Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2006 20:53

Ahoj,ráda bych se zeptala,jestli se někde po Praze nepořádají psí "sleziny",nebo jestli by jste někdo z Vás neměl chuť občas vzít své čtyřnožce a sejít se někde na pořádnou psí probíhandu.Mám 3 psy - psa bearded kolie - je pohodový,jen si občas dokazuje svoje postavení nějakým tím povrkáním,ale nikdy se nepopral,ani když ho pes napadl a dvě malé čubinky - Jack Russel teriéra a křížence JR a čivavy.
Kdyby jste měli zájem,napište...
Třeba se nás sejde víc

15.2.2006 09:01

kavka napsal(a):
Ahoj,ráda bych se zeptala,jestli se někde po Praze nepořádají psí "sleziny",nebo jestli by jste někdo z Vás neměl chuť občas vzít své čtyřnožce a sejít se někde na pořádnou psí probíhandu.Mám 3 psy - psa bearded kolie - je pohodový,jen si občas dokazuje svoje postavení nějakým tím povrkáním,ale nikdy se nepopral,ani když ho pes napadl a dvě malé čubinky - Jack Russel teriéra a křížence JR a čivavy.
Třeba se nás sejde víc

jasně ,hlásím se mám dva mírumilovné špringříky

15.2.2006 09:07

mac1 napsal(a):
jasně ,hlásím se mám dva mírumilovné špringříky

Fajn!
Odkud jsi?

15.2.2006 17:26

kavka napsal(a):
Třeba se nás sejde víc

To není špatný nápad mám dva psy číňánka a křížence trp. pudla. Jsem z Prahy 4, ale studuju v Brně takže jsem v Praze od pátku do pondělí.

15.2.2006 17:48

kavka napsal(a):
Fajn!
Odkud jsi?

Praha 10

16.2.2006 08:31

chullieta napsal(a):
To není špatný nápad mám dva psy číňánka a křížence trp. pudla. Jsem z Prahy 4, ale studuju v Brně takže jsem v Praze od pátku do pondělí.

stejný příbytek

Bezva,já jsem z jižního města - z Hájů,tak zkuste navrhnout nějaké hezké místečko.
My jsme mobilní,takže se klidně přiblížíme .

16.2.2006 10:36

kavka napsal(a):
stejný příbytek

Bezva,já jsem z jižního města - z Hájů,tak zkuste navrhnout nějaké hezké místečko.

Je tady někdo z Poděbrad? Na cvičák nechodíme, ale každý den couráme kolem Labe.

16.2.2006 11:18

kavka napsal(a):
Třeba se nás sejde víc

Chtělo by to udělat třeba nějaký celodennák na šárku nebo nekam do přírody.
Máme dva retrievery a oba se s cizími psy snáší, takže myslim, že by větší akce bylo OK

16.2.2006 15:42

jasmat napsal(a):
Je tady někdo z Poděbrad? Na cvičák nechodíme, ale každý den couráme kolem Labe.

Jééé, Poděbrady. Každoročně tam trávím tak 7 dní+ 4 dny na CSIO - na jízdárně. Máme tam rodinu. Mám to tam strašně moc ráda. Kolem Labe - tak to jsme se tam možná potkali a ani o tom nevíme. Zdravím Poděbrady! Slyšela jsem, že je tam slušný cvičák. Chodíte tam?

16.2.2006 16:04

eva nohelova napsal(a):
Jééé, Poděbrady. Každoročně tam trávím tak 7 dní+ 4 dny na CSIO - na jízdárně. Máme tam rodinu. Mám to tam strašně moc ráda. Kolem Labe - tak to jsme se tam možná potkali a ani o tom nevíme. Zdravím Poděbrady! Slyšela jsem, že je tam slušný cvičák. Chodíte tam?

Na cvičák bohužel nechodíme, protože to časově nestíháme. V sobotu jsme celý den v práci a v neděli nemůžu chtít po manželovi, aby vstal v osm. Jeho jediný den, kdy se chce válet. Tam bych došla, ale zpátky s vylítaným Honzou asi ne.
Jinak potkáváme spoustu lidí co chodí na cvičák a pějí samou chválu. Já mám amerického buldoka, jmenuje se Honzík. Možná jsme se opravdu potkali. My chodíme směrem na Nymburk, protože teď to dost městská policie hlídá. Nemohla bych ho pustit na volno. Co máte za pejska? Já spíš poznávám lidi podle psů - tohle je pán, co má Britu, a tohle paní, co má Gastona.

16.2.2006 17:51

natalija napsal(a):
Chtělo by to udělat třeba nějaký celodennák na šárku nebo nekam do přírody.
Máme dva retrievery a oba se s cizími psy snáší, takže myslim, že by větší akce bylo OK

to by bylo fajn ,ale chtělo by to trochu jiné počasí , takhle kdyby napadal ještě sníh , to by bylo skvělé , teď si vodím domů 2 divoká prasátka a 2x denně sprchovat 2 prasátka ve vaně a udělat z nich zase 2 psy , to zrovna není můj koníček

16.2.2006 18:16

jasmat napsal(a):
Na cvičák bohužel nechodíme, protože to časově nestíháme. V sobotu jsme celý den v práci a v neděli nemůžu chtít po manželovi, aby vstal v osm. Jeho jediný den, kdy se chce válet. Tam bych došla, ale zpátky s vylítaným Honzou asi ne.
Jinak potkáváme spoustu lidí co chodí na cvičák a pějí samou chválu. Já mám amerického buldoka, jmenuje se Honzík. Možná jsme se opravdu potkali. My chodíme směrem na Nymburk, protože teď to dost městská policie hlídá. Nemohla bych ho pustit na volno. Co máte za pejska? Já spíš poznávám lidi podle psů - tohle je pán, co má Britu, a tohle paní, co má Gastona.

Naposledy jsme se tam mohli náhodně potkat v první polovině září. Ale to jsem tam byla jen s šeltií, (kavalírku jsme museli nechat doma, protože hárala. Moje rodina má jezevčíka). Jo, toho jezevčíka tam určitě potkáváte. Chodí kolem Labe, i na Nymburk, nekolikrát denně. Je to takový dost nevychovaný krátkosrstý "zrzavý" jezevčík Valda. Dostali ho jako dospělého s dost děsnými návyky, ale už se alespoň trošku uklidnil...

17.2.2006 20:53

kavka napsal(a):
stejný příbytek

Tak to jsme blízko u sebe. Já jsem z Chodova. Tak počkáme až se trochu umoudří počasí, třeba napadne sníh a pak se uurčitě naněčem domluvíme a někam vyrazíme

1.5.2006 00:09

kavka napsal(a):
Třeba se nás sejde víc

Pokud je vyzva ke spolecnymu venceni porad aktualni, hlasim se! mame triletou civavu, ktera je v Praze jen kratce, porad si zvyka a chybi ji psi spolecnost. Velkych psu se zatim boji, ale s malymi si hraje. Diky,Klara

19.5.2006 23:39

klaraticha napsal(a):
Pokud je vyzva ke spolecnymu venceni porad aktualni, hlasim se! mame triletou civavu, ktera je v Praze jen kratce, porad si zvyka a chybi ji psi spolecnost. Velkych psu se zatim boji, ale s malymi si hraje. Diky,Klara

dobry den, vencim madarskeho ohare a rada bych k nemu nejakeho psiho kamarada, nebo kamaradku, je to jeste stene a rad si hraje. piste piste dekuju

20.5.2006 09:22

ally napsal(a):
dobry den, vencim madarskeho ohare a rada bych k nemu nejakeho psiho kamarada, nebo kamaradku, je to jeste stene a rad si hraje. piste piste dekuju

Taky jsem z Prahy a taky bychom se rádi potkali s více pejsky. Mám štěně RR a moc rád si hraje. Klidně někam dojedeme.

20.5.2006 09:36

dabliczech napsal(a):
Taky jsem z Prahy a taky bychom se rádi potkali s více pejsky. Mám štěně RR a moc rád si hraje. Klidně někam dojedeme.

