Ahoj,ráda bych se zeptala,jestli se někde po Praze nepořádají psí "sleziny",nebo jestli by jste někdo z Vás neměl chuť občas vzít své čtyřnožce a sejít se někde na pořádnou psí probíhandu.Mám 3 psy - psa bearded kolie - je pohodový,jen si občas dokazuje svoje postavení nějakým tím povrkáním,ale nikdy se nepopral,ani když ho pes napadl a dvě malé čubinky - Jack Russel teriéra a křížence JR a čivavy.
Kdyby jste měli zájem,napište...
Třeba se nás sejde víc
kavka
napsal(a):
Ahoj,ráda bych se zeptala,jestli se někde po Praze nepořádají psí "sleziny",nebo jestli by jste někdo z Vás neměl chuť občas vzít své čtyřnožce a sejít se někde na pořádnou psí probíhandu.Mám 3 psy - psa bearded kolie - je pohodový,jen si občas dokazuje svoje postavení nějakým tím povrkáním,ale nikdy se nepopral,ani když ho pes napadl a dvě malé čubinky - Jack Russel teriéra a křížence JR a čivavy.
Třeba se nás sejde víc
jasně ,hlásím se mám dva mírumilovné špringříky
kavka
napsal(a):
Třeba se nás sejde víc
To není špatný nápad mám dva psy číňánka a křížence trp. pudla. Jsem z Prahy 4, ale studuju v Brně takže jsem v Praze od pátku do pondělí.
chullieta
napsal(a):
To není špatný nápad mám dva psy číňánka a křížence trp. pudla. Jsem z Prahy 4, ale studuju v Brně takže jsem v Praze od pátku do pondělí.
stejný příbytek
Bezva,já jsem z jižního města - z Hájů,tak zkuste navrhnout nějaké hezké místečko.
My jsme mobilní,takže se klidně přiblížíme .
kavka
napsal(a):
Třeba se nás sejde víc
Chtělo by to udělat třeba nějaký celodennák na šárku nebo nekam do přírody.
Máme dva retrievery a oba se s cizími psy snáší, takže myslim, že by větší akce bylo OK
jasmat
napsal(a):
Je tady někdo z Poděbrad? Na cvičák nechodíme, ale každý den couráme kolem Labe.
Jééé, Poděbrady. Každoročně tam trávím tak 7 dní+ 4 dny na CSIO - na jízdárně. Máme tam rodinu. Mám to tam strašně moc ráda. Kolem Labe - tak to jsme se tam možná potkali a ani o tom nevíme
. Zdravím Poděbrady! Slyšela jsem, že je tam slušný cvičák. Chodíte tam?
eva nohelova
napsal(a):
Jééé, Poděbrady. Každoročně tam trávím tak 7 dní+ 4 dny na CSIO - na jízdárně. Máme tam rodinu. Mám to tam strašně moc ráda. Kolem Labe - tak to jsme se tam možná potkali a ani o tom nevíme
. Zdravím Poděbrady! Slyšela jsem, že je tam slušný cvičák. Chodíte tam?
Na cvičák bohužel nechodíme, protože to časově nestíháme. V sobotu jsme celý den v práci a v neděli nemůžu chtít po manželovi, aby vstal v osm. Jeho jediný den, kdy se chce válet. Tam bych došla, ale zpátky s vylítaným Honzou asi ne.
Jinak potkáváme spoustu lidí co chodí na cvičák a pějí samou chválu. Já mám amerického buldoka, jmenuje se Honzík. Možná jsme se opravdu potkali. My chodíme směrem na Nymburk, protože teď to dost městská policie hlídá. Nemohla bych ho pustit na volno. Co máte za pejska? Já spíš poznávám lidi podle psů - tohle je pán, co má Britu, a tohle paní, co má Gastona.
natalija
napsal(a):
Chtělo by to udělat třeba nějaký celodennák na šárku nebo nekam do přírody.
Máme dva retrievery a oba se s cizími psy snáší, takže myslim, že by větší akce bylo OK
to by bylo fajn ,ale chtělo by to trochu jiné počasí , takhle kdyby napadal ještě sníh , to by bylo skvělé , teď si vodím domů 2 divoká prasátka a 2x denně sprchovat 2 prasátka ve vaně a udělat z nich zase 2 psy , to zrovna není můj koníček
jasmat
napsal(a):
Na cvičák bohužel nechodíme, protože to časově nestíháme. V sobotu jsme celý den v práci a v neděli nemůžu chtít po manželovi, aby vstal v osm. Jeho jediný den, kdy se chce válet. Tam bych došla, ale zpátky s vylítaným Honzou asi ne.
Jinak potkáváme spoustu lidí co chodí na cvičák a pějí samou chválu. Já mám amerického buldoka, jmenuje se Honzík. Možná jsme se opravdu potkali. My chodíme směrem na Nymburk, protože teď to dost městská policie hlídá. Nemohla bych ho pustit na volno. Co máte za pejska? Já spíš poznávám lidi podle psů - tohle je pán, co má Britu, a tohle paní, co má Gastona.
Naposledy jsme se tam mohli náhodně potkat v první polovině září. Ale to jsem tam byla jen s šeltií, (kavalírku jsme museli nechat doma, protože hárala. Moje rodina má jezevčíka). Jo, toho jezevčíka tam určitě potkáváte. Chodí kolem Labe, i na Nymburk, nekolikrát denně. Je to takový dost nevychovaný krátkosrstý "zrzavý" jezevčík Valda. Dostali ho jako dospělého s dost děsnými návyky, ale už se alespoň trošku uklidnil...
kavka
napsal(a):
stejný příbytek
Bezva,já jsem z jižního města - z Hájů,tak zkuste navrhnout nějaké hezké místečko.
My jsme mobilní,takže se klidně přiblížíme .
Tak to jsme blízko u sebe. Já jsem z Chodova. Tak počkáme až se trochu umoudří počasí, třeba napadne sníh a pak se uurčitě naněčem domluvíme a někam vyrazíme
kavka
napsal(a):
Třeba se nás sejde víc
Pokud je vyzva ke spolecnymu venceni porad aktualni, hlasim se! mame triletou civavu, ktera je v Praze jen kratce, porad si zvyka a chybi ji psi spolecnost. Velkych psu se zatim boji, ale s malymi si hraje. Diky,Klara
klaraticha
napsal(a):
Pokud je vyzva ke spolecnymu venceni porad aktualni, hlasim se! mame triletou civavu, ktera je v Praze jen kratce, porad si zvyka a chybi ji psi spolecnost. Velkych psu se zatim boji, ale s malymi si hraje. Diky,Klara
dobry den, vencim madarskeho ohare a rada bych k nemu nejakeho psiho kamarada, nebo kamaradku, je to jeste stene a rad si hraje. piste piste dekuju
dabliczech
napsal(a):
Taky jsem z Prahy a taky bychom se rádi potkali s více pejsky. Mám štěně RR a moc rád si hraje. Klidně někam dojedeme.
Taky bychom rádi někoho na společné lítání po venku, ale potřebujeme hodně akčního psa, kterýmu nevadí hodně poblázněný štěně, co má silný přebytek energie Bereme jakoukoliv velikost, jmse malí ale ničeho se nebojíme, velkým packám se bravurně uhýbáme
pretty woman
napsal(a):
Taky bychom rádi někoho na společné lítání po venku, ale potřebujeme hodně akčního psa, kterýmu nevadí hodně poblázněný štěně, co má silný přebytek energie Bereme jakoukoliv velikost, jmse malí ale ničeho se nebojíme, velkým packám se bravurně uhýbáme
bláznivé štěně? Tak to máme asi dvě. Když vidí psa, může se zvláznit, i když tak malé mimčo to už není.
Pokud teda by někdo chtěl, tak bychom mohli najít nějaké místo, kde je dost prostoru, aby se pejsci vyběhali a nelovili zvěř. :oD
Já jsem z Prahy 3.
dabliczech
napsal(a):
bláznivé štěně? Tak to máme asi dvě. Když vidí psa, může se zvláznit, i když tak malé mimčo to už není.
Pokud teda by někdo chtěl, tak bychom mohli najít nějaké místo, kde je dost prostoru, aby se pejsci vyběhali a nelovili zvěř. :oD
Já jsem z Prahy 3.
a kam v Praze chodite, my bychom nejak dorazili
kavka
napsal(a):
Fajn!
Odkud jsi?
Někdo z Prahy 4? Se středním nebo větším psem?
Vyhlížíme běhacího kámoše.
Anebo z Jílového u Prahy, tam jsme o víkendech!
kavka
napsal(a):
Třeba se nás sejde víc
Nazdárek,
neplánujete na víkend nějakou pěknou větší prochajdu (Praha a okolí)?
kavka
napsal(a):
Třeba se nás sejde víc
my jsme z Prahy sedm... mám desetitýdenní štěndu border teriéra a skoro dvouletého snya... každý den chodíme courat do Stromovky...kdyby se někdo přidal, byla bych ráda
doneko
napsal(a):
my jsme z Prahy sedm... mám desetitýdenní štěndu border teriéra a skoro dvouletého snya... každý den chodíme courat do Stromovky...kdyby se někdo přidal, byla bych ráda
Zuzi, to my bychom se rádi přidali. mám 5 měsíců starého raubíře RR. Je to takové zlatíčko a ráda bych s ním někam vyrazila mezi nové pesany.
A klidně někam dorazíme. My jsme teda z Prahy 3.