Kupní smlouva,darovací atd...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2008 23:04
kloaka

XXX.XXX.219.130

Zdravím!
Asi jsem debil,ale už jsem o kupní a darovací smlouvě slyšela,ale nedá my to a musím se zeptat: KDE SE DÁ TOHLE(TENHLE) PAPÍR OPATŘIT?
Kámoška by chtěla darovat psa,ale na darovací smlouvu(chce mít jistotu)...tak se ptala mě,ale já sama nevím...je tu někdo kdo poradí?

31.7.2008 23:14
impact

XXX.XXX.178.82

kloaka napsal(a):
Zdravím!
Asi jsem debil,ale už jsem o kupní a darovací smlouvě slyšela,ale nedá my to a musím se zeptat: KDE SE DÁ TOHLE(TENHLE) PAPÍR OPATŘIT?
Kámoška by chtěla darovat psa,ale na darovací smlouvu(chce mít jistotu)...tak se ptala mě,ale já sama nevím...je tu někdo kdo poradí?

Posílám ti mejlem...

1.8.2008 00:46
kloaka

XXX.XXX.219.130

impact napsal(a):
Posílám ti mejlem...

Jěště jednou Díky
Jen jěště: to si mám opatřit kde? můžu si to takhle podobně napsat na netu a vytisknout?(samozřejmě s jiným textem) nebo se pro to někam chodí?

1.8.2008 08:14
mucholabka

XXX.XXX.30.80

impact napsal(a):
Posílám ti mejlem...

Doufám, že vesele šíříš tu smlouvu, kterou jsem sepsala a pak ti poslala já.

1.8.2008 08:54
impact

XXX.XXX.178.82

mucholabka napsal(a):
Doufám, že vesele šíříš tu smlouvu, kterou jsem sepsala a pak ti poslala já.

Měla jsem ji na bullech v nouzi. Je to takový problém?

1.8.2008 08:55
impact

XXX.XXX.178.82

kloaka napsal(a):
Jěště jednou Díky
Jen jěště: to si mám opatřit kde? můžu si to takhle podobně napsat na netu a vytisknout?(samozřejmě s jiným textem) nebo se pro to někam chodí?

Normálně bych to upravila podle sebe a toho psa a bylo by to...

Nebo se zkus s dotazem obrátit na nějaký útulek, třá něco budou mít.

1.8.2008 09:09
impact

XXX.XXX.178.82

kloaka napsal(a):
Jěště jednou Díky

A nebo víš co? Dlab na to. Mucholabka na ní lpí asi jako na svým originále. Netušila jsem, že když mi byla jednou dána, nemůžu ji darovat dál. Zeptám se ti na czpsoi. Tam choděj lidi od útulkových psů a třá se někdo rád podělí.

1.8.2008 15:15
mucholabka

XXX.XXX.30.80

impact napsal(a):
A nebo víš co? Dlab na to. Mucholabka na ní lpí asi jako na svým originále. Netušila jsem, že když mi byla jednou dána, nemůžu ji darovat dál. Zeptám se ti na czpsoi. Tam choděj lidi od útulkových psů a třá se někdo rád podělí.

Hele, sama se vztekáš kvůli prkotině. Mi to nevadí, ale stačí se zeptat, já ti ji dala jen pro ty určité psy. I když i tehdy jsem byla překvapená, že dostávám k psovi svoji vlastní smlouvu

Přidejte reakci

Přidat smajlík