jenka
napsal(a):
mám štěně RR /4.5 měs/ a myslela jsem,že tito hladkosrstí psi vůbec nelínají,ale po našem peskovi jsou v pelíšku chlupy,ne nijak kriticky ale je jich tam celkem dost. Pouštějí chlupy i takoví psi?Je to normální nebo se mám nějak znepokojovat??Moc dík za odpovědi
Nene i hladkosrsti psi linaji a nekdy to byva jeste horsi nez u tech dlouhosrstych, protoze chloupky jehlicky se zapichuji a nejdou vysat. Kazdopadne ale i hladkosrsty pes lina.
jenka
napsal(a):
mám štěně RR /4.5 měs/ a myslela jsem,že tito hladkosrstí psi vůbec nelínají,ale po našem peskovi jsou v pelíšku chlupy,ne nijak kriticky ale je jich tam celkem dost. Pouštějí chlupy i takoví psi?Je to normální nebo se mám nějak znepokojovat??Moc dík za odpovědi
Línají samozřejmě, a navíc jejich chloupky se hrozně radi všude zapichují Já mám výmara a ten líná teda fakt hodně málo (teda asi jen ten náš kousek, jinak mi připadá, že línají docela dost), ale kámoška má maďara a ten líná o sto šest. Obě jsou to štěňata.
jenka
napsal(a):
Plně souhlasím s předešlými reakcemi. Línají. A bude hůř...