anuska
napsal(a):
Tak to je teda už fakt moc! Mělo by se s tím něco dělat!
Copa psi, ale bacha na králíky!!!
anuska
napsal(a):
Tady další případ.
mata
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Některý bojový plemena, zvlášť teriéři jsou mimořádně nebezpečná
anuska
napsal(a):
Já bych přidala další zavrženíhodný případ, kdy nebezpečný čínský bojový pes rdousí Tasmánského čerta (no teda spíš mu trhá prdel
)
Uživatel s deaktivovaným účtem
jana69
napsal(a):
Já bych přidala další zavrženíhodný případ, kdy nebezpečný čínský bojový pes rdousí Tasmánského čerta (no teda spíš mu trhá prdel
)
Tak už chápu, proč se říká, že jsou to bojoví psi..
anuska
napsal(a):
Náhodou já osobně si myslím že bojovej pes je čivava.
No řekněte kdo je bojový pes - pibul, který má prokouslý čumák, nebo čivava která mu ten čumák prokousla?
joo my máme ve vsi bojovýho krysaříka, za plotem vypadá fakt děsivě, bojovějšího psa jste v životě neviděli, ale když vyleze nedej bože za plot, tak je veškeré hrdinství pryč
kalliope
napsal(a):
joo my máme ve vsi bojovýho krysaříka, za plotem vypadá fakt děsivě, bojovějšího psa jste v životě neviděli, ale když vyleze nedej bože za plot, tak je veškeré hrdinství pryč
No, tak to ty naše krysy co majsousedi ty jsou drsný a dovolí si i na obrovskýho zlýho rotvíka :-)) Už jim jednu sešíval doktor... :-(
kalliope
napsal(a):
No vida kalliope, vy tam máte bojového krysaříka, my tady přes ulicu máme bojového pinčlíka ![]()
![]()
Nikdy sem neviděla tak vztekem slintajícího psa........chudáci majitelé, aby pořád umývali okna....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mata
napsal(a):
No vida kalliope, vy tam máte bojového krysaříka, my tady přes ulicu máme bojového pinčlíka ![]()
![]()
Nikdy sem neviděla tak vztekem slintajícího psa........chudáci majitelé, aby pořád umývali okna....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslím, že největší bacha bychom si měli měli dávat fakr na ty králíky