CHS Bernských salašnických psů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2006 10:35

Dobrý den, chtěla bych se vás optat, zdali neznáte v Libereckém či Královehradeckém kraji nějekou chovatelskou stanici či chovatele bernských salašnických psů. Prošmejdila už jsem na internetu všechno možné, ale připadá mi to, jako by se v našem kraji po těchto psech slehla zem. Předem děkuji za nějaké informace.

22.2.2006 07:50

marky napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se vás optat, zdali neznáte v Libereckém či Královehradeckém kraji nějekou chovatelskou stanici či chovatele bernských salašnických psů. Prošmejdila už jsem na internetu všechno možné, ale připadá mi to, jako by se v našem kraji po těchto psech slehla zem. Předem děkuji za nějaké informace.

Nejlépe je pohledat na www.kssp.cz.

22.2.2006 14:18

marky napsal(a):

Na strankach klubu nenajdes seznam chovatelu. Ale v okoli HK ti doporucuji CHS Hlakalo www.mujweb.cz/zabava/hlakalo nebo CHS Tornado Erben www.stenata.cz/bsp

23.2.2006 10:35

bubu1 napsal(a):
Na strankach klubu nenajdes seznam chovatelu. Ale v okoli HK ti doporucuji CHS Hlakalo www.mujweb.cz/zabava/hlakalo nebo CHS Tornado Erben www.stenata.cz/bsp

Mám prosbu.Moje kamarádka z dětství chovala a snad ještě chová tohle plemeno.Má ch.st.AGIVER.Jmenuje se Věra Dufková.Já ale na ní ztratila adresu.Kdo jí znáte,mohli byste mi její adresu poslat.Na email: zgipova@seznam.cz

Díky moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík