Bulloidní sraz v Kojetíně - 28. 9. 2008

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2008 11:18
impact

XXX.XXX.202.38

Ták tu máme jiný téma, ptž někteří neviděj, že to minulý bylo 2007.
Kdyžtak tamto nechte už zapadnout, ju?

Srazík bude asi nějak dopo u nádru v Kojetíně a dojít bychom chtěli do Lobodic, zezadu k Tovačovskejm rybníkům. Počítám, že ujdeme tak 14km. Ale vše samo závisí na počasí.

1.9.2008 11:21

impact napsal(a):

Srazík bude asi nějak dopo u nádru v Kojetíně a dojít bychom chtěli do Lobodic, zezadu k Tovačovskejm rybníkům. Počítám, že ujdeme tak 14km. Ale vše samo závisí na počasí.

Takže tamto už nechávám zapadnout a jenom pro jistotu se ptám, jestli teda i nebulloidní hafaci?! Kdy cca dopoledne to bude?Jsme ale z Přerova, takže to máme stejně kousek

1.9.2008 11:23
impact

XXX.XXX.202.38

zboza3aj napsal(a):
Takže tamto už nechávám zapadnout a jenom pro jistotu se ptám, jestli teda i nebulloidní hafaci?! Kdy cca dopoledne to bude?Jsme ale z Přerova, takže to máme stejně kousek

Vy jste z Přerova? Tam pracuju. Nepotkáváš mě někdy? Jsme vcelku nepřehlídnutelná trojice.

Dopo počítám kolem desáté. Abysme to stihli ujít.

Nebulloidi samo můžou. Má to takej název, aby lidi věděli, že se tam potkaj hlavně s těma bojofýma bestíemá.

1.9.2008 12:08

impact napsal(a):
Vy jste z Přerova? Tam pracuju. Nepotkáváš mě někdy? Jsme vcelku nepřehlídnutelná trojice.

Dopo počítám kolem desáté. Abysme to stihli ujít.

Nebulloidi samo můžou. Má to takej název, aby lidi věděli, že se tam potkaj hlavně s těma bojofýma bestíemá.

No já jsem původem z Přerova, ale studuju momentálně v Praze, takže doma jsme jen o víkendech, kdy tam asi zase nejste vy:) Fenečka bude tou dobou 5ti mesicni, to by mela v poho zvladnout Jinak taky mame podle kolemjdoucich bojove plemeno a mame si na ni davat pry pozor, abychom nebyli ve zpravach Uz ted mam strach

1.9.2008 13:50
ambra

XXX.XXX.23.1

impact napsal(a):

Gabi ty razíš heslo: Ve zdravém těle zdravý duch, že jo? Tak doufám, že Vám to vyjde a že se cestou nikdo neutopí v Moravě případně nepojde cestou na vyčerpání nebo že nebude mega hnusně

1.9.2008 15:07
llucinkaa2

XXX.XXX.124.6

ambra napsal(a):
Gabi ty razíš heslo: Ve zdravém těle zdravý duch, že jo? Tak doufám, že Vám to vyjde a že se cestou nikdo neutopí v Moravě případně nepojde cestou na vyčerpání nebo že nebude mega hnusně

Čauky,můžu poprosit o bližší info?Možná bych se s babičkou přidala,skoro nikam s ní nechodím,krom každodenních procházek na Stránskou skálu.....děkuji

1.9.2008 15:38
ambra

XXX.XXX.23.1

llucinkaa2 napsal(a):
Čauky,můžu poprosit o bližší info?Možná bych se s babičkou přidala,skoro nikam s ní nechodím,krom každodenních procházek na Stránskou skálu.....děkuji

tak k já nevím kam chce impact vyrazit, ale přidám jedno ilustrační foto, aby jste viděli jak je tu hezky, pohled na Kojetín z polí a z kozlíku Impact bude vědět

1.9.2008 16:02
impact

XXX.XXX.10.26

zboza3aj napsal(a):
No já jsem původem z Přerova, ale studuju momentálně v Praze, takže doma jsme jen o víkendech, kdy tam asi zase nejste vy:) Fenečka bude tou dobou 5ti mesicni, to by mela v poho zvladnout Jinak taky mame podle kolemjdoucich bojove plemeno a mame si na ni davat pry pozor, abychom nebyli ve zpravach Uz ted mam strach

Hm, tak o vejku tam fakt nebýváme..

Hele já už čekám 4 roky, až mě to moje bojový vemeno zakousne. Předpovědělo mi to mrtě důchodců a mrtě anonymů vedle na nemoderce a furt nic. :-D

1.9.2008 16:03
impact

XXX.XXX.10.26

ambra napsal(a):

Hele třá nás někde potkáš. Počítám, že se projdem Kojetínem napříč..

