Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2005 15:37

mám štěně RR /4.5 měs/ a myslela jsem,že tito hladkosrstí psi vůbec nelínají,ale po našem peskovi jsou v pelíšku chlupy,ne nijak kriticky ale je jich tam celkem dost. Pouštějí chlupy i takoví psi?Je to normální nebo se mám nějak znepokojovat??Moc dík za odpovědi

9.5.2005 11:36

jenka napsal(a):
mám štěně RR /4.5 měs/ a myslela jsem,že tito hladkosrstí psi vůbec nelínají,ale po našem peskovi jsou v pelíšku chlupy,ne nijak kriticky ale je jich tam celkem dost. Pouštějí chlupy i takoví psi?Je to normální nebo se mám nějak znepokojovat??Moc dík za odpovědi

Nene i hladkosrsti psi linaji a nekdy to byva jeste horsi nez u tech dlouhosrstych, protoze chloupky jehlicky se zapichuji a nejdou vysat. Kazdopadne ale i hladkosrsty pes lina.

9.5.2005 16:21

jenka napsal(a):

Línají samozřejmě, a navíc jejich chloupky se hrozně radi všude zapichují Já mám výmara a ten líná teda fakt hodně málo (teda asi jen ten náš kousek, jinak mi připadá, že línají docela dost), ale kámoška má maďara a ten líná o sto šest. Obě jsou to štěňata.

9.5.2005 22:56

jenka napsal(a):

Plně souhlasím s předešlými reakcemi. Línají. A bude hůř...

10.5.2005 13:58

eva nohelova napsal(a):
Plně souhlasím s předešlými reakcemi. Línají. A bude hůř...

dík moc, jsem ráda že je to normální,spíš jsem měla strach že jsem něco zanedbala ve stravě.Dík

10.5.2005 15:37

jenka napsal(a):
dík moc, jsem ráda že je to normální,spíš jsem měla strach že jsem něco zanedbala ve stravě.Dík

ahoj, mam taky hladkosrsteho psa. Kup si ve "zverimexu" gumovou rukavici na vycesavani. Ja Elisku prejedu tak od 2 dny, a mam klid. Hlavne to prcka ohromne bavi :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík