hekate
napsal(a):
Ahoj, jedeme na tábor pro malá plemena a potřebuju na svýho westíka převlek na psí kaneval, nemáte někdo nějakej typ? Nebo internetovej obchod, kde by se něco dalo sehnat??? Díky, Terka
mrkni třeba na http://gwen.rajce.idnes.cz/ Voriskiada_v_Olomouci%2C_ 29.9.2007/
ke konci jsou tam fotky z karnevalu...ale upřímně řečeno mi těch pejsků bylo spíš líto
lenkab
napsal(a):
mrkni třeba na http://gwen.rajce.idnes.cz/ Voriskiada_v_Olomouci%2C_ 29.9.2007/
ke konci jsou tam fotky z karnevalu...ale upřímně řečeno mi těch pejsků bylo spíš líto
nechápu proč dělat ze psů debílky navíc dobře poznaj, že se jim někdo směje
SRANDA PRO MAGORY máš-li svého psa opravdu ráda tak mu to nedělej....
lupus4
napsal(a):
nechápu proč dělat ze psů debílky navíc dobře poznaj, že se jim někdo směje
SRANDA PRO MAGORY máš-li svého psa opravdu ráda tak mu to nedělej....
muj pes je stastnej kdyz jsem stastna ja! a je mu uplne fuk proc se smeju. naopak kdyz ho pochvalim tak bude jeste oblecek nosit rad ne?? psi se totiz narozdil od vetsiny lidi umi smat i sami sobe :)
sandimura
napsal(a):
muj pes je stastnej kdyz jsem stastna ja! a je mu uplne fuk proc se smeju. naopak kdyz ho pochvalim tak bude jeste oblecek nosit rad ne?? psi se totiz narozdil od vetsiny lidi umi smat i sami sobe :)
Že se psi umějí smát sami sobě je fakt, ale nemělo by to náhodou být obráceně? Neměla bys Ty dělat radost svému psovi a ne obráceně? Nakonec ty sis pořídila jeho, ne on tebe
adrian
napsal(a):
Že se psi umějí smát sami sobě je fakt, ale nemělo by to náhodou být obráceně? Neměla bys Ty dělat radost svému psovi a ne obráceně? Nakonec ty sis pořídila jeho, ne on tebe
proc??? krmim, vencim, staram se... proc? aby mi delala radost! ale samozrejme aby mi ji mohla delat, musi byt stastna i ona... takze porad dokola :) mozna jsou lidi kteri si poridi psa aby mu mohli delat otroka, ale to opravdu neni muj pripad!
sandimura
napsal(a):
proc??? krmim, vencim, staram se... proc? aby mi delala radost! ale samozrejme aby mi ji mohla delat, musi byt stastna i ona... takze porad dokola :) mozna jsou lidi kteri si poridi psa aby mu mohli delat otroka, ale to opravdu neni muj pripad!
tak obleček na karneval by můj pes opravdu nerozdejchal...stydí se i za kšírky s pejskama, zato když jsem pořídila kožený, chodil v nich hned jak frajer...oblečky celkově rád nemá - třeba ve svetříku chodí nakrčenej (tak ho nosí jen do přepravky), ale pak nepromokavý zateplený obleček si nechá a chodí v něm normálně...
asi záleží taky na povaze psa, já bych to prostě svému na sebe nedala (ne jen obleček na karneval ale i jiné - dle mě hrozné - oblečky)
mám trpasličího pinče a oblíkám jen v zimě když mrholí, sněží nebo je opravdu kosa...
terted
napsal(a):
tak obleček na karneval by můj pes opravdu nerozdejchal...stydí se i za kšírky s pejskama, zato když jsem pořídila kožený, chodil v nich hned jak frajer...oblečky celkově rád nemá - třeba ve svetříku chodí nakrčenej (tak ho nosí jen do přepravky), ale pak nepromokavý zateplený obleček si nechá a chodí v něm normálně...
asi záleží taky na povaze psa, já bych to prostě svému na sebe nedala (ne jen obleček na karneval ale i jiné - dle mě hrozné - oblečky)
mám trpasličího pinče a oblíkám jen v zimě když mrholí, sněží nebo je opravdu kosa...
Já na ten tábor jedu se třema jorkama na oblečky jsou zvyklí takže jim vezmu jen věci které jim nejvíc sedí(nemáme žádné extra drahé oblečky vetšinou vestičky, svetr), nebo uvidím kdysi jsem fence udělala něco jak šaty(v životě je nenosila udělala jsem je právě na nějakou takovou akci), tak jestli je vyhrabu bude mít to. Jeden pesjan bude normálně ve svetru a ten třetí bude mít taky svetr i když trochu jinačí spíš pončo a k tomu dopňky. Jinak co jsem viděla na voříškiádě tak třeba pes převlečený za ježka, kempingový pes v oblečku s baťůžkem, měli různá křídla jako že včela a tak.