Ahoj všem...no lidičký...co se stalo, se tomu dalo. Kde jste všichni?
Co nového???
sabina
napsal(a):
Co nového???
Ahojte, tak to vypadá, že sem chodí jenom Sabina, tak my se taky přidáme. Gordon už bude mět devět měsíců a je to pořádný mamlas. Ostatní taky pište a přidejte nějaké foto
gorda
napsal(a):
Ahojte, tak to vypadá, že sem chodí jenom Sabina, tak my se taky přidáme. Gordon už bude mět devět měsíců a je to pořádný mamlas. Ostatní taky pište a přidejte nějaké foto
Také přidám jednu fotku, jak jsme se byli s dětma a s bordinou u vody koupat
petr33
napsal(a):
Také přidám jednu fotku, jak jsme se byli s dětma a s bordinou u vody koupat
A ještě jedna
petr33
napsal(a):
A ještě jedna
Jé teda rostete jak z vody....
A mokrá slepice...taky super....
Hlídač arabských koní Gabi s našim koňuchou
sabina
napsal(a):
JOjo, vyčesávám...fakt jedinečný a zadarmo
Tak ještě jedna bordina, aktuální fotka - 60. den březosti. Pěkná kulička.
petr33
napsal(a):
Tak ještě jedna bordina, aktuální fotka - 60. den březosti. Pěkná kulička.
Moc se mi libi tihle pesani, bohuzel majitel nejsem, tak aspon kamaraduv .
sabina
napsal(a):
Co nového???
Agi jako štěně
sabina
napsal(a):
a jedna sranda fotka
Musím se pochlubit, máme 9 mrňousů - 4 pejsky a 5 feneček - stáří 2 dny.
petr33
napsal(a):
Musím se pochlubit, máme 9 mrňousů - 4 pejsky a 5 feneček - stáří 2 dny.
a ještě ty holky
sabina
napsal(a):
Co nového???
s kámoškou
sabina
napsal(a):
Co nového???
už jsem větší
sabina
napsal(a):
lidííí, nespěté
gratulujeme ke psím miminkům....tak ať se zdravím rostou do krásy
Náš hovňous jako 7 týdenní
sabina
napsal(a):
gratulujeme ke psím miminkům....tak ať se zdravím rostou do krásy
Náš hovňous jako 7 týdenní
a tady kolem půl roku
sabina
napsal(a):
Co nového???
Jsem pouhý zprostředkovatel a snažím se pro tuto Bordynku najít nového pánečka.
Jedná se o fenku cca 4letou. Její původní majitel byl patrně typický množitel. Dle všeho fenka zná jen kotec, kde rodila patrně 2x do roka štěňata. V momentě, kdy se přestala "hodit" ji její majitel přes inzerát daroval do jedné firmy coby super hlídacího psa s tím, že na chov se už nehodí (patrně ji porody ztrhal a psychicky zdeptal)..... Předání proběhlo velmi podivně - přijel údajně známý původního majitele, dovezl fenku a zase odjel. Fenka neměla ani očkovák!!! Patrně je bez PP - neviděla jsem nikde tetování. Dopátrat se zpětně na původního "majitele" je nemožné.
Fenka je bázlivější povahy, ale velmi milá. Není absolutně útočná nebo agresivní. Když ji člověk zažene do kouta, sedí tam jak hromádka neštěstí a čeká co bude.
Dnes jsem za ní opět byla (momentálně má v jednom oku zánět) abych ji oko ošetřila a i když mě viděla podruhé v životě, tak se nechala "zahnat do kouta" a ošetřit se. Nemá sebemenší náznak se bránit. Na piškoty reaguje velmi pozitivně, jde a vezme si ho, dokonce i zavrtí ocáskem. Děti má dle všeho moc ráda (chodila za ní občas 10letá holka).
Myslím, že kdyby si s ní někdo dal trošku práce a pomalu ji zvykal na "všední život" i mimo kotec, že by nebylo vůbec nereálné ji vrátit zpět do života.
PROSÍM POKUD VÍTE O NĚKOM, KDO BY SI FENKU VZAL, dejte vědět.
Jde mi o to, aby se dostala do opravdu dobrých rukou!!!! Zaslouží si konečně mít svého milujícího pánečka.
Fenka je v Brně.
danone
napsal(a):
Jsem pouhý zprostředkovatel a snažím se pro tuto Bordynku najít nového pánečka.
Jedná se o fenku cca 4letou. Její původní majitel byl patrně typický množitel. Dle všeho fenka zná jen kotec, kde rodila patrně 2x do roka štěňata. V momentě, kdy se přestala "hodit" ji její majitel přes inzerát daroval do jedné firmy coby super hlídacího psa s tím, že na chov se už nehodí (patrně ji porody ztrhal a psychicky zdeptal)..... Předání proběhlo velmi podivně - přijel údajně známý původního majitele, dovezl fenku a zase odjel. Fenka neměla ani očkovák!!! Patrně je bez PP - neviděla jsem nikde tetování. Dopátrat se zpětně na původního "majitele" je nemožné.
Fenka je bázlivější povahy, ale velmi milá. Není absolutně útočná nebo agresivní. Když ji člověk zažene do kouta, sedí tam jak hromádka neštěstí a čeká co bude.
Dnes jsem za ní opět byla (momentálně má v jednom oku zánět) abych ji oko ošetřila a i když mě viděla podruhé v životě, tak se nechala "zahnat do kouta" a ošetřit se. Nemá sebemenší náznak se bránit. Na piškoty reaguje velmi pozitivně, jde a vezme si ho, dokonce i zavrtí ocáskem. Děti má dle všeho moc ráda (chodila za ní občas 10letá holka).
Myslím, že kdyby si s ní někdo dal trošku práce a pomalu ji zvykal na "všední život" i mimo kotec, že by nebylo vůbec nereálné ji vrátit zpět do života.
PROSÍM POKUD VÍTE O NĚKOM, KDO BY SI FENKU VZAL, dejte vědět.
Jde mi o to, aby se dostala do opravdu dobrých rukou!!!! Zaslouží si konečně mít svého milujícího pánečka.
Fenka je v Brně.
Ještě jedna fotka:
danone
napsal(a):
A poslední:
Pokud by někoho zajímalo, jak se vyvíjí vše kolem Dasty - tj. BX dogy, která hledá svého nového páníčka, sledujte prosím odkaz: (odmazat mezery)
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8838_0.html
Zde pravidleně aktualizuji nové poznatky o této holčičce a stále hledám vhodného a především HODNÉHO pánečka.
Dasty není vhodná k dalšímu CHOVU!!!! Jen jako MAZLÍČEK !!!
danone
napsal(a):
Pokud by někoho zajímalo, jak se vyvíjí vše kolem Dasty - tj. BX dogy, která hledá svého nového páníčka, sledujte prosím odkaz: (odmazat mezery)
http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_8838_0.html
Zde pravidleně aktualizuji nové poznatky o této holčičce a stále hledám vhodného a především HODNÉHO pánečka.
Dasty není vhodná k dalšímu CHOVU!!!! Jen jako MAZLÍČEK !!!
Chudinka.....zkusím se poptat.