Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2008 17:10

Tak jsme si v neděli dovezli k naší čivavě kámošku,papillonku-2.5 roku,jmenuje se Cantata Small SymphonyAkorát mi nejde zadat fotka-tak jí sem hodím pak.Kdo má toto krásné plemeno??Fotky sem!!!

maťa

13.5.2008 17:28
maťa

pupulu napsal(a):
Tak jsme si v neděli dovezli k naší čivavě kámošku,papillonku-2.5 roku,jmenuje se Cantata Small SymphonyAkorát mi nejde zadat fotka-tak jí sem hodím pak.Kdo má toto krásné plemeno??Fotky sem!!!

Ahoj

Gratuluji k výběru tak super plemene, jakým Papillon bezpochyby je

Mám také jednoho, už 6 let a díky němu jsem poznala plemeno, kterému zůstanu věrná, byť je mini a já do určité doby neměla k mini psům nijaký hluboký vztah Ale s Gerrym je všechno jinak

maťa

13.5.2008 17:29
maťa

pupulu napsal(a):

Chtělas fotečky, máš je mít, akorát tě přehltím asi

maťa

13.5.2008 17:29
maťa

pupulu napsal(a):

Jinak Gerry je nejstarší člen mé smečky, čítající ještě kavkazáka, NO, a kříženku Nudle

maťa

13.5.2008 17:31
maťa

pupulu napsal(a):

Ještě donedávna Gerry plně šéfoval i kavkazákovi, ale poslední dobou se pomaličku situace obrací, ovšem tak nenápadně a bez projevů, že kdybych je tak dobře neznala, ani bych to nepostřehla.....oba jsou totiž nejlepší kámoši mezi sebou a strašně krásně si dokáží vyhrát

maťa

13.5.2008 17:32
maťa

pupulu napsal(a):

Prozatím stačí těch fotek, ne?

13.5.2008 18:08

maťa napsal(a):
Prozatím stačí těch fotek, ne?

Děkuji za fotečky!!Jsou krásný!!Tohodle papillonka jsem už vyděla na foru ohledně kastrace?!Jste to vy??Jak to tenkrát dopadlo??Koho jste nachali vykastrovat?Mě tam nejde furt ta fotka,musí mi to udělat manžel až přijde!!Já mám ještě 9 měs.čivavu Ussy(ty jsou taky skvělý)!!Pak 16.letou krysařici Lucii a 2 letou Bullterierku Bibinku.Na této fotce je s námi ještě Dorka z Dikinky fenka No 16 let-bohužel nám odešla 13.3.08!Tak pak pošlu foto Cantušky!!

13.5.2008 18:10

pupulu napsal(a):
Děkuji za fotečky!!Jsou krásný!!Tohodle papillonka jsem už vyděla na foru ohledně kastrace?!Jste to vy??Jak to tenkrát dopadlo??Koho jste nachali vykastrovat?Mě tam nejde furt ta fotka,musí mi to udělat manžel až přijde!!Já mám ještě 9 měs.čivavu Ussy(ty jsou taky skvělý)!!Pak 16.letou krysařici Lucii a 2 letou Bullterierku Bibinku.Na této fotce je s námi ještě Dorka z Dikinky fenka No 16 let-bohužel nám odešla 13.3.08!Tak pak pošlu foto Cantušky!!

Jo a kolik váží ten váš krasavec???Naše berunka je malinká váží 1.7kg

13.5.2008 19:38

pupulu napsal(a):

štěně Beauty Janne Jirava ve věku 4 týdnů

13.5.2008 19:40

pupulu napsal(a):

Allison Gilovam a Derek Benpar Bohemia

maťa

13.5.2008 21:27
maťa

pupulu napsal(a):

Teda věk 16 let je překrásný!!!! Za to bych byla neskutečně vděčná

Kastrace? No chtěla jsem nechat vykastrovat Nudlu, ale stále ještě nic, pořád se k tomu nějak ne a ne rozhoupat, i když vím, že to stejně přijde Gríšu nééé, toho bych nekastrovala

A váží už pár let stále 3,5 kg Samej sval a šlacha, tuk nula

Tak taky koukám, že početná smečka! To je taky doma veselo, co? U nás teda jo, a pořád, akorát že jedinej kdo se nesměje, jsem obvykle já

14.5.2008 07:20

arsiela napsal(a):

Zdravím motýlkáře a přidávám fotečky
Ájinka - Estel Porubský květ

14.5.2008 07:24

radunka napsal(a):
Zdravím motýlkáře a přidávám fotečky
Ájinka - Estel Porubský květ

a ještě tady

14.5.2008 07:30

radunka napsal(a):
a ještě tady

Druhou mojí papillonkou je Fidorka Porubský květ

14.5.2008 07:32

radunka napsal(a):
Druhou mojí papillonkou je Fidorka Porubský květ

a ještě

14.5.2008 07:36

radunka napsal(a):
a ještě

a nakonec nejmladší Jack Sparrow Mária Sirrah

14.5.2008 07:37

radunka napsal(a):
a nakonec nejmladší Jack Sparrow Mária Sirrah

a tady

14.5.2008 07:40

radunka napsal(a):
a tady

a poslední společná . ch. st. Marestel www.papillon.estranky.cz

14.5.2008 14:35

arsiela napsal(a):

Arsiela:Takhle přesně vypadá naše Cantuška bílá-sobolí!ještě furt nemám fotku!Ta co mám v počítači je špatně formát a fo´ták má manžel v práciJak to tak bývá.takže fotit prostě nemohu!!Ale až to bude hodim foto!Díky za fota jsou to krásní pejsové!!

14.5.2008 14:45

maťa napsal(a):
Teda věk 16 let je překrásný!!!! Za to bych byla neskutečně vděčná

Kastrace? No chtěla jsem nechat vykastrovat Nudlu, ale stále ještě nic, pořád se k tomu nějak ne a ne rozhoupat, i když vím, že to stejně přijde Gríšu nééé, toho bych nekastrovala

A váží už pár let stále 3,5 kg Samej sval a šlacha, tuk nula

Tak taky koukám, že početná smečka! To je taky doma veselo, co? U nás teda jo, a pořád, akorát že jedinej kdo se nesměje, jsem obvykle já

Máťa:Jojo máme veselo,ale to ještě není všechno-ještě hadi,pavouci,želvy!Jsme takový blázni,ale je to už konečný stav!!!Všichni to o nás ví a tak nosí všecky zvířata z okolí,která jsou někde nechtěná!!!Teď jsem už vyhlásila STOP stav-je jich už přesila!!A nechci,aby zvířata trpěla tím,že jich je moc!Řídím se tím-dokuď mám čas se každému denně věnovat a pomazlit se kolik potřebují-je vše O.K.!Ale teď je to tak na hranici!!Takže všem známým připomínám:KONEC!!!!No a to tu je ještě Lucie té bylo loni 16 let,v létě jí bude 17!!!To jsem si futr řikala-třetí pes jemoc až holky starý nebudou tak pak....Jo jenže jsem to řikala 4 roky a teď díky tomu mám 4 čubičky!!No jo,ale co !!!To je život a aspoň je veselo!!!Taky jsem změnila kvůli zvířatům práci,abych měla více času!!Co bych pro ně neudělala!!

14.5.2008 14:46

radunka napsal(a):
a poslední společná . ch. st. Marestel www.papillon.estranky.cz

Radost pohledět a jak pěkně drží při focení!!!To za našima bláznama,aby člověk běhal!!

14.5.2008 15:47

pupulu napsal(a):
Arsiela:Takhle přesně vypadá naše Cantuška bílá-sobolí!ještě furt nemám fotku!Ta co mám v počítači je špatně formát a fo´ták má manžel v práciJak to tak bývá.takže fotit prostě nemohu!!Ale až to bude hodim foto!Díky za fota jsou to krásní pejsové!!

Cantuška

14.5.2008 15:48

pupulu napsal(a):
Cantuška

Sorry tak opět se nezobrazila fotka-je to asi zakleté!!Tak až bude foťák!

14.5.2008 16:30

pupulu napsal(a):
Sorry tak opět se nezobrazila fotka-je to asi zakleté!!Tak až bude foťák!

14.5.2008 16:32

pupulu napsal(a):

Tak to je naše cantuška-povedlo se ale byla to fuška!!!!!Omluvte kvalitu-je to mobilem!Tady na tý fotce je siamské dvojče papillon-čivava!

14.5.2008 19:19

pupulu napsal(a):
Tak to je naše cantuška-povedlo se ale byla to fuška!!!!!Omluvte kvalitu-je to mobilem!Tady na tý fotce je siamské dvojče papillon-čivava!

O Cantušku sjem měla taky zájem,vím,že byla na prodej,pak z toho sešlo.tak halvně ať jsi s ní spokojená.
Přidávám další papillončí foto.

14.5.2008 20:53

pupulu napsal(a):

Já teda malé psy taky nemusím, ale papilloni jsou fakt super, moc příjemně mě překvapili

14.5.2008 20:54

strelish napsal(a):
Já teda malé psy taky nemusím, ale papilloni jsou fakt super, moc příjemně mě překvapili

..takže když tak někdy na stará kolena je to jasná volba

maťa

15.5.2008 10:43
maťa

pupulu napsal(a):

Jejda tady je ale krásných Motýlků Hlavně Jack Sparrow se mi moc líbí

Vendy, tak u nás už je taky stopnuto, máme ještě dvě bytové kočky - 15 a 10 let - a slepice na dožití, i když pořád nesou, venku ježečka Bodlinku, ropušku Julču, ve sklepě vlaštovky, spoustu ptáčků na krmítku i v koupátkách, no stačí mi to

A taky zjišťuju, že 4 psi jsou až až, člověk už tak tak stíhá rozdávat rovnoměrně tu lásku a výchovu, takže 3 psi jsou dle mne ideálka A kombinace plemen Kavkazák, Papiš a NO, se báječně doplňuje, tudíž ji zůstávám věrná
Předevčírem jsem nadělala nějaké nové fotečky Gríšy Míšy Mišpuldy

maťa

15.5.2008 10:44
maťa

pupulu napsal(a):

Akorát tady je ta kvalita fotek někdy hrozná

maťa

15.5.2008 10:46
maťa

pupulu napsal(a):

Jak tu psala Katka, Papillon, ač mini plemeno, je opravdu výrazně jiný, než ostatní pidižvíci , jeho povaha mi učarovala a úplně je žeru Fakt mají povahu, klid a nadhled spíše molossů, než pidipsů

maťa

15.5.2008 10:48
maťa

pupulu napsal(a):

Když tady vidím ty štěnítka, říkám si, kde jsou ty časy, kdy se mi Gríšulka vešel do dlaně, když jsem si ho vezla domů Můj první pidi pes, ani sem netušila, jak ho brát a tak, sem se bála, že ho rozmáčknu Ale jsou to psiska pevná a bytelná, na svoji velikost, žádné křehule

maťa

15.5.2008 10:49
maťa

pupulu napsal(a):

A i když to není Papiš, musím sem to svý štěně dát, je to už můj čtvrtej ovčák a díky Batulce i Argušce je tohle plemeno v mém srdci ukotveno pevně
Efram 7 měsíců

maťa

15.5.2008 10:51
maťa

pupulu napsal(a):

Raubíř jeden Zatímco Agbarovi se plně podřizuje, Kikinu bere jako dobrý ožužlávátko , na Gerryho si netroufá, ale strááášně by chtěl Je sranda sledovat, jak si ho Gerry staví do latě, ale ještě větší sranda to byla u kavkazáka, tam to fakt bylo bezvadný

maťa

15.5.2008 10:56
maťa

pupulu napsal(a):

Copak ta moje smečka...nebýt jich, kolikrát už bych visela na stromě Je s nima sice někdá práce, občas nervy, ale ve finále jsou obrovská radost a opora v mém životě

Tak a aby to Agbíškovi nebylo líto A musím zase fičet

15.5.2008 11:50

maťa napsal(a):
Copak ta moje smečka...nebýt jich, kolikrát už bych visela na stromě Je s nima sice někdá práce, občas nervy, ale ve finále jsou obrovská radost a opora v mém životě

Tak a aby to Agbíškovi nebylo líto A musím zase fičet

Jojo máťo:Máš ve všem pravdu-je to hodně starostí a práce ,ale ooooobrovská radost!!!Musim říct,že i čivava mě moc překvapila povahou-dříve jsem taky nemusela malý psiska,ale vše se změnilo příchodem Ussy Cherí pod Měndou!!Tato fotka se jmenuje-když se fotí já jsem nejmenší na světě!

15.5.2008 11:54

arsiela napsal(a):
O Cantušku sjem měla taky zájem,vím,že byla na prodej,pak z toho sešlo.tak halvně ať jsi s ní spokojená.
Přidávám další papillončí foto.

Arsiela:Ten je hezkej!!Mohu se zeptat,proč z toho sešlo??My jsme si jí vzali hlavně jako kámošku k Usse a taky kvůli výstavám,protože nás to začlo bavit!kdyžtak mi to můžeš napsat na mail:pupulu@seznam.cz,jestli nechceš tady!

15.5.2008 17:57

pupulu napsal(a):
Jojo máťo:Máš ve všem pravdu-je to hodně starostí a práce ,ale ooooobrovská radost!!!Musim říct,že i čivava mě moc překvapila povahou-dříve jsem taky nemusela malý psiska,ale vše se změnilo příchodem Ussy Cherí pod Měndou!!Tato fotka se jmenuje-když se fotí já jsem nejmenší na světě!

16.5.2008 12:02

pupulu napsal(a):

Jinak, v ch.st. Sol-Edo mají ještě volná štěňátka, Sindibád je teď 4 týdenní, Rodden 5 týdenní.

16.5.2008 12:03

strelish napsal(a):
Jinak, v ch.st. Sol-Edo mají ještě volná štěňátka, Sindibád je teď 4 týdenní, Rodden 5 týdenní.

To byl Rodden a teď Sindibád.

maťa

16.5.2008 12:37
maťa

pupulu napsal(a):

Se štěňátkama na mě nechoďte....bych hnedle měla doma ještě aspoň dva....pro sebe bych chtěla Múru-Phaléne , a pro Mú Papiše
Ale je nás už až dost.....zatím
Rodden je čenobílý? Nebo trikolor? Prdlačky na tu fotku vidím

maťa

16.5.2008 12:47
maťa

pupulu napsal(a):

Ještě k té povaze, mně se na Papilloncích hrozně líbí, že jsou až samovychovatelní, reagují na pohled, či jemné zasyknutí, prostě broučci
Teda aspoň ten můj, ale myslím, že jsou tací skoro všichni, ne?

A třeba Gerry není kdo ví jak umazlenej, což se mi líbí - nemusím zrovna vtěrky a stačí mi Kikina, ta je šílená a fakt mě s tím už až štve - ale když někde někdo nechá tričko, ponožku, nebo jen papuču, Gríša na to okamžitě ulehne Třebas v prostřed pokoje, to je mu jedno, ale hlavně aby to byl kousek "nás" Tuhle se stočil na navigaci, spává i na peněžence, mé ledvince, a nebo knížce, když je někde odložím To je hrozně hezký, takovej zvláštní projev lásky

Jinak máme svoji pravidelnou večerní půlhodinku na klíně, kdy já čučím na zprávy a Gríša mi sám hupne na klín - u něj fakt zázrak! - a mazlí se Ale nevydrží déle, jak těch 25 minut a zas si jde po svém, obvykle chce házet balonek, to je jeho nej v životě Má takovej velikej - krom tisíce jiných - a protože je obří a do tlamky ho nevezme, koulí ho předníma tlapkama.....balonu říkám Můrka Balimůrka a máte vidět, když tohle vyslovím někde mimo barák....začne lítat a hledat Můrku

Prostě o Gríšovi bych mohla napsat samá pozitiva a sociální jistoty , fakt nemá jedinej psí nešvar I když jako malej měl....dlouho mu trvala čistotnost, to jo, a taky když fenky háraly, měl tendenci značkovat si doma! Ale postupně jsem ho to odnaučila, byla jsem mu stále za zadkem a stačilo zvýšení hlasu, byl půl dne uraženej v pelíšku, ale přešlo ho to

16.5.2008 14:48

maťa napsal(a):
Ještě k té povaze, mně se na Papilloncích hrozně líbí, že jsou až samovychovatelní, reagují na pohled, či jemné zasyknutí, prostě broučci
Teda aspoň ten můj, ale myslím, že jsou tací skoro všichni, ne?

