Očkování trojkombinace

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2008 14:05

co je očkované trojkombinací?

20.4.2008 14:28

michalasin napsal(a):
co je očkované trojkombinací?

To směs tří očkovacích látek v jedné ampuli. Psinka, parva a tuším koronavirus.

21.4.2008 06:47

psi mama napsal(a):
To směs tří očkovacích látek v jedné ampuli. Psinka, parva a tuším koronavirus.

je to nějaké očkování na štěňata proto se ptám, to už se nemusí potom jít očkovat, já codila se štěndem 3x a pak každý rok. takže to bych s ním šla jednou a pak každý rok?

21.4.2008 07:32

michalasin napsal(a):
je to nějaké očkování na štěňata proto se ptám, to už se nemusí potom jít očkovat, já codila se štěndem 3x a pak každý rok. takže to bych s ním šla jednou a pak každý rok?

Ještli máš nové stěně, tak s ním musíš 3x a pak každý rok jednou na pravidelné přeočkování. Ono se pak taky přeočkovává trojkobinačkou.
Ale záleží, jakou vakcímu ti vet nabídne. My šli jan na dva píchance, za to to byla hexavakcína ( očkování proti osmi nemocem najednou), ale za pěkný prachy.

21.4.2008 10:17

michalasin napsal(a):

My teď byli s naší 4měsíční fenkou naposledy. byla 3x na trojkombinaci a teď ještě na očkování proti vzteklině. Na další půjde až za rok. Sem ráda, že jsme šli na 3x, protože i tak ty dávky naše fenka docela těžko snášela. Pro některý psy je to náročnější, tak je asi lepší to rozdělit na 3 dávky. Samozřejmě mluvím o zkušenostech s naší psí slečnou, nemusí to platit pro každého..

21.4.2008 10:35

psi mama napsal(a):
Ještli máš nové stěně, tak s ním musíš 3x a pak každý rok jednou na pravidelné přeočkování. Ono se pak taky přeočkovává trojkobinačkou.
Ale záleží, jakou vakcímu ti vet nabídne. My šli jan na dva píchance, za to to byla hexavakcína ( očkování proti osmi nemocem najednou), ale za pěkný prachy.

A taky pěknej driják pro organismus psa,jenže v dnešní době nic jiného nezbývá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík