nada
napsal(a):
Soňo Odrynka děkuje
A já nechala v neděli foták na Kameňáku , takže mám prd a v sobotu jsem si říkala , že to nafotim v neděli ![]()
takže nic ,ale Monika fotikla jako o život ,takže snad se s něčím vytasí
Takhle Batirek odpočívá po víkendovém maratonu
marie m
napsal(a):
Takhle Batirek odpočívá po víkendovém maratonu
...a naše odpočinková---pod lískou, třeba se mu splní přáníčko, až mu spadnou tři oříšky ![]()
corinka
napsal(a):
...a naše odpočinková---pod lískou, třeba se mu splní přáníčko, až mu spadnou tři oříšky ![]()
Kdopak mi tu cáral, když jsem tu nebyl?
corinka
napsal(a):
Kdopak mi tu cáral, když jsem tu nebyl?
Naše Sandynka, tak to jo, ta je naše![]()
corinka
napsal(a):
Naše Sandynka, tak to jo, ta je naše![]()
Už máš to prádlo všechno pověšené ?
corinka
napsal(a):
Už máš to prádlo všechno pověšené ?
A tady ta hadra je co, nezapomnělas na ni? Ta se nepere nebo jak?
corinka
napsal(a):
A tady ta hadra je co, nezapomnělas na ni? Ta se nepere nebo jak?
Tak dobře, nepere, si sedni na zadek , atˇtaky chvilku můlžu já zalehnout, furt kdesi lítáš a ten fo´ták už taky polož
corinka
napsal(a):
Tak dobře, nepere, si sedni na zadek , atˇtaky chvilku můlžu já zalehnout, furt kdesi lítáš a ten fo´ták už taky polož
No konečně mám klid a pauzu ![]()
, ale že jsem ji musel přesvědčovat
marie m
napsal(a):
tak jedem dál
Amulet ZF
Soňo - pěkná fotodokumentace ![]()
a něco "našich " aktuálních holek
Beautinky s Dašenkou
nada
napsal(a):
Soňo - pěkná fotodokumentace ![]()
a něco "našich " aktuálních holek
Beautinky s Dašenkou
.... a jedna letní Agripka
marie m
napsal(a):
Batir a Berenis
Ahoj,můžu poprosit o radu??-mám při vystavování držet své feně ocas nahoru,nebo ho mám nechat svěšený??je poměrně dlouhá,takže nemyslím,že by jí to něják neuškodilo a měla bych jistotu,že se mi neposadí..ale slyšela jsem,že by ho měla mít svěšený...bude tedy takový problém když ocas budu držet nahoře??
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj,můžu poprosit o radu??-mám při vystavování držet své feně ocas nahoru,nebo ho mám nechat svěšený??je poměrně dlouhá,takže nemyslím,že by jí to něják neuškodilo a měla bych jistotu,že se mi neposadí..ale slyšela jsem,že by ho měla mít svěšený...bude tedy takový problém když ocas budu držet nahoře??
Myslím,že je to úplně jedno
llucinkaa2
napsal(a):
Myslíte?Já to potřebuji vedět určitě
Mám pocit, že by se KAO měli vystavovat přirozeně, koneckonců nesení ocasu toho hodně vyjadřuje. Když budete běhat, ocas jí stejně držet nemůžete a v postoji se mě osobně nelíbí, když někdo psovi láme ocas na hřbet (něco jiného je, když psa postavíte a on tak stojí "přirozeně" bez vaší pomoci). Jestli si vám fena sedá (mě taky), tak jí dejte spíš ruku zespoda pod břicho (ne držet, ale aby o ní věděla). Ale jsem elév, tak snad někdo opravdu znalý poradí.
pvc
napsal(a):
Mám pocit, že by se KAO měli vystavovat přirozeně, koneckonců nesení ocasu toho hodně vyjadřuje. Když budete běhat, ocas jí stejně držet nemůžete a v postoji se mě osobně nelíbí, když někdo psovi láme ocas na hřbet (něco jiného je, když psa postavíte a on tak stojí "přirozeně" bez vaší pomoci). Jestli si vám fena sedá (mě taky), tak jí dejte spíš ruku zespoda pod břicho (ne držet, ale aby o ní věděla). Ale jsem elév, tak snad někdo opravdu znalý poradí.
