Ahoj! Chodí sem někdo, kdo psíky tohoto plemene vlastní?
Nedávno jsem byla na návštěvě u kamarákdy, která má ch.stanici Kanárských dog a má těď krásná štěňátka, fotila jsem jak o život Mrkněte a přidejte se
Mimi Apollo
eavy
napsal(a):
Nedávno jsem byla na návštěvě u kamarákdy, která má ch.stanici Kanárských dog a má těď krásná štěňátka, fotila jsem jak o život Mrkněte a přidejte se
Mimi Apollo
Foceno mobilem...
Mimi Acaron
eavy
napsal(a):
Mimi Apollo
A další mimi Action
eavy
napsal(a):
Mimi Apollo
Ascot
eavy
napsal(a):
Mimi Apollo
Action při gáblíku
eavy
napsal(a):
Mimi Apollo
Krásný Apollo
eavy
napsal(a):
Mimi Apollo
A ještě Ascot
Více najdete zde - http://www.canariodogo.estranky.cz/
Abych to tu nezaplácala sama
eavy
napsal(a):
A ještě Ascot
Více najdete zde - http://www.canariodogo.estranky.cz/
Abych to tu nezaplácala sama
paaaani, ja chci taky takovou kamaradku! jsou nadherni, me se libi i malorska doga, ale vubec s temi psy nemam zkusenost (jeste nejsou modni
) a nevim o tom jesi sem uz nakou dogu videla...vis o nich neco? nebo spis kamaradka? jak se chovaji k lidem, ke psum....a jaky je rozdil mezi povahou malorky a kanarky?
moc dik predem
jsou to milacci uplni, hned bych vzala mymu stenikovi kamarada
kitty2thorpe
napsal(a):
paaaani, ja chci taky takovou kamaradku! jsou nadherni, me se libi i malorska doga, ale vubec s temi psy nemam zkusenost (jeste nejsou modni
) a nevim o tom jesi sem uz nakou dogu videla...vis o nich neco? nebo spis kamaradka? jak se chovaji k lidem, ke psum....a jaky je rozdil mezi povahou malorky a kanarky?
moc dik predem
jsou to milacci uplni, hned bych vzala mymu stenikovi kamarada
Ahoj kitty2thorpe
Jaké jsou rozdíly v povahách, netuším kanárská doga se mi vždycky noc líbila, bratrovo potencionální tchán si dovezl na hlídání před několika lety psa (DC) a moc se mi líbil, je to super pes, naprosto nebojácný, tvrdý, ale i mazlík a co obdivuji, tak ty svaly, rýsující se pod krátkými chlupy
Kamarádka se o tyto pejsky zajímá už hoooodně dlouho, mamina štěňat Boona je suprová fena. Pokud chceš vědět více, co se týče povah a využití, raději mé kamarádce napiš třeba na mail, o DC toho ví hrozně moc, nerada bych něco popletla
Acaron