stredoasiati
napsal(a):
potřebuji poradit, jak pomoci mému štěněti- pejskovi. aby se mu dopigmentoval čumáček,? skoro ho celej již má,ale má tam ještě malá volná místečka,kde to ještě nemá.Jsou mu 3. měsíce.
dávám mu karoten do papání.díky
http://www.nutripets.cz/project/section.asp?ids=14
koukni tady -mořské řasy na pigment
imu
napsal(a):
Pokud jsou mu teprve 3 měsíce tak to chce zachovat klid. Měl by se časem dopigmentovat i sám bez extra přídavků. (záleží i na celkové barvě štěněte)
Nemáte tu žádné fotky tak nějaké dodám
nazarbay
napsal(a):
Pěkné štěňátko, je to pejsek nebo fenka? Můžu se zeptat po jakých je rodičích, jestli to není tajné.
Je to pejsek. Narodil se 16.ledna 2005, takže teď už má 13 a půl měsíce Je s PP, ale je to pejsek známých, které občas se svou kavkazí fenkou navštívím a už si nepamatuji po kom je. Myslím ho přivzeli z chov.st. z Jičních Čech a otec je odněkud snad z karvinska, to ale bez záruky
Zase se tam chystám, tak snad budou nové fotky
nazarbay
napsal(a):
Pěkné štěňátko, je to pejsek nebo fenka? Můžu se zeptat po jakých je rodičích, jestli to není tajné.
Neradi měníme téma ,na fotce je párek který měl zlikvidovat naši Marušku,Bendu a Orišku.Někdo si dal práci a těchto párků připravil nejmíň půl kila.Naštěstí náš veterinář, je nám zachránil.
lmusa
napsal(a):
Je to pejsek. Narodil se 16.ledna 2005, takže teď už má 13 a půl měsíce Je s PP, ale je to pejsek známých, které občas se svou kavkazí fenkou navštívím a už si nepamatuji po kom je. Myslím ho přivzeli z chov.st. z Jičních Čech a otec je odněkud snad z karvinska, to ale bez záruky
Zase se tam chystám, tak snad budou nové fotky
Nebyla by tam nějaká nová fotka vašeho odrostlého mimina. Děkuji.
nada
napsal(a):
To je teda svinstvo
z toho já mám noční můru
Byl tam modrý prášek úplně strukturou jak mouka .Rozbor ukáže víc,proto asi od Kyjova dál jsou u nás 100%milovníci zvířat.Oriška to měla odnést nejvíc.
nada
napsal(a):
To je teda svinstvo
z toho já mám noční můru
Tak koukám že ve většině připadu jsme na tom skoro všichni stejně, zřejmě by jsme musely bydlet opravdu někde na pasekách aby byl pokoj a nikomu jsme nevadily. Taky musím zavírat pesany nebo je okřikovat aby neštěkali, jinak by byla hrůza a my se museli odstěhovat. Zdenko, Pepo a Ivoši mějte se. Helena
ron
napsal(a):
Byl tam modrý prášek úplně strukturou jak mouka .Rozbor ukáže víc,proto asi od Kyjova dál jsou u nás 100%milovníci zvířat.Oriška to měla odnést nejvíc.
Venda druhý v řadě po Orišce.Podle datumu narození a podle otce je to možná sourozenec pejska ze začátku diskuze.
nazarbay
napsal(a):
Tak koukám že ve většině připadu jsme na tom skoro všichni stejně, zřejmě by jsme musely bydlet opravdu někde na pasekách aby byl pokoj a nikomu jsme nevadily. Taky musím zavírat pesany nebo je okřikovat aby neštěkali, jinak by byla hrůza a my se museli odstěhovat. Zdenko, Pepo a Ivoši mějte se. Helena
A ještě Maruška
ron
napsal(a):
Venda druhý v řadě po Orišce.Podle datumu narození a podle otce je to možná sourozenec pejska ze začátku diskuze.
Ten pejsek je z vrhu B, ale říkají mu Aran. A říkali majitelé, že tam byl ve vrhu i dost černý pejsek, který si je "vybral" Jak přišli, tak si k nim sedl a byl takový klidný, hodný. Oni si ale vzali toho nejdivočejšího. No a dává jim docela zabrat. Ale předtím jim umřel v pěti letech kavkazák na srdeční vadu a tak si říkali, že ten nejdivočejší snad bude mít hodně tuhý kořínek
imu
napsal(a):
tfuj. lidi jsou tupci. clovek se hafany stará. snasi jim same dobroty a nejaky pitomec vygumovany....
drzte se!
To jsem ráda že se podařilo všechny zachránit.Lidi jsou opravdu hnusný.To aby člověk byl pořád ve střehu.
ron
napsal(a):
Děkujeme za meil :Štěňátka jsou super.A ještě jedno milovníci asiatů by si měli sem tam v klídku bez hafanů posedět a pokecat(moravských sklípků je hodně)!
Výborně Ivoši, konečně rozumná řeč a kde nás pozveš? Zatím ses k tomu nikdy neměl protože víš že toho hodně vypiju. Stačí dát vědět a hned dojedem.
stredoasiati
napsal(a):
potřebuji poradit, jak pomoci mému štěněti- pejskovi. aby se mu dopigmentoval čumáček,? skoro ho celej již má,ale má tam ještě malá volná místečka,kde to ještě nemá.Jsou mu 3. měsíce.
když je tady řeč o těch srazech něco pro KRAOPáky
KRaAOP si dovoluje pozvat své členy se psy na "1. klubové setkání ", konané dne 15.4.2006 v Blovicích (městečko cca 15 km od Plzně na trase Plzeň-Písek), od 10.00 hod.
Zajištěni figuranti a občerstvení.
Program: nácvik obrany, nácvik předvádění na výstavách, poslech veterinární přednášky, přátelské rozhovory atd.....
ron
napsal(a):
Tak už jsem to našla
Ten pejsek se jmenuje Bančar Zlatá louka. Otec je Bachar iz Aleksandrovoi Slobody, matka Jena Ri-vě-gu. A jeho bráška je Benito, co se objevoval v předchozí diskusi
lmusa
napsal(a):
Tak už jsem to našla
Ten pejsek se jmenuje Bančar Zlatá louka. Otec je Bachar iz Aleksandrovoi Slobody, matka Jena Ri-vě-gu. A jeho bráška je Benito, co se objevoval v předchozí diskusi
A ještě fotečka
stredoasiati
napsal(a):
Naš malej, 13 a kus měsíce.
imu
napsal(a):
Pokud jsou mu teprve 3 měsíce tak to chce zachovat klid. Měl by se časem dopigmentovat i sám bez extra přídavků. (záleží i na celkové barvě štěněte)
další foto
alfi pav
napsal(a):
Jak jsou vasi SAO narocni na pohyb, od stenete po dospeleho psa?
Libi se mi a v budoucnu bych si chtela nejakeho jedince poridit, ale zatim bydlime v byte a domek jen planujeme.
Zvladnou zit i v byte kdyz pominu linani?
Náš je dost náročnej na pohyb, tak minimálně 4 krát denně chce ven a to máme ještě velký pozemek kde pořád lítá a má rád společnost když si s nim někdo hraje tim způsobem že něco má v puse a člověk za nim běhá a nemůže ho chytit, poslw mě by se v tom paneláku akorát trápil, ale jinak můžu jenom doporučit, jsou to nádherní a inteligentní psi.
sergei
napsal(a):
Náš je dost náročnej na pohyb, tak minimálně 4 krát denně chce ven a to máme ještě velký pozemek kde pořád lítá a má rád společnost když si s nim někdo hraje tim způsobem že něco má v puse a člověk za nim běhá a nemůže ho chytit, poslw mě by se v tom paneláku akorát trápil, ale jinak můžu jenom doporučit, jsou to nádherní a inteligentní psi.
Ahoj, středoasijati jsou nádherní pesani už mám zamluvené štěndo :) jen mě překvapilo, že jseou zde i štěňátka s kupírovanými oušky. Ano, je to mnohem hezčí a pro psy, prý, jednodušší a příjemnější, ale vždyť je to zakázané, ne? Či se to dá nějak obejít?
Předem děkuji za odpověď :)
stredoasiati
napsal(a):
Tarim
ron
napsal(a):
A tohle mohla být už jenom památka!
Airinka dcera Marusky