Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.4.2008 10:00

a jedem dál

29.4.2008 10:05

ircanka napsal(a):
a jedem dál

jednu veselou v poli

29.4.2008 10:34

ircanka napsal(a):
jednu veselou v poli

Jé tady je Garpík úžasnej
Jinak k těm zkouškám (nechce se mi přelejzat na mail), taky jsem nad timhle přemýšlela, jestli se s Miou snažit o nějaké zkoušky. Ale zase na jednu stranu proč ne. Řikala jsem si, že zkusíme ty lehký a když nás to bude bavit půjdeme dál. Vždyť nemůsíš cvičit proto aby měla všechny zkoušky na výbornou a vyhrávala všechny závody. Na cvičáku se krásně vyblbneme- mimochodem nevim jak to chodí u vás, já jsem členem a chodím na poslušnost pro členy 2x týdně, máme jeden rénink za 25kč(býváme tam i přes 2 hoďky), a členské příspěvky máme 500kč plus vstupní poplatek, takže mě jako člena to vyjde levněji než nečlena, který dá za 10 lekcí něco přes tisícovku a ještě si můžu na cvičák chodit kdy se mi zachce. Mia se taky nudí, když nic nedělá, proto si ji beru někam bokem a třeba blbnem s peškem, nebo dává pac, nebo si trénujem sami, ale nás je tam málo, tak zas tolik volných chvil neni. Z těma zkouškama moc neporadim, zatím děláme ten základ, být tebou také si nějakou tu lehčí zkusím a uvidíš

29.4.2008 10:42

ircanka napsal(a):
jednu veselou v poli

Super fotkaTo je dobré, že sis Basťouše spletla s GarpemNa těch dvou vodních pod sebou jsou opravdu stejní. A zjišťuju, že dělají úplně stejné srandovní ksichtíky

29.4.2008 10:52

mkristyna napsal(a):
Super fotkaTo je dobré, že sis Basťouše spletla s GarpemNa těch dvou vodních pod sebou jsou opravdu stejní. A zjišťuju, že dělají úplně stejné srandovní ksichtíky

no právě, navíc ten rybník vypadá úplně jak náš...a ty plandací ušiska...Doufám že mi to Garp odpustí, že ani nepoznám svého vlastního psíka

29.4.2008 17:10

ircanka napsal(a):
no právě, navíc ten rybník vypadá úplně jak náš...a ty plandací ušiska...Doufám že mi to Garp odpustí, že ani nepoznám svého vlastního psíka

tak ještě jedna akční, sice trochu rozmazaná, ale zas s hezkým úsměvem

29.4.2008 18:55

ircanka napsal(a):
tak ještě jedna akční, sice trochu rozmazaná, ale zas s hezkým úsměvem

Tak taky přidám Mii fotky. Mia a Yuko

29.4.2008 19:01

sapinka napsal(a):
Tak taky přidám Mii fotky. Mia a Yuko

a další mazlíci

30.4.2008 09:56

sapinka napsal(a):

Teda ty jsou super...s Miou a Yuko, koukám jaký jsou velký kámošky, co

30.4.2008 13:36

ircanka napsal(a):
Teda ty jsou super...s Miou a Yuko, koukám jaký jsou velký kámošky, co

No je to sranda, je pozorovatAle samotné je nenechávam, Yuko by Mia vlezla až za krk a vozila se.No a Mia vždycky dělá takové ty zaujeté ksichtíky, uši dopředu, vrásky na čele, vypadá hrozně roztomile, jak se na ní soustředí. A nejlepší je, že okolo ještě běhá kočka, která teda Yuko neloví, ale ráda sleduje, protože se jí líbí ten ocásek.

1.5.2008 11:10

sapinka napsal(a):
No je to sranda, je pozorovatAle samotné je nenechávam, Yuko by Mia vlezla až za krk a vozila se.No a Mia vždycky dělá takové ty zaujeté ksichtíky, uši dopředu, vrásky na čele, vypadá hrozně roztomile, jak se na ní soustředí. A nejlepší je, že okolo ještě běhá kočka, která teda Yuko neloví, ale ráda sleduje, protože se jí líbí ten ocásek.

My máme taky zvířátkovou fotečku
To je náš Pepan, občas dělá na Chilli nečekaný útoky a nálety. Má trochu přistřižený křídla tak má sestupnou tendenci. Minule jí přistál přímo na čumáku když spala.Chuděra vystarovala na všechny čtyři a strála s Pepanem na čumáču a nevěděla co s ním...
Snáší jeho otravování trpěliva jen jí není moc přlíjemné to škrábání drápků - lechtá jí to na uších.
Zrovna teď mi Pepan visí přid očima na afině a snaží se podívat jestli něco nejím tak omluvte chyby, moc toho nevidím

1.5.2008 21:29

evelin napsal(a):
My máme taky zvířátkovou fotečku
To je náš Pepan, občas dělá na Chilli nečekaný útoky a nálety. Má trochu přistřižený křídla tak má sestupnou tendenci. Minule jí přistál přímo na čumáku když spala.Chuděra vystarovala na všechny čtyři a strála s Pepanem na čumáču a nevěděla co s ním...
Snáší jeho otravování trpěliva jen jí není moc přlíjemné to škrábání drápků - lechtá jí to na uších.
Zrovna teď mi Pepan visí přid očima na afině a snaží se podívat jestli něco nejím tak omluvte chyby, moc toho nevidím

Mia a Yuko jsou perfektní, krásně spolu ladí A Chilli s andulkou nemá chybu! Ten její výraz mluví za všeFakt super

1.5.2008 21:33

mkristyna napsal(a):
Mia a Yuko jsou perfektní, krásně spolu ladí A Chilli s andulkou nemá chybu! Ten její výraz mluví za všeFakt super

Dnes Bastymu říkám-máš narozeniny, tvař se pěkně, udělám ti hezký portrétek k 1.roku. A tohle z toho vzniklo. Je to zvíře normální?

1.5.2008 22:37

mkristyna napsal(a):
Dnes Bastymu říkám-máš narozeniny, tvař se pěkně, udělám ti hezký portrétek k 1.roku. A tohle z toho vzniklo. Je to zvíře normální?

Ahoj lidičky, nějak nestíhám... Holky s maličkýma kamaráda jsou super a Bastymu přejeme k těm jeho narozeninám všechno NEEEEEEJLEPŠÍ ... a ten jeho výraz na fotce chápu... taky si tak nějka podobně o každých narozeninách připadám

2.5.2008 09:36

pitimiti napsal(a):
Ahoj lidičky, nějak nestíhám... Holky s maličkýma kamaráda jsou super a Bastymu přejeme k těm jeho narozeninám všechno NEEEEEEJLEPŠÍ ... a ten jeho výraz na fotce chápu... taky si tak nějka podobně o každých narozeninách připadám

teda tomu říkám super xichtít Bastymu to moooc sluší
přejeme vše nejlepší a hlavně ať ho panička moc nezlobí

2.5.2008 20:17

ircanka napsal(a):
teda tomu říkám super xichtít Bastymu to moooc sluší
přejeme vše nejlepší a hlavně ať ho panička moc nezlobí

Děkujeme za přání!

2.5.2008 21:33

mkristyna napsal(a):
Děkujeme za přání!

My s Chilli se taky připojujeme s velkým blahopřáním, hlavně štěstí a zdraví. Ale víte jak to bylo na Titaniku - tolik zdravých lidí a chybělo jim to štěstí.

2.5.2008 22:21

evelin napsal(a):
My s Chilli se taky připojujeme s velkým blahopřáním, hlavně štěstí a zdraví. Ale víte jak to bylo na Titaniku - tolik zdravých lidí a chybělo jim to štěstí.

Díky!

5.5.2008 11:05

mkristyna napsal(a):
Díky!

tak jak Basty oslavil narozeniny....copak dostal hezkého za dárky???
nějak to tu vázne tak aspoň trochu pampelišek na oživení

5.5.2008 12:12

ircanka napsal(a):
tak jak Basty oslavil narozeniny....copak dostal hezkého za dárky???
nějak to tu vázne tak aspoň trochu pampelišek na oživení

Ahojky, no jo, sme se nějak zadrhli... tak já taky ještě nějaký pamprdlice.

5.5.2008 12:13

pitimiti napsal(a):
Ahojky, no jo, sme se nějak zadrhli... tak já taky ještě nějaký pamprdlice.

.

5.5.2008 12:40

pitimiti napsal(a):

no jo, tak takhle se mi Garpinek v papeliškách teda nerochní, ten tam maximálně lehne na povel a zapozuje...ale takový úplně na troud suchý záhon...spíše tedy prach, když je čerstvě namoklý ...toje pokouleníčko...to mi udělal nedávno a vypadal teda mooc pěkně...a jak se v tom rochňal...ale foťák jsem zrovna neměla

5.5.2008 14:02

ircanka napsal(a):
no jo, tak takhle se mi Garpinek v papeliškách teda nerochní, ten tam maximálně lehne na povel a zapozuje...ale takový úplně na troud suchý záhon...spíše tedy prach, když je čerstvě namoklý ...toje pokouleníčko...to mi udělal nedávno a vypadal teda mooc pěkně...a jak se v tom rochňal...ale foťák jsem zrovna neměla

No to teda musel vypadat Peetula se taky neválí sám od sebe... jen na povel Máme povel chcípni a to znamená že sebou flákne o zem a překulí se přes záda na druhou stranu a zůstane ležet... ale z kraje se většinou nezastaví ale válí se dál a dál a já toho hojně využívám na focení Ale aby si sám od sebe lehl a začal se válet to ne... ale když už mu řeknu tak si toho válení se zas docla užívá pacholek jeden.

5.5.2008 15:49

pitimiti napsal(a):
No to teda musel vypadat Peetula se taky neválí sám od sebe... jen na povel Máme povel chcípni a to znamená že sebou flákne o zem a překulí se přes záda na druhou stranu a zůstane ležet... ale z kraje se většinou nezastaví ale válí se dál a dál a já toho hojně využívám na focení Ale aby si sám od sebe lehl a začal se válet to ne... ale když už mu řeknu tak si toho válení se zas docla užívá pacholek jeden.

aha, tak to máš opravdu už spíše cvičnou opičku než psíka to mi teda neumíme, takže budem muset trochu zapracovat...

5.5.2008 17:01

ircanka napsal(a):
aha, tak to máš opravdu už spíše cvičnou opičku než psíka to mi teda neumíme, takže budem muset trochu zapracovat...

Cvičenou opičku nééééé. Já ho naše chcípni učila jinak (obyčejně) ale on si občas sám vymyslí nějaký zlepšováky... jako třeba tohle převalování... Tak ho v tom jen začnu podporovat a je to

5.5.2008 20:44

pitimiti napsal(a):
Cvičenou opičku nééééé. Já ho naše chcípni učila jinak (obyčejně) ale on si občas sám vymyslí nějaký zlepšováky... jako třeba tohle převalování... Tak ho v tom jen začnu podporovat a je to

Ahoj, máte obě krásné pampeliškové fotkyBasty se v nich taky moc rád válí, a ještě radši v kravském hnojiNež jsem zjistila v čem se to na poli válí, tak smrděl jak tchoř Jo a asi začnu Bastyho ukazovat v cirkuse jako raritu! Jediný pes na světě který neumí plavat Včera jsme byli u vody s kámošem fundlákem, ten plaval po celém rybníku a Basty se cáchal jen tam kde dosáhne. Házela jsem mu klacíky a pak jsem jeden hodila trochu dál. Basťouš se rozběhl nadšeně pro klacek, zapomněl na hloubku a najednou zmizel celý pod vodou! Úplně mi zatrnulo. Po pár vteřinách se vynořil a šíleně plácal tlapama kolem sebe, voda stříkala na všechny strany. Jakoby se pokoušel o kraulTak se doplácal až ke břehu. Ani náznak plavání. No vypadalo to strašně srandovně. Naštěstí z toho neměl žádný šok a pak se čvachtal dál

5.5.2008 22:36

mkristyna napsal(a):
Ahoj, máte obě krásné pampeliškové fotkyBasty se v nich taky moc rád válí, a ještě radši v kravském hnojiNež jsem zjistila v čem se to na poli válí, tak smrděl jak tchoř Jo a asi začnu Bastyho ukazovat v cirkuse jako raritu! Jediný pes na světě který neumí plavat Včera jsme byli u vody s kámošem fundlákem, ten plaval po celém rybníku a Basty se cáchal jen tam kde dosáhne. Házela jsem mu klacíky a pak jsem jeden hodila trochu dál. Basťouš se rozběhl nadšeně pro klacek, zapomněl na hloubku a najednou zmizel celý pod vodou! Úplně mi zatrnulo. Po pár vteřinách se vynořil a šíleně plácal tlapama kolem sebe, voda stříkala na všechny strany. Jakoby se pokoušel o kraulTak se doplácal až ke břehu. Ani náznak plavání. No vypadalo to strašně srandovně. Naštěstí z toho neměl žádný šok a pak se čvachtal dál

Tak jsem se zase po delší době dostala na net. Teda Evi, Chilli s jejím ptačím kámošem jsou úplně super, Mia by si asi pochutnala A Bastymu trošku opožděně přejeme mockrásné první narozeniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Jinak Mia mi už tři dny kulhá, brala jsem jí po dlouhý době na gauč a ona nějak neodhadla skok a napálila to kolenem přímo do dřeva na tý sedačce. Už sice tolik nekulhá, ale pořád tu nohu ještě odlehčuje, no jsou to s ní akce

6.5.2008 07:31

mkristyna napsal(a):

Pardon, že vám sem vstupuju, ale není jediný, kdo neumí plavat, mám psa, který je prosím kříženec fundláka a taky chodí do vody jenom tam, kde dosáhne, jak ztratí zem pod nohama, málem se utopí. Mimochodem, tuším, že váš kámoš fundlák je Alexander Velvet Solaris, ne? Mám jeho sestru, Almu. Takže pozdravujte od nás Ivču i Aliho! A máte tady všichni moc krásný pejsky

6.5.2008 08:38

evicka napsal(a):
Pardon, že vám sem vstupuju, ale není jediný, kdo neumí plavat, mám psa, který je prosím kříženec fundláka a taky chodí do vody jenom tam, kde dosáhne, jak ztratí zem pod nohama, málem se utopí. Mimochodem, tuším, že váš kámoš fundlák je Alexander Velvet Solaris, ne? Mám jeho sestru, Almu. Takže pozdravujte od nás Ivču i Aliho! A máte tady všichni moc krásný pejsky

ZdravímAno, náš kámoš je Ali, ten je velký a vášnivý plavecBudu ho pozdravovat. Taky chodím na vaše fórum, obdivovat hafany, Alma je fešandaNo to bych nevěřila že kříženec fundláka (Barny?)taky odmítá plavatAspoň v tom není Basty sám

6.5.2008 10:04

mkristyna napsal(a):
ZdravímAno, náš kámoš je Ali, ten je velký a vášnivý plavecBudu ho pozdravovat. Taky chodím na vaše fórum, obdivovat hafany, Alma je fešandaNo to bych nevěřila že kříženec fundláka (Barny?)taky odmítá plavatAspoň v tom není Basty sám

jo jo, je to Barnabáš, ale já jsem se rozhodla, že ho zkusím letos naučit plavat, on se asi bojí, tak zmatkuje a topí se...A Alma je taky plavkyně zběsilá. Navíc vytahuje z vody úplně všechno, hlavně různý hnusy. Tak hezký den!

6.5.2008 19:03

ircanka napsal(a):
a jedem dál

Tak jsem po dlouhé době měla zase u nás na cvíču foťák a dokonce se nás tam zase sešlo pár caníků pohromadě tak dám pár foteček.

V prvé řadě jak jinak než Peetulka

6.5.2008 19:04

pitimiti napsal(a):
Tak jsem po dlouhé době měla zase u nás na cvíču foťák a dokonce se nás tam zase sešlo pár caníků pohromadě tak dám pár foteček.

V prvé řadě jak jinak než Peetulka

Peet číhá

6.5.2008 19:04

pitimiti napsal(a):
Peet číhá

a držííííííí

6.5.2008 19:05

pitimiti napsal(a):
a držííííííí

a těší se

6.5.2008 19:06

pitimiti napsal(a):
a těší se

a tady jedna hádanka... Kdopak má větší hlavu?

6.5.2008 19:07

pitimiti napsal(a):
a tady jedna hádanka... Kdopak má větší hlavu?

A tady ještě další CC - Mya

6.5.2008 19:08

pitimiti napsal(a):
A tady ještě další CC - Mya

Andulka

6.5.2008 19:09

pitimiti napsal(a):
Kitie

a poslední - Luiosa

6.5.2008 21:16

pitimiti napsal(a):
a poslední - Luiosa

Jé ty jsou krásně akční.

7.5.2008 19:15

sapinka napsal(a):
Jé ty jsou krásně akční.

super fotky z obran...je vidět že to Peeta fakt baví a ostatní caníky taky...to máte super když se vás na cvičáku sejde tolik caníků

7.5.2008 23:06

ircanka napsal(a):
super fotky z obran...je vidět že to Peeta fakt baví a ostatní caníky taky...to máte super když se vás na cvičáku sejde tolik caníků

Jo jo, baví ho to moc.
Moc často se tam nepotkáváme současně ale jednou za čas se zadaří.

8.5.2008 13:14

pitimiti napsal(a):
Jo jo, baví ho to moc.
Moc často se tam nepotkáváme současně ale jednou za čas se zadaří.

Dívala jsem se na tvých stránkách na Pitimiti fotky z dubna 2008 a pořádně jsem se nasmálaTy jejich ksichtíky jak se tahají o míček jsou naprosto superS něma se určitě nenudíšA taky jsem si až teď všimla na angl.stránkách p.Bajerové, žes nafotila moc pěkné fotky s nej caníkem Jonesem!(a nejen s ním). To musí být prima, fotit tak úspěšného psa. Už vypadá starý-taky má na to věk, ale asi je pořád dost živý, podle těch akčních fotek ve vodě

8.5.2008 16:04

mkristyna napsal(a):
Dívala jsem se na tvých stránkách na Pitimiti fotky z dubna 2008 a pořádně jsem se nasmálaTy jejich ksichtíky jak se tahají o míček jsou naprosto superS něma se určitě nenudíšA taky jsem si až teď všimla na angl.stránkách p.Bajerové, žes nafotila moc pěkné fotky s nej caníkem Jonesem!(a nejen s ním). To musí být prima, fotit tak úspěšného psa. Už vypadá starý-taky má na to věk, ale asi je pořád dost živý, podle těch akčních fotek ve vodě

to jsem se zas dozvěděla novinku. Jakto, že na p. Bajerová má na českých stránkách úplně něco jiného než na anglických...já vždy prohlížela jen ty české a ty druhé jsou mnohem lepší, více fotek....

Taky jsem ještě koukala na foto Peeta s figurantem (kdo má větší hlavu) a říkala jsem si, že mi ani nepřijde, že canik je velký pes (je spousta mnohem větších) ale zrovna při takovýhlech přirovnání, si říkám že je to pěkně velká "obludka" (myšleno v nejroztomilejším slova smyslu...aby se Peet neurazil)

9.5.2008 12:57

mkristyna napsal(a):

To se fakt nenudím

No jo, to je focené někdy loni v létě. A je jasný, že se takoví psíci fotí sami Jones je sice už dědeček ale stále v plné síle

9.5.2008 13:03

ircanka napsal(a):
to jsem se zas dozvěděla novinku. Jakto, že na p. Bajerová má na českých stránkách úplně něco jiného než na anglických...já vždy prohlížela jen ty české a ty druhé jsou mnohem lepší, více fotek....

Taky jsem ještě koukala na foto Peeta s figurantem (kdo má větší hlavu) a říkala jsem si, že mi ani nepřijde, že canik je velký pes (je spousta mnohem větších) ale zrovna při takovýhlech přirovnání, si říkám že je to pěkně velká "obludka" (myšleno v nejroztomilejším slova smyslu...aby se Peet neurazil)

Peeteček se jistě neurazí... on to ví že je obludka. Však mu to říkám minimálně 5x denně

Tak my jsme včera využili folna a zajeli jsme zase za miminkama a taky jsme využili cestu přes Jihlavu a vyrazili do tamní ZOO
Pár fotek miminek přidávám.

Tahle holčička - Erin - už má své pánečky jisté. Zrovna tam s námi byla mladá velice sympatická paní z Brna tak se bude mít malá určitě moc fajn. Hodně mi připomíná Dyna z minulého vrhu.

9.5.2008 13:04

pitimiti napsal(a):
To se fakt nenudím

No jo, to je focené někdy loni v létě. A je jasný, že se takoví psíci fotí sami Jones je sice už dědeček ale stále v plné síle

Se mi to háže nějak divně tak budu pokračovat tady

taky holčička

9.5.2008 13:04

pitimiti napsal(a):
Se mi to háže nějak divně tak budu pokračovat tady

taky holčička

a další

9.5.2008 13:06

pitimiti napsal(a):
a další

Tady další - taková správně roztomilá

9.5.2008 13:11

pitimiti napsal(a):
Tady další - taková správně roztomilá

A tady už chlapeček - tenhle si mě prý vybral... nebo já jeho? Pokaždý když jsem se na nějaké štěndo zaměřila a vzala si ho tak to byl on

9.5.2008 13:11

pitimiti napsal(a):
A tady už chlapeček - tenhle si mě prý vybral... nebo já jeho? Pokaždý když jsem se na nějaké štěndo zaměřila a vzala si ho tak to byl on

A i za mnou chodil se mazlit Ach joooooooo
Taky on

9.5.2008 13:13

pitimiti napsal(a):
A i za mnou chodil se mazlit Ach joooooooo
Taky on

A tady "méďa" - největší a nejrozežranější štěndo ve vrhu...

9.5.2008 13:13

pitimiti napsal(a):
A tady "méďa" - největší a nejrozežranější štěndo ve vrhu...

A tady ještě jeden pejsek a to už by mohlo stačit

9.5.2008 14:08

pitimiti napsal(a):
A tady ještě jeden pejsek a to už by mohlo stačit

jééé, ty jsou ale úúúžasný,...ach jo.... nešlo by to je příště nafotit nějak ošklivě...vždyť mi exploduje počítač, když tady tak slintám

9.5.2008 15:11

ircanka napsal(a):
jééé, ty jsou ale úúúžasný,...ach jo.... nešlo by to je příště nafotit nějak ošklivě...vždyť mi exploduje počítač, když tady tak slintám

No to nevim teda... ale příště můžeš jet klidně s náma... pro štěně

9.5.2008 15:25

pitimiti napsal(a):
No to nevim teda... ale příště můžeš jet klidně s náma... pro štěně

no neříkej dvakrát...však mám hodně velká nutkání si pro jednu krásnou hodnou milou holčičku dojet (dalšího klučičího raubíře, bych už asi nepřežila)

9.5.2008 16:08

ircanka napsal(a):
no neříkej dvakrát...však mám hodně velká nutkání si pro jednu krásnou hodnou milou holčičku dojet (dalšího klučičího raubíře, bych už asi nepřežila)

Co třeba takovou?

9.5.2008 16:09

pitimiti napsal(a):
Co třeba takovou?

Nebo takovou?
Nééé neboj, už toho nechám

9.5.2008 16:24

pitimiti napsal(a):
Nebo takovou?
Nééé neboj, už toho nechám

9.5.2008 16:25

pitimiti napsal(a):

mi to nedá... musím ještě

9.5.2008 16:26

pitimiti napsal(a):
mi to nedá... musím ještě

A ještě jedna zmuchlanina

9.5.2008 16:31

pitimiti napsal(a):

jsou všechny rozkošný, ale asi to bude nakonec muset počkat do příštího roku...všechna zvažování pro a proti, jsou bohužel zatím na straně proti...Garpík kvůli svým alergiím je pořát nemocný...a k tomu ještě prcka...asi bych neměla na oba dost času a ani jednoho bych nerada zanedbávala...ale kdyby to jen trochu šlo...jsem první ve frontě (ale přemýšlím usilovně každý den, a stále prohlížím fotečky...tak doufám, že na nějaké východisko přijdu)

9.5.2008 16:32

ircanka napsal(a):
jsou všechny rozkošný, ale asi to bude nakonec muset počkat do příštího roku...všechna zvažování pro a proti, jsou bohužel zatím na straně proti...Garpík kvůli svým alergiím je pořát nemocný...a k tomu ještě prcka...asi bych neměla na oba dost času a ani jednoho bych nerada zanedbávala...ale kdyby to jen trochu šlo...jsem první ve frontě (ale přemýšlím usilovně každý den, a stále prohlížím fotečky...tak doufám, že na nějaké východisko přijdu)

jen klidně dávej fotečky dál...štěňátek není nikdy dost...hlavně aby brzy byli i na stánkách, abych se mohla dosytosti nabažit

9.5.2008 16:42

ircanka napsal(a):
jen klidně dávej fotečky dál...štěňátek není nikdy dost...hlavně aby brzy byli i na stánkách, abych se mohla dosytosti nabažit

Je mi to všechno jasný. Taky bych strašně moc chtěla další miminko - Peetula už je starší a nemůžu ho chudáka honit donekonečna, Míťa je náš invalidní důchodce no a nemám žádnýho Peetečkova nástupce. ALE i když bych strašně moc chtěla a vím, že bych si prcíčka určitě vybrala tak je to prostě ještě moc brzo... Ale je to děs!!!!!!!

9.5.2008 16:49

pitimiti napsal(a):
Je mi to všechno jasný. Taky bych strašně moc chtěla další miminko - Peetula už je starší a nemůžu ho chudáka honit donekonečna, Míťa je náš invalidní důchodce no a nemám žádnýho Peetečkova nástupce. ALE i když bych strašně moc chtěla a vím, že bych si prcíčka určitě vybrala tak je to prostě ještě moc brzo... Ale je to děs!!!!!!!

jj to musí být obrovská vůle, fotit mrňata a "nestrčit jedno do kapsy" já odolávám, jen proto, že je nevidím na živo...ale kdybych se přiblížila na 10metrů, tak bych s prázdnou určitě neodešla...ale je fakt, že takhle bys asi měla těch mrňat 50, že

9.5.2008 17:14

ircanka napsal(a):
jj to musí být obrovská vůle, fotit mrňata a "nestrčit jedno do kapsy" já odolávám, jen proto, že je nevidím na živo...ale kdybych se přiblížila na 10metrů, tak bych s prázdnou určitě neodešla...ale je fakt, že takhle bys asi měla těch mrňat 50, že

Co fotit... ale vidět pohromadě tolik malejch Peetulíčků ... to je nápor! A ještě jednou tam určitě pojedeme tak to teprve bude hrůza!

A na fotkách se intenzivně pracuje a na stránkách nejpozději do večera budou.

9.5.2008 18:15

pitimiti napsal(a):
Co fotit... ale vidět pohromadě tolik malejch Peetulíčků ... to je nápor! A ještě jednou tam určitě pojedeme tak to teprve bude hrůza!

A na fotkách se intenzivně pracuje a na stránkách nejpozději do večera budou.

no jo, je to fakt, když je to navíc rodina, tak to je obzvláště obtížné.
na fotky se už těším

mi se právě vrátili z procházky a zase jsem jednou vytáhla foťák,

9.5.2008 18:17

ircanka napsal(a):
no jo, je to fakt, když je to navíc rodina, tak to je obzvláště obtížné.
na fotky se už těším

mi se právě vrátili z procházky a zase jsem jednou vytáhla foťák,

konkurence miminkám to sice není, ale taky je krásnej...hlavně když si větrá ouška

9.5.2008 21:02

ircanka napsal(a):
konkurence miminkám to sice není, ale taky je krásnej...hlavně když si větrá ouška

Teda tady to konečně hezky poskočiloŠtěňátka jsou nádherné a moc roztomilé, hned bych si nějaké pochovala.Opravdu bys je sem neměla dávatProtože i když tvrdím, že mi bohatě stačí jeden pes, tak pak se podívám na ty nádherné kuličky a hned začínám měnit názor

9.5.2008 22:07

mkristyna napsal(a):
Teda tady to konečně hezky poskočiloŠtěňátka jsou nádherné a moc roztomilé, hned bych si nějaké pochovala.Opravdu bys je sem neměla dávatProtože i když tvrdím, že mi bohatě stačí jeden pes, tak pak se podívám na ty nádherné kuličky a hned začínám měnit názor

Dnes mi brácha o dlouhém slibování konečně nafotil Bastyho. Mám z těch fotek radost, je to přece jenom jiné než z mobilu

9.5.2008 22:08

mkristyna napsal(a):
Dnes mi brácha o dlouhém slibování konečně nafotil Bastyho. Mám z těch fotek radost, je to přece jenom jiné než z mobilu

Tahle je dobrá-až na ten jazyk

9.5.2008 22:16

mkristyna napsal(a):
Tahle je dobrá-až na ten jazyk

A tady moje nejoblíbenější-dva moji milovaní puboši

9.5.2008 22:24

mkristyna napsal(a):
A tady moje nejoblíbenější-dva moji milovaní puboši

Škoda že tady to vypadá úplně jinak, vůbec tu ty fotky nevyniknouTady poslední. Až mi je dá všechny na cd, tak to tu asi zaplácám samým Bastym

10.5.2008 11:14

mkristyna napsal(a):
Škoda že tady to vypadá úplně jinak, vůbec tu ty fotky nevyniknouTady poslední. Až mi je dá všechny na cd, tak to tu asi zaplácám samým Bastym

jé, Bastouš už je teda pořádný chapák hezký fotečky, moc mu to sluší...

Lenko, fotky jsou super...na stránkách...prohlíželi jsme je se synovcem, a ten mi musel pořát hladit obrazovku ale jak mám poznat co je holčička a co chlapeče takhle si nemůžu vybírat

10.5.2008 11:18

ircanka napsal(a):
jé, Bastouš už je teda pořádný chapák hezký fotečky, moc mu to sluší...

Lenko, fotky jsou super...na stránkách...prohlíželi jsme je se synovcem, a ten mi musel pořát hladit obrazovku ale jak mám poznat co je holčička a co chlapeče takhle si nemůžu vybírat

Jo jo, Bastyho už je kus

Nooo, holčičky jsou od fotky ...258 do fotky ...334 a pak občas tak různě. Ale podle fotek si stejnak nevybereš

10.5.2008 15:01

pitimiti napsal(a):
Jo jo, Bastyho už je kus

Nooo, holčičky jsou od fotky ...258 do fotky ...334 a pak občas tak různě. Ale podle fotek si stejnak nevybereš

tak to jo, to já to zkontroluju...sice si podle fotek nevyberu, ale abych aspoň věděla, kdo je kdo

10.5.2008 19:24

ircanka napsal(a):
tak to jo, to já to zkontroluju...sice si podle fotek nevyberu, ale abych aspoň věděla, kdo je kdo

ach jo, tak jsem zase prohlížela prťavce...a fakt jsou teda k nerozeznání...ze předu ještě možná, ale jak jsou z boku tak jsou všichni stejní...teda kromě "medvěda" ten je jak z jinýho světa....ten se rozhodně splést nedá, je to úžasná rozkošná koule
a jinak se mi nejvíce líbí 303,305 ta je krásňoučká

10.5.2008 19:44

ircanka napsal(a):
ach jo, tak jsem zase prohlížela prťavce...a fakt jsou teda k nerozeznání...ze předu ještě možná, ale jak jsou z boku tak jsou všichni stejní...teda kromě "medvěda" ten je jak z jinýho světa....ten se rozhodně splést nedá, je to úžasná rozkošná koule
a jinak se mi nejvíce líbí 303,305 ta je krásňoučká

Ach jo, to je teda dilema co
No kdyby si je viděla i naživo tak je pak rozeznáš

10.5.2008 20:44

ircanka napsal(a):
a jedem dál

Jé tady se už zase štěňátkuje. Jsou nádherní, taky mám někdy takové nutkání pořídit si další štěndo, ale já na to nemám podmínky totálně žádný a jsem šťastná, že mam vůbec Miu, je to zvláštní, ale já se jí snad ještě nenabažila. I když kamarádovo štěně leoparda mě dostalo

10.5.2008 21:04

sapinka napsal(a):
Jé tady se už zase štěňátkuje. Jsou nádherní, taky mám někdy takové nutkání pořídit si další štěndo, ale já na to nemám podmínky totálně žádný a jsem šťastná, že mam vůbec Miu, je to zvláštní, ale já se jí snad ještě nenabažila. I když kamarádovo štěně leoparda mě dostalo

Tak jsem se konečně dostala aspoň zběžně k fotkám z Jihlavské ZOO tak snad nebude vadit když jsem dám "slepičku"

10.5.2008 21:05

pitimiti napsal(a):
Tak jsem se konečně dostala aspoň zběžně k fotkám z Jihlavské ZOO tak snad nebude vadit když jsem dám "slepičku"

ještě jedna fotka.

10.5.2008 21:10

pitimiti napsal(a):
ještě jedna fotka.

A ještě jiná ...

10.5.2008 21:18

pitimiti napsal(a):
A ještě jiná ...

A ještě leguánek... ale nevim, jestli tu vůbec bude z něho něco vidět.

10.5.2008 21:23

pitimiti napsal(a):
A ještě leguánek... ale nevim, jestli tu vůbec bude z něho něco vidět.

A ještě jeden vydří ksichtíček a končím

10.5.2008 22:53

ircanka napsal(a):
a jedem dál

Zdravím, dlouho jsem tu nebyla a nestačím koukat jak jste "popojeli". Moc krásné fotky! Lenko, minipíťata jsou krásňoučký a fotky ze ZOO taky krásný.
Přidávám fotku Big Boye s kameným zajícem.

11.5.2008 08:24

masoterianka napsal(a):
Zdravím, dlouho jsem tu nebyla a nestačím koukat jak jste "popojeli". Moc krásné fotky! Lenko, minipíťata jsou krásňoučký a fotky ze ZOO taky krásný.
Přidávám fotku Big Boye s kameným zajícem.

Nazdár Jak se vůbec máte? Nejen tady si už dlouho nebyla tak člověk ani neví co je s vámi
Zajíček dobrej, taky asi časem budu kupovat Peetovi něco podobnýho na zahradu - na čůrání

11.5.2008 14:24

pitimiti napsal(a):
Nazdár Jak se vůbec máte? Nejen tady si už dlouho nebyla tak člověk ani neví co je s vámi
Zajíček dobrej, taky asi časem budu kupovat Peetovi něco podobnýho na zahradu - na čůrání

No máme se vcelku dobře. Akorát jsme teď nějaký čas byli bez počítače. Jinak Bigboše stále obtěžuje naše malá staffíková. Brácha má teď zrovna malé staffí prcky, takže je veselo, škoda jen, že už se pomalu rozjíždí do nových domovů. No a maturita na krku! Bojim bojim

11.5.2008 14:26

pitimiti napsal(a):

A ještě jsem chtěla říct, že ten zajíc skutečně funguje jako očůrávací oběť.

11.5.2008 18:30

masoterianka napsal(a):
A ještě jsem chtěla říct, že ten zajíc skutečně funguje jako očůrávací oběť.

fotky ze zoo jsou krásný

11.5.2008 18:49

ircanka napsal(a):
fotky ze zoo jsou krásný

jo a Big boy samozřejmě taky,

11.5.2008 20:35

ircanka napsal(a):
jo a Big boy samozřejmě taky,

Jojo Big boy je chlapák. Dneska jsem potkala v Brně osmiměsíčního caníka z Černého Šaolinu, byl to krásný modrý pejsek a jmenuje se Bono, ale nevím jestli je to i papírové méno...ale byl krásnej

11.5.2008 22:59

sapinka napsal(a):
Jojo Big boy je chlapák. Dneska jsem potkala v Brně osmiměsíčního caníka z Černého Šaolinu, byl to krásný modrý pejsek a jmenuje se Bono, ale nevím jestli je to i papírové méno...ale byl krásnej

Noo chlapák.. vždycky to byl takový střízlík, držel si štíhlou linii Ale teď už anštěstí trochu přibral.

14.5.2008 19:18

masoterianka napsal(a):
Noo chlapák.. vždycky to byl takový střízlík, držel si štíhlou linii Ale teď už anštěstí trochu přibral.

Ahojky zdravím všechny. Už jsem tu dlouho nebyl a koukám, že to tu pěkně žije. Mimochodem Lenko koukal sem, že u pana Kadečky jsou další Peeťátka
Až tam zas někdy pojdete tak se stavte Annie Vás ráda pozná Když byste jeli na Jihlavu tak je to zajíždka tak 20km Tak přidávám fotky naší slečny

14.5.2008 19:18

kakamil napsal(a):
Ahojky zdravím všechny. Už jsem tu dlouho nebyl a koukám, že to tu pěkně žije. Mimochodem Lenko koukal sem, že u pana Kadečky jsou další Peeťátka
Až tam zas někdy pojdete tak se stavte Annie Vás ráda pozná Když byste jeli na Jihlavu tak je to zajíždka tak 20km Tak přidávám fotky naší slečny

A ještě jedna

14.5.2008 19:38

kakamil napsal(a):
A ještě jedna

jejda, ta už taky pěkně vyrostla.
taky dám jednu z dnešního focení

14.5.2008 19:39

kakamil napsal(a):
A ještě jedna

Jé ta vyrostlaVypadá moc dobře a spokojeně. Ještě chodíte na cvičák? jak jí to jde?

14.5.2008 19:39

ircanka napsal(a):
jejda, ta už taky pěkně vyrostla.
taky dám jednu z dnešního focení

a nebo dvě

14.5.2008 20:15

sapinka napsal(a):
Jé ta vyrostlaVypadá moc dobře a spokojeně. Ještě chodíte na cvičák? jak jí to jde?