Taky bychom rádi někoho na společné lítání po venku, ale potřebujeme hodně akčního psa, kterýmu nevadí hodně poblázněný štěně, co má silný přebytek energie Bereme jakoukoliv velikost, jmse malí ale ničeho se nebojíme, velkým packám se bravurně uhýbáme

20.5.2006 10:46

ally napsal(a):

chodim kolem jedne tak na tri hodinky muzu dojet skoro kamkoli

20.5.2006 11:51

pretty woman napsal(a):
Taky bychom rádi někoho na společné lítání po venku, ale potřebujeme hodně akčního psa, kterýmu nevadí hodně poblázněný štěně, co má silný přebytek energie Bereme jakoukoliv velikost, jmse malí ale ničeho se nebojíme, velkým packám se bravurně uhýbáme

bláznivé štěně? Tak to máme asi dvě. Když vidí psa, může se zvláznit, i když tak malé mimčo to už není.

Pokud teda by někdo chtěl, tak bychom mohli najít nějaké místo, kde je dost prostoru, aby se pejsci vyběhali a nelovili zvěř. :oD

Já jsem z Prahy 3.

20.5.2006 11:57

ally napsal(a):
chodim kolem jedne tak na tri hodinky muzu dojet skoro kamkoli

no já to beru ale jak jsem psala nahoře tak jsem z Hradce Králové

20.5.2006 12:03

pretty woman napsal(a):
no já to beru ale jak jsem psala nahoře tak jsem z Hradce Králové

Tak to jsem nikde nějak nepostřehla, že jste z HK. :o)

20.5.2006 12:11

dabliczech napsal(a):
Tak to jsem nikde nějak nepostřehla, že jste z HK. :o)

je to v tom re re re :D škoda

20.5.2006 12:25

pretty woman napsal(a):
je to v tom re re re :D škoda

a hlavně je to taky v předmětu, ten mi nějak unikl. :o)))

22.5.2006 19:58

dabliczech napsal(a):
bláznivé štěně? Tak to máme asi dvě. Když vidí psa, může se zvláznit, i když tak malé mimčo to už není.

Pokud teda by někdo chtěl, tak bychom mohli najít nějaké místo, kde je dost prostoru, aby se pejsci vyběhali a nelovili zvěř. :oD

Já jsem z Prahy 3.

a kam v Praze chodite, my bychom nejak dorazili

24.5.2006 11:19

dabliczech napsal(a):
a hlavně je to taky v předmětu, ten mi nějak unikl. :o)))

tak my budeme kolem jedny hodinky na petrine. kdo dorazi tak dorazi. dneska je pekne tak se budem prohanet. zatim ahoj

24.5.2006 15:54

kavka napsal(a):
Fajn!
Odkud jsi?

Někdo z Prahy 4? Se středním nebo větším psem?
Vyhlížíme běhacího kámoše.
Anebo z Jílového u Prahy, tam jsme o víkendech!

12.6.2006 15:38

kavka napsal(a):
Třeba se nás sejde víc

Nazdárek,

neplánujete na víkend nějakou pěknou větší prochajdu (Praha a okolí)?

12.6.2006 15:59

kavka napsal(a):
Třeba se nás sejde víc

my jsme z Prahy sedm... mám desetitýdenní štěndu border teriéra a skoro dvouletého snya... každý den chodíme courat do Stromovky...kdyby se někdo přidal, byla bych ráda

12.6.2006 16:04

doneko napsal(a):
my jsme z Prahy sedm... mám desetitýdenní štěndu border teriéra a skoro dvouletého snya... každý den chodíme courat do Stromovky...kdyby se někdo přidal, byla bych ráda

Zuzi, to my bychom se rádi přidali. mám 5 měsíců starého raubíře RR. Je to takové zlatíčko a ráda bych s ním někam vyrazila mezi nové pesany.

A klidně někam dorazíme. My jsme teda z Prahy 3.

12.6.2006 16:05

dabliczech napsal(a):
Zuzi, to my bychom se rádi přidali. mám 5 měsíců starého raubíře RR. Je to takové zlatíčko a ráda bych s ním někam vyrazila mezi nové pesany.

A klidně někam dorazíme. My jsme teda z Prahy 3.

už ti píšu mailíka

12.6.2006 16:07

doneko napsal(a):
už ti píšu mailíka

super. :o)

Přidejte reakci

Přidat smajlík