To víš, Maru, že jich mám více Jenže původně jsem chtěla dát jenom Atlantidu pro Naďu a pak jsem se nějak rozjela
lmusa
napsal(a):
To víš, Maru, že jich mám více Jenže původně jsem chtěla dát jenom Atlantidu pro Naďu a pak jsem se nějak rozjela
tak se klidně rozjížděj dál Dajšenka BB
nada
napsal(a):
Dajšenka je hezká holka
no Liba nás bude napínat kterou si nechá Atlanta je krasavice
ale ostatní mimi jsou super
taky jsem zvědavá jak to v Brně dopadlo
spíci panna Dajša a děkuje za pochvalu
nada
napsal(a):
Líbo děkuji za Altantídu - zůsane doma ??
A jakto , že sedíš doma a nejela jsi na výstavě ??
Naďo, vypadá to, že doma zůstanou všici Akorát nevím, kde je ubytuji
A o výstavě jsem uvažovala, ale jaksi mě přemohla únava po včerejším náročném odpoledni a po brzkém ranním krmení jsem zase zalehla a probudila se až v devět hodin
marie m
napsal(a):
no Liba nás bude napínat kterou si nechá Atlanta je krasavice
ale ostatní mimi jsou super
taky jsem zvědavá jak to v Brně dopadlo
spíci panna Dajša a děkuje za pochvalu
Snad se někde výsledky z Brna objeví
nada
napsal(a):
Moniko - co takhle nějaké výsledky z Brna by nebyly ???
byly by byly... Ale teď jsme dorazili, tak su mrtvá a jdu si dát nohy na stůl a čajíček
Takže jen bleskově - CAJC a BOB (a nakonec i 3. BIS mladých) - Áron z Brosikova, CAC - Loupežník R. Erudit a CAC Frajer Š. smečka - zbytek VD, D a odstoupení Já si dám ten čajíček a pak Vám to holky sepíšu
monika s
napsal(a):
byly by byly... Ale teď jsme dorazili, tak su mrtvá a jdu si dát nohy na stůl a čajíček
Takže jen bleskově - CAJC a BOB (a nakonec i 3. BIS mladých) - Áron z Brosikova, CAC - Loupežník R. Erudit a CAC Frajer Š. smečka - zbytek VD, D a odstoupení Já si dám ten čajíček a pak Vám to holky sepíšu
No to jsi holka šikovná Tak si teda odpočin,ale jen na chvilku
Áronovi velká GRATULACE , a jak tak koukám tak to asi pan rozhodčí docela sázel.........
nada
napsal(a):
No to jsi holka šikovná Tak si teda odpočin,ale jen na chvilku
Áronovi velká GRATULACE , a jak tak koukám tak to asi pan rozhodčí docela sázel.........
Taky gratuluji
A tady jeden raubíř
lmusa
napsal(a):
Taky gratuluji
A tady jeden raubíř
Tak - bleskové výsledky máte na www, ale fotky fakt až zítra (tedy snad zítra )
Jeden Bobik...
nada
napsal(a):
Mončo - super díky
Gratuluji všem k úspěchu. A jedna Jagga ŠS.
lmusa
napsal(a):
Pohodář
lmusa
napsal(a):
Anja spinká
lmusa
napsal(a):
Tlačenice u mléčného baru
lmusa
napsal(a):
Tlačenice u mléčného baru
A teď tlačenice u "masového" baru
U Mušálků je to opravdu paráda, všem doporučuju vidět na vlastní oči
!!!!
lmusa
napsal(a):
Teda Dášo, vy už jste doma ? To jste rychlíci Já se právě vrátila ze zahrady.
Mimka už spinkají a Mašík si dal po večeři jako zákusek oba dva balíky piškotů, které jste přivezli
ahojky, no holky mimča i fota nemaj chybu Libo pěkně roste rodinka
tak jen pěkně fot at máme na co koukat
lmusa
napsal(a):
Mladá Boleslav 20.7. KRUH ČÍSLO 26
Polgár Andráš, CZ
Kavkazský pastevecký pes 18
pes Rueden
mladých Jugendklasse 3 181 - 3 182 2
mezitřída Zwischenklasse 3 183 - 3 18 3
otevřená Offene Klasse 3 186 1
vítězů Siegerklasse 3 187 1
fena Huendinnen
štěňat Welpenklasse 3 188 1
dorost Nachwuchsklasse 3 189 - 3 190 2
mladých Jugendklasse 3 191 - 3 192 2
mezitřída Zwischenklasse 3 193 1
otevřená Offene Klasse 3 194 - 3 19 4
vítězů Siegerklasse 3 198 1
.........a na řadu jdeme poslední
lmusa
napsal(a):
A můžeš přibrat pocestné Třeba Lídu nebo Maruš, no koho potkáš
Vám ta cesta líp uteče
je Libo já bych jela hned se pošmajchlovat s prckama dnes slaví naše Aura 8 narozeniny
nada
napsal(a):
Polgár Andráš, CZ
pes Rueden
fena Huendinnen
Nějak moc jsme se propadli tak dám nějaké dnešní fotky
nada
napsal(a):
Polgár Andráš, CZ
pes Rueden
fena Huendinnen
nada
napsal(a):
Polgár Andráš, CZ
pes Rueden
fena Huendinnen
nada
napsal(a):
Polgár Andráš, CZ
pes Rueden
fena Huendinnen
nada
napsal(a):
Ahooj
Líbo no tak vidíš jak je máša trpělivá mamina
To ji teda nezávidím ty upírčata - a mimča jsou moooc pěkný
Díky za pochvalu
No a Máše to docela trvalo, než jí došlo, že celá ta nadílka je její
Zato teď je fakt trpělivá mamina a moc pěkně se o dětičky stará
lmusa
napsal(a):
Díky za pochvalu
No a Máše to docela trvalo, než jí došlo, že celá ta nadílka je její
Zato teď je fakt trpělivá mamina a moc pěkně se o dětičky stará
nada
napsal(a):
No a ty se divíš ?? Chuděra trochu si zdřímla a když se probudí tak kolem ni taková nálož mimin To by nechápel každej
lmusa
napsal(a):
Monika je tajnůstkářka. Neukáže a neukáže
no tak dobrááá nóóó...
jen bych pro příště prosila Líbu o přesná jména prcků jako to mám já , takže tady to je Jaša...
monika s
napsal(a):
no tak dobrááá nóóó...
jen bych pro příště prosila Líbu o přesná jména prcků jako to mám já , takže tady to je Jaša...
A tohle je Jurtas
monika s
napsal(a):
no tak dobrááá nóóó...
Jo, jo..... to se Ti to machruje, když máš jenom dva a ještě k tomu nezaměnitelného zbarvení
Koukni jak to bylo u Maruš, měla jich jenom sedm a taky nikdá nevěděla, kdo je kdo
Už ji dávám zapravdu
A co teprve já chudera, která musí u některých dokonce zjišťovat nadzvednutím, zda je to kluk nebo holka
lmusa
napsal(a):
Jo, jo..... to se Ti to machruje, když máš jenom dva a ještě k tomu nezaměnitelného zbarvení
Koukni jak to bylo u Maruš, měla jich jenom sedm a taky nikdá nevěděla, kdo je kdo
Už ji dávám zapravdu
A co teprve já chudera, která musí u některých dokonce zjišťovat nadzvednutím, zda je to kluk nebo holka
Líbo, gratulace, fakt kráááásnííí prcci
mucholabka
napsal(a):
Líbo, gratulace, fakt kráááásnííí prcci
Ahoj vespolek,včera jsem poprvé objevila tuto diskusi. Takže se k Vám a vašim nádherným pejskům zkusím taky trošku pochlubit. Kromě manžela a patnáctiměsíční dcerky naši rodinnou smečku tvoří ještě tři pejsci- osmiletý velký knírač,sedmiletý NO a dvou a půl-letá nalezená kříženka nejspíš kavkazana nebo leona. Co si o ní myslíte Vy-odborníci - koluje v ní kavkazí krev ?
kalu
napsal(a):
Ahoj vespolek,včera jsem poprvé objevila tuto diskusi. Takže se k Vám a vašim nádherným pejskům zkusím taky trošku pochlubit. Kromě manžela a patnáctiměsíční dcerky naši rodinnou smečku tvoří ještě tři pejsci- osmiletý velký knírač,sedmiletý NO a dvou a půl-letá nalezená kříženka nejspíš kavkazana nebo leona. Co si o ní myslíte Vy-odborníci - koluje v ní kavkazí krev ?
Ahoj Tak já se ani po těch letech za odborníka na kavkazáky nepovažuji, ale je to určitě kříženka ? Skoro bych řekla, podle hlavy, že je to kavkazanka. Aspoň podle té fotky to tak vypadá.
lmusa
napsal(a):
Ahoj Tak já se ani po těch letech za odborníka na kavkazáky nepovažuji, ale je to určitě kříženka ? Skoro bych řekla, podle hlavy, že je to kavkazanka. Aspoň podle té fotky to tak vypadá.
Já nevím,její původ neznáme, ale tetování nemá a podle vzhledu to typujeme tak kavkazan/leonberger . Přidám ještě jednu zepředu.
lmusa
napsal(a):
Ahojky dámy!!!!
Opět vás zdravím, po dlouhé době jsem se dostala k PC
Libo, miminka rostou jako z vody! Úplně jsem zůstala zírat, jak jsou již velká, co jsem je naposledy na fotkách viděla Jsou moc krásná
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy!!!!
Opět vás zdravím, po dlouhé době jsem se dostala k PC
Libo, miminka rostou jako z vody! Úplně jsem zůstala zírat, jak jsou již velká, co jsem je naposledy na fotkách viděla Jsou moc krásná
Díky Verčo
A jedna spinkací
marie m
napsal(a):
ahojky, holky prcky máte krásný no Moniko to je dost žes se taky nafotila a ukázala
no Libo tak vidíš jak jsem to měla těžké je rozeznat
ale já to pochopím , když poleteš jména
Ahoj všem
Kalu , klidně se k nám přidejte at je to KAO a nebo Leon Hlevně , že ji máte rádi a že se má u vás dobře
Moniko - to jsi se teda moc nepředvedla s dvouma fotkama Ale prckové jsou hezký
lmusa
napsal(a):
Libo, není zač
Maruško, Auře přeji do dalších let jen zdravíčko a pohodičku
Vítám nového člena kavkazí diskuse - Kalu
A jdu si pro radu
Děvčata, co používáte pro pesy proti klíšťatům a blechám? Já dlouhodobě používám obojky Kiltix a jsem s nimi naprosto spokojená. Jen mě teď vet varoval, že může vzniknout u blech imunita na látku, co je obsažena v těchto obojcích, že bych ji měla rozhodně prostřídat. Jenže já s ničím jiným než s Kiltix zkušenosti nemám :o( Podělte se prosím se mnou o vaše zkušenosti
Předem děkuji za rady
eavy
napsal(a):
Libo, není zač
Maruško, Auře přeji do dalších let jen zdravíčko a pohodičku
Vítám nového člena kavkazí diskuse - Kalu
A jdu si pro radu
Děvčata, co používáte pro pesy proti klíšťatům a blechám? Já dlouhodobě používám obojky Kiltix a jsem s nimi naprosto spokojená. Jen mě teď vet varoval, že může vzniknout u blech imunita na látku, co je obsažena v těchto obojcích, že bych ji měla rozhodně prostřídat. Jenže já s ničím jiným než s Kiltix zkušenosti nemám :o( Podělte se prosím se mnou o vaše zkušenosti
Předem děkuji za rady
Mě docela zafungoval Scalibor obojek.
Soutěžní kvíz - kolik psů je na obrázku?
lmusa
napsal(a):
Ahoj,tady je foto všech mých miláčků (kromě manžela)
Dcerka Lucinka, VK Ares,NO Cit a již zmiňovaná Tajguška.
lmusa
napsal(a):
Dnes je nám pět týdnů
nada
napsal(a):
Ahoj
Líbo - teda mimča vypadají opradvu nádherně - se povedla
Naďo díky Včera byla zase "posila" a měla místy dost práce s tím, aby je udržela
Jsou to macci
herbíci