Jojo chodíme pravidelně a je moc šikovná. Ted už se konečně chystáme na výstavu do Brna

Dotaz na Lenku: Chtěl sem se zeptat ve které skupině je Cane Corso toho 28-29.6.2008 v Brně. Nikde sem ho tam nenašel. Díky moc

14.5.2008 21:24

kakamil napsal(a):
Jojo chodíme pravidelně a je moc šikovná. Ted už se konečně chystáme na výstavu do Brna

Dotaz na Lenku: Chtěl sem se zeptat ve které skupině je Cane Corso toho 28-29.6.2008 v Brně. Nikde sem ho tam nenašel. Díky moc

no Lenka sice nejsem ale Cane corso je ve II skupine dle FCI a jestli dobře koukám, tak tam patří do ostatní nejmenovaná plemena II skupiny (takže vystavujete v neděli)

15.5.2008 21:00

ircanka napsal(a):
no Lenka sice nejsem ale Cane corso je ve II skupine dle FCI a jestli dobře koukám, tak tam patří do ostatní nejmenovaná plemena II skupiny (takže vystavujete v neděli)

Ahojky, jo jo přesně jak psala Šárka - CC je v FCI skupině II. takže je v neděli (na národkách a mezinárodkách v ČR VŽDY v neděli) - někdy je v seznamu rozhodčích uveden a někdy je tam právě mezi těmi ostatními nejmenovanými (pokud není jmenován )

15.5.2008 21:01

pitimiti napsal(a):
Ahojky, jo jo přesně jak psala Šárka - CC je v FCI skupině II. takže je v neděli (na národkách a mezinárodkách v ČR VŽDY v neděli) - někdy je v seznamu rozhodčích uveden a někdy je tam právě mezi těmi ostatními nejmenovanými (pokud není jmenován )

Jo a samozřejmě moc děkuju za pozvání! Na mimča určitě ještě pojedu ale netuším, zda budeme mít čas se stavit... uvidíme. Každopádně díky

15.5.2008 21:03

pitimiti napsal(a):
Jo a samozřejmě moc děkuju za pozvání! Na mimča určitě ještě pojedu ale netuším, zda budeme mít čas se stavit... uvidíme. Každopádně díky

Tady jedna Míťule

16.5.2008 13:48

pitimiti napsal(a):
Tady jedna Míťule

taky už máte po pampeliškách co...Garpíno v tom chmíří taky pořát lítá, a pak má moderní tuning
tady přidávám jednu fotku, pokud váš pesan nehlídá, doporučuji pořídit kočku, toto je naše Peggy, která osídlila vrátka předníma tlapkama, a zadeček ponechala na vratech, takže pokud chce zloděj projít (nebo třeba já) tak riskuje, že mu Peggy přistane na hlavě

16.5.2008 13:49

ircanka napsal(a):
taky už máte po pampeliškách co...Garpíno v tom chmíří taky pořát lítá, a pak má moderní tuning
tady přidávám jednu fotku, pokud váš pesan nehlídá, doporučuji pořídit kočku, toto je naše Peggy, která osídlila vrátka předníma tlapkama, a zadeček ponechala na vratech, takže pokud chce zloděj projít (nebo třeba já) tak riskuje, že mu Peggy přistane na hlavě

a ještě jedna..
myslíte, že mě ta otravná obluda vidí??

16.5.2008 13:50

ircanka napsal(a):
a ještě jedna..
myslíte, že mě ta otravná obluda vidí??

a do třetice Garpínek, co si o tom všem myslí

16.5.2008 17:52

ircanka napsal(a):
a do třetice Garpínek, co si o tom všem myslí

Ahóóój všichni!
Zdravím Vás od našich braťa.Vyrazili jsme na výlet do Bratislavi a pár dní jsem neměla počítač tak máme velkou absenci.Jinak Vám musím vyrávět co se všechno stalo.Poslední den jsme si udělali výlet do Bratislavi do strarého centra.Procházeli jsme zrovna pod starou bránou kde šla paní tak 40 a její dcera kolem 20 a najednou na nás tak vyjekli to je cane corso?!:-D No a my že je a že jsou první kdo ho na SLovnesku poznal:-) a oni že mají 2 letého psa Bruna(cane corso).Najednou se ta paní zamyslela a zeptala se nemáteho ho nahodou z Ivamiru?Mě jenom spadla čelist a oči dokořán že ví odkaď je.No naši známí si přivezli žíhaného pejska myslím že Argo se jmenuje chtěli jen modrého ale ten už nebyl řekla.No není ten svět malý?!:-D Tak sme pak viděli jeho fotku a ten je taky povedený:-)).Jinak my se máme moc fajn doufám že vy všichni taky.včera jsme byli očumit cvičák Arník samosebou nadšenej z těch pejsků kolem.No a věřte nebo ne ten náš blázen už i plaval přes výslovné kazání paničky že do vody ještě ne .Stejně si tam ten moula vlezl.Měla sem o něj strach ale plaval jako by se nechumelilo ani zima mu pak nebyla tak snad dobrý.Ale že sem se tam naběhala po břehu a navolala ať už de ven Píťátka jsou moc krásný už jsem koukala na fotky na stránkách.A jdu Vás zahltit fotkama

16.5.2008 17:58

arny napsal(a):
Ahóóój všichni!
Zdravím Vás od našich braťa.Vyrazili jsme na výlet do Bratislavi a pár dní jsem neměla počítač tak máme velkou absenci.Jinak Vám musím vyrávět co se všechno stalo.Poslední den jsme si udělali výlet do Bratislavi do strarého centra.Procházeli jsme zrovna pod starou bránou kde šla paní tak 40 a její dcera kolem 20 a najednou na nás tak vyjekli to je cane corso?!:-D No a my že je a že jsou první kdo ho na SLovnesku poznal:-) a oni že mají 2 letého psa Bruna(cane corso).Najednou se ta paní zamyslela a zeptala se nemáteho ho nahodou z Ivamiru?Mě jenom spadla čelist a oči dokořán že ví odkaď je.No naši známí si přivezli žíhaného pejska myslím že Argo se jmenuje chtěli jen modrého ale ten už nebyl řekla.No není ten svět malý?!:-D Tak sme pak viděli jeho fotku a ten je taky povedený:-)).Jinak my se máme moc fajn doufám že vy všichni taky.včera jsme byli očumit cvičák Arník samosebou nadšenej z těch pejsků kolem.No a věřte nebo ne ten náš blázen už i plaval přes výslovné kazání paničky že do vody ještě ne .Stejně si tam ten moula vlezl.Měla sem o něj strach ale plaval jako by se nechumelilo ani zima mu pak nebyla tak snad dobrý.Ale že sem se tam naběhala po břehu a navolala ať už de ven Píťátka jsou moc krásný už jsem koukala na fotky na stránkách.A jdu Vás zahltit fotkama

Arinka ve vodě

16.5.2008 18:06

arny napsal(a):

příprava na uplavání paničce

16.5.2008 18:15

arny napsal(a):
příprava na uplavání paničce

Arny na dovče

16.5.2008 18:20

arny napsal(a):
Arny na dovče

Omlouvám se za nepřetočenou fotku......neukruťte si krky

16.5.2008 18:25

arny napsal(a):
Omlouvám se za nepřetočenou fotku......neukruťte si krky

16.5.2008 18:31

arny napsal(a):

ty jo, ten ale roste taková to byla kulička...

16.5.2008 18:40

arny napsal(a):

Hlídací pes hranic

16.5.2008 19:37

arny napsal(a):
Hlídací pes hranic

Ahojky, teda tomu říkáš záplava fotek? To budeš muset teda ještě pořádně zabrat
Arník fakt roste jak z vody

Jo a abych nezapomněla pochválit Garpíkovo fotky - jsou čím dál tím lepšejší

16.5.2008 19:59

pitimiti napsal(a):
Ahojky, teda tomu říkáš záplava fotek? To budeš muset teda ještě pořádně zabrat
Arník fakt roste jak z vody

Jo a abych nezapomněla pochválit Garpíkovo fotky - jsou čím dál tím lepšejší

Tak já ještě zaberu!! Jenom sem se chtěla zeptat jak jsme byli vcera na to cvíču.Byli tam samí veliký pejskové a Aník si našel k sobě Jack russellíka a položil mu ťapku na záda.Jedna holka tam začala vykřikovat jak je hroozně dominantní a že to nezvládneme.:(
Podle mě si k sobě jenom hledal štěňátko aby si s nim změřil síli.Nechala sem to bejt ale furt mi to vrtá hlavou.Jinak výcvikářka hrozně fajn nás podpořila:-)

16.5.2008 21:07

arny napsal(a):
Tak já ještě zaberu!! Jenom sem se chtěla zeptat jak jsme byli vcera na to cvíču.Byli tam samí veliký pejskové a Aník si našel k sobě Jack russellíka a položil mu ťapku na záda.Jedna holka tam začala vykřikovat jak je hroozně dominantní a že to nezvládneme.:(
Podle mě si k sobě jenom hledal štěňátko aby si s nim změřil síli.Nechala sem to bejt ale furt mi to vrtá hlavou.Jinak výcvikářka hrozně fajn nás podpořila:-)

No tak samozřejmě dávání tlapky na záda jinému psu může být ( je) projevem dominance ale to fakt nemusel být zrovna tento případ... zatím bych to nijak tragicky jako paní ze cvičáku neviděla Záleží jak se chová celkově a ne jen jestli jednou položí omylem tlapu na zadá psíka, kterej ho ještě k tomu svou "velikostí" nabádá

16.5.2008 21:09

arny napsal(a):

Zdravíme Arnyho, je to šikulkaAkorát mám z vás zase depku-takový brouček a už plave!A Basty pořád nicGarpíkovy fotky jsou super, hlavně ta schovaná kočka a velké nohy

16.5.2008 21:12

mkristyna napsal(a):
Zdravíme Arnyho, je to šikulkaAkorát mám z vás zase depku-takový brouček a už plave!A Basty pořád nicGarpíkovy fotky jsou super, hlavně ta schovaná kočka a velké nohy

Jo ta s Garpíkovejma nohama je super... mi to připomíná jednu mojí fotečku co sem měla loni na PéeFku - tam měl Peetula takhle nožičky a mezi nima plyšovýho soba

Právě jsem dostala nové fotečky Darka po Peetovi tak je sem za chvíli hodím

16.5.2008 21:21

pitimiti napsal(a):
Jo ta s Garpíkovejma nohama je super... mi to připomíná jednu mojí fotečku co sem měla loni na PéeFku - tam měl Peetula takhle nožičky a mezi nima plyšovýho soba

Právě jsem dostala nové fotečky Darka po Peetovi tak je sem za chvíli hodím

Můžeš sem hodit i tu PéeFku, jestli ji máš

16.5.2008 21:28

mkristyna napsal(a):
Můžeš sem hodit i tu PéeFku, jestli ji máš

takže PF zde

16.5.2008 21:29

pitimiti napsal(a):
takže PF zde

A tady Dáreček

16.5.2008 21:31

pitimiti napsal(a):

už je to taky pěknej chlapák

16.5.2008 21:40

pitimiti napsal(a):
už je to taky pěknej chlapák

Dark je moc pěkný. A Péefka je dokonalá!!!

16.5.2008 21:49

mkristyna napsal(a):
Dark je moc pěkný. A Péefka je dokonalá!!!

Díky, jo PéeFka se mi loni povedla až sem se sama divila... Ale to co bylo při její výrobě - zničenej ubrus (to pozadí za nima ) tisíce rozmazaných fotek, další tisíc fotek s totálně nespolupracující a ksichtící se Míťou... Sem se teda nenudila. Ale už je pro mě velký problém tohle PF nějakým dalším překonat

16.5.2008 22:03

pitimiti napsal(a):
Díky, jo PéeFka se mi loni povedla až sem se sama divila... Ale to co bylo při její výrobě - zničenej ubrus (to pozadí za nima ) tisíce rozmazaných fotek, další tisíc fotek s totálně nespolupracující a ksichtící se Míťou... Sem se teda nenudila. Ale už je pro mě velký problém tohle PF nějakým dalším překonat

Právě jsem přemýšlela kde jsi vzala to pozadí No věřím, že tuhle bude opravdu těžké překonat. Kam se na ni hrabou různé přáníčka a pohlednice z obchodů.

16.5.2008 23:08

mkristyna napsal(a):
Právě jsem přemýšlela kde jsi vzala to pozadí No věřím, že tuhle bude opravdu těžké překonat. Kam se na ni hrabou různé přáníčka a pohlednice z obchodů.

No stahla jsem ubrus ze stolu, přpevnila kolíčkama na prádlo na výstavní klec - tedy spíš na vězení pro Míťu po operacích a snažila se tam na ten malej ubrus nacpat ty svoje velký obludy aby tam nikde nečouhalo nic co nemá Takový samo domo "ateliér" A to byla ještě Míťa čerstvě po nějaké operaci takže vyholená noha až nahoru tak i to jsem musela nějak maskovat To letošní PF proti tomuhle bylo fakt slabota ... ale co se dá dělat že

Přidejte reakci

Přidat smajlík