Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2006 19:10

troy napsal(a):
http://www.novinky.cz/domaci/77877-biolog--ptaci-chripkou-se-mohou-nakazit-i-psi-a-kocky.html

tohle mi presne pred 2 mesici rikala majitelka utulku na Slovensku, dokonce uz na to ma vyzkousenou lecbu, kdyz s tim prisla zprvu za veterinari, meli ji za blazna a ted se k ni chodi ucit.

22.2.2006 06:57

dejavu napsal(a):
tohle mi presne pred 2 mesici rikala majitelka utulku na Slovensku, dokonce uz na to ma vyzkousenou lecbu, kdyz s tim prisla zprvu za veterinari, meli ji za blazna a ted se k ni chodi ucit.

A jakou léčbu má ta majitelka útulku vyzkoušenou ??? A chodí se k ní učit veterináři ? Šlo by to, prosím, trochu víc objasnit ?

22.2.2006 07:57

lmusa napsal(a):
A jakou léčbu má ta majitelka útulku vyzkoušenou ??? A chodí se k ní učit veterináři ? Šlo by to, prosím, trochu víc objasnit ?

Ja ti na ni mohu dat spojeni, mail nema, ale je moc ochotna a po telefonu ti to vypovi.
Miriam Prčová, Turzovka - Korňa
mobil: 0903 153 483
0915 349 630
Je treba tam dat slovenskou predvolbu

Ma nejakou kamaradku, ktera chodi s veterinarem ze Spanelska, ktery je na tu myslenku privedl a dal jim lek Flagyl, coz je metronidazol, to jim pomohlo.
Divala jsem se s mamou do Spofaku, slozeni i gramaz odpovida ceskemu Entizolu, ktery se pouziva na lecbu giardiozy ve vet. medicine.
Priznaky te chripky popisovala jako neco mezi corona a parvovirozou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík