cipalka

XXX.XXX.181.146
krai
napsal(a):
Ahoj, neznáte někdo nějaký dobrý cvičák na agillity v Brně ? Budu se tam teď stěhovat a chtěla bych to s mojí fenkou zkusit ¨
Děkuju za tipy
krai
napsal(a):
No ale zrovna tady píšou, že mají plno
Situace v Brně ohledně tréninků agi není moc dobrá. Situaci jsem si zjištovala před půl rokem a zatím se moc nezměnila. Psí škola na ostrově - mají plno a neberou,KK zetor, tam nevím jeslti berou, každopádně tréniky jsou docela drahé - 150 kč se mi zdá dost. šlapanice - tam nevím jak situace vypadá, pro mě je to daleko, VFU - tady volno je berou snad i začátečníky. Můž se zeptat, co máš za pejska a jak starého? Pokud by jsi chtěla více info, napiš mi na mailíka. Dominika84@centrum.cz
kalamityjane
napsal(a):
Situace v Brně ohledně tréninků agi není moc dobrá. Situaci jsem si zjištovala před půl rokem a zatím se moc nezměnila. Psí škola na ostrově - mají plno a neberou,KK zetor, tam nevím jeslti berou, každopádně tréniky jsou docela drahé - 150 kč se mi zdá dost. šlapanice - tam nevím jak situace vypadá, pro mě je to daleko, VFU - tady volno je berou snad i začátečníky. Můž se zeptat, co máš za pejska a jak starého? Pokud by jsi chtěla více info, napiš mi na mailíka. Dominika84@centrum.cz
Mám čtyřletou fenku naháče, agility jsem s ní jednou zkoušela a vypadalo to, že by ji to mohlo celkem bavit. A ty někam chodíš ?
krai
napsal(a):
A jaké to tam je ? Lidi, přístup, ceny ?
Ceny pokud vím tak nečlenové platili 70kč za lekci, ale ted došlo k nějkým změnám, tak nevím jak to je. adresa cvičáku je - http://www.kkpedigreevfu.estranky.cz/
Co se týče lidí a přístupu, lepší je si tam osobně zajít a podívat se na trénink a uvidíš, zda ti to bude vyhovovat, či ne.