Ahoj všem
nabízím touto cestou zálohované místo na canisterapeutickém táboře (odkaz je zde: http://www.psiprozivot.cz/tabor.htm) - pro začátečníky. Mám složenou zálohu ve výši 1000,-, bohužel však nemůžu v tomto termínu na tábor jet. Kdyby snad někdo mě zájem jet místo mě s tím, že by mi vyplatil aspoň část zálohy, není problém vše zařídit. email: svozilka@email.cz
svozilka
napsal(a):
Ahoj všem
nabízím touto cestou zálohované místo na canisterapeutickém táboře (odkaz je zde: http://www.psiprozivot.cz/tabor.htm) - pro začátečníky. Mám složenou zálohu ve výši 1000,-, bohužel však nemůžu v tomto termínu na tábor jet. Kdyby snad někdo mě zájem jet místo mě s tím, že by mi vyplatil aspoň část zálohy, není problém vše zařídit. email: svozilka@email.cz
Ahoj, netušila jsem, že se pořádají takovéhle akce, hodně mě to zaujalo, nad canisterapií přemýšlím už delší dobu. Letos už mi to bohužel nevyjde, ale zkusila bych to příští rok. Chtěla jsem se zeptat, jak se pozná pes vhodný na canisterapii? co musí všechno umět a jaké musí mít kvality a jaké by naopak mít neměl? děkuji za odpověď
mairen
napsal(a):
Ahoj, netušila jsem, že se pořádají takovéhle akce, hodně mě to zaujalo, nad canisterapií přemýšlím už delší dobu. Letos už mi to bohužel nevyjde, ale zkusila bych to příští rok. Chtěla jsem se zeptat, jak se pozná pes vhodný na canisterapii? co musí všechno umět a jaké musí mít kvality a jaké by naopak mít neměl? děkuji za odpověď
Ahoj, tak to je škoda, že to nevyjde:-)
No vhodný pes...já mám dvouletého stafbulíka, lidi obecně miluje, děti ještě víc, ale je to takový parniválec, co by každého hned srazil na zem...takže jsem čekala než trochu dospěje a malinko se zklidní. CT pes by měl být prostě přátelský pes s poměrňě slušnou poslušností...tím nemyslím přesné plnění povelů dle řádů, ale prostě ovladatelnost za rozličných situací. Na zkouškách se testuje třeba chování ve skupině lidí, reakce na člověka o berlích, v bílém plášti, na vozíčku...to všechno jde natrénovat i předem a pak není mnoho věcí, co by pejska vyklejily. No a pak je tu ale ještě jedna věc...CT je nápor i na psychiku psa a dost ho duševně vysiluje...je třeba na to myslet a zvážit jestli na to pes má. Vím i o případech, kdy to pejska hrozně bavilo, ale bralo mu to tolik energie, že byl ve finále pořád nemocný. Tak asi tak:-) Tak snad příště se tam třeba sejdeme:-)