Nový zákon o povinosti mít psa na vodítku a s košíkem?!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2008 21:52
hankamrkev

XXX.XXX.77.85

Víte někdo něco bližšího o odsouhlasení nebo návrhu takovéhoto zákona? Podařilo se mi najít pouze novelu o ochraně zvířat, podle které si toto každá obec upravuje sama, ale nerada bych se dočkala v brzké době nepříjemného překvapení.

9.7.2008 22:09
assil

XXX.XXX.0.234

hankamrkev napsal(a):
Víte někdo něco bližšího o odsouhlasení nebo návrhu takovéhoto zákona? Podařilo se mi najít pouze novelu o ochraně zvířat, podle které si toto každá obec upravuje sama, ale nerada bych se dočkala v brzké době nepříjemného překvapení.

Nic nenajdete, protože nic takového neexistuje, akorát v Blesku to napsali a prostě je spousta lidí, kteří si myslí, že co je Blesku je pravda pravdoucí.

9.7.2008 22:15
hankamrkev

XXX.XXX.77.85

assil napsal(a):
Nic nenajdete, protože nic takového neexistuje, akorát v Blesku to napsali a prostě je spousta lidí, kteří si myslí, že co je Blesku je pravda pravdoucí.

Děkuju za uklidnění. Dneska mi to bylo řečeno v parku jako pravda pravdoucí, tak jsem byla od té doby jak na jehlách. Na netu jsem nic nenašla, tady na diskuzi také ne, tak mě to vcelku uklidnilo...ale člověk nikdy neví, co ty naše blbce vládnoucí zase napadne

10.7.2008 07:57
eavy

XXX.XXX.80.249

hankamrkev napsal(a):

Zákon existuje, jen ho ještě musí chválit a podepsat prezident. Zatím ještě v platnosti není, poslanci ho schválili, ale prezident ještě nepodepsal.

10.7.2008 08:39
assil

XXX.XXX.216.60

eavy napsal(a):
Zákon existuje, jen ho ještě musí chválit a podepsat prezident. Zatím ještě v platnosti není, poslanci ho schválili, ale prezident ještě nepodepsal.

Nedělejte zase paniku, parlament schválil akorát novelu zákona na ochranu proti týrání, jediná změna tam týkající se pejskařů je výše pokut, můžete si to najít na webu sněmovny, to je totiž v těhle případech jediný hodnověrný zdroj a ne to co napíšou noviny. Fakt nechápu, jak se ještě dneska může někdo spokojit s informacemi z bulváru a pokládat je za hodnověrné.

10.7.2008 09:00
honey

XXX.XXX.138.182

assil napsal(a):
Nedělejte zase paniku, parlament schválil akorát novelu zákona na ochranu proti týrání, jediná změna tam týkající se pejskařů je výše pokut, můžete si to najít na webu sněmovny, to je totiž v těhle případech jediný hodnověrný zdroj a ne to co napíšou noviny. Fakt nechápu, jak se ještě dneska může někdo spokojit s informacemi z bulváru a pokládat je za hodnověrné.

Tady to myslím řešili v "Máte slovo"
http://www.ceskatelevize.cz/ vysilani/10175540660 -mate-slovo/208572230800020-19.06.2008-21:40 -proc-psi-utoci-na -lidi.html

Přidejte reakci

Přidat smajlík