A třeba Gerry není kdo ví jak umazlenej, což se mi líbí - nemusím zrovna vtěrky a stačí mi Kikina, ta je šílená a fakt mě s tím už až štve - ale když někde někdo nechá tričko, ponožku, nebo jen papuču, Gríša na to okamžitě ulehne Třebas v prostřed pokoje, to je mu jedno, ale hlavně aby to byl kousek "nás" Tuhle se stočil na navigaci, spává i na peněžence, mé ledvince, a nebo knížce, když je někde odložím To je hrozně hezký, takovej zvláštní projev lásky

Jinak máme svoji pravidelnou večerní půlhodinku na klíně, kdy já čučím na zprávy a Gríša mi sám hupne na klín - u něj fakt zázrak! - a mazlí se Ale nevydrží déle, jak těch 25 minut a zas si jde po svém, obvykle chce házet balonek, to je jeho nej v životě Má takovej velikej - krom tisíce jiných - a protože je obří a do tlamky ho nevezme, koulí ho předníma tlapkama.....balonu říkám Můrka Balimůrka a máte vidět, když tohle vyslovím někde mimo barák....začne lítat a hledat Můrku

Prostě o Gríšovi bych mohla napsat samá pozitiva a sociální jistoty , fakt nemá jedinej psí nešvar I když jako malej měl....dlouho mu trvala čistotnost, to jo, a taky když fenky háraly, měl tendenci značkovat si doma! Ale postupně jsem ho to odnaučila, byla jsem mu stále za zadkem a stačilo zvýšení hlasu, byl půl dne uraženej v pelíšku, ale přešlo ho to

Jsem ráda, že se Ti Jackynek líbí . Tvůj Gríša je taky fešák .
Přesně jak píšeš, jsou to pejsci prakticky samovychovatelní . Ti moji jsou i mazlíci mazliví a jakmile si někam sendu, už je mám kolem sebe.

16.5.2008 14:51

pupulu napsal(a):
Arsiela:Ten je hezkej!!Mohu se zeptat,proč z toho sešlo??My jsme si jí vzali hlavně jako kámošku k Usse a taky kvůli výstavám,protože nás to začlo bavit!kdyžtak mi to můžeš napsat na mail:pupulu@seznam.cz,jestli nechceš tady!

Chystáte se na výstavy ? Tak to se jistě uvidíme . Kam máte namířeno ?

16.5.2008 15:49

radunka napsal(a):
Chystáte se na výstavy ? Tak to se jistě uvidíme . Kam máte namířeno ?

No teď jsme nestihli M.Bolku,tak až tu další-srpen Ml.Boleslav!A vy??

16.5.2008 15:52

radunka napsal(a):
Přesně jak píšeš, jsou to pejsci prakticky samovychovatelní . Ti moji jsou i mazlíci mazliví a jakmile si někam sendu, už je mám kolem sebe.

Máťo moc chválím tvé stránky a jak tam píšeš o papících to je super!!Hezké čtení!!!Štěnda jsou super,ale to už by mě manžel patrně zabil!!!

maťa

16.5.2008 15:54
maťa

radunka napsal(a):

Za Grišku děkuji, je to moje zlatíčko a hlavně je v něm kus mé milované Batulky a má pro mě tím větší "cenu"

Gríša je hrďule, můj maličký Lord On se nemazlí, ale taky, jak si někde sednu, dřepnu, nebo tak, ihned ho mám u sebe Do náruče se teda necpe, ale "k tělu" jo, aby mi jako řekl, že mě má moc rád, že to jooo....ale zase se natolik "neponížil" , aby se mi cpal do náruče, jak mimino Povahou bych ho přirovnala k angličanům, konzervativní, loajální a má rád svůj klid a pořádek
Vůbec mám a měla jsem samé psí osobnosti, v tomhle mi štěstí přeje, až na Kikinu, to není psí osobnost, ale psí retarda I tak je moje a mám ji moc ráda

Včerejší Papilloní "pastva"

16.5.2008 15:54

radunka napsal(a):

Radunko:ty tvý jsou tak sladcí!!!!Pojedete v srpnu do tý Bolky?

maťa

16.5.2008 15:57
maťa

pupulu napsal(a):

Jejda Vendy, děkuju Jsou to stránky amatérské, a taky některé povídání ne každému "sedí", ale tak jak to cítím a vidím, tak to píšu....sa za to nestydím

Tak a musím letět vařit, Míťa se mi vrací z cest a myslím, že prádelní hrnec mu bude málo

16.5.2008 16:02

maťa napsal(a):
Jejda Vendy, děkuju Jsou to stránky amatérské, a taky některé povídání ne každému "sedí", ale tak jak to cítím a vidím, tak to píšu....sa za to nestydím

Tak a musím letět vařit, Míťa se mi vrací z cest a myslím, že prádelní hrnec mu bude málo

To se mi právě líbí ,nejsou to ty žvásty o ničem,ale mluvíš o svých psech jak je znáš ty!Já se sanžim si též udělat amatérský stránky ale na toto se fakt nezmůžu!!Radunko ty je máš též moc pěkný!!

16.5.2008 20:56

maťa napsal(a):
Se štěňátkama na mě nechoďte....bych hnedle měla doma ještě aspoň dva....pro sebe bych chtěla Múru-Phaléne , a pro Mú Papiše
Ale je nás už až dost.....zatím
Rodden je čenobílý? Nebo trikolor? Prdlačky na tu fotku vidím

Bych ti strašně ráda odpověděla, ale bohužel tenhle vrh jsem na vlastní oči neviděla (byla jsem jen u O a P) a fotek moc není.