XXX.XXX.151.2
lmusa
napsal(a):
Naďo díky Včera byla zase "posila" a měla místy dost práce s tím, aby je udržela
Jsou to macci
Herbíci zdraví všechny a dovolují si trochu odbočit od štěňátek. Pár fotek z dnešního
klubového srazu v Ostravě. El-Zarka Š.s.
herbíci

XXX.XXX.151.2
herbíci
napsal(a):
Herbíci zdraví všechny a dovolují si trochu odbočit od štěňátek. Pár fotek z dnešního
klubového srazu v Ostravě. El-Zarka Š.s.
Moskevačka Amálka
herbíci

XXX.XXX.151.2
herbíci

XXX.XXX.151.2
herbíci

XXX.XXX.151.2
herbíci

XXX.XXX.151.2
herbíci
napsal(a):
Colchis D.d.
A náš drobeček Amulet Z.f. Snad to mám všechno správně.
herbíci
napsal(a):
A náš drobeček Amulet Z.f. Snad to mám všechno správně.
Ahoj všichni,všechny fotky jsou parádní,jak z Ostravy tak i mimčata.Kolik se Vás sešlo v Ostravě?Škoda že je to od nás tak daleko,ale už se těším do Přerova.Jedno foto Baša Š. + Jagga Š.s.
sejtanova smecka

XXX.XXX.202.102
skalap
napsal(a):
Ahoj všichni,všechny fotky jsou parádní,jak z Ostravy tak i mimčata.Kolik se Vás sešlo v Ostravě?Škoda že je to od nás tak daleko,ale už se těším do Přerova.Jedno foto Baša Š. + Jagga Š.s.
Zdravím Šejtaňata i všechny ostatní A Herbící, co to video, už tu na to u PC číhám asi hodinu
sejtanova smecka
napsal(a):
Zdravím Šejtaňata i všechny ostatní A Herbící, co to video, už tu na to u PC číhám asi hodinu
Ahoj Jani, dnesk jsem v OV zjistila, že Tvé pěkně sebevědomé štěnisko bydlí ve vedlejší dědině! Fotky nemám žádné, ale určitě jsme se neviděli naposled, tak snad příště
Jinak dnes nás bylo 9 kavkazů a 2 asiati, a jedna moskevačka, jestli dobře počítám ...
Ostatní asi dovolenkují ...
sejtanova smecka

XXX.XXX.202.102
dargan
napsal(a):
Ahoj Jani, dnesk jsem v OV zjistila, že Tvé pěkně sebevědomé štěnisko bydlí ve vedlejší dědině! Fotky nemám žádné, ale určitě jsme se neviděli naposled, tak snad příště
Jinak dnes nás bylo 9 kavkazů a 2 asiati, a jedna moskevačka, jestli dobře počítám ...
Ostatní asi dovolenkují ...
Ahoj Dášo :-) Tak to jsem ráda, že Instinkt bydlí takto tobě u ruky Budu se těšit na fotky z příštího srazu
Jak jste si dnes užívali na setkačce? Já frčím(konečně) zitra do Žižic
lmusa
napsal(a):
Ahoj všichni Ještě, že na ty Herbíky je spoleh a dají nějaké fotky
Vidím, že jste si to pěkně užili, akorát bylo vedro, ne ?
Tak na Moravě měli včera vedro a v Čechách jsme si dnes užívali deštivých Žižic - i když jen z počátku , pak se počásko umoudřilo
Arsa BB + Dasty Nart-Sano
lmusa
napsal(a):
Aura Ušba + Batir RG - kdo z koho
lmusa
napsal(a):
Bar-Bárek Něžný obr
lmusa
napsal(a):
Audrey NO
lmusa
napsal(a):
Batir RG
lmusa
napsal(a):
SAO Dagly
lmusa
napsal(a):
SAO Assyryn Gije Urunmak
+ Gyrdan
lmusa
napsal(a):
Arka Altyn-Depe
nada
napsal(a):
Tak na Moravě měli včera vedro a v Čechách jsme si dnes užívali deštivých Žižic - i když jen z počátku , pak se počásko umoudřilo
Arsa BB + Dasty Nart-Sano
Ahoj Tak my měli včera vedro, bouřky, slejváky a kroupy
A dneska máme nemlich to samé. S tím rozdílem, že u nás konkrétně už skoro plaveme
Fotky ze srazu pěkné
nada
napsal(a):
Arka Altyn-Depe
Zdravim vsechny,tak jsem tu zase po dlouhe dobe.Dam sem fotecku uz velikyho Coudika BB.
kati
napsal(a):
Zdravim vsechny,tak jsem tu zase po dlouhe dobe.Dam sem fotecku uz velikyho Coudika BB.
kati
napsal(a):
Jitko , no to je dost , že se taky pochlubíte jak rostete
Arsa s Dastynem
lmusa
napsal(a):
ahojky, tak nějak zapadáme Batirkův úsměv
nada
napsal(a):
Batírek se nám nějak rozzlobil ????
Po rozzlobeném Batirkovi jedno naše šestitýdenní miminko
lmusa
napsal(a):
Po rozzlobeném Batirkovi jedno naše šestitýdenní miminko
A ještě bráška