Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.3.2006 13:40

Reaguji na tvůj dotaz z tématu "Jsou to blbci".

O Křivonosce jsem už něco málo slyšela. Ale fakt málo. Můžež mi přiblížit, oč se přesně jedná? Popř. poslat link na nějaké webovky?

Jinak teda jsme z okresu Přerov.

1.3.2006 14:37

impact napsal(a):
Reaguji na tvůj dotaz z tématu "Jsou to blbci".

O Křivonosce jsem už něco málo slyšela. Ale fakt málo. Můžež mi přiblížit, oč se přesně jedná? Popř. poslat link na nějaké webovky?

Jinak teda jsme z okresu Přerov.

Nejsem Anička, ale něco vím - je výstava a den plný soutěží pro pitbuly, více info (loňské propozice) zde http://kapbt.czweb.org, více info Ti podá pan Čech - předseda klubu, tel.: 603 502 479. Autokemp Křivonoska je v Hluboké nad Vltavou (u Č. Budějovic)

1.3.2006 15:00

sofa napsal(a):
Nejsem Anička, ale něco vím - je výstava a den plný soutěží pro pitbuly, více info (loňské propozice) zde http://kapbt.czweb.org, více info Ti podá pan Čech - předseda klubu, tel.: 603 502 479. Autokemp Křivonoska je v Hluboké nad Vltavou (u Č. Budějovic)

Díky. A může se tam i se psy bez registrace? Třeba jen tak na čumendu?

A můžete mi někdo vysvětlit, co je to = WEIGHT PULL SPRINT = ??

1.3.2006 15:01

impact napsal(a):

Ono toho na těch stránkách moc není. A nebo jsem slepá.

1.3.2006 15:54

impact napsal(a):

Je to tahání. Teda alespoň myslím. Buď je to tahání těžkého břemene, a nebo je to tahání nějakýho vozíku a na něm někdo sedí a řídí toho psa (teda jako říká mu kam má běžet?)
ASI! Je možný že se pletu :-)

Jinak je to v květnu myslím poslední víkend.
Jestli se tam může se psy bez registrace to nevím, ale v Brně se může i vystavovat a účastnit se se psy bez registrace. Ale na čumendu se určo může! :-) Jen je třeba si zajistit ubytování :-)

1.3.2006 16:38

anuska napsal(a):
Je to tahání. Teda alespoň myslím. Buď je to tahání těžkého břemene, a nebo je to tahání nějakýho vozíku a na něm někdo sedí a řídí toho psa (teda jako říká mu kam má běžet?)
ASI! Je možný že se pletu :-)

Jinak je to v květnu myslím poslední víkend.
Jestli se tam může se psy bez registrace to nevím, ale v Brně se může i vystavovat a účastnit se se psy bez registrace. Ale na čumendu se určo může! :-) Jen je třeba si zajistit ubytování :-)

A nějaké ještě bližší info asi teprve bude, co? Jako datum, čas co kdy kde a tak?

2.3.2006 10:48

impact napsal(a):
A nějaké ještě bližší info asi teprve bude, co? Jako datum, čas co kdy kde a tak?

Taky jsem hledala a přišla jsem an to že jsem nic nenašla :-))
Asi ti nezbyde nic jiného než se informovat přímo u pana Čecha.
Dám Ti sem číslo: 6O35O2479
Jinak fakt nevím :-) A ten časovej rozvrh asi teprve bude. jinak je to 27. a 28. 5. 2OO6.
Víc bohužel nevím :-) Ale skusím sehnat :-)

2.3.2006 12:13

impact napsal(a):

Ahoj

na Pittbull show na Křivonosce jsme byli 2x vždy na jaře a to je na ten sportovní den, který se koná v sobotu.
Můžeš se tam jít podívat s jakoukoliv rasou pejska já tam chodím s bullterierkou a legrace je v tom že já tam obdivuji pittbuli a majitelé pitíku obdivuji naši bulinku Bonnie.

