anuska
napsal(a):
Tak to je teda už fakt moc! Mělo by se s tím něco dělat!
Copa psi, ale bacha na králíky!!!
anuska
napsal(a):
Tady další případ.
mata
napsal(a):
Některý bojový plemena, zvlášť teriéři jsou mimořádně nebezpečná
anuska
napsal(a):
Já bych přidala další zavrženíhodný případ, kdy nebezpečný čínský bojový pes rdousí Tasmánského čerta (no teda spíš mu trhá prdel )
Uživatel s deaktivovaným účtem

jana69
napsal(a):
Já bych přidala další zavrženíhodný případ, kdy nebezpečný čínský bojový pes rdousí Tasmánského čerta (no teda spíš mu trhá prdel )
Tak už chápu, proč se říká, že jsou to bojoví psi..
anuska
napsal(a):
Náhodou já osobně si myslím že bojovej pes je čivava.
No řekněte kdo je bojový pes - pibul, který má prokouslý čumák, nebo čivava která mu ten čumák prokousla?
joo my máme ve vsi bojovýho krysaříka, za plotem vypadá fakt děsivě, bojovějšího psa jste v životě neviděli, ale když vyleze nedej bože za plot, tak je veškeré hrdinství pryč
kalliope
napsal(a):
joo my máme ve vsi bojovýho krysaříka, za plotem vypadá fakt děsivě, bojovějšího psa jste v životě neviděli, ale když vyleze nedej bože za plot, tak je veškeré hrdinství pryč
No, tak to ty naše krysy co majsousedi ty jsou drsný a dovolí si i na obrovskýho zlýho rotvíka :-)) Už jim jednu sešíval doktor... :-(
kalliope
napsal(a):
No vida kalliope, vy tam máte bojového krysaříka, my tady přes ulicu máme bojového pinčlíka
Nikdy sem neviděla tak vztekem slintajícího psa........chudáci majitelé, aby pořád umývali okna....................
mata
napsal(a):
No vida kalliope, vy tam máte bojového krysaříka, my tady přes ulicu máme bojového pinčlíka
Nikdy sem neviděla tak vztekem slintajícího psa........chudáci majitelé, aby pořád umývali okna....................
Myslím, že největší bacha bychom si měli měli dávat fakr na ty králíky