Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2005 07:13

Chci se zeptat, jak probíhá organizace ve vašich chovatelských klubech. Zejména u těch, které zastřešují více plemen.

Já jsem členkou dvou a v jednom rozhodují o volbě výboru, kontrolní komise apod. všichni členové (KSSP) a v druhém (KCHMPP) rozhodují pouze vybraní členové (poradce a 1 člen každého plemene) - pokud jsem to správně pochopila.

Chtěla bych vědět, jak je to jinde. Děkuji.

10.5.2005 13:34

aktak napsal(a):
Chci se zeptat, jak probíhá organizace ve vašich chovatelských klubech. Zejména u těch, které zastřešují více plemen.

Já jsem členkou dvou a v jednom rozhodují o volbě výboru, kontrolní komise apod. všichni členové (KSSP) a v druhém (KCHMPP) rozhodují pouze vybraní členové (poradce a 1 člen každého plemene) - pokud jsem to správně pochopila.

Tak napr. v hovawart klubu si clenska zakladna voli sve zastupce do vyboru, ktery pak jmenem clenske zakladny rozhoduje za ni. JInak jeji cinnost kontroluje revizni komise.

12.5.2005 10:09

aktak napsal(a):

To tu už není nikdo, kdo je členem chovatelského klubu?!

12.5.2005 18:35

aktak napsal(a):
To tu už není nikdo, kdo je členem chovatelského klubu?!

Ahojky, tak nevím ale o volbě do výboru (jestli to tuším správně ) rozhoduje členská schůze, tedy na členské schůzi (musí se pořádat tuším že alespon jednou za rok) se vybírají kandidáti do výboru, atd. a členové je musejí odhlasovat. Volí se tak i předseda, to teda v klubu našeho plemene. Výbor tím myslím poradce chovu pro jednotlivé varianty, výstavního referenta, výcvikáře, atd....M a jinak to bude někde v nějakých řádech vypsáno co a jak se volí bud v řádu vašeho klubu nebo snad CMKU (CKS)???M

13.5.2005 07:13

m napsal(a):
Ahojky, tak nevím ale o volbě do výboru (jestli to tuším správně ) rozhoduje členská schůze, tedy na členské schůzi (musí se pořádat tuším že alespon jednou za rok) se vybírají kandidáti do výboru, atd. a členové je musejí odhlasovat. Volí se tak i předseda, to teda v klubu našeho plemene. Výbor tím myslím poradce chovu pro jednotlivé varianty, výstavního referenta, výcvikáře, atd....M a jinak to bude někde v nějakých řádech vypsáno co a jak se volí bud v řádu vašeho klubu nebo snad CMKU (CKS)???M

Každý klub to má v řádech, myslela jsem, že bude rychlejší se zeptat než pročítat řády každého klubu. Mě hlavně zajímá, jestli je KCHMPP výjimka, že výbor, kontrolní komisi atd. volí pouze vybraní členové a ne včichni členové klubu nebo je tento systém i někde jinde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík