kloaka
napsal(a):
Zdravím!
Asi jsem debil,ale už jsem o kupní a darovací smlouvě slyšela,ale nedá my to a musím se zeptat: KDE SE DÁ TOHLE(TENHLE) PAPÍR OPATŘIT?
Kámoška by chtěla darovat psa,ale na darovací smlouvu(chce mít jistotu)
...tak se ptala mě,ale já sama nevím...je tu někdo kdo poradí?
Posílám ti mejlem...
kloaka
napsal(a):
Jěště jednou Díky
Jen jěště: to si mám opatřit kde? můžu si to takhle podobně napsat na netu a vytisknout?(samozřejmě s jiným textem) nebo se pro to někam chodí?
Normálně bych to upravila podle sebe a toho psa a bylo by to...
Nebo se zkus s dotazem obrátit na nějaký útulek, třá něco budou mít.
kloaka
napsal(a):
Jěště jednou Díky
Jen jěště: to si mám opatřit kde? můžu si to takhle podobně napsat na netu a vytisknout?(samozřejmě s jiným textem) nebo se pro to někam chodí?
A nebo víš co? Dlab na to. Mucholabka na ní lpí asi jako na svým originále. Netušila jsem, že když mi byla jednou dána, nemůžu ji darovat dál. Zeptám se ti na czpsoi. Tam choděj lidi od útulkových psů a třá se někdo rád podělí.
impact
napsal(a):
A nebo víš co? Dlab na to. Mucholabka na ní lpí asi jako na svým originále. Netušila jsem, že když mi byla jednou dána, nemůžu ji darovat dál. Zeptám se ti na czpsoi. Tam choděj lidi od útulkových psů a třá se někdo rád podělí.
Hele, sama se vztekáš kvůli prkotině. Mi to nevadí, ale stačí se zeptat, já ti ji dala jen pro ty určité psy. I když i tehdy jsem byla překvapená, že dostávám k psovi svoji vlastní smlouvu