krai
napsal(a):
Poraďte prosím co s tím .
Co se vám nejvíce osvědčilo ?
Co a jak často používat ?
Má na to vliv koupání ?
Vyzkoušela jsem už spoustu výrobků ,ale zatím nic moc nepomáhalo.
Jaké máte zkušenosti vy ?
Předem děkuji za všechny rady.
Jo a ještě také co s černýma tečkama ?
Jak nejlépe je odstranit?
A vytláčet pupínky nebo ne ?
krai
napsal(a):
Jo a ještě také co s černýma tečkama ?
Jak nejlépe je odstranit?
A vytláčet pupínky nebo ne ?
Mám ten samý problém u naháčky. Je jí už půl roku, ale akné a černé tečky má také pořád. Akné mažu hojivou mastí, ale to je stejně jenom léčba. Chtělo by to nějakou prevenci.
A je to běžné u naháčků nebo se to dělá jen při nedostatečné péči?
luciee
napsal(a):
Mám ten samý problém u naháčky. Je jí už půl roku, ale akné a černé tečky má také pořád. Akné mažu hojivou mastí, ale to je stejně jenom léčba. Chtělo by to nějakou prevenci.
A je to běžné u naháčků nebo se to dělá jen při nedostatečné péči?
Je to jak u lidí, některý problémy má a jiný ne.
Já mám problémy u psa a fena nemá nic.
Použivám na ně stejné přípravky. Tak nevím.Zkoušela jsem i vitamín B a taky nic. :o((
Rendula1
napsal(a):
Je to jak u lidí, některý problémy má a jiný ne.
Já mám problémy u psa a fena nemá nic.
Použivám na ně stejné přípravky. Tak nevím.Zkoušela jsem i vitamín B a taky nic. :o((
U každého pejska je to jiné, ale po překonání psí puberty by se stav kůže měl pomalu zlepšovat. Můj první pejsek se toho zbavil něco málo po roce, jak začalo na jaře svítit sluníčko, za pár dní bylo po problému. Dnes jsou mu 2 roky a kůži má jemňoučkou a čistou. Druhý pejsek bude mít rok, taky na různé pupínky dost trpěl. ale vidím, že se toho pomalu zbavuje. Nic moc s tím nedělám, občas uhříky a černé tečky vymačkám, vyčistím pleťovou vodou bez alkoholu, každý večer pravidelně mažu krémem nebo mlékem, co je zrovna po ruce.