Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2008 22:01
conty

XXX.XXX.12.159

Prosím,kdo je milovníkem BO,nechť se mrkne na nemoderku na cca 3stranu na čl.Hledám domov.Nechápu,jak majitel může nechat svého pejska takto ve štychu...

12.8.2008 10:56
conty

XXX.XXX.12.159

conty napsal(a):
Prosím,kdo je milovníkem BO,nechť se mrkne na nemoderku na cca 3stranu na čl.Hledám domov.Nechápu,jak majitel může nechat svého pejska takto ve štychu...

Opravdu sem nechodí žadní příznivci belgičáků.To jsem samojediná?

12.8.2008 11:22
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

conty napsal(a):
Opravdu sem nechodí žadní příznivci belgičáků.To jsem samojediná?

Proč byste byla jediná? Jenže příznivci určitého plemene často pejska(y) už mají a dalšího si dovolit nemohou.

12.8.2008 12:54
conty

XXX.XXX.12.159

andelaskoloudova napsal(a):
Proč byste byla jediná? Jenže příznivci určitého plemene často pejska(y) už mají a dalšího si dovolit nemohou.

Já jsem nemyslela,aby si ho hned někdo vzal,ale i jinou pomoc.Paní chce operaci hradit ze svého,tak jsem myslela,jestli by se nenašlo pár lidiček,mimo mně,kteří by jsme mohli pomoci třeba i malou finanční injekcí.Ten pejsek je strašně krásnej...A jeho maj. je ...

13.8.2008 11:51
conty

XXX.XXX.12.159

conty napsal(a):
Já jsem nemyslela,aby si ho hned někdo vzal,ale i jinou pomoc.Paní chce operaci hradit ze svého,tak jsem myslela,jestli by se nenašlo pár lidiček,mimo mně,kteří by jsme mohli pomoci třeba i malou finanční injekcí.Ten pejsek je strašně krásnej...A jeho maj. je ...

Takže o finance paní nejde,jen by si fakt přála pro pejska najít vynikajícího pánečka.Ať se už má konečně dobře...Diskutuje se zde o všem možném a na můj příspěvek nikdo nereagoval.Tak alespoň někdo napište,co si o tomto myslíte!

13.8.2008 14:05
atika

XXX.XXX.213.155

conty napsal(a):
Takže o finance paní nejde,jen by si fakt přála pro pejska najít vynikajícího pánečka.Ať se už má konečně dobře...Diskutuje se zde o všem možném a na můj příspěvek nikdo nereagoval.Tak alespoň někdo napište,co si o tomto myslíte!

Myslím si, že se tady špatně hledá nový páník, protože 95% lidí co sem chodí má doma přepsováno. Já už mám taky stop stav, ale člověka to stejně nutí, když se o nějakém dalším chudákovi doví to dát na psí forum, co kdyby....všichni pejskaři mají známé a ti další známé a většinou se kamarádí lidi s podobnými zájmy, tak to někdy může i vyjít.

Přidejte reakci

Přidat smajlík