HLEDANÍ ČSV - KARLOVARSKÝ KRAJ, SRN

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2008 10:01
kalliope

XXX.XXX.235.85

Jedná se o starší záležitost, možná někteří z vás budou vědět, pokouším se celou věc zaktualizovat (inzeráty, radio apod.), je velmi malá šance, že se oba pejsci najdou, ale přeci jen ještě existuje naděje, že je třeba má někdo na zahradě (i odděleně), pokud jste z Karlovarského kraje, či blízko u hranic se SRN, předejte prosím info dál. Díky

Více na: http://www.pida. estranky.cz/ clanky/ hledaji-se-___/hledaji-se-__

3 mezery

info a o pejscích a foto převzaty

14.8.2008 10:35
kalliope

XXX.XXX.235.85

kalliope napsal(a):
Jedná se o starší záležitost, možná někteří z vás budou vědět, pokouším se celou věc zaktualizovat (inzeráty, radio apod.), je velmi malá šance, že se oba pejsci najdou, ale přeci jen ještě existuje naděje, že je třeba má někdo na zahradě (i odděleně), pokud jste z Karlovarského kraje, či blízko u hranic se SRN, předejte prosím info dál. Díky

Více na: http://www.pida. estranky.cz/ clanky/ hledaji-se-___/hledaji-se-__

3 mezery

info a o pejscích a foto převzaty

odkaz možná nebude fungovat, najdete-li si tedy chvilku času, více info tedy na www.pida.estranky.cz, odkaz HLEDAJÍ SE !!!

Díky

14.8.2008 23:48
mrsniky

XXX.XXX.131.175

kalliope napsal(a):
odkaz možná nebude fungovat, najdete-li si tedy chvilku času, více info tedy na www.pida.estranky.cz, odkaz HLEDAJÍ SE !!!

Díky

Posouvam!
Preposlala jsem na kamaradku z KV, aby to rozeslala po znamych...
Snad to pomuze. Drzim palce, aby se pejsci nasli!!!!

15.8.2008 09:28
kalliope

XXX.XXX.235.85

mrsniky napsal(a):
Posouvam!
Preposlala jsem na kamaradku z KV, aby to rozeslala po znamych...
Snad to pomuze. Drzim palce, aby se pejsci nasli!!!!

děkuji za ochotu, pejsci už jsou pryč opravdu dlouho, stále ale existuje naděje, že je skutečně někdo má na zahradě (v útulku asi těžko to už by se o nich vědělo), já to hodim ještě do inzerce, i do SRN a do radia, kéž by se někdo ozval !

15.8.2008 10:17
mrsniky

XXX.XXX.131.175

kalliope napsal(a):
děkuji za ochotu, pejsci už jsou pryč opravdu dlouho, stále ale existuje naděje, že je skutečně někdo má na zahradě (v útulku asi těžko to už by se o nich vědělo), já to hodim ještě do inzerce, i do SRN a do radia, kéž by se někdo ozval !

A zkousela jste nalezenci.cz, cz-pes... ? Zkusim to umistit dal´.

15.8.2008 11:20
kalliope

XXX.XXX.235.85

mrsniky napsal(a):
A zkousela jste nalezenci.cz, cz-pes... ? Zkusim to umistit dal´.

děkuji mnohokrát, na cz-psovi to už je, ale asi to zřejmě zapadlo, jinak jsem předběžně "domluvená" se cvičáky v okolí, info předávají dál, jinak poběží inzerce u nás i v SRN, a zkusím to protlačit i do radia

Přidejte reakci

Přidat smajlík