Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2008 15:20
alma

XXX.XXX.143.78

Zdravím,

moc ráda bych Vás všechny pozvala na sraz obdivovatelů borderek a australáčků. Sraz bude 13.14.9. v Horní Suché na místním cvičišti (na Karvinsku).

Bude to víkend plný soutěží a ukázek. Pozvánka i přihlášky jsou na www.svezivitr.cz

Jste zváni !

3.8.2008 15:09
alma

XXX.XXX.143.78

alma napsal(a):
Zdravím,

moc ráda bych Vás všechny pozvala na sraz obdivovatelů borderek a australáčků. Sraz bude 13.14.9. v Horní Suché na místním cvičišti (na Karvinsku).

Bude to víkend plný soutěží a ukázek. Pozvánka i přihlášky jsou na www.svezivitr.cz

Jste zváni !

Tak se hlaste, ceny čekají !

3.8.2008 15:33
zzana

XXX.XXX.163.104

alma napsal(a):
Zdravím,

Jste zváni !

no já to musím ještě zvážit zda pojedu, ale musím říct že mě to dost láká, mám 2 bordery ale jsou to ještě štěnda takže by jsme to pojali jako takový výlet

3.8.2008 16:17
alma

XXX.XXX.143.78

zzana napsal(a):
no já to musím ještě zvážit zda pojedu, ale musím říct že mě to dost láká, mám 2 bordery ale jsou to ještě štěnda takže by jsme to pojali jako takový výlet

JJ, pro štěňátka super socializace a navíc, budou tam soutěže i na míru miminkům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík