andelaskoloudova
napsal(a):
Proč byste byla jediná? Jenže příznivci určitého plemene často pejska(y) už mají a dalšího si dovolit nemohou.
Já jsem nemyslela,aby si ho hned někdo vzal,ale i jinou pomoc.Paní chce operaci hradit ze svého,tak jsem myslela,jestli by se nenašlo pár lidiček,mimo mně,kteří by jsme mohli pomoci třeba i malou finanční injekcí.Ten pejsek je strašně krásnej...A jeho maj. je ...
conty
napsal(a):
Já jsem nemyslela,aby si ho hned někdo vzal,ale i jinou pomoc.Paní chce operaci hradit ze svého,tak jsem myslela,jestli by se nenašlo pár lidiček,mimo mně,kteří by jsme mohli pomoci třeba i malou finanční injekcí.Ten pejsek je strašně krásnej...A jeho maj. je ...
Takže o finance paní nejde,jen by si fakt přála pro pejska najít vynikajícího pánečka.Ať se už má konečně dobře...Diskutuje se zde o všem možném a na můj příspěvek nikdo nereagoval.Tak alespoň někdo napište,co si o tomto myslíte!
conty
napsal(a):
Takže o finance paní nejde,jen by si fakt přála pro pejska najít vynikajícího pánečka.Ať se už má konečně dobře...Diskutuje se zde o všem možném a na můj příspěvek nikdo nereagoval.Tak alespoň někdo napište,co si o tomto myslíte!
Myslím si, že se tady špatně hledá nový páník, protože 95% lidí co sem chodí má doma přepsováno. Já už mám taky stop stav, ale člověka to stejně nutí, když se o nějakém dalším chudákovi doví to dát na psí forum, co kdyby....všichni pejskaři mají známé a ti další známé a většinou se kamarádí lidi s podobnými zájmy, tak to někdy může i vyjít.