Dobrá,já se ještě poptám....hlavně ale obkoukám psy,kteří budou před námi..a hned teď jdu trénova postoj bez držení ocasu...
pvc
napsal(a):
Ahoj Lucko, myslím, že je to na každém pánečkovi. Když budeš s fenkou běžet v kruhu nebo prostředkem, aby rozhodčí viděl psa v pohybu, na ocas nedosáhneš. Když si fenku postavíš do postoje, udělej co se ti líbí, záleží na tobě, ale přesně jak řekla Petra, mě se to osobně taky moc nelíbí. Někdo ocas zvedá, někdo ne, nevím jak to posuzuje rozhodčí, ale rozhodně se hlavně dívá, co dělá s ocasem pes, když běží. Je to o sebevědomí pejska. Při ukazování zubů většina psů sedí, můj kavkazák ani asiat si ani za pr... nechtějí sednout a tak ukazujeme zoubky nastojačku. Nebudu je lámat do sedu, vím proč nechtějí sedat, tak se prostě zubíme ve stoje.A jde to. Mrkni se na nějaká videa nebo fotky, když jsou kavkazi foceni v kruhu, ve výstavním postoji, málokdo ocas zvedá, ALE jsou samo vyjímky.Na webovkách ch.s. mají fotky svých pejsků z výstav, tak se podívej a prohlížej.Soňa
corinka
napsal(a):
Ahoj Lucko, myslím, že je to na každém pánečkovi. Když budeš s fenkou běžet v kruhu nebo prostředkem, aby rozhodčí viděl psa v pohybu, na ocas nedosáhneš. Když si fenku postavíš do postoje, udělej co se ti líbí, záleží na tobě, ale přesně jak řekla Petra, mě se to osobně taky moc nelíbí. Někdo ocas zvedá, někdo ne, nevím jak to posuzuje rozhodčí, ale rozhodně se hlavně dívá, co dělá s ocasem pes, když běží. Je to o sebevědomí pejska. Při ukazování zubů většina psů sedí, můj kavkazák ani asiat si ani za pr... nechtějí sednout a tak ukazujeme zoubky nastojačku. Nebudu je lámat do sedu, vím proč nechtějí sedat, tak se prostě zubíme ve stoje.A jde to. Mrkni se na nějaká videa nebo fotky, když jsou kavkazi foceni v kruhu, ve výstavním postoji, málokdo ocas zvedá, ALE jsou samo vyjímky.Na webovkách ch.s. mají fotky svých pejsků z výstav, tak se podívej a prohlížej.Soňa
Ahoj..díky moc za vyčerpávající odpověď....popravdě mne nenapadlo kouknout na fota a videa.....děkuju za tip
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj..díky moc za vyčerpávající odpověď....popravdě mne nenapadlo kouknout na fota a videa.....děkuju za tip
a nechce si hrát a nechce
kaca
napsal(a):
Hezký večer,
jestli vše dobře dopadne, tak koncem prázdnin přivítáme v naší smečce nového člena, nádhernou pasteveckou holčičku. Nechci nic zakřiknout, takže další podrobnosti budou později i s patřičným kvantem fotek
.
Tedáááá Lucko - ty jsi tajnůstkářka a ještě nás takhle napínáš ![]()
to se dělá ??????? A bude s ušima nebo bez ???
marie m
napsal(a):
tak jedem dál
Amulet ZF
Jedna vzpomínková
Odry s Báťou "za mlada "
marie m
napsal(a):
Nado to už aní není pravda, jak to rychle uteklo
No to teda není - a ted jsou z nich takový prudiči ![]()
corinka
napsal(a):
Na´do!!! Maruško!!!!! Kde jste?????
Zase nemám žádné fotky, ten můj muž fotil zase z takové dálky,že na fotkách jsme jak pimprlata, to je na pytel, fakt jsou ti chlapi na prdlačku![]()
ahojky, Sono už jsem taky doma, ale foto to bude bída selhala mi karta
tak se jen natáčelo, tak skusím fota s filmu ale nevím nevím jak to dopadne
musím si koupit novou kartu , tahle nějak začala zlobit
tak snad něco má Nada a Monika
marie m
napsal(a):
ahojky, Sono už jsem taky doma, ale foto to bude bída selhala mi karta
tak se jen natáčelo, tak skusím fota s filmu ale nevím nevím jak to dopadne
musím si koupit novou kartu , tahle nějak začala zlobit
tak snad něco má Nada a Monika
Tak se honem pochlubte jak jste v Brně dopadli.........![]()
![]()
![]()
skalap
napsal(a):
Tak se honem pochlubte jak jste v Brně dopadli.........![]()
![]()
![]()
Jelikož kruh byl stráááááášně velký, vůbec nevím, kdo jakou známku dostal. I v naší třídě, jen náš Careček-Cingis Nufira má V1, ale bez titulu, Norman má V2, to vím stopro
A Audrey, moje slabost holčičí, má zase a opět nic jiného než V1 CAC, čímž ji i paničce tímto velmi srdečně s Carenkem gratulujeme![]()
![]()
![]()
A dál fakt nevím, čekám taky na výsledky, kdo je prvně dá na net.
A proč jste nebyli se mrknout?
corinka
napsal(a):
Já taky ![]()
![]()
, jdu nakrmit krakena, medvěda , fenečku a malého skřítka a jdu haji.
Takže od nás , všem kavkazům a jejich pánečkům, krásnou dobrou noc.![]()
![]()
Tak jen něco málo " NA OCHUTNÁVKU"
BOBÍK - Igruška Erudit
monika s
napsal(a):
Tak jen něco málo " NA OCHUTNÁVKU"
BOBÍK - Igruška Erudit
CAC - Edie Zlatá studánka
monika s
napsal(a):
V1 - Cingiz Nufira
CAC, nej. pes. plemene - Loupežník Rumcajs Erudit
monika s
napsal(a):
CAC, nej. pes. plemene - Loupežník Rumcajs Erudit
CAC - Frajer Šejtanova smečka
monika s
napsal(a):
CAC - Frajer Šejtanova smečka
Na závěr Giruška - AZgira Zlatá Fontána - V3
No a zbytek na webu - snad do konce roku (i s Blavou
)
Ještě dodateček - Girušku a Audrynku fotil Pépa Prášilojc - za což převelice děkuji
monika s
napsal(a):
Na závěr Giruška - AZgira Zlatá Fontána - V3
No a zbytek na webu - snad do konce roku (i s Blavou
)
Ještě dodateček - Girušku a Audrynku fotil Pépa Prášilojc - za což převelice děkuji
Ahojky výstavníci
Gratulaci všem úspěšným, ostatním to snad vyjde příště
a Monice i Pepovi Prášilojc díky za fotky a Moni, kdyže to bude ten zbytek fotek na webu ?
marie m
napsal(a):
tak jedem dál
Amulet ZF
Ahoj všem
Soňo děkuji
a holky přihláška na Rychety je zde
http://www.zko-ujezdnadlesy.cz/akce/akce.htm
lmusa
napsal(a):
hmm.... tak my ještě nebudeme mít čtyři měsíce. Bude nám chybět jeden den
No Líbo - to jsi měla Máše lépe vysvětlit kdy má rodit aby to vycházelo na výstavu
Je to škoda aspon mohla běhat nějaká mimča
A jedna fotečka pro Soňu
corinka
napsal(a):
Maru, děkuju
, Nadi taky děkuju za odkaz
Je to tam ![]()
A to kvůli vám, abychom vás zase viděli ![]()
Soňo - vůbec neni zač - tak to přeci funguje , ne ??
A to je dobře , že dorazíš
Hygiena musí být
corinka
napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Ty sliny jsou ještě dobré, horší to je, když mi na prochajdě do něčeho vletí
. To pak je marast, ho umývat a čistit. Kluk je štˇastnej jak blecha, muž řve, že smrdí jak cap, ať toho hovňouse vydrhnu, nebo že se stěhuje z baráku (né Careček, ale manžel
).A co bychom si bez chlapa počli? Že jo ?
No dnes mě taky málem trefil šlak, nejenom , že je teď opelichanej, že má místo krásného ocasu třepetalku s pár fanglama, vteřina a vlítnul mi při odpolední vycházce k řece pod bodláčí a vlky, nevím jak se ta rostlina jmenuje, ale my tady na Moravě říkáme "vlci", byl toho plnej, nejde to vyndat, ocas má oškubanej, jak kuře na pekáči, já jsem brečela, on zdrhal pod kře se schovat, bo ho to kudlilo
. To si zase vyslechnu od manžela, jak jsem ho zprznila![]()
. Mě klepne.
corinka
napsal(a):
Ty sliny jsou ještě dobré, horší to je, když mi na prochajdě do něčeho vletí
. To pak je marast, ho umývat a čistit. Kluk je štˇastnej jak blecha, muž řve, že smrdí jak cap, ať toho hovňouse vydrhnu, nebo že se stěhuje z baráku (né Careček, ale manžel
).A co bychom si bez chlapa počli? Že jo ?
No dnes mě taky málem trefil šlak, nejenom , že je teď opelichanej, že má místo krásného ocasu třepetalku s pár fanglama, vteřina a vlítnul mi při odpolední vycházce k řece pod bodláčí a vlky, nevím jak se ta rostlina jmenuje, ale my tady na Moravě říkáme "vlci", byl toho plnej, nejde to vyndat, ocas má oškubanej, jak kuře na pekáči, já jsem brečela, on zdrhal pod kře se schovat, bo ho to kudlilo
. To si zase vyslechnu od manžela, jak jsem ho zprznila![]()
. Mě klepne.
S bodlákama to jsou kluci opravdu frajeři,to taky znám.A v neděli jedete do Boleslavi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
skalap
napsal(a):
S bodlákama to jsou kluci opravdu frajeři,to taky znám.A v neděli jedete do Boleslavi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No Soňo to máš pro radost - aby jsi se nenudila aměla co vyčesávat
A Pavle kam vyrazíte se smečkou vy ?? - kde vás uvidíme ?![]()
Dagataj Gratias Andy
nada
napsal(a):
No Soňo to máš pro radost - aby jsi se nenudila aměla co vyčesávat
A Pavle kam vyrazíte se smečkou vy ?? - kde vás uvidíme ?![]()
Dagataj Gratias Andy
Smečka určitě jede do Heřmaňáku a dále se ještě uvidí.
lmusa
napsal(a):
Naďo, ten Dagataj je krásný
To je moje krevní skupina
Celého ho nemáš vyfoceného ?
Líbo on byl poměrně dost nefotitelnej
monika s
napsal(a):
Jášula
Moniko a já na tebe spoléhala , že budeš mit lepšejší fota než já ![]()
lmusa
napsal(a):
Fotitelnej nefotitelnej, i tak se mi líbí
Díky
Líbo , mně se taky líbí - tak kdyby jsi o někom věděla - je k mání
lmusa
napsal(a):
Hmm.... když já o nikom nevím...
Ale je fakt krásný
Mazel Aljoscha
marie m
napsal(a):
tak jedem dál
Amulet ZF
Líbo - pěkná parta ďáblíků
A Jašík je taky moooc hezky - že já na tu červenou nejsem , tak on vypadá mooc pěkně
A naše dnešní siesta - mazlící Odry s čičinou
marie m
napsal(a):
tak jedem dál
Amulet ZF
A jedna Cinďucha - neviňátko
,aby ji to nebylo líto
marie m
napsal(a):
ahojky, teda holky ty mimina Vám teda pěkně narostla
jinak jsem teda zvědavá v sobotu na Breda jak zhubnul,
Nado ta Cinda je nevinost sama
##
Maruš, Ty si toho Breda neodpustíš
Já se taky chtěla optat Nadě, jestli je to aktuální fotka
Si koledujeme, co ? Ta Naďa se asi s námi už nebude bavit ![]()
lmusa
napsal(a):
Maruš, Ty si toho Breda neodpustíš
Já se taky chtěla optat Nadě, jestli je to aktuální fotka
Si koledujeme, co ? Ta Naďa se asi s námi už nebude bavit ![]()
neboj Libo, Nada to zvládne vždyt nás zná
Nadu předběhnu protože vím co by mě odepsala
tak Nado to jen bledá závist protože mě se nedaří Auru zhubmout
ted abych se bála že mi v sobotu neuvaří ani kafe
marie m
napsal(a):
neboj Libo, Nada to zvládne vždyt nás zná
Nadu předběhnu protože vím co by mě odepsala
tak Nado to jen bledá závist protože mě se nedaří Auru zhubmout
ted abych se bála že mi v sobotu neuvaří ani kafe
Tak děvčata - ano je to AKTUÁLNÍ fotka
a až Maruš uvidí tak poreferuje , a pokud se ji něco nebude zdát , tak může taky spát s Cindou v boudě ![]()
a jedna aktuální Besinka
nada
napsal(a):
Tak děvčata - ano je to AKTUÁLNÍ fotka
a až Maruš uvidí tak poreferuje , a pokud se ji něco nebude zdát , tak může taky spát s Cindou v boudě ![]()
a jedna aktuální Besinka
hmmmmm a fotku jsem tam zapomněla vložit - takže Besinka po druhé
marie m
napsal(a):
tak jedem dál
Amulet ZF
No Líbo - ona si Maruš (samozřejmě bez nátlaku
) rozmyslí , co má na Bredíka říci ![]()
a jeden Abadon z dnešní návštěvy
marie m
napsal(a):
tak jedem dál
Amulet ZF
A je to tady,
v neděli přicestuje do naší smečky nová členka, středoasijka Czypar Menek Urunmak.
Tak co Naďo, trefila jsi se? Já myslím že ne
.
kaca
napsal(a):
A je to tady,
v neděli přicestuje do naší smečky nová členka, středoasijka Czypar Menek Urunmak.
Tak co Naďo, trefila jsi se? Já myslím že ne
.
Ahoj , no pravda , že tato varianta mne napadla taky ,ale více jsem se přikláněla ke Slovenským KAO - takže netrefila
Ale Cipina je mooc hezká
tak tě snad taky uvidíme s přírůstkem v Žižicích
nada
napsal(a):
Ahoj , no pravda , že tato varianta mne napadla taky ,ale více jsem se přikláněla ke Slovenským KAO - takže netrefila
Ale Cipina je mooc hezká
tak tě snad taky uvidíme s přírůstkem v Žižicích
ahojky všem, super fota a hafani
Nado ale doufám že něž mě šoupneš k Cindě do boudy tak mi dáš najíst toho pašíka na ohni, aby mě měla Cinda i s nádivkou![]()
no a pak se připrav že děláš v MB hendlera , když to dobře dopadne tak budu mít jen natržené pozadí#
Libo v neděli když to přežiju tak dám vědět jestli Bred zhubl, ale když tak koukám na tu fotku tak asi jo , má nějaký delší čumák asi z hladu ![]()
![]()
marie m
napsal(a):
Nado ale doufám že něž mě šoupneš k Cindě do boudy tak mi dáš najíst toho pašíka na ohni, aby mě měla Cinda i s nádivkou![]()
no a pak se připrav že děláš v MB hendlera , když to dobře dopadne tak budu mít jen natržené pozadí#
Libo v neděli když to přežiju tak dám vědět jestli Bred zhubl, ale když tak koukám na tu fotku tak asi jo , má nějaký delší čumák asi z hladu ![]()
![]()
No Maruš to si piš , že tě nechám nejdřív pořádně napucnout ,aby měla Cinda dobrou nádivku
a Bred protahuje čumák , jak stále větří a hledá něco k snědku ![]()
A Abíček je zlatíčko
Ale podoba se nazapře
nada
napsal(a):
No Maruš to si piš , že tě nechám nejdřív pořádně napucnout ,aby měla Cinda dobrou nádivku
a Bred protahuje čumák , jak stále větří a hledá něco k snědku ![]()
A Abíček je zlatíčko
Ale podoba se nazapře
ahojte, kavkazi a páníci
Tak se nám to zašmodrchává, v Boleslavi je změna rozhodčího, nebude kavkaze posuzovat p. Hořák, ale Tibor Havelka
Snad aspoň tu neděli nechají
nada
napsal(a):
Nebooj , to po pár vystavách přejde
taky to znám a když nejde o život tak jde o h....
A v Líšni vám to šlovýborně - tak nebooj a bude klídek
No, ono je to i o lidech, kteří se sejdou, jasnačka, že jde o h...,hlavně, že jsme zdraví a medvědi taky, ale ta atmosféra dělá divy.já mám radost, že vidím pár příjemnejch lidí a přenáší se to i na kavkazí mládě. A v té Líšni to hned bylo vidět. A taky jsme tam měli travičku
a tu my moc rádi.
marie m
napsal(a):
![]()
No, Maruš, Ty si koleduješ ![]()
Teď ještě "dlouhý čumák" . Co Ti ta Naďa udělala ?
nada
napsal(a):
No Líbo - a to si Maruš říká "kamarádka" ![]()
Holky neperte se
Jedna s tradičním dotazem - kolik psů je na obrázku
?
monika s
napsal(a):
Vidím to tak 4:1 pro Cindu
Maruš prej už schání ringo oblek ![]()
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy
Luci, gratuluji k bezušačce ![]()
![]()
Téda dámy, koukám jak vám to krásně všechno roste, paráda
Já bohužel přišla o foťák, vykradli nám auto
. Takže než pan domácí koupí nový, žádná fotodokumentace nebude
Jen jsem chtela Vam, majitelum kavkazaku dat namet k zamysleni. Dnes na MVP v Mlade Boleslavi byl u \"rozhlasove\" veze nejakou dobu uvazan krasny myslim, ze kavkazan, v kosiku, na bytelnem uvazu. Ovsem co predvadel na prochazejici lidi a psiky ruznych velikosti, to byl tedy rev a docela jsem trnula, zda to jeho vystroj vydrzi. Kdyby ne, jiste by pudlika ci basenziho zamacknul do zeme kosikem, s vetsim psem by to bylo tez zajimave. Lidi jen zirali, urcite skvela vizitka pro plemeno.
Zrejme majitelka (pak jsem u nej videla nejakou drobnejsi divcinu, ktera mu chvilemi sla domlouvat) obedvala o kousek dale na posezeni, ale uvazat takoveho agresora zrovna na nejfrekventovanejsim miste vystavy, tomu rikam teleci napad!!! A je mi jedno, zda to byl pes vystavovany, nebo jen navstevnik vystavy, proste dojem priserny. Je takovy problem si jit sednout s takovym psem nekde vic do klidu?
eavy
napsal(a):
Ahojky dámy
Luci, gratuluji k bezušačce ![]()
![]()
Téda dámy, koukám jak vám to krásně všechno roste, paráda
Já bohužel přišla o foťák, vykradli nám auto
. Takže než pan domácí koupí nový, žádná fotodokumentace nebude
Jeden dnešní BOBik
Batir Rama Gele