Zdravím, včera naší bassetí slečnu píchl čmelák do čumáku a šíleně natekla.. měla hlavu jako balon, vezli jsme ji k vetovi a ten ji píchl nějakou injekci. Chci se zeptat zda není něco co by se dalo mít pořád po ruce a po píchnutí to psíkovi aplikovat. Budeme si ted pořizovat štěně a neumím si představit že odjedeme na chatu mimo civilizaci a něco ho poštípe, zbláznila bych se starostí....
děkuji předem za raday
xmodroocka
napsal(a):
Zdravím, včera naší bassetí slečnu píchl čmelák do čumáku a šíleně natekla.. měla hlavu jako balon, vezli jsme ji k vetovi a ten ji píchl nějakou injekci. Chci se zeptat zda není něco co by se dalo mít pořád po ruce a po píchnutí to psíkovi aplikovat. Budeme si ted pořizovat štěně a neumím si představit že odjedeme na chatu mimo civilizaci a něco ho poštípe, zbláznila bych se starostí....
děkuji předem za raday
Já sebou všude vozím Fenistil gel, ale můj pes není alergický (zatím) snad na nic, takže jsem to nemohla vyzkoušet. Na děti to ale působilo dobře
Uživatel s deaktivovaným účtem

xmodroocka
napsal(a):
děkuji předem za raday
pokud je to alergie, můžeš dát i ditiaden.
U nás jsou poslední dobou hodně "jedovatý" ty malý mušky. Nevím co kde žerou, ale kamarádka už dvakrát po jejich kousnutí skončila na antibiotikách.