dobrmanier
XXX.XXX.219.133
nova
napsal(a):
Hledám někoho z Berouna na společný odběr z Vetamixu
nikdo se neozval, protoze to maso neni 100% dobré... na vetamix lidi spíš nadávají a mne by po tom, co jsme videli, ani nenapadlo odebirat to natoz to davat psovi.. treba budete mit vetsi stesti
dobrmanier
napsal(a):
nikdo se neozval, protoze to maso neni 100% dobré... na vetamix lidi spíš nadávají a mne by po tom, co jsme videli, ani nenapadlo odebirat to natoz to davat psovi.. treba budete mit vetsi stesti
No vidíte, já četla diskuze tady na fauně a většina si Vetamix chválí. Čím krmíte Vy, pokud krmíte masem?
dobrmanier
napsal(a):
Bereme od nich už několik let a spokojenost, takové pěkné hovězí nemam k obědu ani já, co mají psi
Spíš v Berouně krměj granulema
nova
napsal(a):
Hledám někoho z Berouna na společný odběr z Vetamixu
My jsme s Vetamixem spokojení,zrovna včera nám maso přivezli,balíčky byly zmražené i při tom horku.Vše O.K.Jsme ze Srbska u Berouna,jdeme na půl s jednou známou z Tetína,abychom daly dokupy těch 50kg.Objednávám to na sebe,pokud si pro to přijedete,můžeme se domluvit na příště.
dobrmanier
XXX.XXX.219.131
viky
napsal(a):
My jsme s Vetamixem spokojení,zrovna včera nám maso přivezli,balíčky byly zmražené i při tom horku.Vše O.K.Jsme ze Srbska u Berouna,jdeme na půl s jednou známou z Tetína,abychom daly dokupy těch 50kg.Objednávám to na sebe,pokud si pro to přijedete,můžeme se domluvit na příště.
Jde o to, že když jsme chtěli maso reklamovat, protože bylo viditelně špatné, nebyli schopni si pro něj ani přijet, natož reklamaci uznat
Takže pro mé psy je 100% lepší radši zbytek od řezníka než Vetamix od...???
Je to jen můj názor a zkušenost, psům radši dávám hovězí z krku, ale to jen proto, že mam před očima to,co se nam s tim stalo a nemam problem psům zaplatit kvalitnejsi maso s jasnym původem. Navic takhle si ho můžu prohlédnout ještě než se zamrazí. Vím, co psům dávám a mam z toho i dobrý pocit.
dobrmanier
napsal(a):
Jde o to, že když jsme chtěli maso reklamovat, protože bylo viditelně špatné, nebyli schopni si pro něj ani přijet, natož reklamaci uznat
Takže pro mé psy je 100% lepší radši zbytek od řezníka než Vetamix od...???
Je to jen můj názor a zkušenost, psům radši dávám hovězí z krku, ale to jen proto, že mam před očima to,co se nam s tim stalo a nemam problem psům zaplatit kvalitnejsi maso s jasnym původem. Navic takhle si ho můžu prohlédnout ještě než se zamrazí. Vím, co psům dávám a mam z toho i dobrý pocit.
ja sem necetla, co tu písou o vetamixu, ani ho neodebiram z berouna, ale brali jsme ho pul roku a posledni, co jsme otevreli nam smrdelo, ze sme ho psovi ani nedavali. urcite jsou ale varky kde je vsechno v pohode, my to brali jak rikam pul roku ale uz me to nelaka. nechtela sem psa pak s obavama hlidat jestli mu to nahodou neco neudela. mame chovneho s pp a tak radsi dame co mame navic pri vareni anebo od znameho reznika
viky
napsal(a):
Díky moc, už jsem sehnala spoluobjednavatelku
. Tento týden to mají dovézt, tak uvidím.Dost lidí si kvalitu pochvaluje, někdo má jiný názor,nechám se překvapit.
dobrmanier
XXX.XXX.200.221
nova
napsal(a):
Díky moc, už jsem sehnala spoluobjednavatelku
. Tento týden to mají dovézt, tak uvidím.Dost lidí si kvalitu pochvaluje, někdo má jiný názor,nechám se překvapit.
A v pohodě? Snad budete patřit di těch štastnějších a maso bude vonet jak má