18.5.2008 12:58

pupulu napsal(a):
To se mi právě líbí ,nejsou to ty žvásty o ničem,ale mluvíš o svých psech jak je znáš ty!Já se sanžim si též udělat amatérský stránky ale na toto se fakt nezmůžu!!Radunko ty je máš též moc pěkný!!

19.5.2008 06:56

pupulu napsal(a):
No teď jsme nestihli M.Bolku,tak až tu další-srpen Ml.Boleslav!A vy??

Klubovku v Ml. Bol. s Fidorkou a Jackem. S Jackem Brno - Intercanis do dorostu a ráda bych do Ml. Bol. v červenci na národku. V srpnu na mezinárodní nepojedu. Na podzim České Budějovice a Brno. Jezdit bude jen Fidorka a Jack - Ájinka už má letos výstavy splněny a taky snad čeká svoje první štěňátka .

19.5.2008 07:01

pupulu napsal(a):
Radunko:ty tvý jsou tak sladcí!!!!Pojedete v srpnu do tý Bolky?

Už jsem odpovídala výš....v srpnu ne,ale ráda bych 20.7.08 je to národka a uzávěrka je 12.6.08 tak jestli to vyhovuje Vám, tak pojeďte . Budu mít sebou Jacka a Fidorku.

19.5.2008 07:03

maťa napsal(a):
Za Grišku děkuji, je to moje zlatíčko a hlavně je v něm kus mé milované Batulky a má pro mě tím větší "cenu"

Gríša je hrďule, můj maličký Lord On se nemazlí, ale taky, jak si někde sednu, dřepnu, nebo tak, ihned ho mám u sebe Do náruče se teda necpe, ale "k tělu" jo, aby mi jako řekl, že mě má moc rád, že to jooo....ale zase se natolik "neponížil" , aby se mi cpal do náruče, jak mimino Povahou bych ho přirovnala k angličanům, konzervativní, loajální a má rád svůj klid a pořádek
Vůbec mám a měla jsem samé psí osobnosti, v tomhle mi štěstí přeje, až na Kikinu, to není psí osobnost, ale psí retarda I tak je moje a mám ji moc ráda

Včerejší Papilloní "pastva"

Naši se taky pasou...jak kozy . Vždycky jim říkám, že jak jsou bílí, mají nějaký kozí gen a pasou se

19.5.2008 07:05

pupulu napsal(a):

Děkuji , pomáhá mě s mima syn .

19.5.2008 09:29

radunka napsal(a):
Už jsem odpovídala výš....v srpnu ne,ale ráda bych 20.7.08 je to národka a uzávěrka je 12.6.08 tak jestli to vyhovuje Vám, tak pojeďte . Budu mít sebou Jacka a Fidorku.

jojo,sorry nevšimla jsem si!Tak štěňátka budeme s napětím očekávat!!!!Jacka bych teda ráda viděla na vlastní oči!!Asi pojedem.Juknu na to.ale srpen jedu 100%Kámoška jede se svýma buldogama a tak pojedem všici!Jezdim snima každej rok.

19.5.2008 10:03

pupulu napsal(a):
jojo,sorry nevšimla jsem si!Tak štěňátka budeme s napětím očekávat!!!!Jacka bych teda ráda viděla na vlastní oči!!Asi pojedem.Juknu na to.ale srpen jedu 100%Kámoška jede se svýma buldogama a tak pojedem všici!Jezdim snima každej rok.

Tak pak písni, jak jste se rozhodli, klidně i na e- mail, co mám na stránkách

19.5.2008 10:29

pupulu napsal(a):

Sice to není čistokrevnej papiš,ale aspoň půlka ho tam je

19.5.2008 10:31

wooffy napsal(a):

ještě jedna

19.5.2008 10:32

wooffy napsal(a):

a ještě jedna

20.5.2008 08:11

radunka napsal(a):
Tak pak písni, jak jste se rozhodli, klidně i na e- mail, co mám na stránkách

Jojo písnu!!

maťa

20.5.2008 10:08
maťa

pupulu napsal(a):

Ahoj

Koukám, co tu přibylo nového, a teda Libore, to je úžasný pejsek Buldoček s Papišem myslíš jo? No ty uši.... Úchvatný zvířátko!

My byli o víkendu u kamarádky a Efram mi udělal radost, viděl poprvé koně z bezprostřední blízkosti a krom trošky opatrnosti nijak nejančil a neštěkal, naopak byl zvědavej a vcelku v pohodě
Ba dokonce si potom dali u pusinky

maťa

20.5.2008 10:11
maťa

pupulu napsal(a):

No a Gerrýsek byl tradičně báječný, ani jsem ho nemusela hlídat, družil se s kočičkama, ke koníkům najukl, ale jinak si jich nevšímal, prostě můj hrdý lord Jako jedinej z těch čtyř byl puštěnej navolno, aniž bych ho musela nějak sledovat, je fakt skvělej a je na něm vidět Batulčina výchova A jistě taky věk, přeci jen v 6-ti letech už je rozumnější a klidnější, zkušenější

20.5.2008 11:47

maťa napsal(a):
Ahoj

Koukám, co tu přibylo nového, a teda Libore, to je úžasný pejsek Buldoček s Papišem myslíš jo? No ty uši.... Úchvatný zvířátko!

My byli o víkendu u kamarádky a Efram mi udělal radost, viděl poprvé koně z bezprostřední blízkosti a krom trošky opatrnosti nijak nejančil a neštěkal, naopak byl zvědavej a vcelku v pohodě
Ba dokonce si potom dali u pusinky

Maťa: Jojo Fr.Buldoček s Papilonem. A dokonce oba byli papíráci

Toto je jedinej bráška našeho Ričiho.

21.5.2008 06:59

wooffy napsal(a):
Maťa: Jojo Fr.Buldoček s Papilonem. A dokonce oba byli papíráci

Toto je jedinej bráška našeho Ričiho.

Ahoj, jejda, to jsou parádní ušatci , nejsi ty nebo bráška od někud od Brna ? Mám tam známé a o téhle kombinaci plemen se bavili.

maťa

21.5.2008 10:14
maťa

pupulu napsal(a):

Teda Libore, ten bráška taky nemá chybu To je zvláštní kombinace plemen, papiš a buldoček, ale zase oba mají skvělou povahu, takže výsledek musí být skvělý

A ty ušiska jsou vážně bezkonkurenční

21.5.2008 15:41

maťa napsal(a):
Teda Libore, ten bráška taky nemá chybu To je zvláštní kombinace plemen, papiš a buldoček, ale zase oba mají skvělou povahu, takže výsledek musí být skvělý

A ty ušiska jsou vážně bezkonkurenční

Teda buldoček s papillonem to sem eště neviděla,ale je to super!!!!!Že se ty kříženečci někdy tak povedou§

22.5.2008 19:56

pupulu napsal(a):
Teda buldoček s papillonem to sem eště neviděla,ale je to super!!!!!Že se ty kříženečci někdy tak povedou§

27.5.2008 17:17

pupulu napsal(a):

tak jsme vyrazili se smečkou na piknik!Nahnali jsme je do auta a jelo se!!

27.5.2008 17:19

pupulu napsal(a):
tak jsme vyrazili se smečkou na piknik!Nahnali jsme je do auta a jelo se!!

a pak už se jen běhalo nebo hajalo!!

27.5.2008 17:21

pupulu napsal(a):
a pak už se jen běhalo nebo hajalo!!

Naše Cantuška to zažila 1.s náma atak si to pěkně užívala!!Papala hodně travičky a lítala jako králík!

27.5.2008 17:22

pupulu napsal(a):
Naše Cantuška to zažila 1.s náma atak si to pěkně užívala!!Papala hodně travičky a lítala jako králík!

No a na konec se všichni chovali a mazlili!!Na fotce je naše mimčo Bíba!

27.5.2008 17:23

pupulu napsal(a):

A nakonec parta hic!!

30.5.2008 18:11

pupulu napsal(a):
A nakonec parta hic!!

papíci spí??

31.5.2008 20:34

radunka napsal(a):
Ahoj, jejda, to jsou parádní ušatci , nejsi ty nebo bráška od někud od Brna ? Mám tam známé a o téhle kombinaci plemen se bavili.

Ahoj,náhodou jsme vážně z Brna.To je fajn ,že jsme takhle známí

31.5.2008 20:38

pupulu napsal(a):

Díky všem
Moc děkujeme za chválu
Kdyžtak další fotky najdete na www.wooffy.websnadno.cz

5.6.2008 07:11

wooffy napsal(a):
Díky všem
Moc děkujeme za chválu
Kdyžtak další fotky najdete na www.wooffy.websnadno.cz

nemáte zač jste fakt krásný ušatý torpédo!!

12.6.2008 08:29

pupulu napsal(a):

Čágo lidi je to tu nějak mrtvý!!

12.6.2008 08:30

pupulu napsal(a):

Čágo copak se to sděje ,že papilloni nepíšou!!????

20.6.2008 07:39

pupulu napsal(a):

Zdravím papilloní fandy

Známá má ve své CHS ještě poslední dva pejsky k odběru, tak kdybyste o někom věděli...

První pejsek...

20.6.2008 07:40

strelish napsal(a):
Zdravím papilloní fandy

Známá má ve své CHS ještě poslední dva pejsky k odběru, tak kdybyste o někom věděli...

První pejsek...

A druhý pejsek.

maťa

20.6.2008 10:20
maťa

pupulu napsal(a):

Jéééjej, ti jsou krásní Hnedle bych je brala oba dva

My se včera koonečně koupali, a zase budeme chvilku vypadat, jak nadýchanej obláček

maťa

maťa

pupulu napsal(a):

maťa

maťa

pupulu napsal(a):

maťa

20.6.2008 10:21
maťa

pupulu napsal(a):

maťa

20.6.2008 10:21
maťa

pupulu napsal(a):

maťa

20.6.2008 10:22
maťa

pupulu napsal(a):

maťa

20.6.2008 10:22
maťa

pupulu napsal(a):

A poslední Gríša se minul povoláním, měl se narodit jako manekýn, pózování a nastavování mu jde na jedničku

20.6.2008 11:41

pupulu napsal(a):

Vendy , od koho máte toho bulíka ? ráda bych možná taky jednoho, ale chtěla bych takový spíše atletický typ a váš se mi moc líbí.

20.6.2008 13:33

mohinder napsal(a):
Vendy , od koho máte toho bulíka ? ráda bych možná taky jednoho, ale chtěla bych takový spíše atletický typ a váš se mi moc líbí.

Moc hezcí! Jen zamávat ušiskama a letíííí..

20.6.2008 17:12

maťa napsal(a):
A poslední Gríša se minul povoláním, měl se narodit jako manekýn, pózování a nastavování mu jde na jedničku

Jééé!!Tomu to sluší!!Já musim ty naše potvory vždycky vyfénovat,jinak se vyválej a nalepjej na sebe zase humus!!

25.6.2008 17:04
pupulu

XXX.XXX.244.1

pupulu napsal(a):
Jééé!!Tomu to sluší!!Já musim ty naše potvory vždycky vyfénovat,jinak se vyválej a nalepjej na sebe zase humus!!

Tak vážení přátelé slavnostně jsem nás přihlásila na NV M.Boleslav a pak i na MV M.Boleslav.Zatím v interdogu došli pouze k mým 1. přihláškám a už mi 3x volali!!!!To že jsem nevložila kopie PP jsem si ještě uvědomila sama a odeslala je druhý den,ale že jsem napsala čivavě rok narození 2008 a udělala zní 2 měs. mimino to se teda pani dost divila,že jde do mezitřídy!Nevyplnila jsem váhu papillonky a do třetice neposlala CAC.Fakt IQ tykve.Co si o mě musej myslet a hlavně dělá li to více lidí jako já,tak to pos.. koště!!!!!Ale těším se na všechny papíky!!!Čágo v Bolce!

28.6.2008 18:14
pupulu

XXX.XXX.244.1

pupulu napsal(a):
Tak vážení přátelé slavnostně jsem nás přihlásila na NV M.Boleslav a pak i na MV M.Boleslav.Zatím v interdogu došli pouze k mým 1. přihláškám a už mi 3x volali!!!!To že jsem nevložila kopie PP jsem si ještě uvědomila sama a odeslala je druhý den,ale že jsem napsala čivavě rok narození 2008 a udělala zní 2 měs. mimino to se teda pani dost divila,že jde do mezitřídy!Nevyplnila jsem váhu papillonky a do třetice neposlala CAC.Fakt IQ tykve.Co si o mě musej myslet a hlavně dělá li to více lidí jako já,tak to pos.. koště!!!!!Ale těším se na všechny papíky!!!Čágo v Bolce!

Tak jsme zase vycházkovali!!!

28.6.2008 18:15
pupulu

XXX.XXX.244.1

pupulu napsal(a):
Tak jsme zase vycházkovali!!!

A ještě jednou

28.6.2008 18:16
pupulu

XXX.XXX.244.1

pupulu napsal(a):
A ještě jednou

a ještě jsme u toho aportovali!!

14.7.2008 09:12
radunka

XXX.XXX.0.1

pupulu napsal(a):
a ještě jsme u toho aportovali!!

Ahoj, V M.B. se na Vás budu těšit. Jedu jen s Fidorkou do mezitřídy. Určitě se přihlaš !!.
Ještě jsem Vám všem chtěla napsat velkou novinu ... Máme štěňátka, 2 kluky jako buky !!

14.7.2008 09:13
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
Ahoj, V M.B. se na Vás budu těšit. Jedu jen s Fidorkou do mezitřídy. Určitě se přihlaš !!.
Ještě jsem Vám všem chtěla napsat velkou novinu ... Máme štěňátka, 2 kluky jako buky !!

Více najdete na našich stránkách
www.papillon.estranky.cz

14.7.2008 09:14
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
Více najdete na našich stránkách
www.papillon.estranky.cz

A tady alespoň jedna fotka s hrdou maminou

18.8.2008 14:41
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
A tady alespoň jedna fotka s hrdou maminou

Ahojte milovníci papillonů . Nějak to tady usnulo a naši kluci povyrostli .

18.8.2008 14:43
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
Ahojte milovníci papillonů . Nějak to tady usnulo a naši kluci povyrostli .

První foto Arlow a druhé Alwinek

18.8.2008 22:02
pupulu

XXX.XXX.244.1

radunka napsal(a):
První foto Arlow a druhé Alwinek

Ty jsou úžasní!!!já jedu 31.8.08 doMB na mezinárodku,kdo jede??!!

19.8.2008 02:14
wooffy

XXX.XXX.203.52

pupulu napsal(a):

Tak přidám jednu pro pobavení ,našeho Ričiho

19.8.2008 06:55
radunka

XXX.XXX.0.1

pupulu napsal(a):

Ahoj, já jedu . Viděla jsem tě i na národce. Byla jsi tak šťastná, když jste dostali CACe, že jsem tě nechtěla rušit. Stála jsem hned před tebou a když jsem se po chvíli otočila, byli jste pryč. Proč jsi nenastoupila o NV ? Myslím, že byste měli šanci.
Přidávám jednu fotku ze včerejška

19.8.2008 16:19
pupulu

XXX.XXX.244.1

radunka napsal(a):
Ahoj, já jedu . Viděla jsem tě i na národce. Byla jsi tak šťastná, když jste dostali CACe, že jsem tě nechtěla rušit. Stála jsem hned před tebou a když jsem se po chvíli otočila, byli jste pryč. Proč jsi nenastoupila o NV ? Myslím, že byste měli šanci.
Přidávám jednu fotku ze včerejška

Ahojky,já nenastoupila,protože rozhodčí řekla a´t to nedělám,že mi to nedá-kvůli pozdnímu startu!!Já vystavovala čivavu a nestihla jsem papíky a řekla mi že CACe mi dá,čuba,že je moc hezká,ale dál že to nemá smysl-že mě musí potrestat,že se to nedělá!Což má pravdu,ale to se nedalo stihnout.Teď jedu už jen s Canty a užiju si konečně výstavu v klidu-už se těšim!!Klidně do mě kopni až mě uvidíš-ráda tě poznám!!

