Ahoj všem. Tak mě tuhle něco napadlo. Jak to děláte, když chcete vystavovat na 1 výstavě více psů? Myslím tím stejného plemene a pohlaví, ve stejné třídě? Samozřejmě, když požádáte o pomoc třeba příbuzného, aby Vám pejska vystavil, tak to jo. Ale když je člověk sám, jde to? Např. že je dané pořadí psů v kruhu a Vy nejdříve předvedete jednoho a pak druhého. Nebo se musíte rozhodnout pro 1 psa. Omluvte můj laický dotaz, na výstavě jsem byla pouze jednou a to loni v létě v Brně.
dejna
napsal(a):
Ahoj všem. Tak mě tuhle něco napadlo. Jak to děláte, když chcete vystavovat na 1 výstavě více psů? Myslím tím stejného plemene a pohlaví, ve stejné třídě? Samozřejmě, když požádáte o pomoc třeba příbuzného, aby Vám pejska vystavil, tak to jo. Ale když je člověk sám, jde to? Např. že je dané pořadí psů v kruhu a Vy nejdříve předvedete jednoho a pak druhého. Nebo se musíte rozhodnout pro 1 psa. Omluvte můj laický dotaz, na výstavě jsem byla pouze jednou a to loni v létě v Brně.
Buď máma s sebou ještě jednoho handlera, nebo prostě dva psi do stejné třídy nehlásím, protože do kruhu nastoupit musíš a když nemáš jak, je to tvůj problém.Ale věř, že se vždycky někdo najde.Člověk tam někoho čapne a pomůže mu vystavit.
dejna
napsal(a):
Ahoj,
řešíme to tak že jsme celá rodina kynologů, tak to odvystavujeme hromadně .
Pokud přemýšlíte, že se přihlásíte a nemáte druhého psovoda, tak tady na www.ifauna.cz nebo v klubu plemene který máte se Vám určitě nabídne spousta lidí, kteří Vám rádi poůžou.
dejna
napsal(a):
Mno není až takový problém vzít do jedné ruky jedno vodítko, do druhé druhé, běžet trochu bokem....Dva psy jsou v pohodě, tři už by byli horší, ale už jsem taky viděla několik vystavovatelek běžet třeba se třemi psy najednou
dejna
napsal(a):
samzrejme, ze to nejde
artinka
napsal(a):
Mno není až takový problém vzít do jedné ruky jedno vodítko, do druhé druhé, běžet trochu bokem....Dva psy jsou v pohodě, tři už by byli horší, ale už jsem taky viděla několik vystavovatelek běžet třeba se třemi psy najednou
a to si videla kde? v cirkuse?
mozno v konecnych sutaziach skupin, ale inak, pochybujem
jade
napsal(a):
a to si videla kde? v cirkuse?
mozno v konecnych sutaziach skupin, ale inak, pochybujem
Jestli tě to zajímá konkrétně, tak jsem to viděla u pekinézů....pravda že s větším plemenem by to byl trochu problém, ale podívej se někdy na soutěž chovatelských skupin, kde jeden člověk leckdy vede i tři psy.....
artinka
napsal(a):
Jestli tě to zajímá konkrétně, tak jsem to viděla u pekinézů....pravda že s větším plemenem by to byl trochu problém, ale podívej se někdy na soutěž chovatelských skupin, kde jeden člověk leckdy vede i tři psy.....
no ,ale soutěž skupin je trochu něco jiného než jednotlivců
takže v klasickém předvedení nelze
nada
napsal(a):
no ,ale soutěž skupin je trochu něco jiného než jednotlivců
takže v klasickém předvedení nelze
Ti pekinézové byli předváděni klasicky v kruhu. Sice vystavovatelka chvilkama vypadala, že se každou chvíli přetrhne, ale psíci šli krásně za sebou a rozhodčí viděl na každého z nich. Dokonce paní s nima zvládla i tam a zpět Jako tři psi jsou opravdu extrém, ale netvrďte mi, že nejde najednou předvést dva psy. Zvlášť když se jedná o malé plemeno.....