Vim že zas, ale potřebuji radu. GRANULE.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2008 10:21
marcelajessy

XXX.XXX.157.89

Dobrý den, vim že je to tady asi po 150, ale potřebovala bych poradit. Fenka, 20-25 kg. Potřebuje granule light - je kastrovaná. Chci se zeptat jaké jsou úplně nejlepší granule na trhu. Na ceně nezáleží, chceme fakt kvalitu. Předem děkuji.

4.9.2008 14:03
kalu

XXX.XXX.67.182

marcelajessy napsal(a):
Dobrý den, vim že je to tady asi po 150, ale potřebovala bych poradit. Fenka, 20-25 kg. Potřebuje granule light - je kastrovaná. Chci se zeptat jaké jsou úplně nejlepší granule na trhu. Na ceně nezáleží, chceme fakt kvalitu. Předem děkuji.

Kdybych měla neomezené finanční možnosti, tak bych asi volila Orijen. Jejich složení se mi zdá zdaleka ze všech nejlepšíí.
Jinak u nás ( 3 psi po cca 50 kg) je spokojenost s krmivy Acana,Fitmin,Brit.

lucie x

4.9.2008 14:12
lucie x

XXX.XXX.40.28

marcelajessy napsal(a):

Každý vám doporučí něco jiného
Já Pro Plan, Kronch nebo Canidae..

4.9.2008 14:33

lucie x napsal(a):
Každý vám doporučí něco jiného
Já Pro Plan, Kronch nebo Canidae..

BARF

4.9.2008 14:36
mauii

XXX.XXX.134.180

marcelajessy napsal(a):

Stopro Artemis.. je to fakt kvalitka, mrknete na slozeni http://www.ichovatelskepotreby. cz/zbozi/4441/Granule -pro-psy-Artemis-Fresh-Mix- Weight-Managemen.htm (3 mezery)

4.9.2008 15:04
helu

XXX.XXX.146.64

marcelajessy napsal(a):

Rozhodně Royal Canin - Medium Light 15kg pohybuje se kolem 1400kč

4.9.2008 15:07
mauii

XXX.XXX.134.180

helu napsal(a):
Rozhodně Royal Canin - Medium Light 15kg pohybuje se kolem 1400kč

tak to mi podle složení nepřijde jako nějaká bomba. určo je spousta kvalitnějších než je toto.

4.9.2008 15:22
albona

XXX.XXX.8.6

mauii napsal(a):
tak to mi podle složení nepřijde jako nějaká bomba. určo je spousta kvalitnějších než je toto.

Royal Canin bych já zase našemu psovi nikdy nedala....
Obsahuje jako konzervant BHA.... (butylhydroxytoluen, komu ne to nechce hledat - tj. E321, z www.bezkonzervantu.cz - Využívá se proti žluknutí především živočišných tuků. Přidává se do klobás a hamburgerů. V ČR je použití omezeno jen na několik druhů potravin. Může působit jako rakovinotvorné činidlo nebo zvýšit rakovinotvorné riziko u jiných látek)
Pokud se ale už něco změnilo, ráda se poučím....

Jinak jako ty nej bych považovala Artemis, Orijen........

5.9.2008 11:44
staffbull

XXX.XXX.224.8

albona napsal(a):
Royal Canin bych já zase našemu psovi nikdy nedala....
Obsahuje jako konzervant BHA.... (butylhydroxytoluen, komu ne to nechce hledat - tj. E321, z www.bezkonzervantu.cz - Využívá se proti žluknutí především živočišných tuků. Přidává se do klobás a hamburgerů. V ČR je použití omezeno jen na několik druhů potravin. Může působit jako rakovinotvorné činidlo nebo zvýšit rakovinotvorné riziko u jiných látek)
Pokud se ale už něco změnilo, ráda se poučím....

Jinak jako ty nej bych považovala Artemis, Orijen........

Artemis, Orijen, Timberwolf, možná ještě Eagle Pack holistic

5.9.2008 15:51
honey

XXX.XXX.138.182

staffbull napsal(a):
Artemis, Orijen, Timberwolf, možná ještě Eagle Pack holistic

Já bych doporučila Eukanubu
Granulemi pro lepší zažívání krmíme velkého psa - má problémy se zažíváním, je to nežravec a často mívá průjem/zvrací (Adult Large Breed Sensitive Digestion ) a prcka "lajtkami" protože má sklony k tloustnutí (Excess Weight)

Většina lidí tady už Eukanubu odsuzuje, tak mne prosím neukamenujte. Nám tyto granule vyhovují a byly nám doporučeny chovatelem s letitými zkušenostmi.

5.9.2008 16:50
marcha

XXX.XXX.166.72

marcelajessy napsal(a):

My krmíme First Mate a Arden Grange (http://www.ardengrange.cz/). Spokojenost

Přidejte reakci

Přidat smajlík