Vítá se radostněji s cizími lidmi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2006 21:35

ahojky všem. Chtěl bych se zeptat na chování mého štěnda, zda je vše v poho: Štěndo 2,5 měsíce (sao) se mnou chodí každý den do práce, kde je docela frmol. Už se perfektně otrkalo a nevadí mu hluk, cizí lidi, auta... Připadá mi ale, že se s cizími lidmi vítá radostněji než se mnou. Proč tomu tak je? Dělám někde chybu? Děkuji Z.

15.2.2006 20:20

zdeny napsal(a):
ahojky všem. Chtěl bych se zeptat na chování mého štěnda, zda je vše v poho: Štěndo 2,5 měsíce (sao) se mnou chodí každý den do práce, kde je docela frmol. Už se perfektně otrkalo a nevadí mu hluk, cizí lidi, auta... Připadá mi ale, že se s cizími lidmi vítá radostněji než se mnou. Proč tomu tak je? Dělám někde chybu? Děkuji Z.

Zdravím srdečně. To bude jak u dětí - nová hračka je vždycky nejzajímavější. Katy ví, že vás už má jistýho , tak ji prostě láká to co je nové a neznámé. Navíc ještě jak ji máte u sebe skoro celý den, tak je to pro ní samozřejmost. Kdyby vás celý den neviděla, tak by při vítání určitě vyváděla víc.

15.2.2006 20:41

asy napsal(a):
Zdravím srdečně. To bude jak u dětí - nová hračka je vždycky nejzajímavější. Katy ví, že vás už má jistýho , tak ji prostě láká to co je nové a neznámé. Navíc ještě jak ji máte u sebe skoro celý den, tak je to pro ní samozřejmost. Kdyby vás celý den neviděla, tak by při vítání určitě vyváděla víc.

Ahojky, jsem rád za váš názor. Taky mě to napadlo, ale přece jen... Manželka tvrdí, že na ni žárlím (na Katy)... no comment.... Ale je fakt, že když vidím, jak se s cizákem vítá, tak jsem docela nepříčetný. Je to zrádkyně (v dobrém slova smyslu). Jen jsem se obával, abych ji nějakým způsobem nezrazoval, byť si nejsem vědom čím. Tak uvidíme co bude dále. Jinak už máme celkem zvládnuté přivolání, přibíhá radostně a s chutí (samo za pamlsek). A je hodně hlasitá, takže štěká na povel, aniž bych to do ní nějak "cpal". Je to zlato! Zatím se mějte fajn

16.2.2006 10:33

zdeny napsal(a):

Ahoj, zdravím. Zbytečně se nerozčiluj, no i když co já poučuju. Zuřila jsem, co zuřila - chrlila jsem oheň jako saň, když se můj hafík vítal s naší paní uklízečkou víc než se mnou. Jenže tohle období docela rychle skončilo, sice vítá, ale už ne tak rozradostněle. Pořád si mě po očku hlídá. A kdy že se to upravilo? Po osmém, devátém měsíci, prostě po pubertě. Pes trošku změní své chování, začne uznávat autoritu/teda pokud to má uspořádané/, celkově se zklidní. A teď se může ráno přerazit, když vstávám. A nebo, když ho nechám doma dvě hodiny samotného. Taky si ho beru do práce každý den, je to miláček.
Hlavu vzhůru!

P.S.: Můj manžel taky žárlí.

16.2.2006 11:20

jasmat napsal(a):
Ahoj, zdravím. Zbytečně se nerozčiluj, no i když co já poučuju. Zuřila jsem, co zuřila - chrlila jsem oheň jako saň, když se můj hafík vítal s naší paní uklízečkou víc než se mnou. Jenže tohle období docela rychle skončilo, sice vítá, ale už ne tak rozradostněle. Pořád si mě po očku hlídá. A kdy že se to upravilo? Po osmém, devátém měsíci, prostě po pubertě. Pes trošku změní své chování, začne uznávat autoritu/teda pokud to má uspořádané/, celkově se zklidní. A teď se může ráno přerazit, když vstávám. A nebo, když ho nechám doma dvě hodiny samotného. Taky si ho beru do práce každý den, je to miláček.
Hlavu vzhůru!

No, náše fenka se taky vítá radostněji s cizími, protože se cizí někdy radostněji vítaji s ní :)) Na nás tiež skáče a všechny oslintá, ale jakmile ji potka někdo venku a zacne s tím "nu nu ty si tak lostomiloušká" tak je to jasny

16.2.2006 21:35

jasmat napsal(a):
Hlavu vzhůru!

děkuji za odpo. Ještě by mě zajímalo, když ho takhle berete každý den s sebou, jak hlídá a jestli je uplatitelný od cizích lidí. Myslím na svém teritoriu, jestli by se nechal uplatit a jak se chová k těm cizákům. děkuji Z

Přidejte reakci

Přidat smajlík