Tak máme doma tebnto uzlíček, co by to tak mohlo být?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2008 14:37
zboza3aj

XXX.XXX.18.104

Ahojte všichni milovníci hafáků, tak jsme si včera donesli domů z útulku tuto krásku, je to zlatíčko, učíme se hygieně a pořád spíme Maminka byla udajne krizenec staforda, tatinek neznamy;) Musela jsem se pochlubit

22.6.2008 14:43
zboza3aj

XXX.XXX.18.104

zboza3aj napsal(a):
Ahojte všichni milovníci hafáků, tak jsme si včera donesli domů z útulku tuto krásku, je to zlatíčko, učíme se hygieně a pořád spíme Maminka byla udajne krizenec staforda, tatinek neznamy;) Musela jsem se pochlubit

další foto

23.6.2008 07:39
amycek

XXX.XXX.4.105

zboza3aj napsal(a):
další foto

Jéééé, to je ale krááááásnej bobek a jakou má červenou mašli

23.6.2008 21:12
pupulu

XXX.XXX.244.1

amycek napsal(a):
Jéééé, to je ale krááááásnej bobek a jakou má červenou mašli

Jé ta je krásná a má hubičku jako krteček!!!

24.6.2008 19:02
lupus4

XXX.XXX.72.222

zboza3aj napsal(a):
další foto

tak to je typický VESTAJ možná SITAJ velmi šikovné a odolné plemeno

25.6.2008 11:10
zboza3aj

XXX.XXX.27.123

lupus4 napsal(a):

Přidívám jednu debilkoidní fotečku

lia 30

3.5.2016 16:04
lia 30

XXX.XXX.166.60

Prosím nevíte co by to mohlo být za rasu ?děkuji.

3.5.2016 16:11
igor

XXX.XXX.0.0

lia 30 napsal(a):

Úplně jasnej čistokrevnej jorkšír po PP rodičích, naprosto stejnej nám běhá po ulici , je sice větší než naše foxteriérka... ale to majiteli v jeho přesvědčení nevadí

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2016 16:25

igor napsal(a):
Úplně jasnej čistokrevnej jorkšír po PP rodičích, naprosto stejnej nám běhá po ulici , je sice větší než naše foxteriérka... ale to majiteli v jeho přesvědčení nevadí

Oni jsou totiz dve velikosti jorksiru! Mensi a vetsi. Jak poudal jeden nas myslivec v hospode nad pullitrikem pivka. On ma taky doma toho vetsiho

3.5.2016 17:18
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Oni jsou totiz dve velikosti jorksiru! Mensi a vetsi. Jak poudal jeden nas myslivec v hospode nad pullitrikem pivka. On ma taky doma toho vetsiho

Ne prý čtyři, mini, normal, maxi a xxl . když jsme říkala paní že ne že je jen jeden tak to neni pravda a at se kouknu že ta naše je mini a ten jejich maxi

Neregistrovaný uživatel

3.5.2016 17:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Markéta80 napsal(a):
Ne prý čtyři, mini, normal, maxi a xxl . když jsme říkala paní že ne že je jen jeden tak to neni pravda a at se kouknu že ta naše je mini a ten jejich maxi

A ten xxl má krycí název BRIARD

3.5.2016 17:22
Arni

XXX.XXX.111.238

lupus4 napsal(a):

Chyba v odhadu plemene. Toto je Vespr.

3.5.2016 18:02
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A ten xxl má krycí název BRIARD

asi a prý jestli ho nechceme jako ženicha pro tu naší , by jí roztrhal, prý se jim naše líb a pak že by si vzali štěnátko, nelíbí se jim ti 2kg chcípáci. Hm tak jsme odpověděla že naše je na hranici 2kg a štěnata stejně neplánuji a kdyby ano tak bych nevybírala křížence . Byl by to při porodu dost nepoměr,2kg fena a otec odhadem min 8kg možná víc a prý ted krásně zhubnul . Jo nebyl ošklivý to ne ale s jorkem max hodně z dálky barvu srsti víc ani náhodou a samo že jsme snob když musim mít PP, jim stačí taky průkaz-očkovák

Neregistrovaný uživatel

3.5.2016 18:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Markéta80 napsal(a):
asi a prý jestli ho nechceme jako ženicha pro tu naší , by jí roztrhal, prý se jim naše líb a pak že by si vzali štěnátko, nelíbí se jim ti 2kg chcípáci. Hm tak jsme odpověděla že naše je na hranici 2kg a štěnata stejně neplánuji a kdyby ano tak bych nevybírala křížence . Byl by to při porodu dost nepoměr,2kg fena a otec odhadem min 8kg možná víc a prý ted krásně zhubnul . Jo nebyl ošklivý to ne ale s jorkem max hodně z dálky barvu srsti víc ani náhodou a samo že jsme snob když musim mít PP, jim stačí taky průkaz-očkovák

Jsem ráda, že si o mých psech lidi myslí, že jsou to vořeši, a takových lákavých nabídek na krytí zůstávám ušetřená - tomu se jen těžko odolává

3.5.2016 19:17
fikovnice

XXX.XXX.30.49

lia 30 napsal(a):

Jorkoid!

3.5.2016 22:41

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jsem ráda, že si o mých psech lidi myslí, že jsou to vořeši, a takových lákavých nabídek na krytí zůstávám ušetřená - tomu se jen těžko odolává

Tak to pozór, my vzhledem k typové podobnosti původního plemene k voříškům nabídky dostáváme - jééé, kdyby měl delší chlupy, tak je stejný jako ta naše! To bychom se mohli domluvit, plánujeme štěňátka. Většinou nic nevysvětluji, jen řeknu, že krýt nebude, protože se bojím, aby štěňátka po něm neskončila v útulku, že takových psů jsou mraky.

Neregistrovaný uživatel

3.5.2016 23:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak to pozór, my vzhledem k typové podobnosti původního plemene k voříškům nabídky dostáváme - jééé, kdyby měl delší chlupy, tak je stejný jako ta naše! To bychom se mohli domluvit, plánujeme štěňátka. Většinou nic nevysvětluji, jen řeknu, že krýt nebude, protože se bojím, aby štěňátka po něm neskončila v útulku, že takových psů jsou mraky.

Já dostala jednu takovou nabídku, když byl mému psovi rok (úplně nepříbuzná krev ze země původu) - vzala jsem ho na dostihy, a zastavila mě nějaká slečna, hrozně mi ho pochválila, a pak říká, že je škoda že je to pes, protože má taky takovýho bez PP, a za štěně by mi nakryla...
Jinak mi pravidelně někdo říká na adresu mých psů, že "ti kříženci jsou stejně nejchytřejší a nejděčnější"

Přidejte reakci

Přidat smajlík