Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2006 13:56

Dobrý den, na nemoderovaném je téma pes v práci, tak mě to zaujalo..můžete si brát pejska do práce? Mě by to vyhovovylo úplně nejvíc..zkusím se zeptat zda by to prošlo...

24.2.2006 12:24

jane007 napsal(a):
Dobrý den, na nemoderovaném je téma pes v práci, tak mě to zaujalo..můžete si brát pejska do práce? Mě by to vyhovovylo úplně nejvíc..zkusím se zeptat zda by to prošlo...

Pesany si brát můžu, ale vzhledem k tomu, že v práci už dva máme(-hlídací), a ti dost žárlí na ty naše "postelový", tak je jen občas můžu tajně propašovat

24.2.2006 12:26

katka napsal(a):
Pesany si brát můžu, ale vzhledem k tomu, že v práci už dva máme(-hlídací), a ti dost žárlí na ty naše "postelový", tak je jen občas můžu tajně propašovat

Tak to je skvělé!!! Máte super pejska!!!Je roztomilý!Díky.

24.2.2006 12:35

jane007 napsal(a):

Dělám asistentku ve firmě, kde je to jinak samej chlap, brát si tam pesany můžu, ale ona ta moje Brituša nemá mužský moc ráda - měla by, je to fena, ale snese spíš ženy - takže pořád ji hlídat, aby náhodou něco....
Ten její "fiškuntálskej" pohled na mé kolegy se mi moc nezdá
Taky je už starší, nebaví ji to jako za mlada, tak je doma s maminou Ale šéf proti tomu nikdy nic neměl a nemá, i když nevím, jak by se tvářil, kdybych měla tendenci tam někdy v budoucnu vzít toho kavkazana
A kdopak ví, jak by se tvářil ten kavkazan

24.2.2006 12:36

jane007 napsal(a):

No, oni jsou vlastně tři, ale tenhle byl zrovna nemocnej a museli jsme 5xdenně kapat do očí, tak to ani jinak nešlo než ho mít v práci:

24.2.2006 12:39

katka napsal(a):
No, oni jsou vlastně tři, ale tenhle byl zrovna nemocnej a museli jsme 5xdenně kapat do očí, tak to ani jinak nešlo než ho mít v práci:

A tady jsou pesani které v práci mám nepřetržitě, neboť jsou hlídací firemní a strááááášně zlí

24.2.2006 12:44

katka napsal(a):
A tady jsou pesani které v práci mám nepřetržitě, neboť jsou hlídací firemní a strááááášně zlí

Tomu se říká: zmatení nepřítele
Nepřítel se uklidní, vleze dovnitř a..................

24.2.2006 12:59

mata napsal(a):
Tomu se říká: zmatení nepřítele
Nepřítel se uklidní, vleze dovnitř a..................

Tak takhle to u nás vypadá zrovna teď.

24.2.2006 12:59

impact napsal(a):
Tak takhle to u nás vypadá zrovna teď.

24.2.2006 13:37

impact napsal(a):

Super fotky...tak to máte super.Ja se příští týden na to chystám zeptat šéfa!!!Snad mi to dovolí!!!To by mi tak pomohlo!!! Dala bych za to vše aby mi to povolil!!Je to férový chlap, tak doufám!!!Doufám..ach jo. jsem z toho uplně nervozní, protože se stále rozhoduji o koupi psa a kdyby mi to povolil, tak bych ani neváhala..!

24.2.2006 13:56

jane007 napsal(a):
Super fotky...tak to máte super.Ja se příští týden na to chystám zeptat šéfa!!!Snad mi to dovolí!!!To by mi tak pomohlo!!! Dala bych za to vše aby mi to povolil!!Je to férový chlap, tak doufám!!!Doufám..ach jo. jsem z toho uplně nervozní, protože se stále rozhoduji o koupi psa a kdyby mi to povolil, tak bych ani neváhala..!

Já jsem to měla o to jednodušší, že kolegyně přede mnou tady měla taky psa.

1.3.2006 13:28

impact napsal(a):
Já jsem to měla o to jednodušší, že kolegyně přede mnou tady měla taky psa.

Napište ještě kdo si může brát s sebou pejska do práce!!? Díky

1.3.2006 13:45

jane007 napsal(a):
Napište ještě kdo si může brát s sebou pejska do práce!!? Díky

Kolegova Asta se umi naskladnit misto zbozi...

1.3.2006 14:58

benny napsal(a):
Kolegova Asta se umi naskladnit misto zbozi...

Tak to je dobré..super fotka

1.3.2006 15:50

jane007 napsal(a):

ahoj, ja zatim jeste do prace nechodim, ale minuly tyden nebylo zbyti a musela jsem sebou do Phy do skoly vzit jednu moji fenku, protoze doma nikdo nebyla a museli se ji kapat oci, tam vsude psi muzou, jen ne do menzy. A vcera je moje mamka mela vsechny 3 sebou v praci, je to ucitelka na zakladce a deti se mohli pretrhnout, kdo je bude vodit a hlidat, nejdrive totiz meli masopustni pruvod, ze byli asi 2 hodiny venku, pak sli do skoly se ucit

2.3.2006 09:25

jane007 napsal(a):

Já si ho taky beru, zejména když tam musím být déle... Jediná nevýhoda je, že mi ho kazí kolegyně - naučil se žebrat

2.3.2006 09:28

jane007 napsal(a):

Já mám práci doma, tak mám vlastně pejsky taky v práci . Ale vážně, jsem jedna z těch šťastnějších, kterým je přáno být téměř celých 24 hod.denně s mými psy. Problém je v tom, že jsou na mě dost vázáni a je docela problém je nechat déle o samotě doma, nemluvě o cizím prostředí. Mít blízko sousedy, asi by se se mnou brzy nebavili, a pokaždé očekávám, co se kavalírka v mé nepřítomnosti rozhodne zničit. Naštěstí si vybírá jen samé drobnosti (hlavně papíry z koše u psacího stolu). Asi nejsilnější závislák je tedy kavalírka. Kam se hnu, jde se mnou, jen sednu, mám ji na klíně... Závislákovatět bohužel začíná i štěndo rusáčka....

2.3.2006 09:28

marcha napsal(a):
Já si ho taky beru, zejména když tam musím být déle... Jediná nevýhoda je, že mi ho kazí kolegyně - naučil se žebrat

A protože jsem biolog, jezdím často i do terénu a na exkurze se studenty a tam ho samosebou beru zejména.
Na fotce mi pomáhá lovit drobné savce na Velké Podkrušnohorské výsypce

2.3.2006 09:29

marcha napsal(a):
A protože jsem biolog, jezdím často i do terénu a na exkurze se studenty a tam ho samosebou beru zejména.
Na fotce mi pomáhá lovit drobné savce na Velké Podkrušnohorské výsypce

V práci Sam buď spí, nebo pozoruje osmáky

2.3.2006 09:32

marcha napsal(a):
V práci Sam buď spí, nebo pozoruje osmáky

Oni k nám teda psi oficiálně nesmí, ale vzhledem k tomu, že jsme zemědělka, to považuji (a nejen já) za blbost... Na sousední biologickou chodí psů spousta, běhají volně po chodbách, studenti je vodí na přednášky a jeden byl i na obhajobě diplomky svojí paničky. I v menze už jsem nejednoho potkala...

2.3.2006 09:34

eva nohelova napsal(a):
Já mám práci doma, tak mám vlastně pejsky taky v práci . Ale vážně, jsem jedna z těch šťastnějších, kterým je přáno být téměř celých 24 hod.denně s mými psy. Problém je v tom, že jsou na mě dost vázáni a je docela problém je nechat déle o samotě doma, nemluvě o cizím prostředí. Mít blízko sousedy, asi by se se mnou brzy nebavili, a pokaždé očekávám, co se kavalírka v mé nepřítomnosti rozhodne zničit. Naštěstí si vybírá jen samé drobnosti (hlavně papíry z koše u psacího stolu). Asi nejsilnější závislák je tedy kavalírka. Kam se hnu, jde se mnou, jen sednu, mám ji na klíně... Závislákovatět bohužel začíná i štěndo rusáčka....

Kdy se s ním pochlubíte? Jsem zvědavá...

2.3.2006 12:20

eva nohelova napsal(a):

No já mám zase tu zkušenost, že i když je se mnou pes téměř 24 hodin denně, tak když ho nechám doma, je naprosto v klidu, ptž mi tak nějak příjde, že ví, že se přece vždycky vrátím.

2.3.2006 12:53

impact napsal(a):
No já mám zase tu zkušenost, že i když je se mnou pes téměř 24 hodin denně, tak když ho nechám doma, je naprosto v klidu, ptž mi tak nějak příjde, že ví, že se přece vždycky vrátím.

A já mám zkušenost, že když je se mnou pes 24 hodin denně, lezu mu trošku na nervy... Ne, vážně - od mala byl Sam skoro pořád se mnou - a vyrostl z něj ukázkový nezávislák, který by za buřta šel s kýmkoliv kamkoliv a pronásleduje mě s kňučením jen když chce fenu... Trošku mě to mrzí, ale je holt takovej.

2.3.2006 13:48

marcha napsal(a):
Kdy se s ním pochlubíte? Jsem zvědavá...

Bohužel stále ještě jsem se nezmohla na digitál.foťák. Takže až dofotím film, nechám ho vyvolat, pak naskenuji fotky a několik jich sem vložím...
Jak už jsem psala, je šikula, ničeho se nebojí (zatím jen aut - nemáme tu skoro žádné chodníky, ale lepší se to-nemyslím ty chodníky) naťukávám nějaké cviky, aby jsme to spolu v dalším cvičení měli jednodušší, samozřejmě nejvíc si zakládám na přivolání (nejsou problémy) a teď jsme zvládli i "rozumnou" chůzi na vodítku. A můžeme vyrazit do města...
No s tím závislákovatěním u nás to burcuje celé jen ta kavalírka. Pak co se týče štěkání stáhne zbytek. Ničit věci - to dělá jen ona, no a teď štěndo. A když se pohnu (jdu si třeba zalít kafčo), hned se mnou odchází do kuchyně i ta kavalírka Brusinka, no a když to vidí šeltička centy, tak běží taky, no a Merlin, aby se nepřidal. Co kdyby o něco přišel. Takže často chodí u nás po domě průvod 4 tvorů...
Jinak RTW je pohoďák, ale značně ho štve, když je mi poblíž a nemůže ke mně. Tak to se snaží pro to udělat cokoliv. To platí hlavně pro auto.

2.3.2006 14:56

eva nohelova napsal(a):
Bohužel stále ještě jsem se nezmohla na digitál.foťák. Takže až dofotím film, nechám ho vyvolat, pak naskenuji fotky a několik jich sem vložím...
Jak už jsem psala, je šikula, ničeho se nebojí (zatím jen aut - nemáme tu skoro žádné chodníky, ale lepší se to-nemyslím ty chodníky) naťukávám nějaké cviky, aby jsme to spolu v dalším cvičení měli jednodušší, samozřejmě nejvíc si zakládám na přivolání (nejsou problémy) a teď jsme zvládli i "rozumnou" chůzi na vodítku. A můžeme vyrazit do města...
No s tím závislákovatěním u nás to burcuje celé jen ta kavalírka. Pak co se týče štěkání stáhne zbytek. Ničit věci - to dělá jen ona, no a teď štěndo. A když se pohnu (jdu si třeba zalít kafčo), hned se mnou odchází do kuchyně i ta kavalírka Brusinka, no a když to vidí šeltička centy, tak běží taky, no a Merlin, aby se nepřidal. Co kdyby o něco přišel. Takže často chodí u nás po domě průvod 4 tvorů...
Jinak RTW je pohoďák, ale značně ho štve, když je mi poblíž a nemůže ke mně. Tak to se snaží pro to udělat cokoliv. To platí hlavně pro auto.

To se máte, já bych taky ráda trošku větší smečku... Za mnou chodí jen pes a kočka a to jen když chtějí jíst. Jinak to vypadá jako na fotce . A na lidi křeslo nezbývá...
Budeme muset pořídit další křeslo a zvířátko. Pracuji na tom usilovně...

2.3.2006 14:57

marcha napsal(a):
A já mám zkušenost, že když je se mnou pes 24 hodin denně, lezu mu trošku na nervy... Ne, vážně - od mala byl Sam skoro pořád se mnou - a vyrostl z něj ukázkový nezávislák, který by za buřta šel s kýmkoliv kamkoliv a pronásleduje mě s kňučením jen když chce fenu... Trošku mě to mrzí, ale je holt takovej.

Tak nějak...

9.3.2006 09:04

impact napsal(a):
Tak nějak...

Díky za reakce! Super fotky!!Ja se teprve chystám zeptat se šefa! Tak dám pak vědět jak to dopadlo..! DOUFÁM,ŽE TO VÝJDE!!!!

9.3.2006 10:28

jane007 napsal(a):
Díky za reakce! Super fotky!!Ja se teprve chystám zeptat se šefa! Tak dám pak vědět jak to dopadlo..! DOUFÁM,ŽE TO VÝJDE!!!!

Držím palce!

soňa

9.3.2006 10:52
soňa

marcha napsal(a):
Držím palce!

Naše Sára chodí s manželem do práce. Občas se přetahuje o křeslo se svým malým kámošem z vedlejší kanceláře.

soňa

9.3.2006 10:54
soňa

soňa napsal(a):
Naše Sára chodí s manželem do práce. Občas se přetahuje o křeslo se svým malým kámošem z vedlejší kanceláře.

A když nechce uhnout, tak se jí snaží malej Dominik uplatit hubičkou.

9.3.2006 11:05

soňa napsal(a):
A když nechce uhnout, tak se jí snaží malej Dominik uplatit hubičkou.

Jééé, to je fajné...!! Fakt super!

9.3.2006 11:19

jane007 napsal(a):

Když bylo staršímu psovi asi 5 měsíců, přestěhovala jsem si práci definitivně (doufám až do důchodu ) domů. Občas dopoledne musím odejít na pár hodin, a to naši kluci tolerují a spořádaně čekají doma. Pokud odejdu v jinou denní dobu, šeltie uraženě štěká Kolie je v klídku, není tak urážlivá jako šeltie

9.3.2006 15:30

jane007 napsal(a):

Já si beru pejska do práce od malinka, problém s tím nemáme ani u vedení, ani u klientů. Na fotce právě "spolupracuje-testuje" kvalitu dodávaného zboží. V létě je to jediná možnost, na co si lehnout - jinak máme v oficce koberce a to je uff uff teplo!

10.3.2006 18:29

verivery napsal(a):
Já si beru pejska do práce od malinka, problém s tím nemáme ani u vedení, ani u klientů. Na fotce právě "spolupracuje-testuje" kvalitu dodávaného zboží. V létě je to jediná možnost, na co si lehnout - jinak máme v oficce koberce a to je uff uff teplo!

Nero a Dáša v kanceláři jako doma

10.3.2006 18:30

nerosekdas napsal(a):
Nero a Dáša v kanceláři jako doma

Opět Nero a Dáša v kanceláři,výjimečně vzhůru:-)

10.3.2006 20:10

nerosekdas napsal(a):
Opět Nero a Dáša v kanceláři,výjimečně vzhůru:-)

Tady je moje fenka, jak v práci odpočívá.

13.3.2006 10:09

zdenik napsal(a):
Tady je moje fenka, jak v práci odpočívá.

Super fotky!!!Díky. Já jsem to nakonec vzdala, a šéfa se zeptám až bude vhodnější doba..! Zatím si nebudeme pořizovat pejska, i když bych si to moc přála, ale ještě je čas!Díky za příspěvky!!!

14.3.2006 16:27

jane007 napsal(a):

Je to je skvělý -vy se máte- že si můžete brát psa do práce-já bych taky moc chtěla-jenže pracuju v pojišťovně - tudíž s lidmi - a neumím si představit -že bych tady měla stafíka a pitbulku
Jakou práci děláte?

16.3.2006 09:54

jane007 napsal(a):

Taky občas beru část smečky do práce - do školy, kde učím. Děti jsou nadšené, hodně se mohou přiučit a moje fenky to berou různě - některá miluje neustálý kontakt a vynucuje si hlazení, některá to snáší se stoickým klidem. Ale všechny jsou naprosto neagresivní, když mají pozornosti od dětí dost, zalezou si do přepravky, kterou jim sebou beru a je to. Ředitelka školy zpočátku měla obavy, aby se náhodou něco nestalo, ale teď už to je v pohodě, učím tam 11 let a moje pejsky všichni již dobře znají. Vedu i kroužek mladých kynologů a jednou ročně pořádáme bezva akci - pěší celodenní výlet s pejsky. Děti si mohou vzít své psy (většinou je znám), samozřejmě za určitých podmínek (očkování, ovladatelnost, snášenslivost se psy a velikost do 45 cm v kohoutku) a celý den pochodujeme přírodou. Zatím nikdy nedošlo k žádným šarvátkám, většinou během 1 hodiny se utvoří docela prima smečka. Ačkoliv na výlet chodíme až v květnu či červnu, již od ledna se děti zajímají, kdy to zase bude.
Fotka je z návštěvy pejsků ve třídě, jinak více fotek na stránkách kroužku http://kynologkr.wz.cz

16.3.2006 11:26

conie napsal(a):
Taky občas beru část smečky do práce - do školy, kde učím. Děti jsou nadšené, hodně se mohou přiučit a moje fenky to berou různě - některá miluje neustálý kontakt a vynucuje si hlazení, některá to snáší se stoickým klidem. Ale všechny jsou naprosto neagresivní, když mají pozornosti od dětí dost, zalezou si do přepravky, kterou jim sebou beru a je to. Ředitelka školy zpočátku měla obavy, aby se náhodou něco nestalo, ale teď už to je v pohodě, učím tam 11 let a moje pejsky všichni již dobře znají. Vedu i kroužek mladých kynologů a jednou ročně pořádáme bezva akci - pěší celodenní výlet s pejsky. Děti si mohou vzít své psy (většinou je znám), samozřejmě za určitých podmínek (očkování, ovladatelnost, snášenslivost se psy a velikost do 45 cm v kohoutku) a celý den pochodujeme přírodou. Zatím nikdy nedošlo k žádným šarvátkám, většinou během 1 hodiny se utvoří docela prima smečka. Ačkoliv na výlet chodíme až v květnu či červnu, již od ledna se děti zajímají, kdy to zase bude.
Fotka je z návštěvy pejsků ve třídě, jinak více fotek na stránkách kroužku http://kynologkr.wz.cz

Ahojte,
ja si tiez zoberem Aylinku obcas zo sebou do prace, ale nechcem to prehanat Obidve sme z toho dobre unavene, lebo mam robotu hned pri parku, ona to dobre vie, tak sa stale pyta von .
z.

16.3.2006 11:27

suzka napsal(a):
Ahojte,
ja si tiez zoberem Aylinku obcas zo sebou do prace, ale nechcem to prehanat Obidve sme z toho dobre unavene, lebo mam robotu hned pri parku, ona to dobre vie, tak sa stale pyta von .
z.

a potom to skonci aj takto:

Přidejte reakci

Přidat smajlík