1.9.2008 16:05
impact

XXX.XXX.10.26

llucinkaa2 napsal(a):

Jaké bližší info máš na mysli? V podstatě tady všechno padlo. Jen čas ranního srazu bude upřesněn pár dní před. Ae počítám kolem desáté. :-)

1.9.2008 16:20
ambra

XXX.XXX.23.1

impact napsal(a):
Hele třá nás někde potkáš. Počítám, že se projdem Kojetínem napříč..

Hele napříč jak to myslíš, napříč je velkej pojem, když mi neprojdeš přes barák asi si vás ani nevšimnu nebo kolem baráku to si zase všimne Teryk, pokud semnou nebude kuchtíkovat něco v kuchyni pod stolem To ho pak nezajímá nic. Kudyma pujde popiš, myslím, že to bude zajímat i ostatní. Já ti sem pohledám aji fotky Kojetín letem světem, pro ty co to tu neznaj

1.9.2008 16:57
impact

XXX.XXX.178.82

ambra napsal(a):
Hele napříč jak to myslíš, napříč je velkej pojem, když mi neprojdeš přes barák asi si vás ani nevšimnu nebo kolem baráku to si zase všimne Teryk, pokud semnou nebude kuchtíkovat něco v kuchyni pod stolem To ho pak nezajímá nic. Kudyma pujde popiš, myslím, že to bude zajímat i ostatní. Já ti sem pohledám aji fotky Kojetín letem světem, pro ty co to tu neznaj

Nic sem nedávej. Udolí dutých hlav kujwa.

Jinak napříč jako napříč z nádraží, Kroměřížská, náměstí, Olomoucká, Stružňák a do Lobodek. Nejlíp, když půjde všechno, co půjde, absolutně na volno. Za to jak tu zmrvili vyhlášku, shulini.

Jinak dojít chci sem - http://bull-v-nouzi.raj ce.idnes.cz/Dalsi_srazik_o/

3.9.2008 17:54
honey

XXX.XXX.138.182

impact napsal(a):

Vůbec nechápu na co byla ta narážka.... 2007
Ne ted doopravdy. Moc díky za info, určitě (99%) se zúčastníme s naším trhačem - ve štěněcím věku to byly roztrhané papuče a ted je ostřejší, nejčastěji trhá kolemjdoucí s bulloidními psy
H.

3.9.2008 18:22
impact

XXX.XXX.224.55

honey napsal(a):
Vůbec nechápu na co byla ta narážka.... 2007
Ne ted doopravdy. Moc díky za info, určitě (99%) se zúčastníme s naším trhačem - ve štěněcím věku to byly roztrhané papuče a ted je ostřejší, nejčastěji trhá kolemjdoucí s bulloidními psy
H.

Hele, hele. Aby mu Mamba nenatrhla prdel. :-D

22.9.2008 09:38
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

Hop. Tak jak?

Kdo jede, hlaste se o instrukce na mejlu.

22.9.2008 11:40
impact

XXX.XXX.202.38

impact napsal(a):

Jinak opravuju těch původních 14km......

Jestli bude nějaký shitlý počasí, půjdeme míň.

23.9.2008 19:15
honey

XXX.XXX.138.182

impact napsal(a):
Jinak opravuju těch původních 14km......

Jestli bude nějaký shitlý počasí, půjdeme míň.

Už jsem konečně poslala toho mejla
Jinak už se těšíme a netrpělivě čekáme na instrukce

23.9.2008 21:16
impact

XXX.XXX.178.82

honey napsal(a):
Už jsem konečně poslala toho mejla
Jinak už se těšíme a netrpělivě čekáme na instrukce

Máte je na mejlu.

27.9.2008 18:37
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

Tže ve 12 na parkáči.

28.9.2008 17:10
honey

XXX.XXX.138.182

impact napsal(a):
Tže ve 12 na parkáči.

Tak co? Jste spokojení?
Já uplně moc, Máfoš odpadl a pořád spí.... .... bačkora.
Už se těšíme na další

28.9.2008 19:05
impact

XXX.XXX.178.82

honey napsal(a):
Tak co? Jste spokojení?
Já uplně moc, Máfoš odpadl a pořád spí.... .... bačkora.
Už se těšíme na další

No paráda jako. Černej Mafián se nechoval jako máslo a nechtěl se rvát, ani jsem o něm skoro nevěděla. A Mambice sice trochu neposlouchala, ptž byla v rauši z tolika psů, ae to neva.

Příště zase. Zase nějakej vejkend. Když bude vypadat počasí slušně, tak rozhodím smsky a můžeme zase. Pro změnu třá v Kromclu někde na štěrkáč nebo tak.

http://impact.rajce.idn es.cz/Bulls_sraz_Kojetin,_28.9.2008/ http://michal82.rajce.idnes.cz/Ce kyne_27._09._bull_prochazka_28._09._2008/

29.9.2008 08:49
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

Tááák a ještě galerie tady http://belfegor29.rajce.idnes.cz/ a tady http://dadyka.rajce.idnes.cz/

Přidejte reakci

Přidat smajlík