Vystavování více psů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2006 00:57

Ahoj všem. Tak mě tuhle něco napadlo. Jak to děláte, když chcete vystavovat na 1 výstavě více psů? Myslím tím stejného plemene a pohlaví, ve stejné třídě? Samozřejmě, když požádáte o pomoc třeba příbuzného, aby Vám pejska vystavil, tak to jo. Ale když je člověk sám, jde to? Např. že je dané pořadí psů v kruhu a Vy nejdříve předvedete jednoho a pak druhého. Nebo se musíte rozhodnout pro 1 psa. Omluvte můj laický dotaz, na výstavě jsem byla pouze jednou a to loni v létě v Brně.

26.2.2006 15:01

dejna napsal(a):
Ahoj všem. Tak mě tuhle něco napadlo. Jak to děláte, když chcete vystavovat na 1 výstavě více psů? Myslím tím stejného plemene a pohlaví, ve stejné třídě? Samozřejmě, když požádáte o pomoc třeba příbuzného, aby Vám pejska vystavil, tak to jo. Ale když je člověk sám, jde to? Např. že je dané pořadí psů v kruhu a Vy nejdříve předvedete jednoho a pak druhého. Nebo se musíte rozhodnout pro 1 psa. Omluvte můj laický dotaz, na výstavě jsem byla pouze jednou a to loni v létě v Brně.

Buď máma s sebou ještě jednoho handlera, nebo prostě dva psi do stejné třídy nehlásím, protože do kruhu nastoupit musíš a když nemáš jak, je to tvůj problém.Ale věř, že se vždycky někdo najde.Člověk tam někoho čapne a pomůže mu vystavit.

26.2.2006 20:13

dejna napsal(a):

Ahoj,
řešíme to tak že jsme celá rodina kynologů, tak to odvystavujeme hromadně .

Pokud přemýšlíte, že se přihlásíte a nemáte druhého psovoda, tak tady na www.ifauna.cz nebo v klubu plemene který máte se Vám určitě nabídne spousta lidí, kteří Vám rádi poůžou.

27.2.2006 14:00

dejna napsal(a):

Mno není až takový problém vzít do jedné ruky jedno vodítko, do druhé druhé, běžet trochu bokem....Dva psy jsou v pohodě, tři už by byli horší, ale už jsem taky viděla několik vystavovatelek běžet třeba se třemi psy najednou

27.2.2006 14:31

dejna napsal(a):

samzrejme, ze to nejde

27.2.2006 14:32

artinka napsal(a):
Mno není až takový problém vzít do jedné ruky jedno vodítko, do druhé druhé, běžet trochu bokem....Dva psy jsou v pohodě, tři už by byli horší, ale už jsem taky viděla několik vystavovatelek běžet třeba se třemi psy najednou

a to si videla kde? v cirkuse?

mozno v konecnych sutaziach skupin, ale inak, pochybujem

27.2.2006 16:46

jade napsal(a):
a to si videla kde? v cirkuse?

mozno v konecnych sutaziach skupin, ale inak, pochybujem

Jestli tě to zajímá konkrétně, tak jsem to viděla u pekinézů....pravda že s větším plemenem by to byl trochu problém, ale podívej se někdy na soutěž chovatelských skupin, kde jeden člověk leckdy vede i tři psy.....

27.2.2006 17:25

artinka napsal(a):
Jestli tě to zajímá konkrétně, tak jsem to viděla u pekinézů....pravda že s větším plemenem by to byl trochu problém, ale podívej se někdy na soutěž chovatelských skupin, kde jeden člověk leckdy vede i tři psy.....

no ,ale soutěž skupin je trochu něco jiného než jednotlivců
takže v klasickém předvedení nelze

27.2.2006 17:50

nada napsal(a):
no ,ale soutěž skupin je trochu něco jiného než jednotlivců
takže v klasickém předvedení nelze

Ti pekinézové byli předváděni klasicky v kruhu. Sice vystavovatelka chvilkama vypadala, že se každou chvíli přetrhne, ale psíci šli krásně za sebou a rozhodčí viděl na každého z nich. Dokonce paní s nima zvládla i tam a zpět Jako tři psi jsou opravdu extrém, ale netvrďte mi, že nejde najednou předvést dva psy. Zvlášť když se jedná o malé plemeno.....

28.2.2006 00:57

jade napsal(a):
samzrejme, ze to nejde

Třeba to byla ,,známá" rozhodčího. Normálně to samozřejmě nelze. Je se třeba dohodnout s někým z rodiny nebo známým, kdo by vodil druhého psa. Kdyby tam každej běhal se dvouma až třema psama, tak by to byl kabaret nebo cirkus, ale né výstava podle regulí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík