Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2008 23:46
atika

XXX.XXX.213.155

Máte někdo zkušenost s pangaminem se složkou pro klouby - Pangamin Aktiv nebo s variantou na imunitu (echinacea + hlíva ústřičná) - Glukavit? Zatím dávám jen s tou pupalkou, ale jeden můj psík má oslabenou imunitu dlohodobějším podáváním prednisonu a taky problémy s páteří a klouby. Dá se to dávat současně obojí nebo spíš střídat? Jinak dáváme i Alavis, ale nějak mi nepřijde, že by moc zabíral.

21.7.2008 14:12
hankamrkev

XXX.XXX.77.85

atika napsal(a):
Máte někdo zkušenost s pangaminem se složkou pro klouby - Pangamin Aktiv nebo s variantou na imunitu (echinacea + hlíva ústřičná) - Glukavit? Zatím dávám jen s tou pupalkou, ale jeden můj psík má oslabenou imunitu dlohodobějším podáváním prednisonu a taky problémy s páteří a klouby. Dá se to dávat současně obojí nebo spíš střídat? Jinak dáváme i Alavis, ale nějak mi nepřijde, že by moc zabíral.

Já dávám Pangamin s Pupalkou a půlku kostičky Colafitu pro lidi (čistý kolagen) a nemůžu si stěžovat. Mám 9 měsíční borderu a když si vzpomenu, dám jí jedno nebo druhé. Ten Colafit můžu doporučit, protože je to čitý kolagen, takže se nedá předávkovat a mám pocit,že pomáhá. Možná bych se Pangaminu s echinaceou trochu bála, ale zeptejte se veterináře, to bude nejjistější.

21.7.2008 17:47
atika

XXX.XXX.213.155

hankamrkev napsal(a):
Já dávám Pangamin s Pupalkou a půlku kostičky Colafitu pro lidi (čistý kolagen) a nemůžu si stěžovat. Mám 9 měsíční borderu a když si vzpomenu, dám jí jedno nebo druhé. Ten Colafit můžu doporučit, protože je to čitý kolagen, takže se nedá předávkovat a mám pocit,že pomáhá. Možná bych se Pangaminu s echinaceou trochu bála, ale zeptejte se veterináře, to bude nejjistější.

Hm asi ten Colafit zkusím přidat, Alavis Single bereme trvale , má složku proti bolesti. Zrovna dnes jsme prokňourali noc - špatně se mu leží. Asi je to artroza v pravé kyčli a jak
jí pořád ulevuje a křiví se, tak prý ho bolí i záda. Je mu už 11 a s tou nohou má problémy co ho znám(cca 4 roky - je to útulkáč). Zajímavé je, že při pohybu to téměř není poznat, běhá rád a úplně bez problémů, bolí ho to až navečer, když si lehá. Děsně dlouho se točí dokolečka, kňourá a když si lehne tak zase hned vyskočí a znovu. Prostě aby mohl spát, tak musí najít tu správnou polohu a pokaždé když vstane tak začíná znovu. Je to k zbláznění, když ho něco dlouhodobě bolí a nemůžu pomoct. Tak teď dostal na čas prášky na bolest, ale to je zase blbý na žaludek a to je pořád dokola. Prostě stáří je svinstvo, ale ráno se zase směje a těší se na prochajdu, tak si říkám, že si ten snad život užívá i s tou bolestí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík