hanpe
napsal(a):
ahoj, máte někdo křížence těchto dvou plemen? zkuste sem dát nějaký fotky a zkušenosti..
tahle paní má křížence pitbull x labrador a pitbull x retrívr tak zkus napsat jí http://profil.lide.cz/profile.fcgi? akce=profile&user=VeRundeLLka&auth=
hanpe
napsal(a):
ahoj, máte někdo křížence těchto dvou plemen? zkuste sem dát nějaký fotky a zkušenosti..
Seth v akci (až budu doma dám další)
badalamenti
napsal(a):
Seth v akci (až budu doma dám další)
Seth v plné kráse - matka labrador x táta staf
zanetahc

zanetahc

zanetahc
napsal(a):
mám pittbul+labrador táta staf
je bývalého spolubydlícího, ale byla mooc hodná jak na psi, tak na deti a lidi
zanetahc

zanetahc
napsal(a):
je bývalého spolubydlícího, ale byla mooc hodná jak na psi, tak na deti a lidi
8 měsíců
zanetahc
napsal(a):
8 měsíců
ahoj, mam labrador x pitbull .. snad nevadi : ) je uzasna, ke psum dominantna ale dobre cvicitelna, sikovna .. no proste moje zlato
ivetka :*

XXX.XXX.152.77
Ahoj mam sesti tydeni stene labrador x staford tak me moc zajima po kom bude.
Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
V šesti týdnech je na odběr štěněte brzy. Jaký bude těžko říct, to poznáte až vyroste, něco mezi matkou a otcem
Taky máme Labrador x prý pitbul, ale myslím že je dost podobná zde uvedeným křížencům stafordů. Budou ji 4 měsíce a váží skoro 11kg. Je to živel Ještě mame 14 let křížence dalmatina x vlčáka. Ten byl jako stěně flegmouš a zůstalo mu to do teď. Ma 30 kg. Nikdy neměl žádne zdravotni problémy. A s malou vycházejí úžasně. Na křížence nedám dopustit. Alespoň na ty naše.

napsal(a):
Problém věku už tady zazněl. Jestli se ptáte na exteriér, tak by spíš napověděla fotka. Nicméně jde spíš o povahu, tak jestli rodiče nebyli nehoda PP psů, tak nemůžete tušit. Klidně může být "mrcha" po babičce, zvlášť když u obyčejné produkce štěňat povahu neřeší. V každém případě u obou plemen je velmi důležitá socializace a výchova. Pokud jste si ho pořídili v tak nízkém věku, tak doufejte, že vyrostl aspoň v nějakém normálním prostředí a neponese si do dalšího života nějaký psych. problém.

Jančí
napsal(a):
Taky máme Labrador x prý pitbul, ale myslím že je dost podobná zde uvedeným křížencům stafordů. Budou ji 4 měsíce a váží skoro 11kg. Je to živel Ještě mame 14 let křížence dalmatina x vlčáka. Ten byl jako stěně flegmouš a zůstalo mu to do teď. Ma 30 kg. Nikdy neměl žádne zdravotni problémy. A s malou vycházejí úžasně. Na křížence nedám dopustit. Alespoň na ty naše.
No já tam z pitbula nic nevidím a popravdě ani z labradora moc ne, spíš nějakýho ohaře.
Jančí
napsal(a):
Mám to s kříženci stejně. Mám je nejradši. Ti vaši jsou obzvlášť vyvedení. Mějte se spolu všichni skvěle
Jančí
napsal(a):
...Vestajové jsou stejně nejlepší!
PEGGY!

XXX.XXX.13.125
Zdravím mám tu 5 týdnů staré štěně staford x labrador.
Kdy je vhodné jej začít nějak cvičit? sed leh...atd.. :) a také cvičit alespon čurat a kadit na ručník :).

PEGGY!
napsal(a):
Zdravím mám tu 5 týdnů staré štěně staford x labrador.
Kdy je vhodné jej začít nějak cvičit? sed leh...atd.. :) a také cvičit alespon čurat a kadit na ručník :).
Děláte si srandu?
PEGGY!

XXX.XXX.13.125
To štěně bylo oddělené od matky s důvodu nekojení...:/ a odhození...
Prostě velký nezájem :( tak sem jej vzal pod křídla.
Máme Stafordku X Labradorem musím říci že je opravdu moc chytrá a učenlivá nejlepší volba je to miláček.
Cejwarius

XXX.XXX.228.199
Zdravím. Mám tři měsíční stěně staforda s labradorem. Endyho,-Je moc chytrej a hodne živej.myslim že sem vybral správně.
pravdomluv

XXX.XXX.40.184
CatWoman07
napsal(a):
Na 4 měsících, Amstaff s PP (matka) x labrador (otec) :)
no takze tato fotka je stiahnuta z internetu.. pod meno labrastaff pupies takze tak...
Bazzy11

XXX.XXX.50.152
Taky posílám foto Sára ale jen tipují labrador buď pitbull nebo staford

Bazzy11
napsal(a):
Taky posílám foto Sára ale jen tipují labrador buď pitbull nebo staford
Má opálený obličej - masku. Od toho se možno odrazit. Tipuji ovčáka nějakého a zbytek je vesnické tajemství. Ale dlouhá hlava není ani od laba ani od stafforda.
Denino

XXX.XXX.234.16
Mienka

XXX.XXX.131.106
Mia se k nám dostala v prosinci 2019 a začátkem roku 2020 přišel covid. Moje paní zůstala na home ofis doma a tak došlo k maximální socializaci. Naprosto bezproblémová holčička. Když se k nám dostala ještě chlupatá stejně stará Fany, stálý se z nich velké kámošky. Dovolená bez Mienky by nebylo ono, proto od 2021 s námi jezdí autmo. Loni na ostrově Mljet.
Fakher

XXX.XXX.8.218
Mám dotaz ,jestli můj pes křížence labradora s Staffordem ?
Na mé pohled je kříženec ridgeback s stáffordem nebo Labrador .jeho mamka je labrador ale táta to pan prej neví .

Fakher
napsal(a):
Mám dotaz ,jestli můj pes křížence labradora s Staffordem ?
Na mé pohled je kříženec ridgeback s stáffordem nebo Labrador .jeho mamka je labrador ale táta to pan prej neví .
Fajn. A teď česky.

Fajn. A teď česky.
Ale to je jedno. Bez fotky těžko říci. A nejspíš i s tou fotkou.

rapotacka11
napsal(a):
Vyložila mi to Jolanda
i bez fotky
a prý je tam ještě taky skye teriér a porcelaine.
No jo, když se znáte s Jolandou...