20.8.2008 07:46
radunka

XXX.XXX.0.1

pupulu napsal(a):
Ahojky,já nenastoupila,protože rozhodčí řekla a´t to nedělám,že mi to nedá-kvůli pozdnímu startu!!Já vystavovala čivavu a nestihla jsem papíky a řekla mi že CACe mi dá,čuba,že je moc hezká,ale dál že to nemá smysl-že mě musí potrestat,že se to nedělá!Což má pravdu,ale to se nedalo stihnout.Teď jedu už jen s Canty a užiju si konečně výstavu v klidu-už se těšim!!Klidně do mě kopni až mě uvidíš-ráda tě poznám!!

Kopat tě nebudu , ale přihlásím se. Ty mě taky určitě poznáš, nebo poznáš Jacka a Fidorku

20.8.2008 07:48
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
Kopat tě nebudu , ale přihlásím se. Ty mě taky určitě poznáš, nebo poznáš Jacka a Fidorku

Nebo spíš takhle

20.8.2008 22:27
pupulu

XXX.XXX.244.1

radunka napsal(a):
Nebo spíš takhle

Jojo takový nádherný pesany snad poznám!!!Těším ase!!!

25.8.2008 18:21
pupulu

XXX.XXX.244.1

mohinder napsal(a):

Já si nevšimla vzkazu-omlouvám se-jestli to neni pozdě tak od kamarádky!Teď má zrovna nakrytou bulinku -maminku tý mojí potvory!!

25.8.2008 18:26
pupulu

XXX.XXX.244.1

pupulu napsal(a):
Jojo takový nádherný pesany snad poznám!!!Těším ase!!!

Čágo tak co nového u papíků??Co Radunko miminka?Nějaké čerstvé foto??Bolka se nám blíží a já se začínám bát,aby Canty nezačla hárat.Nějak se kolem ní motá mámin špic!To by mě kleplo!!

26.8.2008 06:54
radunka

XXX.XXX.0.1

pupulu napsal(a):
Čágo tak co nového u papíků??Co Radunko miminka?Nějaké čerstvé foto??Bolka se nám blíží a já se začínám bát,aby Canty nezačla hárat.Nějak se kolem ní motá mámin špic!To by mě kleplo!!

Ahoj štěníci byli včera na prvním očkování, jsou načipovaní a den ze dne víc rošťačí . Nějaké nové fotky šoupnu dnes na stránky, tak se přijď kouknout. Tady jen jedna s naším kamaráden Dastym .

28.8.2008 22:05
pupulu

XXX.XXX.244.1

radunka napsal(a):
Ahoj štěníci byli včera na prvním očkování, jsou načipovaní a den ze dne víc rošťačí . Nějaké nové fotky šoupnu dnes na stránky, tak se přijď kouknout. Tady jen jedna s naším kamaráden Dastym .

Ahojky,jsou nádherní!!Kdybych neměla tolik svých asi bych se opět neudržela!!!Už se nemohu dočkat neděle!!!Dnes jsme se koupali,ale to se ještě zopakuje do výstavy,páč to prase se určitě ušpiní!!

13.11.2008 20:49
pupulu

XXX.XXX.73.177

pupulu napsal(a):
Ahojky,jsou nádherní!!Kdybych neměla tolik svých asi bych se opět neudržela!!!Už se nemohu dočkat neděle!!!Dnes jsme se koupali,ale to se ještě zopakuje do výstavy,páč to prase se určitě ušpiní!!

Tady se spí?

22.1.2009 11:08
pupulu

XXX.XXX.244.125

pupulu napsal(a):
Tady se spí?

Radunko vše nej štěndům do života a gratuluju!!!Mě začala hárat Canty a jedem krýt v pondělí!!

22.1.2009 13:00
radunka

XXX.XXX.0.1

pupulu napsal(a):
Radunko vše nej štěndům do života a gratuluju!!!Mě začala hárat Canty a jedem krýt v pondělí!!

Ahoj a děkuji za gratulaci
Tak tady jsou ti mojí malí

22.1.2009 13:01
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
Ahoj a děkuji za gratulaci
Tak tady jsou ti mojí malí

Tady je kluk - Bravo Dream Marestel

22.1.2009 13:02
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
Tady je kluk - Bravo Dream Marestel

A tady holčička - Belami Dorin Marestel

22.1.2009 13:03
radunka

XXX.XXX.0.1

radunka napsal(a):
A tady holčička - Belami Dorin Marestel

Kým budeš krýt Cantatu ? Pokud to není tajemství .

22.1.2009 18:39
pupulu

XXX.XXX.244.125

radunka napsal(a):
Kým budeš krýt Cantatu ? Pokud to není tajemství .

Není to tajemství,vybrala mi ho poradkyně(Jeníková)-malý pejsek 2.75kg a je to
Atilla Nabuko JKL ze Štětí od paní JakubjanskéProtože Canty má 1.7kg a tak malý pejsci nejsou!

24.1.2009 15:48
pupulu

XXX.XXX.244.125

pupulu napsal(a):
Není to tajemství,vybrala mi ho poradkyně(Jeníková)-malý pejsek 2.75kg a je to
Atilla Nabuko JKL ze Štětí od paní JakubjanskéProtože Canty má 1.7kg a tak malý pejsci nejsou!

Nazdárek papíci,tady se spí??!!!

14.2.2009 15:55
pupulu

XXX.XXX.244.125

pupulu napsal(a):
Nazdárek papíci,tady se spí??!!!

Ahojda všem!!

14.3.2009 20:45
pupulu

XXX.XXX.244.125

pupulu napsal(a):
Ahojda všem!!