S pejskem bez registrace se nesmíš zúčastnit soutěží :o(.

nevím co znamená weight pull sprint, ale bude to jedenz těchto sportu co napíšu - myslím si že je to ten první

- pejsek tahá trojkolku na které sedí člověk, před pejskem běží jeho páneček drží pejska nejoblíbenější hračku a hecujeho POZOR! pejsek se nesmí dotknout hračky a tento sport se dělí podle váhy.

- pejsek táhne vozík plný cihel , podle toho kolik utáhne tun.

zatím gábina

2.3.2006 12:22

gabika napsal(a):
Ahoj

na Pittbull show na Křivonosce jsme byli 2x vždy na jaře a to je na ten sportovní den, který se koná v sobotu.
Můžeš se tam jít podívat s jakoukoliv rasou pejska já tam chodím s bullterierkou a legrace je v tom že já tam obdivuji pittbuli a majitelé pitíku obdivuji naši bulinku Bonnie.

S pejskem bez registrace se nesmíš zúčastnit soutěží :o(.

nevím co znamená weight pull sprint, ale bude to jedenz těchto sportu co napíšu - myslím si že je to ten první

- pejsek tahá trojkolku na které sedí člověk, před pejskem běží jeho páneček drží pejska nejoblíbenější hračku a hecujeho POZOR! pejsek se nesmí dotknout hračky a tento sport se dělí podle váhy.

- pejsek táhne vozík plný cihel , podle toho kolik utáhne tun.

zatím gábina

Ach jo. Ale ČB jsou od nás trochu z ruky... Asi tak 307 km a 5,5 hodiny vlakem. :-/

2.3.2006 16:37

impact napsal(a):
Ach jo. Ale ČB jsou od nás trochu z ruky... Asi tak 307 km a 5,5 hodiny vlakem. :-/

Jo tak myslím že to bde ta tříkolka (to jsem i říkala)
a impact my pojedeme z Brna autem. Tak bychom se třeba mohli domluvit asi tam budem spát, to ještě nevím...

3.3.2006 10:30

anuska napsal(a):
Jo tak myslím že to bde ta tříkolka (to jsem i říkala)
a impact my pojedeme z Brna autem. Tak bychom se třeba mohli domluvit asi tam budem spát, to ještě nevím...

Autem? Jako vzím mýho a tvýho pesa do jednoho auta?

3.3.2006 11:27

impact napsal(a):
Autem? Jako vzím mýho a tvýho pesa do jednoho auta?

Jj pojedeme asi větším autem (7+1) a Amálka bude v přepravce... :-) Nebo v kleci.

3.3.2006 12:23

anuska napsal(a):
Jj pojedeme asi větším autem (7+1) a Amálka bude v přepravce... :-) Nebo v kleci.

A plánujete tedy přespání tam? Nebo hned cestu zpátky?

3.3.2006 12:59

impact napsal(a):
A plánujete tedy přespání tam? Nebo hned cestu zpátky?

Asi tam buem přespávat. Ale teď se objevil problém. amálka je trochu nemocná, tak nevím jestli se do té doby uzdraví., ale snad jo! Chceme jet... Musím rozmýšlet.

3.3.2006 13:32

anuska napsal(a):
Asi tam buem přespávat. Ale teď se objevil problém. amálka je trochu nemocná, tak nevím jestli se do té doby uzdraví., ale snad jo! Chceme jet... Musím rozmýšlet.

Nemocná? Tak to mě mrzí. Posíláme pusinku na čumáček pro uzdravení...

impact+Mafo

4.3.2006 17:35

impact napsal(a):
Nemocná? Tak to mě mrzí. Posíláme pusinku na čumáček pro uzdravení...

impact+Mafo

Děkujem snad se brzo uzdravíme, ale nevíme :-((
máme kožní nemoc :-((

Přidejte reakci

Přidat smajlík