![]()
![]()
.Nenapadlo mě,že by se mohl starosta takle děsně zachovat![]()
![]()
.Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
kay
napsal(a):
Dobrý den,dnes jsme našli u nás na vesnici velkého černoznakatého psa.Je to pravděpodobně kříženec Rotvajlera.Nemá rád ženy.Hned jsme se obrátili u nás na pana starostu,aby se o psa postaral.Pan starosta nám odpověděl,že psa pustí na pole a nechá ho myslivci zastřelit ![]()
![]()
.Prostě se o psa nepostará tak jak mu nařizuje zákon.Já mu ten zákon připoměla a také,že existuje zákon na ochranu zvířat.Odpověď byla,že takovej zákon nezná a neví jestli vůůůůůbec je![]()
.U nás ten pes zůstat nemůže,máme již 4velké psy.Prosím,pokud máte zájem a nebo víte o někom kdo by si toho psa vzal,napište.Bud všem moc vděčná.Jsem z chování našeho starosty hodně špatná ![]()
![]()
![]()
.Děkuji
tak to mě vůbec nepřekvapuje. Taky jsem našla pejska a nemohla se o něj postarat. Nakonec jsme teda majitele našli, ale reakce starosty byla ta - PŘÍŠTĚ HO NECHTE BĚHAT A NESTAREJTE SE O NĚJ. JE S TÍM MOC PRÁCE A STOJÍ TO MOC PENĚZ.![]()
Držím palce ať vám to dobře dopadne. Katka
kay
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
.Děkuji
Bohužel mám podobnou zkušenost, našli jsme štěně, chtěli jsme jen aby to starosta dal vyhlásit rozhlasem a on že né, že ho máme dát místnímu milovníkovi psů(ožrala co rád psí pečínku
)že ho stejně nebude nikdo chtít. Nakonec jsme mu našli páníka sami. Ale to bylo štěňátko s dospělým to bude horší. Bohužel pomoct nemůžem už máme 3a jeden je rapl na psy, takže alespoň držím pesanovi palce.