Štěně-sekla sebou:-(

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2008 21:49

Zdravím,mám 3,5 měsíční štěně boxera,fena.Dneska na prochazce sebou sekla, jakoby omdlela..prostě běhala jako vždycky s druhým psem,veselá provokovala jí ke hře a najednou ležela na boku,žádné křeče slinění,jen ležela,zvedla sem ji a byla vláčná,nereagoavala, za pár vteřin se probrala,koukala co se děje ale zase byla normální,chtěla běhat,hrát si,radši sem ji ale odnesla až domů.Doma se normálně najedla a vypadá jako by se jí nic nestalo..
Ještě podotýkám,že sme šli ven až v půl 9 večer,takže horko už nebylo,celý den je doma v chládku a pije,ušly sme sotva 1 km,žádný dálky! A poslední 2 dny má slabej suchej kašel,žádnou rýmu ani výtoky,myslela jsem že ten má z toho jak se okolo všude suší seno a je to z toho prachu...Nevíte z čeho by to omdlení mohlo být? A nemůže to mít souvislost s tím kašlem? Díky moc

2.6.2008 21:57

ykiv napsal(a):
Zdravím,mám 3,5 měsíční štěně boxera,fena.Dneska na prochazce sebou sekla, jakoby omdlela..prostě běhala jako vždycky s druhým psem,veselá provokovala jí ke hře a najednou ležela na boku,žádné křeče slinění,jen ležela,zvedla sem ji a byla vláčná,nereagoavala, za pár vteřin se probrala,koukala co se děje ale zase byla normální,chtěla běhat,hrát si,radši sem ji ale odnesla až domů.Doma se normálně najedla a vypadá jako by se jí nic nestalo..
Ještě podotýkám,že sme šli ven až v půl 9 večer,takže horko už nebylo,celý den je doma v chládku a pije,ušly sme sotva 1 km,žádný dálky! A poslední 2 dny má slabej suchej kašel,žádnou rýmu ani výtoky,myslela jsem že ten má z toho jak se okolo všude suší seno a je to z toho prachu...Nevíte z čeho by to omdlení mohlo být? A nemůže to mít souvislost s tím kašlem? Díky moc

Pokud máte se psem takové potíže, okamžitě bych jela na veterinu a nespoléhala se na rady "kolemjdoucích".

3.6.2008 06:57

ykiv napsal(a):

Určitě se běžte poradit na veterinu! Kašel i omdlívání může být způsobeno onemocněním srdce. Držím Vám palce, aby to bylo jenom strašení baby z internetu...
Lucie

3.6.2008 07:37

pinoha napsal(a):
Určitě se běžte poradit na veterinu! Kašel i omdlívání může být způsobeno onemocněním srdce. Držím Vám palce, aby to bylo jenom strašení baby z internetu...
Lucie

Ahoj, nerada to říkám, ale příznaky jako kašel a omdlení jsou opravdu jako u nějakého onemocnění nebo vady srdce. M yměli boxera, kterému se na stáří stávalo něco podobného - omdlel, počůral se a pokálel, pěna u huby - vždycky po nějaké námaze, jak hraní si a tak, ke konci i při vítání po příchodu domů. zjistili mu nedomykavost sdreční chlopně, což způsobovalo, že se srdce při námaze přeplnilo krví a námahu nezvládalo. určitě zajdětě na veterinu. Snad to nebude moc vážné.hodně štěstí

3.6.2008 09:34

ykiv napsal(a):

opravdu jsou to typické příznaky onemocnění srdce

3.6.2008 14:46

Inspektor Pišišvor napsal(a):
opravdu jsou to typické příznaky onemocnění srdce

Díky moc za odpovědi,na veterinu samo hnedka mažem...snad to nebude nic vážnýho

3.6.2008 17:50

ykiv napsal(a):
Díky moc za odpovědi,na veterinu samo hnedka mažem...snad to nebude nic vážnýho

Jak ste dopadli????

4.6.2008 21:13

sabina napsal(a):
Jak ste dopadli????

Takze ma alergickej zanet prudusek....jinak srdce i plice naprosto v poradku,selest ani nic jinyho se neukazaly.Takze lecime ten kasel,ma klidovej rezim ale snad bude v poho!!

4.6.2008 21:17

ykiv napsal(a):
Takze ma alergickej zanet prudusek....jinak srdce i plice naprosto v poradku,selest ani nic jinyho se neukazaly.Takze lecime ten kasel,ma klidovej rezim ale snad bude v poho!!

ještě že tak...alespoň je to vyléčitelné...tak hlavně ať je v pořádku

Přidejte reakci

Přidat smajlík