Doufám,že se to tady bude fotečkama jenom hemžit....a nejenom fotečkama....
No a toto je můj bišonek Andy.
janak
napsal(a):
a ještě jedna...
janak
napsal(a):
a další...tentokrát u stromečku
ještě...jedna ve sněhu
janak
napsal(a):
To je naše NO, Clea ve 13. letech a Bišonek jménem Bišo asi v 5ti měsícich.
dfarnikova
napsal(a):
To je naše NO, Clea ve 13. letech a Bišonek jménem Bišo asi v 5ti měsícich.
Bišo ve 3. měsícich.
dfarnikova
napsal(a):
Bišo ve 3. měsícich.
Bišo v necelích dvou letech.
janak
napsal(a):
tady je můj Andošek....
janak
napsal(a):
tady je můj Andošek....
..mňam....no taky by jste si dali co??
janak
napsal(a):
Díky.Já se tam půjdu podívat.Nevěděla jsem že to tam je.
Na www.seznam.cz jsme založila fórum Bišonek Frisé,tak doufám,že se to tam bude plnit vašimi příběhy a zkušenostmi s tímto plemenem.
Na ukázku přidávám foto jednoho krasavce z netu
janak
napsal(a):
Na www.seznam.cz jsme založila fórum Bišonek Frisé,tak doufám,že se to tam bude plnit vašimi příběhy a zkušenostmi s tímto plemenem.
Na ukázku přidávám foto jednoho krasavce z netu
Pane Janák ať hledám jak hledám na seznam diskuze vás tam nemůžu najít tak se ozvěte . O Bišonkach je tem již 5 stránek . Pac od Biša .
dfarnikova
napsal(a):
Pane Janák ať hledám jak hledám na seznam diskuze vás tam nemůžu najít tak se ozvěte . O Bišonkach je tem již 5 stránek . Pac od Biša .
No já to tam právě taky nemůžu vůbec najít,tak jsem tam založila to fórum.
Pokusím se ti najít.
Ještě jmenuji se Jana a klidně mi tykejte,pokud Vám to nebude vadit.Je mi totiž 16
Jdu se ti pokusit najít.
janak
napsal(a):
No já to tam právě taky nemůžu vůbec najít,tak jsem tam založila to fórum.
Pokusím se ti najít.
Ještě jmenuji se Jana a klidně mi tykejte,pokud Vám to nebude vadit.Je mi totiž 16
Jdu se ti pokusit najít.
Já to tam prostě nemůžu najít.....
Napsala by jste mi na mail Koutnikova.Jana @seznam.cz kde to tam přesně je??....chtěla bych tam taky neco psát ale opravdu to nemůžu najít.
janak
napsal(a):
Já to tam prostě nemůžu najít.....
Napsala by jste mi na mail Koutnikova.Jana @seznam.cz kde to tam přesně je??....chtěla bych tam taky neco psát ale opravdu to nemůžu najít.
Janičko fajn tykejmesy no a mě je 46 let , ale neva . Takže najdi si seznam.cz , pak v levo je Kynologická diskuze klikni , oběví se ti dva sloupce podívaš se na Poslední diskuzy spodní a mělo by to začí nat Bišonci-frise , havanak , bolonak , maltezak tosy otevřéš a jsy tam . Kdyby tam toho bylo moc tak hledéj ve vrch ní řádek Nezařaditelné dotazy a má to velké písmeno fialové F, kliki a najdi zase tu větu Bišonci-frise , havanak, .................atd. Noa jseš snáma . Pac a pusu od Biša .
dfarnikova
napsal(a):
Janičko fajn tykejmesy no a mě je 46 let , ale neva . Takže najdi si seznam.cz , pak v levo je Kynologická diskuze klikni , oběví se ti dva sloupce podívaš se na Poslední diskuzy spodní a mělo by to začí nat Bišonci-frise , havanak , bolonak , maltezak tosy otevřéš a jsy tam . Kdyby tam toho bylo moc tak hledéj ve vrch ní řádek Nezařaditelné dotazy a má to velké písmeno fialové F, kliki a najdi zase tu větu Bišonci-frise , havanak, .................atd. Noa jseš snáma . Pac a pusu od Biša .
Zdař Janičko . Už jsem přišla na to kde je chyba ! Já to spizdila , takže nenajdeš si seznam.cz , ale napíšeš cz-pes a postupuješ dál podle návodu . Promiň ! Promiň ! Pac a pusu Bišonek .
dfarnikova
napsal(a):
Zdař Janičko . Už jsem přišla na to kde je chyba ! Já to spizdila , takže nenajdeš si seznam.cz , ale napíšeš cz-pes a postupuješ dál podle návodu . Promiň ! Promiň ! Pac a pusu Bišonek .
Tak že jukla jsem na tu adresu a přesně je www.cz-pes.cz
dfarnikova
napsal(a):
Tak že jukla jsem na tu adresu a přesně je www.cz-pes.cz
jj půjdu se tam podívat!!už se moc těším.
Dneska jsme byli čistit zubní kámen, stříhat drápky a ještě odstranit bradaviču co měl na krku.
Máme tady novou veteriární ambulanci,tak jsme byli tam a jsem maximálně spokojená.Doktor velmi hodný.Fakt super.
A co Bišo??Jak se má??
janak
napsal(a):
jj půjdu se tam podívat!!už se moc těším.
Dneska jsme byli čistit zubní kámen, stříhat drápky a ještě odstranit bradaviču co měl na krku.
Máme tady novou veteriární ambulanci,tak jsme byli tam a jsem maximálně spokojená.Doktor velmi hodný.Fakt super.
A co Bišo??Jak se má??
Janičko náš Biško se ma moc fajn . Vždycky tvrdím , že ještě jednou se narodit tak jako Bišo u nás . Našemu pejskovy jsou 2,5 roku , kolik tvojemu , jak se jmenuje .Nejste s okolí Havířova . Jestly nemáš pejska sPP a nemáš to daleko do Šenova u Frídku-místku tak bys mohla 15.dubna na vořiškijádu . Já tam budu . Jinak ta paní se jmenuje Maceková a číslo její 596 247 731 , nebo 732 262 116 . Pac apusu od Biša .
dfarnikova
napsal(a):
Janičko náš Biško se ma moc fajn . Vždycky tvrdím , že ještě jednou se narodit tak jako Bišo u nás . Našemu pejskovy jsou 2,5 roku , kolik tvojemu , jak se jmenuje .Nejste s okolí Havířova . Jestly nemáš pejska sPP a nemáš to daleko do Šenova u Frídku-místku tak bys mohla 15.dubna na vořiškijádu . Já tam budu . Jinak ta paní se jmenuje Maceková a číslo její 596 247 731 , nebo 732 262 116 . Pac apusu od Biša .
Tak Andošek je už ostříhaný,tak sem dám nějaké fotčky.
Tady je focený na zahradě u p.Havlínové čerstvě po stříhání.
janak
napsal(a):
Tak Andošek je už ostříhaný,tak sem dám nějaké fotčky.
Tady je focený na zahradě u p.Havlínové čerstvě po stříhání.
a ještě jedna fotečka(už ale "doma")
janak
napsal(a):
a ještě jedna fotečka(už ale "doma")
Pro všechny majitele Bišonků......
Chtěla bych najít nějaké bratříčky a sestřičky moje pejska...
Pokud vlastníte Bišonka po otci Leonardo il Sogno Bianco, tak mi prosím napište sem do diskuse nebo na mail Koutnikova.Jana@seznam.cz Děkuji moc.
Na fotce můj Andy z Červených roklin
janak
napsal(a):
Pro všechny majitele Bišonků......
Chtěla bych najít nějaké bratříčky a sestřičky moje pejska...
Pokud vlastníte Bišonka po otci Leonardo il Sogno Bianco, tak mi prosím napište sem do diskuse nebo na mail Koutnikova.Jana@seznam.cz Děkuji moc.
Na fotce můj Andy z Červených roklin
a ještě jedna fotečka....
janak
napsal(a):
no a poslední
dneska jsme byli za našima štěndama......
tady je pár foteček..
janak
napsal(a):
dneska jsme byli za našima štěndama......
tady je pár foteček..
detailně štěňátka.....
První je fenečka terinka
janak
napsal(a):
detailně štěňátka.....
První je fenečka terinka
a Charlie
janak
napsal(a):
Tatínek štěňátek je tady ten můj Bišonek a maminka je Havanský psík.
Andyho nová fotečka
mikayyyy
napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jestli bišonci pouští chlupy? Mám pudla a tím je to bez problémů. Jakou mají povahu?
Ahojky!
Mám doma Bišonka a ten vůbec nelíná.Je jasné, že když ho vyčesávám, tak pár chlupů mu potom ještě vypadne ale jinak nic.To je jejich největší výhoda.
Povahu mají přátelskou, strašně moc milují svou rodinu(např.náš Andy je na nás přímo závislý a to hlavně na mě), jsou hraví i ve stáří a nejsou agresivní.
janak
napsal(a):
Ahojky!
Mám doma Bišonka a ten vůbec nelíná.Je jasné, že když ho vyčesávám, tak pár chlupů mu potom ještě vypadne ale jinak nic.To je jejich největší výhoda.
Povahu mají přátelskou, strašně moc milují svou rodinu(např.náš Andy je na nás přímo závislý a to hlavně na mě), jsou hraví i ve stáří a nejsou agresivní.
Bára a štěník, kterého má s naším Andym
janak
napsal(a):
A tohle je bišonek Timmy, nejhodnější ze všech pejsků!.
timmy
napsal(a):
A tohle je bišonek Timmy, nejhodnější ze všech pejsků!.
A ještě jednu fotku, jak spinká. Bišonků není nikdy dost!
timmy
napsal(a):
A ještě jednu fotku, jak spinká. Bišonků není nikdy dost!
Toto je moj najposlusnejsi psik.Meginka.
jana1
napsal(a):
Toto je moj najposlusnejsi psik.Meginka.
A este fotecka.3rocna Meggy